Amazon Fire TV Stick gegen Chromecast gegen Roku Streaming Stick

Stick TV Amazon Fire vs. Chromecast vs. Stick Roku Streaming

În prezent, o mulțime de televizoare oferă funcții inteligente, dar poate că a ta nu este sau nu este platforma ta preferată. Dacă acesta este cazul, nu vă faceți griji, aveți o mulțime de alegeri. Dar dacă nu doriți să cheltuiți mulți bani?

Asta exclude Apple TV, precum și hardware precum Amazon Fire TV Cube sau Roku Ultra. Totuși, stick-urile de streaming precum Amazon Fire TV Stick, Roku Streaming Stick și Google Chromecast sunt toate opțiuni excelente.

Conţinut

Stick TV Amazon Fire

Așa cum ți-ai putea imagina, ofertele video ale Amazonului sunt plasate în fața și centrul pe Stick TV Fire. Acest lucru este minunat dacă folosiți frecvent Prime Video sau cumpărați sau închiriați filme de la Amazon. Veți vedea cele mai recente emisiuni TV urmărite, ceea ce este minunat pentru a reveni într-o serie.

Odată ce lansați o aplicație precum Netflix, interfața cu utilizatorul acelei aplicații preia și experiența devine mai asemănătoare oricărui alt dispozitiv de streaming. Nu trebuie să fiți un utilizator Prime Video greu pentru a utiliza un stick TV Fire, dar dacă sunteți, integrarea ar putea fi un motiv suficient pentru a vă decide asupra acestui model.

Fire TV Stick include și Alexa. Acest lucru vă permite să vă alimentați vizualizarea prin orice alte dispozitive Alexa din casa dvs. Puteți obține versiunea standard a stick-ului Fire TV pentru 39,99 USD. Un model 4K este disponibil pentru încă 10 USD.

Roku Streaming Stick

Spre deosebire de Amazon sau Google, Roku nu are niciun fel de servicii TV sau filme proprii. Puteți cumpăra și închiria filme de pe orice dispozitiv Roku, dar acesta este alimentat de Fandango. Din această cauză, dispozitivele Roku se simt mai agnostice de serviciu decât majoritatea celorlalte stick-uri de streaming. În cea mai mare parte, acesta este un lucru bun.

Cel mai bun stick de streaming Roku Stick de streaming

Deși nu este la fel de strâns integrat ca pe un stick TV Fire, puteți viziona în continuare Amazon Video pe un stick Roku, inclusiv Prime Video. De asemenea, puteți viziona filme și emisiuni TV pe care le-ați achiziționat prin Google instalând aplicația Google Play TV și Filme. Apoi, desigur, aveți Netflix, Hulu, Sling TV și toate celelalte servicii video obișnuite de abonament.

Roku Streaming Stick funcționează atât cu Alexa, cât și cu Asistentul Google pentru control vocal. La fel cu Fire TV Stick, puteți obține un Roku Streaming Stick standard pentru 39,99 USD sau Streaming Stick + care oferă 4K pentru încă 10 USD.

Chromecast

In timp ce Chromecast vă permite să redați același conținut ca cele două dispozitive de mai sus, funcționează diferit. Nu aveți o telecomandă sau chiar un ecran de pornire standard. În schimb, redați totul de pe dispozitivul dvs. mobil și apoi îl „aruncați” pe Chromecast.

Cel mai bun streaming Chromecast Stick

Acest lucru transformă în esență televizorul dvs. doar într-un afișaj, cu toată munca de a decide ce să urmăriți care are loc pe dispozitivul dvs. mobil. Dacă preferați să nu vă ocupați de interfața de utilizare a unei casete de streaming, este frumos, dar cei care caută o experiență de streaming mai tradițională s-ar putea să nu le pese.

Chromecastul standard este disponibil la 35 USD, în timp ce Chromecast Ultra gata 4K se vinde cu 59 USD.

Concluzie

Dacă vă uitați la aceste opțiuni de streaming, prima întrebare pe care ar trebui să o puneți este cât de mult vă bazați pe telefon sau tabletă pentru divertisment. Dacă vizionați deja filme și emisiuni TV pe dispozitivele dvs. mobile, Chromecastul este o opțiune excelentă.

Între Amazon Fire TV Stick și Roku Streaming Stick, veți găsi o mulțime de opțiuni similare. Fire TV Stick include Alexa, pe care unii ar putea să-l vadă ca un plus, iar altora s-ar putea să nu le placă atât de mult. Oricum ar fi, nu veți greși cu niciuna dintre aceste opțiuni.