Teleportarea în Minecraft: Ghid complet pentru a deveni un expert în jocul video

Cum să te teleportezi în Minecraft [Complete Guide]
⏱️ 18 min read

Minecraft este un joc video popular în care jucătorii pot explora o lume virtuală în care pot să construiască și să distrugă diferite lucruri. Printre abilitățile pe care le ai în acest joc, există și posibilitatea de a te teleporta la locații diferite pe hartă.

Teleportarea în Minecraft este o tehnică foarte utilă, în special în cazul în care ai nevoie să parcurgi distanțe mari rapid sau să ajungi la o anumită locație fără a te deplasa. În tutorialul “Cum să te teleportezi în Minecraft” vei găsi un ghid cuprinzător care îți va explica exact cum să faci acest lucru.

Pentru a folosi această abilitate, va trebui să folosești un comandament specific, precum și să construiești o platformă de teleportare. Există două tipuri diferite de platforme de teleportare: cele cu cadran și cele fără cadran. Ambele sunt la fel de eficiente, dar necesită abordări diferite la construcție.

Cu ajutorul acestui ghid complet, vei putea să te teleportezi în Minecraft cu ușurință. Așadar, dacă vrei să economisești timp și să-ți optimizezi jocul, tutorialul este absolut necesar pentru tine. Noi vă dorim joc plăcut!

Lumile Minecraft sunt uriașe. Sunt atât de mari încât ai chiar și potențialul de a crea modelul Pământului în Minecraft. Acest lucru ne aduce la problema evidentă a călătoriei pe distanțe mai mari în lumea dvs. Minecraft. Ei bine, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece dezvoltatorii s-au gândit și la dezavantaje și au implementat o soluție. Minecraft acceptă teleportarea și oferă multe modalități de teleportare în joc. Și le puteți descoperi pe toate în acest ghid. Deși sistemul de teleportare din joc este fiabil, ar trebui să știți cum să profitați la maximum de el. Acestea fiind spuse, teleportarea înseamnă economisirea de timp, așa că haideți să învățăm rapid cum să ne teleportam în Minecraft.

Teleportați în Minecraft pe desktop, consolă și mobil (2022)

Am împărțit ghidul în 7 secțiuni pentru a ne concentra pe diferite forme și cazuri de utilizare pentru teleportare. Una dintre soluțiile noastre se bazează pe modurile minecraft, așa că trebuie să învățați cum să descărcați și să instalați Forge în Minecraft pentru a pune în funcțiune modurile în cel mai scurt timp. Utilizați tabelul de mai jos pentru a explora în mod convenabil fiecare dintre ele.

Cum funcționează teleportarea în Minecraft?

Teleportarea în Minecraft poate funcționa la fel ca în viața reală sau în orice alt joc. Obțineți coordonatele X, Y și Z, unde Z este latitudinea, X este altitudinea și Y este altitudinea. (sau distanța verticală). În majoritatea semințelor, coordonatele lor de naștere sunt 0, Y, 0, iar lumea se formează la distanțe de aceasta.

Așadar, aproape că aveți nevoie doar de coordonatele X, Y și Z ale locației dorite și puteți utiliza oricare dintre metodele noastre descrise mai jos pentru a vă teleporta cu ușurință acolo.

Cum să teleportați în Minecraft PC folosind blocuri de comandă

În primul rând, să aruncăm o privire la cea mai populară platformă pentru teleportare în Minecraft, și acestea sunt computerele Windows. Acest tutorial funcționează atât pe Minecraft Java, cât și pe Bedrock Edition pentru PC.

1. Să începem prin a ne asigura că lumea ta este în modul Creativ. Cel mai simplu mod de a verifica este să vezi dacă ai un bar de sănătate sau bar alimentar vizibil pe HUD. Poate arăta ușor diferit de valoarea implicită dacă aveți un mod instalat. Iată o captură de ecran pentru a vă ajuta să o recunoașteți cu ușurință.

Cum să te teleportezi în Minecraft [Complete Guide]

2. Dacă aveți modul creativ activat, este timpul să generați Bloc de comandă. o poți face prin tastare”/dați nume de utilizator minecraft:command_block. El vă va oferi un bloc de comandă pe care îl puteți plasa pe pământ.

comandă bloc de comandă minecraft

3. Apoi faceți clic dreapta pe blocul de comandă și tip/tp @p [x] [y] [z],” unde x, y și z sunt coordonatele și trebuie să le introduceți fără paranteze. Acestea vor fi coordonatele la care doriți ca blocul de comandă să teleporteze jucătorii. Dacă doriți să se teleporteze înapoi pentru a apărea, comanda va citi /tp @p 0 ~ 0. Asigurați-vă că al treilea buton nu spune nimic legat de Redstone și că are „Mereu activ” eticheta de pe ea.

Comandă din consolă în minecraft

Notă: Dacă nu ești sigur de coordonatele locației în care vrei să te ducă teleportatorul. Puteți merge la locație și apăsați butonul „F3Tasta “. Vă va arăta coordonatele locației dvs. Puteți apoi să îl notați și să introduceți coordonatele în blocul de comandă mai târziu.

4. Blocul de comandă este cel mai bine utilizat în scenariile multiplayer online, unde nu doriți să oferiți tuturor abilități nelimitate de teleportare. Acum tot ce vă rămâne de făcut este să acoperiți blocul cu o placă de presiune. Puteți obține unul pentru apăsând „E” și căutând același lucru în inventarul său creativ.

Placă de presiune pe blocul de comandă Minecraft

Cum să te teleportezi în minecraft folosind comenzi personalizate

Dacă joci una dintre aceste cele mai bune semințe Minecraft între tine și prietenii tăi, oferind tuturor puterea teleporturilor nelimitate ar putea fi o opțiune viabilă. Dacă acesta este cazul, Minecraft are comenzi în joc sau „cheat” pentru a vă ajuta să vă teleportați. Urmați acești pași pentru a afla cum funcționează:

Pentru ediția Java:

Pentru a începe, asigurați-vă că trucurile sunt activate în joc. Dacă sunteți pe un server offline, în timp ce vă aflați în lumea dvs. Minecraft, apăsați tasta Esc și selectați „Comutați la LAN opțiune. Apoi setați „Permite trucuri la fel de ÎN.

Cum să te teleportezi în Minecraft [Complete Guide]

Pentru ediția Bedrock:

Selectează „Setări” după apăsarea butonului Esc tasta de pe tastatură. Apoi sub „Joc”, activați secțiunea „activați trucuri opțiune.

Activați trucurile în Minecraft Bedrock

Acum, pentru ediția Bedrock sau Java, tip”/tp@p(x)(y)(z),” unde x, y și z (fără paranteze) vor fi coordonatele locației în care doriți ca blocul de comandă să teleporteze jucătorii. De asemenea, puteți tasta „/teleport @p (x) (y) (z)si va avea acelasi efect.

comanda tp în minecraft

Această comandă poate fi, de asemenea, utilizată pentru a se teleporta în mai multe moduri și puteți afla cum să mutați alți jucători, entități și altele aici:

  • @Ale mele pentru a teleporta entitățile prezente în jurul tău
  • @r pentru a teleporta orice jucător la întâmplare
  • @la pentru a teleporta toți jucătorii într-o anumită locație
  • @p fie Nume de utilizator teleportați-vă
  • @Ale mele[type=entity] pentru a se teleporta la anumite entități precum @e[type=cow] teleporta vaci

Comanda /tp este disponibilă pe toate platformele Minecraft, cu excepția PS3 și Xbox 360. Deci, să aflăm cum să teleportați în Minecraft pe alte platforme decât Windows PC.

Cum să te teleportezi în Minecraft pe consola PS4 sau Xbox

În general, jucătorii de pe computer din Minecraft se bucură întotdeauna de cele mai bune funcții. Și teleportarea nu este diferită. Jucătorii de pe consolă se pot teleporta doar în timp ce joacă multiplayer în joc. Așadar, dacă ai pregătit o lume multiplayer, hai să învățăm rapid cum să te teleportăm pe PS4, Xbox One sau Nintendo Switch.

1. Începeți prin a accesa „opțiuni de joc din lumea ta din meniul de pauză. Acolo, asigură-te opțiunea „Privilegii gazdă” este activată.

Privilegii de gazdă în consola Minecraft

2. Apoi, încărcați lumea multiplayer așa cum ați proceda în mod normal. Apoi utilizați Opțiuni butonul apăsând tasta atribuită de pe controlerul PS4 sau Xbox pentru a deschide Meniul gazdei. Acum selectați teleportați la jucător de Opțiuni de gazdă. Aceasta vă va oferi o listă de jucători din care să alegeți, iar selectarea unui nume de utilizator vă va teleporta la locația acelui jucător.

teleportați la jucător

3. Dacă doriți să vă teleportați la locații specificefoloseste comanda “/tp@p(x)(y)(z),” unde x, y și z sunt coordonatele (fără paranteze desigur) în care doriți ca blocul de comandă să teleporteze jucătorii. Va trebui să tastați această comandă în fereastra de chat din lumea ta minecraft.

Comanda TP în Minecraft

Cum să te teleportezi în Minecraft Pocket Edition (MCPE) pe Android și iOS

Lăsând în urmă mașini puternice precum PC-urile și consolele Windows, acum este timpul să învățați cum funcționează teleportarea în Minecraft PE pe dispozitive mobile. Acest tutorial funcționează pe versiunile Android, iOS și iPadOS ale Minecraft Pocket Edition (MCPE).

1. Pentru a începe, deschideți aplicația Minecraft pe dispozitivul iPhone sau Android și încărcați-vă lumea. Apoi accesați meniul folosind butonul „Pauză” din partea de sus a ecranului.

Pictograma de pauză în MCPE

2. În meniul de pauză, selectați „setări” și porniți opțiunile „Activați trucuri” comutați în setările „Joc”. După aceea, puteți reveni la joc pentru a începe să vă teleportați.

Activați trucurile în MCPE

3. În lumea dvs., faceți clic pe conversație pictograma din partea de sus a ecranului.

pictograma de chat mcpe

4. După ce se deschide, tastați „/tp nume de utilizator (x) (y) (z),” unde x, y și z vor fi coordonatele în care doriți ca blocul de comandă să teleporteze jucătorii. Atingeți pe “Trimite mesaj” butonul pentru a se teleporta la coordonatele dorite.

Teleportare în chat în MCPE

Cum să teleportați o altă persoană în locația dvs. în Minecraft

Atâta timp cât cunoști numele de utilizator al celuilalt jucător, procesul de teleportare a acestuia în locația ta este simplu. Urmați pașii de mai jos pentru a vedea cum funcționează:

1. Cea mai ușoară opțiune ar fi să scrii /tp „Numele de utilizator al prietenului” @s în chat Îți va teleporta prietenul în locația ta actuală.

Comanda Teleportează un prieten către tine în MC

2. De asemenea, puteți verifica coordonatele curente apăsând F3 (exclusiv Java). Apoi, utilizați acele coordonate pentru a vă teleporta prietenul folosind comanda – „/tp numele de utilizator al unui prieten (x) (y) (z).” Aici, x, y și z (fără paranteze) vor fi coordonatele dvs. curente, până la locația în care vă aflați.

Teleportați prietenul și vedeți coordonatele

3. În cele din urmă, dacă aveți cheat-uri la nivel de server activate, prietenii tăi se pot teleporta către tine. Puteți folosi comanda – „/tp nume de utilizator1 nume de utilizator2”, unde un jucător cu username1 va fi teleportat la locația jucătorului cu username2. De asemenea, puteți folosi această comandă pentru a vă teleporta către un alt jucător.

Teleportați folosind comanda nume de utilizator

Cum să te teleportezi în Minecraft folosind mods

Da, Minecraft are o mulțime de opțiuni când vine vorba de teleportare și nici măcar nu am acoperit pe care să o folosim cel mai des. Înainte de asta, totuși, să aflăm cum să folosim un mod Minecraft pentru a se teleporta. Vă rugăm să rețineți că modificările funcționează numai pe ediția Java a Minecraft și nu pe Bedrock. Dacă doriți să verificați și alte cele mai bune moduri Minecraft, avem o listă pregătită aici. Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unul dintre cele mai populare moduri de teleportare din Minecraft.

1. Există o mulțime de moduri de teleport Minecraft din care să alegeți, dar alegem modul Teleport++ preferat de fani. Îți poți descărca .borcan dosar de Forja folosind link-ul atașat. este compatibil cu 1.16.5 versiunea jocului și a fost actualizată ultima dată în februarie 2021.

Teleport++ Mod descărcare

2. După ce ați descărcat fișierul mod .jar, copiați-l în fișierul folderul mod, situat in %appdata%\.minecraft\mods. De asemenea, puteți copia și lipi locația în rulați mesajul (Win + R) pentru a deschide rapid directorul Minecraft Mods.

folderul mods în minecraft

3. Acum, încărcați lumea Minecraft și Forge va rula automat modul de teleportare. Aici, vei observa că jocul are 3 elemente noi în joc pe care le poți folosi pentru a te teleporta. Este un teleporter personal pe care îl puteți folosi pentru a vă teleporta în orice zonă în 90 de secunde de la plasarea respectivului teleporter. Este similar cu abilitățile lui Yoru din jocul Valorant.

MC teleportare mod

De asemenea, primești o mașină de teleportare pe care o poți plasa pe toată harta pentru a crea mai multe puncte de teleportare pe care tu și prietenii tăi să le folosești în orice moment. Rețetele pentru a le face pe toate sunt disponibile pe pagina de descărcare a modului.

Cum să te teleportezi cu Ender Pearl în Minecraft

În cele din urmă, perlele ender sunt cea mai bună modalitate de a te teleporta în minecraft supraviețuire sau în modul extrem fără suport extern. Iată cum să folosești o perlă Ender pentru a te teleporta:

1. Mai întâi, obțineți o perlă ender ucide un enderman. Are o dată de scădere de 50% din perla lui Ender la moarte. În caz contrar, puteți obține și o perlă ender prin tranzacționarea cu sătenii clerici de nivel experți sau cu Piglinii, dar asta ar putea necesita câțiva pași suplimentari.

enderman în minecraft

2. Fie prin comerț, fie prin violență, vei fi gata să te teleportați după ce obțineți perla Ender. doar ai nevoie arunca perla făcând clic pe orice locație de pe site-ul tău pentru a fi teleportat acolo.

perla sfârșitului

3. Pe măsură ce te teleportezi, perla ender este consumată și primești, de asemenea, 5 daune în cădere. Așa că asigurați-vă că vă folosiți Ender Pearls cu înțelepciune și urmați ghidul nostru detaliat pentru a evita deteriorarea căzând în Minecraft. De asemenea, puteți folosi cele mai bune descântece Minecraft pentru a elimina o parte din daunele cauzate în acest proces.

Teleportați rapid oriunde în Minecraft

Cu atât de multe moduri unice de a te teleporta în Minecraft, acum ai învățat cel mai bun mod de a te teleporta în arsenalul tău. Acum, nu uitați să vă învățați prietenii cum să se teleporteze în Minecraft, indiferent dacă sunt pe consolă sau pe mobil. Vom fi disponibili în secțiunea de comentarii dacă vă confruntați cu orice blocaj pe calea de teleportare. În ceea ce privește cei care nu sunt impresionați doar de teleportare, lista noastră cu cele mai bune moduri Minecraft ar putea fi perfectă pentru tine. Nu uitați că teleportarea poate pune o ușoară presiune asupra jocului dvs., așa că un upgrade Optifine în Minecraft cu o grafică mai bună ar putea fi o opțiune bună. Acum ce mai aștepți? Teleportează-te imediat la o aventură!

Lumile din Minecraft sunt foarte mari și fiind greu să călătoriți distanțe mari, dezvoltatorii au implementat soluții de teleportare în joc pentru a economisi timp. Teleportarea în Minecraft este una dintre cele mai utile funcții și se realizează prin obținerea coordonatelor locației dorite. Există multiple modalități de teleportare, astfel încât jucătorii să poată alege cel mai potrivit mod pentru fiecare situație. Tutorialul prezintă cele mai bune soluții de teleportare pentru platforme diferite, cum ar fi Windows PC, consolă PS4 sau Xbox și Minecraft Pocket Edition pentru dispozitive mobile.
Încheiem acum această postare plină de informații despre tehnologie și inovație. Sperăm că ți-a plăcut ceea ce ai citit și te-au inspirat noile tendințe și idei prezentate. Continuăm să aducem în fața ta cele mai interesante subiecte din lumea tehnologiei, așadar stai cu ochii pe blogul nostru pentru a fi mereu la curent cu inovațiile din domeniul IT&C. Până la următoarea întâlnire, îți dorim mult succes în orice proiecte tehnologice și o zi plină de performanță!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x