Tecnologia automatica che avanza con Samsung, SmartThings e altro ancora

Tehnologia automată avansează cu Samsung, SmartThings și multe altele

⌛ Reading Time: 4 minutes

Se pare că industria auto sare acum în tehnologie cu ambele picioare – și nu vorbim doar despre vehicule autonome. Samsung, SmartThings și Apple își măresc vizibilitatea în industria auto. Cu toate acestea, pentru moment, acest lucru pare limitat la vehiculele de lux, precum BMW și Mercedez-Benz.

SmartThings și Samsung

Samsung și SmartThings caută să își sporească amprenta în industria auto. Cu noua caracteristică va ajunge mai târziu în acest an, veți putea porni sau opri vehiculul cu aplicația SmartThings. De asemenea, veți putea porni încălzitorul sau aerul condiționat în prealabil, astfel încât să fie temperat pentru dvs. când pășiți înăuntru.

În plus, SmartThings lucrează cu Google pentru a-și aduce tabloul de bord pe Android Auto. Acest lucru înseamnă că, împreună cu controlul mașinii de pe telefonul dvs. Samsung, veți fi capabil să vă controlați și dispozitivele inteligente de acasă. Ați putea să aprindeți luminile înainte de a ajunge acasă, să porniți încălzirea sau să închideți ușa garajului dacă ați uitat ..

La CES de anul trecut, Samsung a anunțat că va colabora cu Smartcar pentru a aduce compatibilitatea cu SmartThings la majoritatea mașinilor noi din Statele Unite. În octombrie, s-a anunțat că MBUX Voice Assistant al Mercedes-Benz va lucra cu SmartThings pentru a avea controlul hands-free al dispozitivelor smartphone.

Se pare că tabloul de bord al mașinii dvs. ar putea deveni un centru de control pentru toate produsele dvs. de casă inteligentă, oferind în același timp acces la aplicațiile dvs. Android preferate.

BMW și Apple

Samsung și SmartThings nu sunt singurele companii care doresc să deschidă un nou drum în tehnologia auto. BMW și Apple lucraseră deja împreună. BMW a fost singurul producător de automobile care a semnat cu Apple să-și folosească sistemul de chei digitale.

Sistemul actual de chei digitale Apple este bazat pe NFC, deci aveți nevoie de n pentru a ține un iPhone sau Apple Watch lângă eticheta mașinii pentru a-l debloca. Nu era la distanță ca ceea ce oferă SmartThings.

Samsung Smartthings Auto Bmw

Dar acum BMW anunță că vor lucra din nou cu Apple la Cheie digitală Plus. Cerința de a avea telefonul aproape de conectare a fost eliminată. Se bazează pe banda ultra largă, care se află pe iPhone-ul Apple de la iPhone 11 și este, de asemenea, pe Apple Watch 6. Digital Key Plus va fi lansat în BMW iX electric în Europa la sfârșitul acestui an și în SUA în 2022. BMW este evidențiind securitatea în serviciul mai nou, deoarece este rezistent la atacuri de releu.

A merge inainte

Deși în prezent BMW este singurul producător de automobile care utilizează cheile digitale ale mașinii Apple, Business Korea a raportat că Hyundai intenționează să adopte Digital Key Plus și mai târziu în 2021. Sigur, chiar acum aceste caracteristici se limitează la mașinile de lux cu BMW și Mercedes-Benz , dar acesta este doar începutul.

Există, de asemenea, o apăsare pentru a face din banda ultra largă (UWB) un standard pentru tastele digitale. Apple a anunțat anul trecut că lucrează la acest lucru cu cipul său U1. BMW a declarat că lucrează cu Apple și Consorțiul pentru conectivitate auto pentru a include suport UWB în cheia digitală versiunea 3.0.

Samsung Smartthings Auto Mercedes

Ar fi de la sine înțeles că SmartThings intenționează să fie în toate mașinile cu toate telefoanele mobile și nu doar cu Android și că toate mărcile de mașini ar dori în cele din urmă să se deschidă și să ruleze cu toate dispozitivele mobile și nu doar cu iPhone și Apple Watches.

Industria auto pare să treacă într-o fază interesantă, una în care șoferii ar putea fi mai interesați decât vehiculele autonome. Samsung, SmartThings și Digital Key Plus sunt doar începutul. Pentru mai multe informații despre SmartThings, citiți mai departe pentru a afla cum să creați o casă inteligentă fără mâini cu SmartThings și Google Home.

Trusa de presă SmartThings, Știri și multimedia Mercedes-Benz, BMW PressClub Global, și domeniul public