Tehnologia coboară greu pe Flash; Îl vei mai folosi? [Poll]

Tehnologia coboară greu pe Flash;  Îl vei mai folosi? [Poll]
⏱️ 1 min read

Slab Flash Player. Nu a avut întotdeauna o treabă ușoară. Unii dintre cei mai puternici utilizatori ai acestuia își întrerup utilizarea pe site-urile sau aplicațiile lor. Toată lumea pare să fie împotriva ei. Și tu? Vei mai folosi Flash?

Nu a fost o săptămână ușoară pentru Flash Player-ul Adobe. Cu fir îl numește „un sac de box popular pentru hackeri, care îi pune pe utilizatori în pericol din nou și din nou”. De asemenea, ei îl numesc „o baterie care consumă resurse” și indică reclame pop-up ca uzură principală în aceste zile. Toți ceilalți par să vină și ei. Facebook dorește o dată de reziliere pentru Flash, iar Mozilla a dezactivat versiunile actuale ale acestuia în Firefox. Anterior, Google a anunțat că versiunile viitoare ale Chrome vor „întrerupe inteligent” conținutul cu Flash care nu este necesar pentru site-ul web. Mișcarea „Ocupează Flash” își propune „Să facă lumea să dezinstaleze pluginul Flash Player din browserele lor de pe desktop”. Și Steve Jobs a fost un binecunoscut adversar al Flash-ului, refuzând să-l permită în iOS-ul Apple. Dar Adobe rămâne ferm că poate rezolva totul cu o îmbunătățire a securității Flash Player.

Dacă folosești iOS, ai învățat deja să trăiești fără Flash. Dar ce-i cu ceilalți? Chiar dacă Flash remediază problemele de securitate, ați decis că ați terminat cu asta? Sau veți avea încredere în ea atâta timp cât Adobe spune că este sigur?

Vei mai folosi Flash?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x