Știi cum să creezi un ceas de piatră roșie în Minecraft? Urmează pașii noștri pentru a reuși

How to Make a Redstone Clock in Minecraft
⏱️ 18 min read

Dacă ești un fan Minecraft și îți place să creezi lucruri interesante, un ceas de piatră roșie poate fi o alegere excelentă pentru un proiect nou. Pentru a-ți construi propriul ceas, vei avea nevoie de piatră roșie și de mecanisme, cum ar fi redstone torches și repeaters. Mai întâi, va trebui să creezi un circuit de redstone care să acționeze atunci când trec 20 de minute. Apoi, vei putea să adaugi cristale și alte detalii decorative pentru a-ți face ceasul să arate cât mai frumos. În final, vei avea un ceas funcțional și frumos în lumea ta Minecraft.

Fie că creezi o grămadă de ferme Minecraft minunate sau încerci să-ți automatizezi casa Minecraft, vei ajunge să creezi o mulțime de circuite Redstone. Și dacă nu doriți să faceți toată munca manual, circuitele ar trebui să se repete automat. Majoritatea circuitelor vor trebui activate numai după o anumită perioadă de timp pentru ca aparatul Redstone să funcționeze corect. Acolo intră în imagine un ceas Redstone. Dacă știi cum să faci un ceas Redstone în Minecraft, poți cu ușurință cronometra, repeta și controla mașina Redstone. Și, deși poate părea descurajantă, este ușor să construiești un ceas din piatră roșie în Minecraft. Să aflăm cum.

Faceți un ceas Redstone în Minecraft (2022)

Vă rugăm să rețineți că acest ghid nu acoperă elementul ceas din Minecraft și se concentrează în schimb pe circuitul ceasului Redstone. De asemenea, în joc există mai multe tipuri de ceasuri Redstone, așa că folosește tabelul de mai jos pentru a-l găsi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Am testat piesele în Minecraft 1.19, dar ar trebui să funcționeze și în versiuni mai vechi.

Ce este un circuit de ceas Redstone?

Un ceas Redstone este un circuit format din elemente Redstone care produc un semnal Redstone după un timp fix. Aceste circuite funcționează prin porniți și opriți mașina Redstone conectată într-o buclă. Este ușor să creezi circuite mici de ceas Redstone, dar realizarea unor circuite mai mari necesită ceva timp și efort.

Din fericire, ceasurile Redstone mai lungi vă cer doar să repetați designul celor mai scurte. Astfel, puteți învăța designul scurtcircuitului și îl puteți modifica în funcție de nevoile dvs. Acest ghid include o varietate de circuite de ceas Redstone și îl puteți utiliza pe cel care este în conformitate cu articolele din inventarul dvs. și cu cele necesare pentru proiectarea mașinii dvs.

Cum să faci un ceas repetitor în minecraft

 • Obiecte necesare: Repetoare Redstone, Redstone Dust, Crowbar
 • Utilizare: Pentru a trimite semnale Redstone pe perioade lungi și scurte | Un exemplu de utilizare poate fi găsit în minecraft aly auto farms.

Cel mai simplu ceas Redstone trimite un semnal Redstone după fiecare bifătură din joc. Fiecare bifă în Minecraft este egală cu 0,05 secunde Lumea reală Având în vedere acest lucru, urmați acești pași pentru a crea un ceas repetor simplu:

1 În primul rând, plasați două repetitoare Redstone paralele între ele. Ele pot fi unul lângă altul sau au un spațiu de câteva blocuri între ele. Aceste repetoare trebuie să fie orientate în direcții opuse.

2. Apoi utilizați pudră Redstone pentru a conecta și conecta repetitoarele împreună.

Redstone Dust în jurul repetoarelor

3. În cele din urmă, pentru a activa bucla, plasați o pârghie lângă buclă. Asa de, porniți-l și opriți-l din nou imediat. S-ar putea să fie nevoie să încercați de mai multe ori pentru a ajunge la timp.

Pârghie de lângă bucla Redstone

Prelungiți timpul de bifare al ceasului repetitorului

Ceasul de bază Redstone Repeater trimite un semnal Redstone la fiecare bifătură din joc. Dar puteți întârzia timpul în mai multe moduri. Cel mai simplu mod de a prelungi timpul de apelare este făcând clic dreapta sau folosind tasta de acțiune secundară pe repetoare. Puteți seta un repetor la maximum 4 tick-uri (sau 1 secundă în lumea reală).

Repetoare întârziate în minecraft

Acum, pentru a extinde perioada de timp și bucla, puteți adăuga, de asemenea, mai multe repetoare în buclă. Circuitul urmează întârzierea care este setată pe cel mai recent repetor.

A face o repetor comutabil Ceas Redstone în Minecraft

 • Obiecte necesare: Repetoare Redstone, Redstone Dust, Crowbar, Sticky Piston, Solid Blocks
 • Utilizare: Folosit pentru a trimite manual semnale Redstone și bucle de semnal de pornire/oprire

Majoritatea ceasurilor repetitoare Redstone sunt întotdeauna blocate într-o buclă. Dar pentru unele ferme și mașini, poate fi o pacoste. Pentru a remedia acest lucru, iată cum să creați un ceas Redstone cu repetor comutabil:

1 În primul rând, creați un ceas de bază de piatră roșie, dar nu-l activați. Aici acest circuit ar trebui să aibă un braț de praf Redstone deschis și un repetor care nu este conectat la nimic pe o parte.

ceas simplu de piatră roșie

2. Acum, pune un piston lipicios diagonală față de repetitor cu mâna goală, la un bloc distanță.

piston lipicios lângă un ceas

3. După poziționarea pistonului, așezați un bloc solid în fața pistonului Sticky și unul în lateral, așa cum se arată mai jos.

Ceasul Solid Blocks Redstone în Minecraft

4. Apoi, așezați o rangă pe pistonul lipicios și pune o torță de piatră roșie pe blocul solid lângă praful Redstone.

Ceas Redstone comutabil în Minecraft

Acum, de fiecare dată când pârghia este pornită, bucla va porni și va muta blocul solid. De fiecare dată când blocul solid atinge bucla, acesta va completa circuitul și va trimite un semnal.

Cum să faci un ceas cu torță Redstone Repeater

 • Obiecte necesare: Redstone Repeater, Redstone Dust, Blocuri solide, Redstone Torch
 • Utilizare: Este folosit pentru a face un ceas Redstone ieftin, care poate trimite semnale cu o întârziere de 3 sau mai mult.

Este posibil să nu aveți suficiente componente Redstone în timp ce creați toate circuitele din joc. Din fericire, puteți crea și un Ceas Redstone folosind doar Redstone Dust, un Repeater și o Redstone Torch. Datorită designului lor deschis, aceste Ceasuri Redstone pot fi extinse la infinit, atâta timp cât aveți suficiente resurse. Deși astfel de ceasuri trebuie executat cu o întârziere de cel puțin 3 tick pentru ca ei să funcționeze corect.

Urmați acești pași pentru a crea un ceas Redstone Repeater bazat pe lanternă în Minecraft:

1 În primul rând, plasați un repetor de piatră roșie într-un bloc solid și utilizați butonul drept al mouse-ului sau tasta de acțiune secundară pentru a seta o întârziere de 3 sau mai mult.

Redstone 3 tick Repeater - Cum să faci un ceas Redstone în Minecraft

2. Apoi, întindeți o linie de praf Redstone în jurul acelui repetitor.

Redstone buclă în jurul unui repetor

3. În cele din urmă, plasați un bloc solid la capătul liniei și a pus o torță de piatră roșie de partea lui. Bucla va începe și ceasul Redstone va funcționa din nou.

Cum să faci un ceas de piatră roșie în Minecraft

Pentru a extinde circuitul ceasului, puteți crea o linie mai lungă de praf Redstone și puteți plasa mai multe repetoare în calea acestuia. Toate trebuie să aibă o întârziere de cel puțin 3 tick.

Cum să faci un indicator cu cadran în Minecraft

 • Obiecte necesare: Comparatoare Redstone, Redstone Dust, Redstone Torch
 • Utilizare: Modificați și trimiteți semnale Redstone ieftin, cu modele mai simple

La fel ca repetitoarele, comparatoarele Redstone sunt un dispozitiv care țineți, analizați și scădeți semnalul. Le puteți folosi pentru a face ceasuri mai rapide și pentru a trimite semnale lente. Urmați acești pași pentru a crea un ceas comparator Redstone în Minecraft:

1 În primul rând, plasați un comparator de piatră roșie într-un bloc solid.

comparator

2. După aceea, faceți clic dreapta pe comparator pentru a-l porni. Apoi plasați bucăți de praf Redstone în jurul comparatorului. Linia ar trebui să înceapă din partea laterală a comparatorului și să ducă în față (partea cu un singur pin).

comparator pătrat

3. În cele din urmă, plasați pur și simplu o sursă pentru alimentarea circuitului Redstone, lângă comparator și porniți bucla. Folosim o torță Redstone ca sursă de energie.

Ceasul de comparație Redstone activat în Minecraft

Cum să faci un ceas Hopper Minecraft

 • Obiecte necesare: Praf de piatră roșie, pistoane lipicioase, bloc de piatră roșie, articole stivuibile, buncăre, blocuri solide
 • Utilizare: Folosit pentru a trimite semnale Redstone ușor de întârziat | Un exemplu de utilizare poate fi găsit în minecraft tree farm

Ceasurile Hopper sunt unice și interesante prin faptul că folosesc transferul de elemente între două Hopper pentru a transmite semnale Redstone. Dacă creșteți elementele, întârzierea semnalului crește și ea, ușurând modificarea ceasurilor buncărului. Urmați acești pași pentru a crea un ceas ușor Hopper Redstone în Minecraft:

1. Așezați mai întâi un bloc solid și apoi un buncăr, care ar trebui să fie în fața blocului solid.

Buncăr Intrarea în bloc

2. Apoi, spargeți blocul solid și puneți un buncăr în locul lui. Acest nou buncăr ar trebui să fie orientat spre buncărul existent.

Hoppers se izbesc unul de celălalt

3. Deci, puneți câte un comparator în spatele fiecărui buncăr cu piatra rosie Cei doi pini ai comparatoarelor trebuie să fie spre buncăre.

Hoppers cu cadrane pe Redstone Clock în Minecraft

4. Acum, plasați blocuri solide chiar în spatele comparatoarelor cu o bucată de praf Redstone pe partea lor.

Blocuri solide cu comparatoare

5. Apoi, plasați două pistoane lipicioase lângă pulberea Redstone. Aceste pistoane ar trebui să fie față în față, așa cum se arată în diagrama de mai jos. După aceea, plasați un bloc Redstone (sursă de alimentare) în fața unuia dintre pistoane.

Piston lipicios cu bloc Redstone

6. În cele din urmă, pentru a activa Ceasul Redstone, puneți câteva articole stivuibile în buncăr cu fața la sursa de alimentare. Vă sugerăm să plasați elementele care stivuiesc până la 64 de articole ca blocuri de construcție.

5 articole stivuibile în buncăre

Cum să faci un ceas pentru cărucior de mine

 • Obiecte necesare: Pulbere de piatră roșie, torță de piatră roșie, blocuri solide, cărucior, torță de piatră roșie, șine, șine motorizate, șină de detector și rangă
 • Utilizare: Trimiteți semnale Redstone oarecum aleatorii cu un design interactiv și ușor de modificat

Urmați acești pași pentru a crea un ceas Redstone Minecart în Minecraft:

1. Mai întâi, așezați două blocuri solide la patru blocuri unul de celălalt. Apoi puneți o șină temporară deasupra fiecăruia dintre ele. Aceste șine ar trebui să se înfrunte una cu cealaltă.

Sine pe blocuri solide

2. După aceea, plasați un detector de ploaie în fața unui bloc și un detector obișnuit de ploaie în fața celuilalt bloc. Aceste șine se vor conecta automat la șina de deasupra blocurilor.

Sine pentru Minecart Redstone Clock în Minecraft

3. Pentru o sursă de energie, plasați o torță Redstone sub unul dintre blocurile din mijloc. Asa de, puneți șine motorizate peste blocurile goale din mijloc. În acest moment, puteți rupe șinele temporare de deasupra blocurilor solide.

porniți ceasul minecart

4. Apoi pune a rând de praf Redstone care se îndepărtează de șina detectorului la blocul în care doriți să meargă ieșirea ceasului.

Redstone Minecart Ieșire ceas în Minecraft

5. În cele din urmă, plasați un alt bloc solid deasupra ambelor blocuri solide pentru a opri căruciorul de mine. Apoi puneți o căruță de mine pe șina din dreapta pentru a activa ceasul.

Cum să faci un ceas de piatră roșie în Minecraft

Poate sa extinde linia ferată pentru a întârzia semnalul transmis dar nu există o modalitate fiabilă de a-l cronometra în joc. De aceea, chiar dacă ceasurile de minecart arată distractive și sunt ușor de construit, mulți jucători evită să le construiască. Puteți decide după propria experimentare.

Cum să faci un ceas de piatră roșie cu observatori

 • Obiecte necesare: Praf de piatră roșie și doi observatori
 • Utilizare: Folosit pentru a trimite semnale Redstone similare impulsurilor constante

Un ceas Redstone bazat pe observator este comparativ cel mai ușor și unul dintre cele mai rapide Redstone Clock de construit în Minecraft. Cu toate acestea, nu poate cauza nicio întârziere asupra lor. Dacă căutați ceva de acest tip, urmați acești pași pentru a crea un ceas Redstone cu observatori în Minecraft:

1 În primul rând, așezați un observator pe pământ. Asigurați-vă că nu există blocuri în fața feței niciunuia dintre observatori.

Solid Block Observer - Cum să faci un ceas Redstone în Minecraft

2. Apoi, plasați un alt observator în fața celui existent chiar lângă acesta. Partea cu praful Redstone ar trebui să fie în spatele fiecărui observator.

Doi observatori față în față

3. În acest moment, ambii observatori ar trebui să emită semnale de piatră roșie sub formă de impuls. Puteți plasa acest ceas din piatră roșie cu observatori pe orice mașină pentru a le folosi.

Cum să faci un ceas de piatră roșie în Minecraft

Faceți un cronometru Redstone în Minecraft chiar acum

Acum, aveți toate planurile pentru a crea o varietate de ceasuri Redstone în Minecraft. Datorită designului lor deschis, le puteți încadra în oricare dintre mașinile dvs. Redstone, ale căror modele le vom împărtăși în curând. Până atunci, dacă sunteți în căutarea unor idei pentru realizarea unor astfel de mașini, lista noastră cu cele mai bune hărți pentru Minecraft vă poate oferi o mulțime de inspirație. Dar înainte de a face asta, asigurați-vă că știți despre diferitele modalități de a găsi Redstone în Minecraft. O să ai nevoie de multă Redstone. Acestea fiind spuse, ce fel de ceas Redstone vei face? Un puls simplu sau ceva mai complex? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Pentru a crea și controla circuite Redstone în Minecraft, este esențial să cunoști cum să faci un ceas Redstone. Acest tip de circuite permite activarea aparatelor Redstone după o anumită perioadă de timp, fiind util pentru automatizarea caselor și fermelor din joc. Acest ghid oferă câteva metode simple pentru crearea de ceasuri Redstone, cum ar fi folosirea repetitoarelor, comparatoarelor sau hopper-elor. Indiferent de metoda aleasă, este important să învățați cum să reglați timpul de bifare al circuitului, pentru a obține un control precis asupra sistemelor Redstone.
Ei bine, am ajuns la finalul acestei postări tehnologice. Sper că informațiile pe care le-am împărtășit cu voi au fost utile și v-au stimulat curiozitatea în legătură cu tehnologia. Aștept cu nerăbdare să văd comentariile voastre și să discutăm împreună despre subiectele abordate. Până la următoarea postare, să aveți o zi plină de inovații și descoperiri tehnologice!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x