TG Pro vă ajută să vă păstrați computerul rece - Recenzie și cadou

TG Pro vă ajută să vă păstrați computerul rece – Recenzie / Review

⌛ Reading Time: 3 minutes

Ai rulat vreodată o aplicație sau ai jucat un joc pe Mac-ul tău doar pentru a descoperi că fanii procesorului încep să se învârtă foarte tare și aparatul devine foarte fierbinte? Acest lucru poate fi foarte îngrijorător și, dacă este lăsat nesupravegheat, vă poate prăji aparatul. Deci, cum poți ști exact ce se întâmplă cu hardware-ul de pe Mac? TG Pro este o aplicație care vă ajută să cunoașteți aceste informații. Odată ce ați găsit ceva care nu este corect cu Mac-ul dvs., puteți utiliza TG Pro pentru a diagnostica și a remedia problema.

TG Pro este o aplicație Mac care vă permite să vă păstrați computerul rece. Ce face această aplicație este să vă permite să controlați viteza ventilatorului, să monitorizați temperaturile și să găsiți senzori defecți pe mașină. Acest lucru ar trebui să vă ajute cu siguranță să aflați dacă ceva nu este în regulă cu mașina dvs. și trebuie schimbat.

Interfața principală

Interfața principală a aplicației conține toate informațiile despre temperaturile diferitelor părți ale aparatului. În partea stângă puteți vedea opțiunile care, atunci când faceți clic, se extind la mai multe detalii. Prima opțiune care spune “Toate” afișează detalii despre toate componentele computerului. Vă permite să vedeți toate informațiile dintr-o privire.

Opțiuni specifice hardware

tgpro-harddrive

Dacă doriți să cunoașteți temperatura unei anumite componente, spuneți hard diskul dvs., trebuie doar să faceți clic pe opțiune și se va extinde în zona principală de conținut. Aici puteți măsura temperatura și aflați dacă este supraîncălzită, astfel încât să puteți opri mașina pentru o perioadă și să o lăsați să se răcească.

Una dintre caracteristicile excelente cu care aplicația este preîncărcată este AutoBoot. Ceea ce face este să vă accelerați ventilatorul atunci când temperatura atinge un anumit nivel specificat de dvs. Acum puteți juca orice joc cu resurse mari, chiar dacă nu funcționau bine înainte.

tgpro-setări

Pictograma aplicației se află în bara de stare de pe computerul Mac, astfel încât să o puteți accesa cu un singur clic, indiferent de aplicația sau fereastra pe care o utilizați pe computer. Și când există o problemă cu o parte hardware de pe computer, o puteți diagnostica folosind “Instrumentul de diagnosticare” din aplicație. Păstrează un jurnal pentru revizuire, precum și vă ajută să găsiți senzori defecți care ar putea cauza probleme în timp ce utilizați computerul.

Nu trebuie să păstrați aplicația deschisă pentru ca aceasta să vă recunoască hardware-ul. Funcționează bine în fundal și vă oferă informații importante chiar în bara de meniu. Acest lucru vă ajută să vă concentrați asupra muncii dvs. reale, mai degrabă decât să vă petreceți timpul prețios pe întreținerea unei aplicații de acest gen.

Aplicația TG Pro funcționează pe aproape toate dispozitivele Mac, inclusiv Mac Pro 2013, MacBook Pro (variante Retina), iMacs, Mac Minis, MacBook Air și Mac Pros. Deci, indiferent de ce Mac ai, ești acoperit.

Concluzie

Urmărirea hardware-ului Mac-ului dvs. este la fel de importantă ca păstrarea în siguranță a aplicațiilor. Aplicația TG Pro vă facilitează întreaga activitate, cum ar fi controlul vitezei ventilatorului și așa mai departe, și nu necesită aproape nicio configurare a utilizatorului. Spuneți-ne cum funcționează pentru dvs.!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.