Subsistemul Windows pentru Android primește o actualizare din martie 2022

⏱️ 1 min read

  • Windows 11 primește o nouă actualizare WSA în martie.
  • Actualizarea îmbunătățește decodarea video, rețelele, poșta, MSAA și intrarea.
  • Actualizarea subsistemului Windows pentru Android se va descărca automat sau o puteți obține manual.

Microsoft este în proces de lansare a unei noi actualizări pentru subsistemul său Windows pentru Android (WSA) pentru Windows 11. Actualizarea aduce versiunea la 2203.40000.1.0 și include o serie de îmbunătățiri și funcții noi pentru a îmbunătăți experiența aplicației Android. .

In conformitate cu companieaceastă versiune aduce decodare H.254 accelerată de hardware pentru a îmbunătăți experiența aplicațiilor care utilizează redarea video de înaltă definiție.

Microsoft îmbunătățește, de asemenea, integrarea WSA cu clienții de e-mail Windows și aplicațiile mobile pentru a le facilita lansarea unui client de e-mail sau trimiterea de mesaje.

Acum puteți dezactiva Multisample anti-aliasing (MSAA) pentru jocuri. Microsoft adaugă câteva modificări nedezvăluite în rețea. Și există îmbunătățiri la introducerea generală, inclusiv o defilare mai bună în Amazon Appstore și aplicațiile Kindle.

Ca parte a problemelor cunoscute, compania spune că redarea video în unele aplicații poate fi agitată, iar la ieșirea din standby conectat, aplicațiile pot fi repornite.

Actualizarea subsistemului Windows pentru Android ar trebui să se descarce și să se instaleze automat. Cu toate acestea, îl puteți descărca oricând manual din pagina Bibliotecii din aplicația Microsoft Store și făcând clic pe butonul „Obțineți actualizări”.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x