Te vei abona la Apple Music?

Te vei abona la Apple Music?

⌛ Reading Time: < 1 minute

După multe luni de speculații, Apple a lansat noul lor serviciu de muzică intitulat pur și simplu “Apple Music”. Este o încercare evidentă de a crea un serviciu de muzică general, în care nu veți avea nevoie de alte servicii pentru a vă completa experiența de ascultare a muzicii. Vă veți abona la acesta?

Într-adevăr, Apple Music pare să facă totul. Mai întâi vestea proastă, vine cu un preț. Vă va costa 9,99 USD pe lună. Dacă întreaga familie dorește acest lucru, vă puteți înscrie cu un plan familial în valoare de 14,99 USD pe lună, care va include până la șase membri. Toată muzica existentă din biblioteca dvs. va rămâne pusă în iCloud. Dar acum veți avea acces la tot ce se află în Biblioteca de muzică Apple. În timp ce transmite în flux, în sine, puteți adăuga această muzică în biblioteca dvs. sau pur și simplu o puteți asculta oricând doriți. În plus, au posturi de radio și promit că au experți în muzică în loc de algoritmi care îi organizează pe fiecare. Dacă vă place muzica nouă, nedovedită, există “Connect” care va permite artiștilor să posteze melodii, videoclipuri, versuri etc. ale muzicii lor nepublicate pentru ca dvs. să le ascultați și să le vizualizați. Apple oferă o perioadă de încercare gratuită de trei luni.

Vă sună mai bine decât serviciul de streaming pe care îl utilizați în prezent? Sună mai bine decât Spotify, Rdio sau Pandora? Ce zici de colecția ta iTunes anterioară? Sunteți gata să adăugați la asta cu melodii în flux sau preferați să cumpărați în continuare MP3-uri și să vă organizați muzica în stilul vechi?

Te vei abona la Apple Music?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.