‘The Witcher Monster Slayer’ se lansează în iulie: preînregistrați-vă acum pentru vânătoarea de monștri Pokémon GO și câștigați recompense

1626217220 840 560
⏱️ 2 min read

Niantic și Nintendo „Pokémon GO” A provocat o astfel de febră printre obișnuitele și nu atât de frecvente în lumea jocurilor video, încât am avut deja câteva lansări imitând stilul său, dar adoptând teme diferite. Harry Potter a optat și pentru excursii în viața reală cu „Wizards Unite”, de exemplu, și acum vom saluta una bazată pe lumea lui Geralt din Rivia.

„The Witcher Monster Slayer” se va alătura distribuției de jocuri mobile din lumea The Witch, însoțind astfel jocul de cărți Gwent și va face acest lucru pariat pe un format Pokémon GO care va împinge utilizatorii în stradă pentru a efectua vânătoare de monștri. Pre-înregistrarea este acum deschisă și înscrierea înainte de data lansării sale vă va aduce recompense.

Finalizarea lucrărilor la structur...
Finalizarea lucrărilor la structura casei

Este postat și trailerul Monster Slayer.

Ceva timp în urmă s-a anunțat că titlul vine pe mobil și ulterior perioada de preînregistrare deschisă. Dar acum avem mai multe informații despre „The Witcher Monster Slayer” și aceste informații au legătură cu publicarea sa, aceasta este din iulie și cu unele recompense care vor fi ale noastre dacă încercăm să fim mai rapizi decât alții.

Merge la aplicația de pe Google Play vom putea efectua pre-înregistrarea cuvenită și compania promite să ne anunțe exact ziua în care jocul este publicat. Dar, în plus, putem obține câteva recompense pentru graba noastră. Prin pre-înregistrare vom câștiga o sabie de oțel a lui Kaer Morhen și, de asemenea, o experiență suplimentară de 10% pentru uciderea monștrilor în jocurile noastre. Așadar, putem evolua mai repede decât cei care așteaptă publicarea jocului pentru a-l descărca.

Acesta este modul în care creatorii săi ne spun că va fi „The Witcher: Monster Slayer”:

„Amplasat cu mult înainte de vremea lui Geralt din Rivia,„ The Witcher: Monster Slayer ”este un joc de explorare a realității augmentate care te provoacă să devii un vânător de monștri de elită. și explorați odată locații familiare acum infestate de fiare periculoase în timp ce vă începeți călătoria pentru a deveni un vânător de monștri profesionist. “

Jocul, după cum am comentat deja, va fi publicat oficial în această lună a lunii iulie deși încă nu a fost stabilită o zi specifică. Pe aceste linii vă lăsăm cu trailerul de lansare al noului titlu „The Witcher Monster Slayer” dezvoltat de Spokko, astfel încât să obțineți dinți lungi. Vom vedea dacă acum, când pandemia începe să încetinească, putem arde peste tot niște monștri de vânătoare de adrenalină.

The Witcher: Monster Slayer

The Witcher: Monster Slayer

  • Preț: Gratuit (achiziții în interior)
  • Dezvoltator: Spokko Sp. Z oo
  • Descărcați-l de la:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x