Subsistemul Windows 11 pentru Android apare ca o aplicație în Magazin

Subsistemul Windows 11 pentru Android apare ca o aplicatie in
⏱️ 1 min read

  • Subsistemul Windows pentru integrarea Android apare în Microsoft Store.
  • Aplicația nu face nimic în acest moment, dar sugerează că va ajunge în curând la Insiders.

Când Microsoft a lansat Windows 11, una dintre cele mai mari caracteristici a fost capacitatea de a rula aplicații Android cu un nou subsistem Windows pentru Android. Cu toate acestea, caracteristica nu a ajuns la setul final de caracteristici planificat pentru noua versiune, deoarece compania avea nevoie de mai mult timp pentru testare.

Acum, se pare că integrarea va ajunge mai devreme decât se aștepta, cel puțin la Insiders. După cum a observat Windows Cel mai recent, subsistemul Windows pentru Android a apărut în Magazin Microsoft ca o aplicație pentru Windows 11 versiunea 22000 sau mai nouă.

Subsistemul Windows pentru Android oferă un mediu de virtualizare pentru a rula aplicații Android fără suport pentru serviciile Google Play. De asemenea, Microsoft lucrează cu Amazon pentru a aduce Appstore la Windows 11 pentru a descărca și instala aplicații și tehnologia Intel Bridge pentru a face posibilă rularea aplicațiilor Android în noul sistem de operare.

De fapt, puteți instala integrarea ca aplicație din Microsoft Store, dar în acest moment este doar un substituent care nu face nimic. Cu toate acestea, arată că caracteristica poate ajunge ca o instalare opțională și nu printr-o actualizare a caracteristicilor, dezvăluie că dispozitivele vor avea nevoie de cel puțin 8 GB de RAM și confirmă că poate veni în curând la Insiders.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x