Subsistemul Windows pentru Android primește o actualizare din mai 2022

⏱️ 3 min read
  • Windows 11 primește o nouă actualizare WSA în mai prin canalul Dev.
  • Actualizarea aduce o nouă experiență de setări.
  • De asemenea, introduce noi integrări cu Windows 11, remedieri și îmbunătățiri.

Microsoft a lansat versiunea 2204.40000.15.0 pentru subsistemul Windows pentru Android (WSA) pentru Windows 11. Actualizarea este disponibilă prin canalul Dev și include câteva funcții și îmbunătățiri noi.

In conformitate cu anunț oficialactualizarea din mai 2022 crește numărul versiunii Android la 12.1, introduce îmbunătățiri semnificative de integrare pe Windows 11 și veți găsi o nouă experiență de setări.

Actualizare WSA mai 2022

Ca parte a lansării, Microsoft lansează experiența cu Android 12.1. Telemetria este dezactivată în mod implicit. Și stiva de rețea a primit o actualizare care permite aplicațiilor Android să se conecteze la dispozitive din aceeași rețea și la computer.

Subsistemul Windows pentru Android versiunea 2204.40000.15.0 introduce, de asemenea, o interfață de setări revizuită. Setările au fost reorganizate în grupuri cu navigare pentru o experiență mai curată și ușor de înțeles. În plus, compania a adăugat un vizualizator de date de diagnosticare unde puteți examina toate datele de diagnosticare și opțiunile de configurare pentru a activa remedieri pentru anumite aplicații, cum ar fi forțarea aplicațiilor să nu fie redimensionabile sau activarea glisării pentru tastele săgeți.

Experiența este acum mai bine integrată în Windows 11. De exemplu, Bara de activități arată acum aplicația Android folosind microfonul, locația și alte servicii din bara de sistem, iar o bară de activități ascunsă automat va ascunde sau va afișa acum corect când aplicațiile Android sunt alergare. Windows 11 va afișa notificările Android ca notificări native, iar titlul ferestrei unei aplicații Android va reflecta acum titlul activității Android. De asemenea, aplicațiile Android nu vor necesita o repornire după ce computerul iese din standby conectat.

Ca parte a modificărilor camerei și a intrărilor, această actualizare remediază orientarea camerei, previzualizarea incorectă a camerei, erorile legate de letterboxing și o problemă la squishing feedul camerei este acum remediată.

În cele din urmă, această versiune a îmbunătățit suportul pentru rotița de defilare, a fixat focalizarea pe tastatură pe ecran și tastatura software Android apare acum corect.

Actualizarea vine și cu unele probleme cunoscute. De exemplu, veți găsi probleme de stabilitate cu camera pe dispozitivele ARM și prin imprimare prin aplicații Android, unele aplicații se vor reda la rezoluții mai mici, unele VPN-uri pot să nu funcționeze și unele aplicații pot lipsi, nu se lansează sau nu vor funcționa. cum era de așteptat.

Actualizarea subsistemului Windows pentru Android ar trebui să se descarce și să se instaleze automat. Cu toate acestea, îl puteți descărca oricând manual din pagina Bibliotecii din aplicația Microsoft Store și făcând clic pe butonul „Obțineți actualizări”.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...