Suportul aplicațiilor Android pe Windows 11 se extinde în mai multe țări

⏱️ 2 min read
  • Subsistemul Windows pentru Android se extinde în alte cinci țări.
  • Noile teritorii sunt Franța, Germania, Italia, Japonia și Regatul Unit.
  • Microsoft nu specifică o dată anume, dar se va întâmpla înainte de sfârșitul anului.

Microsoft a anunțat că subsistemul său Windows pentru Android (WSA) va ajunge în cinci noi teritorii până la sfârșitul anului. Potrivit companiei, platforma care adaugă suport pentru aplicațiile Android pe Windows 11 va fi disponibilă în curând în Franța, Germania, Italia, Japonia și Regatul Unit.

Platforma a fost anunțată inițial alături de Windows 11. Cu toate acestea, compania a trebuit să întârzie lansarea pentru a avea mai mult timp să o șlefuiască și să o facă disponibilă doar ca previzualizare publică pentru utilizatorii din Statele Unite.

Ați fi putut păcăli Microsoft Store să descarce aplicația Windows Subsystem pentru Android, dar problema ar fi fost să funcționeze Amazon Appstore într-o altă regiune. Deși, aplicațiile de încărcare laterală au fost, de asemenea, o opțiune pentru a ocoli limitările Amazon Appstore.

Vestea bună este că platforma este de așteptat să se extindă în mai multe teritorii în lunile următoare. După cum a spus compania„Previzualizarea Amazon Appstore pe Windows 11 este disponibilă în prezent în SUA și se va extinde în alte cinci țări, inclusiv Franța, Germania, Italia, Japonia și Regatul Unit, până la sfârșitul acestui an.”

Pe lângă știrile despre disponibilitate, compania a început recent și lansarea actualizării Android 12.1, care aduce diverse modificări, inclusiv o integrare îmbunătățită a desktopului și o versiune actualizată a experienței setărilor.

Actualizarea este disponibilă în prezent pentru testerii cu dispozitive înscrise în Canalul Dev al programului Windows Insider.

Deși extinderea în mai multe țări este un anunț binevenit, este surprinzător că suportul pentru aplicații Android pentru Windows 11 este încă limitat la anumite țări atunci când Amazon Appstore este disponibil pe sute de piețe.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x