Sunteți loial față de un singur browser sau comutați constant?

Sunteți loial față de un singur browser sau comutați constant?
⏱️ 2 min read

Una dintre cele mai esențiale aplicații din toate arsenalele noastre, fie că facem calculul pe un dispozitiv mobil, laptop sau desktop, este browserul. Toate funcționează în mod similar, dar există caracteristici diferite pe care unii le folosesc pentru a le diferenția de celelalte. Sunteți loial unui browser sau comutați constant între ele?

Primul browser cu care ne-am familiarizat cu toții a fost Internet Explorer (unii ar spune că este Netscape). Era de bază atunci, dar a făcut ceea ce aveam nevoie pentru a face: naviga pe internet. În curând, au fost oferite alte opțiuni, cum ar fi Firefox și Google Chrome, și odată ce IE a încetat să sprijine Macintosh, Apple a ieșit cu propriul său – Safari. Chiar și Microsoft pare să vrea să lase IE în praf cu noul său browser Edge.

Și acum există atât de multe browsere decât cele menționate și unul nu este neapărat mai bun decât restul. Toate au funcții diferite, care sunt mai bune sau mai rele pentru navigarea dvs. și pentru alte nevoi de Internet. Mulți au motorul de căutare Google încorporat; unii nu. Unele funcționează mai bine pe anumite tipuri de sisteme. Unele sunt minunate pe mobil, iar altele sunt mai bune pe desktop-uri. Din acest motiv, uneori oamenii folosesc mai mult decât un singur browser și alteori își schimbă credința.

Cum vă descurcați navigarea? Utilizați doar un singur browser și nu acordați nici o atenție celorlalte sau păstrați câteva browsere diferite la dispoziția dvs. pentru a face sarcini asortate? Sunteți unul dintre cei care trec la un browser nou de fiecare dată când apare unul nou care promite să fie mai bun în App Store?

Sunteți loial unui browser sau comutați constant?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x