Tehnologii și gadgeturi minunate pentru a vă face viața tehnică mai ușoară în 2015 și dincolo

Tehnologii și gadgeturi minunate pentru a vă face viața tehnică mai ușoară în 2015 și dincolo
⌛ Reading Time: 5 minutes

Anul acesta sunt atât de multe pentru pasionații de tehnologie și tocilari, cu toate aceste jucării noi pentru băieți și fete mari – articole portabile, dispozitive inteligente, tehnologie mobilă, lucruri de pe Internet și tot ceea ce este între ele – este dificil să nu ne bucurăm de ele pe ecran. Deși unele nu sunt încă disponibile pentru cumpărare, Consumer Electronics Show 2015 le-a dezvăluit săptămâna trecută, pe lângă cercetările și dezvoltările și prototipurile lansate anul trecut de la diverse companii și organizații.

Mail zilnic numit chiar anul acesta drept “cel mai potos an pentru gadgeturi vreodată”. Nu aș putea fi mai de acord. Iata de ce.

SmartWatch 3 Sony Steel Edition

Ferește-te, Apple. Sony are, de asemenea, o lovitură la dispozitivele purtabile cu această ediție din oțel finisat mat, SmartWatch 3. Din punct de vedere estetic, există o răsucire a eleganței clasice și un pic de senzație casual pe acest ceas. Este alimentat de un chipset Qualcomm în curea de ceas standard de 24 mm pentru ore mici de activități de fitness și timpuri separate.

Apple Watch

awesometech-applewatch

Pentru fanii și fetele Apple, înclinația lor pentru iDevices s-ar intensifica, dar va veni mai târziu, în primăvara anului 2015, dacă credeți că sunt zvonuri. Cu toate acestea, Apple spune că va veni la începutul acestui an. Ceasul acoperit cu safir, cu curele personalizabile care se amestecă cu ecosistemul iOS, oferă utilizatorului o multitudine de lucruri de făcut în acel ecran tactil ușor de purtat. Sony vs. Apple? Care este pariul tău?

Căști de realitate virtuală Oculus VR și căști Beyerdynamic GmbH

awesometech-oculus

Iată o fotografie minunată de Bloomberg – un invitat CES 2015 care poartă căștile și căștile testând tehnologia de sunet Arkamys Co. Experiența noastră 3D progresează în designuri ridicole și conținut audio bogat.

Aplicație pentru smartphone care ajută la diagnosticarea tulburărilor de somn

awesometech-smartsleepdisorder

Aplicații pentru sănătate? Diagnosticați comenzile de somn? Există o aplicație pentru asta! O grămadă de teste de laborator și fire, o echipă de cercetători de la Stevens Institute of Technology și Florida State University lucrează la un proiect care va permite smartphone-ului dvs. să vă asculte și să vă monitorizeze respirația în timp ce dormiți fără articole purtabile. Proiectul a fost prezentat în MIT Technology Review iar aplicația pentru smartphone va fi dezvoltată anul acesta.

DuBike-ul lui Baidu

awesometech-dubike

Gigantul motor de căutare Baidu din China explorează pe dispozitive inteligente precum DuBike. Această bicicletă inteligentă are senzori capabili să colecteze date despre fitness și sănătate – ritmul cardiac, presiunea pedalei, presiunea scaunului – utilizând un smartphone conectat Bluetooth. Cu Hărțile Baidu integrate în afișajul de pe bare, navigarea pe trasee va fi mai ușoară pentru călăreț. Din păcate, acest lucru poate fi disponibil numai în China online, din cauza datelor limitate de cartografiere.

Controlați dispozitivele inteligente cu Fin

awesometech-fin

Am devenit leneși folosind telecomanda atunci când răsfoim între canale. Cu Fin – un dispozitiv cu Bluetooth care vine cu o interfață gestuală care vă permite să controlați dispozitive inteligente precum televizorul – va fi mult mai ușor. Fin are trei senzori încorporați pentru ca semnalele fasciculului să funcționeze cu o rază de 100 de metri între mână și dispozitivul inteligent. Nu este încă disponibil pe piață (dar RHLvision oferă precomandă), deși a fost produs un prototip.

Proiectul Google Ara

awesometech-projectara

Proiectul Google Ara va reinventa modul în care construim, cumpărăm și folosim smartphone-uri în viitor. Nu este un telefon deocamdată, ci mai degrabă un proiect la care se lucrează folosind filosofia DARPA. Componentele telefonului sunt alcătuite din module magnetice care sunt conectate în rețea pentru a comunica între ele pentru a funcționa perfect, bine … un smartphone.

* Conceptul IDEO de lucru pe roți

awesometech-workonwheels

Acum, acest lucru trebuie să se materializeze în curând! IDEO, una dintre agențiile globale de design din lume, și-a lansat conceptul de “WOW” sau Work on Wheels. În loc de angajați care fac naveta la serviciu, aceste păstăi fără șofer fac contrariul – spațiile de lucru fac naveta către angajați și pot fi parcate după comoditate. Imaginați-vă doar un inginer care își sună podul pentru a merge la șantier pentru a aduce lucrările de hârtie! Vorbește despre aducerea lumii lui Jetsons în realitate. Fiecare pod este disponibil prin serviciul de rezervare.

Și o multitudine de alte dispozitive și tehnologii inteligente

Am putea continua cu aceste noi tehnologii și gadget-uri care ne vor îmbogăți viața anul acesta și nu numai. Care este preferatul tău? Aveți în minte alte tehnologii sau gadget-uri minunate? Lăsați-le în comentariile de mai jos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.