Ștergerea eficientă a memoriei RAM pe iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max – ghid detaliat

Cum să ștergeți memoria RAM de pe iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max
⏱️ 5 min read

Dacă dețineți un iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro Max și vă confruntați cu probleme legate de performanța dispozitivului, este posibil să fiți interesat să știți cum să ștergeți memoria RAM de pe iPhone-ul dvs. Acest proces presupune eliminarea temporară a datelor din RAM-ul dispozitivului, ceea ce poate îmbunătăți performanța și poate ajuta la eliminarea lag-urilor și a întârzierilor. Pentru a face acest lucru, trebuie să activați accesibilitatea în setările telefonului și să utilizați o combinație specifică de gesturi și atingeri pentru a deschide managerul de memorie. Dacă sunteți în căutarea unei modalități simple și eficiente de a optimiza performanța dispozitivului dvs., ștergerea temporară a memoriei RAM poate fi o opțiune utilă.

A spune că iPhone 11 este înaintea pachetului când vine vorba de viteză pare a fi un eufemism. Alimentate de cipul A13 Bionic, iPhone-urile Apple din 2019 sunt cu 20% mai rapide decât predecesorii lor. În ceea ce privește rivalii precum Galaxy Note 10 și OnePlus 7T Pro, noile iPhone-uri i-au lăsat în urmă cu o marjă semnificativă. Dar asta nu înseamnă că dispozitivele din seria iPhone 11 nu vor încetini în zilele următoare. Și dacă sunteți un utilizator puternic căruia îi place să se deda cu jocuri intense, să configureze fluxuri de emisiuni Netflix pentru ore de vizionare excesivă sau să navigheze mult pe web, cei 4 GB de RAM se vor dovedi, cel mai probabil, extrem de dificil de gestionat. .la această utilizare intensivă. . Prin urmare, poate fi necesar să ștergeți memoria RAM de pe iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max puțin mai des pentru a scăpa de încetinire.

Ștergeți memoria RAM pe iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max

Chiar dacă nu ești un utilizator cu putere, iPhone-ul tău se poate simți lent după zile de utilizare grea și grea. Și ori de câte ori dispozitivul dvs. pare să funcționeze într-un ritm de melc, cel mai simplu mod de a reveni la performanță maximă este să vă spălați memoria RAM, astfel încât toate fișierele temporare să fie eliminate. Vorbind despre procesul de resetare a memoriei pe dispozitivele din seria iPhone 11, mai întâi trebuie să activați AssistiveTouch pe dispozitiv. După aceea, va trebui să utilizați butonul virtual Acasă pentru a șterge memoria. Așa procedați!

Notă: Deoarece iPhone-urile Apple moderne nu au un buton de pornire, suntem forțați să folosim butonul de pornire virtual, care există în interiorul AssistiveTouch, pentru a curăța memoria RAM. Deși lucrul rău la acest truc este că nu este ușor, lucrul bun este că funcționează pe toate iPhone-urile și iPad-urile care rulează cele mai recente versiuni de iOS, chiar și pe cele cu iconicul butonul Acasă. (Dacă rulați versiuni mai vechi de iOS, veți găsi opțiunea AssistiveTouch în interior: Setări > General > Accesibilitate.)

1. Deschideți setări aplicația de pe iPhone 11 sau 11 Pro.

2. Acum atingeți Accesibilitate și alegeți Atingeți situat sub secțiunea FIZIC ȘI MOTOR pe ecranul următor.

Alegeți opțiunea tactilă

3. Atingeți Suport la atingere și apoi porniți comutatorul. Acum ar trebui să vedeți un cerc mic Pictograma Atingere de asistență pe ecran.

Activați AssistiveTouch în iOS 13

4. Apoi, atingeți butonul Înapoi din stânga sus (de trei ori) pentru a reveni la ecranul principal. setări pagină. apoi atinge General > Derulați în jos și atingeți Închide.

Atingeți Oprire în aplicația Setări

5. în glisați pentru a opri ecranulatingeți-l Buton AssistiveTouch. În meniu, atingeți și mențineți apăsat butonul de pornire virtuală până când ecranul clipește. Durează doar câteva secunde. După ce ecranul clipește, veți reveni la ecranul de pornire al dispozitivului dvs. Cam asta e tot!

Acum atingeți și mențineți apăsat butonul de pornire virtuală pe iPhone 11

VEZI ȘI: Cum să permiteți comenzi rapide nesigure în biblioteca dvs. în iOS 13 și iPadOS 13

Resetați memoria RAM pe dispozitivele din seria iPhone 11 cu ușurință…

Pot suporta chiar și erori enervante precum „WiFi-ul se deconectează când iPhone-ul este blocat” într-o anumită măsură. Cu toate acestea, nu pot face față unui dispozitiv lent, deoarece tinde să afecteze întregul spectru. Din fericire, acest truc funcționează în mod fiabil pentru a reseta memoria RAM și a accelera iPhone-ul de cele mai multe ori. Ce parere aveti despre acest truc? A funcționat pentru a accelera dispozitivul dvs. iOS? As dori sa am parerea ta in sectiunea de comentarii.

Articolul prezintă faptul că iPhone 11 are o performanță mult îmbunătățită față de predecesorii săi și chiar depășește rivalii precum Galaxy Note 10 și OnePlus 7T Pro. Cu toate acestea, utilizatorii puternici care folosesc dispozitivul pentru jocuri intense sau navigare pe web ar putea avea probleme cu cele 4 GB de RAM. Articolul oferă o soluție pentru a remedia această problemă prin resetarea memoriei RAM. Chiar dacă acest truc poate fi dificil pentru unii utilizatori, el funcționează pe toate dispozitivele iPhone și iPad care rulează cele mai recente versiuni de iOS. În general, acest articol subliniază îmbunătățirile remarcabile ale dispozitivului iPhone 11 și oferă o soluție utilă pentru cei care se confruntă cu probleme de performanță.
Sper că informațiile prezentate în acest articol v-au fost de ajutor și că ați reușit să vă informați mai bine despre ultimele noutăți tehnologice. Dacă aveți sugestii sau feedback pentru noi, ne puteți contacta cu încredere. Între timp, vă dorim o zi plină de inspirație și de inovație tehnologică. Până data viitoare, pa și parcarea inteligentă să vă fie mereu de ajutor!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x