Tehnologie modernă de întâlniri: aplicații de top pentru a facilita relațiile pe distanțe lungi

Tehnologie modernă de întâlniri: aplicații de top pentru a facilita relațiile pe distanțe lungi
⏱️ 4 min read

Iubirea nu vine ușor, mai ales când tu și iubita ta nu locuiți în același oraș sau țară. Da, relațiile la distanță sunt un lucru real, iar deținerea unei astfel de iubiri nu este un tort. Datorită tehnologiei, astfel de relații au acum o varietate de servicii și aplicații care fac călătoria puțin mai ușoară.

Odată cu evoluția tehnologiei care se desfășoară la viteză fulgerătoare, mulți producători de aplicații au venit cu idei revoluționare care vă pot menține conectați tot timpul și într-un mod special. Am venit cu o listă de aplicații personalizate care sunt destinate păsărilor dragoste pe distanțe lungi.

Avocado

Avocado este o aplicație creată doar pentru voi doi. Urmărește progresul relației tale. Mulți dintre voi trebuie să vă gândiți de ce este numit „Avocado?” Arborele Avocado nu dă roade decât dacă există un alt copac lângă el. Aplicația arhivează în fiecare moment pe care îl petreceți cu persoana iubită, ceea ce, la rândul său, vă ajută să urmăriți cât de departe ați ajuns. Este ideal pentru menținerea confidențialității, precum și pentru curățarea automată a mesajului după ce este citit, cum ar fi Snapchat. Este bun și pentru aspectul productivității, deoarece sincronizează evenimentele cu calendarul dvs. Google. Îl puteți descărca gratuit pentru iOS și Android.

Cuplu

Aplicație relație la distanță - Cuplu

Cuplul este cea mai drăguță aplicație pe care am întâlnit-o. Unul dintre cele mai importante momente ale aplicației este funcția sa „ThumbKiss”, care permite însoțitorilor să atingă același loc de pe afișaj, ceea ce face ca ambele telefoane să bâzâie. Aplicația are, de asemenea, o funcție de cronologie partajată care vă menține informațiile la un loc. O altă caracteristică interesantă este LiveSketch, care vă permite amândoi să desenați împreună în timp real. Aplicația este gratuită pentru iOS și Android.

Spectatori pentru Netflix

Aplicație relație la distanță - spectatori pentru Netflix

Aplicația Showgoers oferă un sens complet nou Netflix și Chill. Este o întâlnire cu filme pentru cupluri la distanță. Ce se întâmplă când nu ești în aceeași cameră? Îți amintești când ai mințit și ai spus că ai o prietenă în alt oraș? Ei bine, acum poți avea unul și poți urmări același film în același timp, la fel cum te afli în aceeași cameră. Va trebui să instalați fișierul Extensie Chrome Showgoers.

Odată instalat, de fiecare dată când deschideți Netflix în browser, veți vedea o imagine 3D a unui pahar în colțul din dreapta sus. Veți primi o adresă URL specială ori de câte ori faceți clic pe pictogramă, apoi o puteți partaja cu cea cu care doriți să vizionați filmul. În plus, dacă amândoi aveți extensia, puteți sincroniza fluxurile de filme. Se sincronizează chiar pauza și activitatea de redare, astfel încât ori de câte ori unul dintre voi întrerupe filmul, aceeași acțiune se va întâmpla și pe ecranul celuilalt. De acum, extensia este disponibilă numai pentru browserul Chrome.

Între

Aplicație relație la distanță - Între

Între toate este vorba despre protecția confidențialității pentru dvs. și pentru celălalt semnificativ. Aplicația poate fi deblocată numai printr-o parolă. Stochează fotografii, videoclipuri și alte momente de cuplu. Acum vă puteți păstra toate momentele prețuite în telefon fără să vă faceți griji cu privire la confidențialitate. Se poate descărca gratuit pentru iOS și Android.

SnapChat

Aplicație relație la distanță - SnapChat

Este una dintre cele mai populare aplicații de partajare a fotografiilor. Aplicația vă permite să partajați imagini instantaneu, iar cea mai bună parte este că este ștearsă în câteva secunde după ce receptorul a văzut-o. Puteți trimite orice fel de imagine persoanei dragi fără să vă faceți griji că va merge la o altă persoană. Se poate descărca gratuit pentru iOS și Android utilizatori.

Fericire

Aplicație relație la distanță - Bliss

Bliss este o aplicație care poate pune condiment în relația ta, pentru totdeauna! Aplicația promovează intimitatea partenerilor de dragoste. La bord există o varietate de jocuri distractive, create doar pentru cupluri. Este o aplicație cu plată, dar în scopuri de încercare, puteți descărca versiunea sa simplă pentru Android și iOS.

Klikaklu

Aplicație relație la distanță - Klikaklu

Această aplicație este pentru cuplurile cărora le place să joace jocuri. Aplicația îți trimite partenerul într-un joc de vânătoare de comori utilizând funcții de cameră și GPS. De asemenea, puteți urmări călătoria partenerului dvs. prin intermediul aplicației. Este o modalitate bună de a rămâne aproape aproape chiar și la distanțe între kilometri. Aplicația este disponibilă numai pentru iOS.

Concluzie

Acestea au fost o mână de aplicații despre care am crezut că sunt suficient de cool pentru iubitorii de distanțe lungi. Cunoașteți alte aplicații care credeți că merită un loc pe listă? Spuneți-ne prin secțiunea de comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x