T-Mobile SyncUP TRACKER si unisce ad AirTag e altri

T-Mobile SyncUP TRACKER se alătură AirTag și altora

Apple a făcut un efort atunci când a anunțat AirTag săptămâna trecută, dar nu este singura companie cu un nou dispozitiv de urmărire. Samsung a introdus SmartThings Tracker, iar săptămâna aceasta T-Mobile a anunțat SyncUP TRACKER. Avem nevoie de toate aceste dispozitive de urmărire? Și ce zici de Tile, dispozitivul de urmărire care a pornit totul?

Să aruncăm o privire la concurență înainte de a afla ce are de oferit T-Mobile.

Conţinut

Ţiglă

Dispozitive de urmărire a plăcilor a creat spațiul pentru ca toți ceilalți să vină împreună. Acum sunt oferite în patru dimensiuni diferite: Pro, Mate, Slim și Sticker. Le poți agăța de un breloc, le poți strecura în portofel sau le poți lipi de suprafața a tot ceea ce nu vrei să pierzi.

Adăugați aplicația Tile pe dispozitivul dvs. iOS sau Android sau computerul Windows. Apăsați butonul de pe Tracker pentru a vă suna telefonul pentru a-l localiza sau utilizați aplicația pentru a găsi locația curentă sau ultima a dispozitivului dvs. prin Bluetooth.

Samsung SmartThings Tracker

T Mobile Syncup Tracker Samsung

Samsung SmartThings Tracker face parte din gama SmartThings. Spre deosebire de Tile, Tracker-ul nu utilizează Bluetooth – funcționează în schimb cu Wi-Fi. De asemenea, are doar o singură dimensiune – un pătrat mic.

ad-banner

Tracker-ul va afișa coordonatele locației articolului lipsă. De asemenea, spre deosebire de Tile, bateria va trebui încărcată o dată sau de două ori pe săptămână prin LTE.

Apple AirTag

T Mobile Air Sync Tracker de sincronizare

Apple AirTag funcționează similar cu Tile – prin Bluetooth – și are, de asemenea, o baterie înlocuibilă. Se împerechează mai ușor decât oricare dintre celelalte două – în același mod în care sunt asociate AirPods. Trebuie doar să îl aduceți lângă iPhone-ul dvs. pentru a-l împerechea automat.

Aspectele negative sunt că se împerechează doar cu iPhone-uri și că are nevoie de o curea, vândută prin Apple, desigur, pentru a o atașa la chei sau la alte articole, deoarece nu are gaură pentru un breloc.

T-Mobile SyncUP TRACKER

Acum să aruncăm o privire la tocmai anunțatul T-Mobile SyncUP TRACKER. La fel ca dispozitivul Samsung, acesta rulează pe LTE, LTE-ul T-Mobile, mai exact. Promite „urmărire aproape în timp real și alerte la granițe virtuale”.

Dispozitivul T-Mobile vă permite să setați frecvența cu care ping locația sa pentru a economisi durata de viață a bateriei. În mod unic, urmărește lumina, astfel încât să poată detecta dacă a fost mutată din interiorul unui sac în exterior.

T Mobile Syncup Tracker Bagaje

La fel ca urmăritorul Samsung, SyncUP TRACKER trebuie reîncărcat. Promite doar până la șapte zile înainte de a avea nevoie de o taxă.

Poate că cel mai mare negativ este că necesită un plan lunar. În loc să plătiți în avans, plătiți 2,50 USD / lună timp de 24 de luni, apoi plătiți și 5 USD / lună pentru un plan de date.

Pentru ce tracker alegeți va depinde de utilizarea dvs. În timp ce LTE păstrează întotdeauna disponibilitatea locației dispozitivului, Bluetooth nu necesită niciun plan de date. Există, de asemenea, un compromis al bateriei. Doriți să plasați trackerul și să nu îl revizitați până nu aveți nevoie de el? Sau sunteți bine să o încărcați o dată sau de două ori pe săptămână? Alegerea opțiunilor dvs. va determina alegerea trackerului.

Există, de asemenea, o competiție cu podcast-uri. Asigurați-vă că verificați și asta.

Credit de imagine: T-Mobile lansează SyncUP TRACKER pentru clienții care continuă să piardă #AllTheThings Trusa de suport pentru gresie, Samsung SmartThings Tracker, și Apple Newsroom

Scroll to Top