Ștergeți textul din fața cursorului de pe Mac [Quick Tips]

Ștergeți textul din fața cursorului de pe Mac [Quick Tips]

Este posibil ca mulți dintre voi să utilizați computerul dvs. Mac pentru a scrie scrisori și alte tipuri de documente. În timp ce faceți acest lucru, singurul lucru care se va întâmpla cu siguranță în majoritatea cazurilor este că tastați greșit un cuvânt și reveniți și îl ștergeți din document. Ștergerea cuvintelor pe un Mac se poate face folosind butonul Șterge de pe tastatură. Când întâlniți un cuvânt pe care doriți să îl ștergeți, puteți apăsa pur și simplu butonul Ștergere și acesta va șterge caracterele înapoi.

Ce se întâmplă dacă doriți să ștergeți caracterele din fața cursorului? Este posibil să faci asta pe un Mac? Da, este. Urmăriți pentru a afla cum.

Redirecționați ștergerea textului pe un Mac

1. În text, așezați cursorul în stânga caracterelor pe care doriți să le ștergeți. Țineți apăsată tasta „Fn” de pe tastatură, apoi apăsați butonul „Șterge”. Ar trebui să vedeți că cuvintele sunt acum șterse înainte decât înapoi.

Dacă textul dvs. necesită ștergerea textului din fața cursorului, sfatul de mai sus ar trebui să vă ajute să faceți exact acest lucru pe Mac.

Credit de imagine: Ștergere tastă (tastatură nouă Apple)

Scroll to Top