Tesla retrage versiunea beta completă a conducerii autonome din cauza mai multor probleme

Tesla retrage versiunea beta completă a conducerii autonome din cauza mai multor probleme

⌛ Reading Time: 3 minutes

Tesla s-a confruntat cu mai multe probleme cu funcția sa parțială de conducere autonomă, AutoPilot, iar acum trebuie să facă același lucru cu o funcție beta de conducere autonomă, „Full Self Driving”. Problemele rămân fără nume oficial, dar utilizatorii au raportat avertismente false de blocare și alte probleme. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Tesla completează probleme de conducere autonomă din cauza beta retrasă

Era doar sâmbătă seara/duminică dimineața când Tesla a lansat cea de-a treia versiune beta a funcției Full Self Driving. Lista de note de lansare include mențiuni despre modificări, cum ar fi o nouă caracteristică care permite schimbarea profilurilor șoferului care includ preferințele personale, cum ar fi distanța de urmărire, opririle de rulare și ieșirea din benzile de trecere. Oferă o mai bună detectare a luminilor de frână, a semnalelor de direcție și a luminilor de avarie ale altor vehicule.

Deja duminică după-amiază, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a postat pe Twitter că compania „întâlnește unele probleme cu 10.3, deci revenirea la 10.2 temporar”. El a adăugat că acest tip de lucru este de așteptat cu beta, deoarece este „imposibil să testăm toate configurațiile hardware în toate condițiile cu QA intern, deci beta publică”.

Dar asta face ca beta-urile Tesla să fie mult mai periculoase decât beta-urile altor software și sisteme de operare, cum ar fi Windows și iOS.

Funcțiile de conducere autonomă ale Tesla continuă să fie o problemă

În timp ce unii oameni cred în mod eronat că funcția de auto-conducere parțială, AutoPilot, este plină, caracteristica „Full Self Driving” nu este încă complet autonomă. Musk a spus în trecut că, în cel mai bun caz, funcția este doar „probabilă” să conducă un proprietar de Tesla de acasă la serviciu fără interacțiune umană și trebuie totuși să rămână supravegheată. Dar, desigur, face ca caracteristica să fie o denumire greșită.

Proprietarii de Tesla și-au împărtășit experiențele de până acum cu „conducerea autonomă completă” pe rețelele sociale și au remarcat că funcția a fost complet eliminată după anunțul lui Musk de weekend.

Volan complet autonom Tesla

Aceste rapoarte de la utilizatori includ mențiuni despre avertismente de coliziune directă fantomă. Există, de asemenea, mențiuni despre dispariția opțiunii AutosSteer, probleme de control al vitezei de croazieră în funcție de trafic și panică AutoPilot.

Cu toate acestea, nu se știe ce probleme au determinat retragerea beta. Musk a spus că compania lucrează la problemele cu AutoSteer și controlul de croazieră în funcție de trafic.

Dar toate acestea, desigur, evidențiază problemele cu orice nivel de conducere autonomă și nu doar caracteristica Tesla de conducere autonomă completă. Toate acestea sunt probleme care ar putea cauza pierderi de vieți omenești și au provocat de fapt mai multe accidente și alte incidente care au provocat mai multe cazuri de decese, cu rapoarte despre șoferii care nu au fost atenți, în ciuda mai multor avertismente că ar trebui să rămână la volan și să stea cu ochii. pe drum.

Citiți mai departe pentru a afla de ce Musk refuză să folosească senzori LiDAR. Citiți, de asemenea, o nouă funcție care permite camerelor să recunoască semnele de limită de viteză.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.