În curând veți putea juca jocuri cloud pe consolele Xbox

Telecomanda TV vă va controla în curând și Xbox

⌛ Reading Time: 2 minutes

Microsoft testează constant noi funcții pentru Xbox prin programul său Insider, iar compania tocmai a adăugat noi caracteristici HDMI-CEC care o fac astfel încât să vă puteți controla consolele Xbox Series S | X cu o telecomandă TV.

Cu această actualizare, puteți naviga în jurul tabloului de bord al consolei Xbox și puteți controla aplicațiile de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu și Twitch, fără a fi nevoie să porniți controlerul Xbox. În schimb, puteți utiliza telecomanda televizorului, presupunând că televizorul dvs. acceptă tehnologia HDMI-CEC.

Mergând în sens invers, puteți, de asemenea, să comutați televizorul automat la intrarea Xbox-ului dvs. apăsând butonul Xbox de pe controler. Este un lucru mic care face ca saltul într-un joc să fie un proces mai rapid, deoarece nu va trebui să răsfoiți intrările de fiecare dată când porniți Xbox-ul.

Cum să vă puneți Xbox Series X sau S în modul dezvoltator

LEGATE DECum să vă puneți Xbox Series X sau S în modul dezvoltator

Va trebui să fii membru al filialelor Alpha sau Alpha Skip-Ahead Insider de pe Xbox dacă vrei să profiți de această funcție chiar acum. Pentru ao activa, va trebui să vă îndreptați către partea de setări HDMI-CEC a Xbox-ului dvs. și să activați noile funcții.

În timp ce Microsoft testează aceste caracteristici cu Insiders, ne-am aștepta să vedem aceste controale HDMI-CEC suplimentare la toate consolele Seria S | X la un moment dat în următoarele câteva luni, dar va trebui să așteptăm și să vedem.