TheSocialProxy Review: Ducerea managementului social media la nivelul următor

Socialproxy Review Featured
⏱️ 11 min read

În calitate de comerciant de rețele sociale sau pur și simplu de persoană care gestionează mai multe conturi de rețele sociale, puteți beneficia de utilizarea unui serviciu proxy. Majoritatea rețelelor sociale nu permit conturi multiple, așa că conturile folosite pentru a atinge obiectivele de marketing sau pentru a administra conturile de afaceri vor fi blocate. Aici intră în ecuație un serviciu proxy de încredere, cum ar fi TheSocialProxy. Această recenzie aruncă o privire mai atentă asupra TheSocialProxy și discută despre modul în care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți experiența de gestionare a contului de rețele sociale.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de TheSocialProxy. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Ce face TheSocialProxy?

Când vă deconectați de la unul dintre conturile de rețele sociale și vă conectați la următorul, adresa IP rămâne aceeași atunci când vă conectați la rețeaua dvs. fără fir sau mobilă. Pentru a preveni asta, TheSocialProxy vă schimbă adresele IP pe măsură ce vă conectați la diferite conturi prin rotația IP automată. Făcând acest lucru, sistemul anti-boot al rețelei sociale nu va detecta nicio activitate suspectă din partea dvs. TheSocialProxy folosește tehnologia API pentru a efectua rutarea IP automată, care, la rândul său, vă oferă acces la un flux nesfârșit de IP-uri mobile.

Socialproxy Review Social Media Tool

Instagram pune cea mai mare problemă pentru mai mulți deținători de conturi, deoarece aplicația socială are un sistem anti-proxy foarte puternic. Din fericire, TheSocialProxy a reușit să creeze proxy care sunt capabili să ocolească restricțiile Instagram, astfel încât să puteți configura și utiliza câte conturi în rețea doriți.

TheSocialProxy nu se limitează la o singură rețea socială, așa că puteți utiliza serviciul pentru a vă conecta la mai multe conturi pe Facebook, LinkedIn, Pinterest și Twitter. De asemenea, proxy-urile se integrează bine cu software-ul de automatizare popular, cum ar fi Jarvee, Nextpost sau Follow Linker.

TheSocialProxy reușește să ofere această experiență superioară, deoarece se bazează pe propriul echipament. Practic, folosește propriile dispozitive 4G LTE pentru a direcționa cererile. IP-urile pe care le furnizează sunt, de asemenea, IP-uri reale furnizate de operatori de telefonie mobilă legitime. În acest fel, sistemul de detectare anti-boți al unei rețele sociale nu va putea spune că aceștia sunt proxy care acționează în numele altcuiva.

Noțiuni introductive cu TheSocialProxy

Mai întâi, va trebui să creați un cont pe TheSocialProxy și să cumpărați una dintre opțiunile de proxy disponibile din magazin. TheSocialProxy nu vine cu o perioadă de încercare gratuită extinsă, așa că va trebui să accesați imediat unul dintre proxy.

Până acum, opțiunile TheSocialProxy sunt destul de limitate: veți putea alege între Germania, Israel, Marea Britanie, SUA și Austria. in orice caz, până când am ajuns la magazin pentru a face alegerea mea, doar proxy-ul austriac era încă disponibil pentru cumpărare, deoarece celelalte erau listate ca „Stoc epuizat”. Interesant, am verificat din nou câteva zile după aceea, iar versiunile pentru Israel și Marea Britanie au fost din nou la îndemână. Cu toate acestea, nu trebuie să așteptați așa cum am făcut mine. Contactați asistența prin intermediul chat-ului live 24/7 sau trimiteți un bilet, astfel încât să poată reaproviziona și, eventual, să vă ajute în continuare.

Cum functioneaza

Există două moduri principale de a utiliza aceste proxy. TheSocialProxy vă permite să utilizați un panou media pentru a vă conecta la conturile de rețele sociale din interfața lor. Alternativ, puteți seta proxy-ul în browser și îl puteți utiliza pentru toate activitățile dvs. online.

După ce ați făcut achiziția, accesați tabloul de bord TheSocialProxy – unde se întâmplă toată magia. În partea stângă a ecranului, sub „Instrumente”, veți observa opțiunea „Instrumente media”. Aici doriți să mergeți pentru a începe să vă configurați conturile de rețele sociale.

Socialproxy Câmpul profilului meu
Vizualizare din browserul Chrome

Dar mai întâi, trebuie să vă asigurați că adăugați un nume, un site web și un logo pentru afacerea dvs. Dacă nu aveți cu adevărat un site web, este în regulă, deoarece vă puteți folosi oricând paginile de socializare. De exemplu, am folosit pagina mea de afaceri de Instagram.

Deși procesul de adăugare a acestor detalii ar fi trebuit să fie unul simplu, am avut un pic de sughiț în timp ce îmi actualizam informațiile. În timp ce foloseam browserul ales (Firefox), nu am putut încărca sigla companiei mele (care este necesară pentru a trece la pasul următor).

Am primit o eroare legată de parola mea (care este afișată mai sus în aceeași fereastră) și chiar și atunci când am încercat să o schimb, problema a persistat. Ceea ce a remediat a fost să mă conectez din nou la contul meu în browserul Chrome. De acolo am mers la Media Tools și mi-am actualizat informațiile fără prea multe bătăi de cap.

Accesarea rețelelor sociale

Odată ce acest pas este finalizat, vă puteți conecta pagina de afaceri la Panoul Media. Selectați mai întâi proxy-ul (cel pe care l-ați achiziționat), apăsați butonul „Creați aplicația”, apoi faceți clic pe „Conectați”.

Revizuire Socialproxy Alegeți proxy

Ar trebui să ajungeți pe pagina de conectare la rețelele sociale. Alegeți rețeaua socială la care doriți să vă conectați și introduceți-vă acreditările. Interesant este că vă puteți conecta numai folosind adresa de e-mail și parola, așa că, dacă utilizați de obicei alte mijloace de autentificare, cum ar fi numele de utilizator, va trebui să reveniți la e-mail din nou.

Socialproxy Review Vizualizarea panoului media

Introduceți-vă acreditările și, dacă totul este corect, veți putea încărca respectiva pagină de socializare și începe să navigați de acolo. Dacă doriți să adăugați un alt cont, reveniți la panoul de conectare, selectați din nou Instagram și introduceți-vă acreditările de acolo. Cu condiția să cunoști e-mailul și detaliile conectate, această parte ar trebui să meargă foarte bine. Mi-a luat ceva timp, dar asta pentru că m-aș putea descurca mai bine când vine vorba de stocarea parolelor mele.

Odată autentificat, vă puteți desfășura activitatea ca de obicei, știind cu siguranță că IP-ul dvs. se va schimba constant pe măsură ce adăugați conturi noi.

Evaluarea vitezei

Puteți adăuga cu ușurință TheSocialProxy și în browser. În Firefox (alegerea mea obișnuită), a trebuit să merg la „Setări de rețea” pentru a configura proxy-ul. L-am configurat folosind informațiile disponibile în tabloul de bord TheSocialProxy (gazdă, port, nume de utilizator, parolă) din dreapta jos a afișajului. Procesul a fost rapid și nedureros și m-am putut întoarce cu ușurință din nou la navigare.

Revizuire Socialproxy Copiere proxy

În timp ce făceam acest lucru, nu am observat nicio diferență izbitoare în viteza conexiunii în timp ce utilizam serviciul, dar, din nou, am folosit “netul” pentru unele activități destul de standard. Pentru a vă oferi o imagine mai bună asupra nivelului de viteză la care să vă așteptați, am aplicat Instrumentul SpeedTest de la Ookla pentru a măsura viteza Internetului în timp ce sunt pe conexiunea mea normală și când sunt pe cea proxy. Rezultatele le găsiți mai jos.

Revizuirea Socialproxy Viteza normală a conexiunii
Rezultate normale ale conexiunii

Interesant este că vitezele de descărcare sunt aceleași, ceea ce este cu adevărat grozav, dar ping-ul a urcat de la 8 pe conexiunea mea standard la 119 pe proxy. Vitezele de încărcare sunt mai mici pe proxy, coborând de la 2,21 Mpbs la 0,48 Mpbs. Acest lucru este de așteptat și, să fiu sincer, nu mi-a afectat cu adevărat experiența obișnuită de navigare și probabil că nici pe a ta nu o va afecta atât de mult. În ciuda diferenței de statistici, pot spune că ofertele TheSocialProxy sunt destul de rapide și pot funcționa foarte bine în navigarea în viața reală.

Viteza proxy de revizuire Socialproxy
Rezultatele conexiunii proxy

Utilizări suplimentare

În timp ce pâinea și untul serviciului sunt rețelele sociale, puteți utiliza TheSocialProxy și pentru alte sarcini, inclusiv:

  • Management SEO
  • Monitorizarea prețurilor
  • Extragerea conținutului sau accesarea cu crawlere pe alte site-uri web
  • Protecția mărcii
  • Cercetare de piata
  • Agregarea călătoriilor
  • Asigurarea calității
  • Management de produs
  • Testarea site-ului și multe altele

Prețuri

TheSocialProxy are un sistem simplu de stabilire a prețurilor. Practic, le permite utilizatorilor să achiziționeze drepturile de a utiliza oricare dintre proxy-urile sale pentru 90 EUR (98,96 USD) pe lună. Deși nu primiți o perioadă de încercare gratuită, în sine, puteți utiliza serviciul gratuit în primele 24 de ore. Cu toate acestea, pentru a-l accesa, va trebui în continuare să introduceți detaliile de plată. TheSocialProxy permite abonaților să folosească până la cinci dispozitive cu proxy-urile lor.

Gânduri finale

În timp ce prețurile pare puțin ridicate pentru un utilizator obișnuit, dacă sunteți o companie, investiți capitalul într-un serviciu precum TheSocialProxy poate fi în avantajul tău. După cum am văzut, proxy-urile sunt rapide, nedetectabile și, în general, destul de fiabile. În plus, utilizarea lor poate fi extinsă dincolo de automatizarea rețelelor sociale și poate avea diverse alte aplicații.

Deși TheSocialProxy are multe de oferit, suportul pentru locație este încă destul de limitat în acest moment, cu doar cinci opțiuni din care să alegeți. Dacă doriți să utilizați proxy-uri pentru alte regiuni, poate fi necesar să găsiți un serviciu alternativ. Dar dacă locația nu contează atât de mult pentru tine, TheSocialProxy este cu siguranță o opțiune care merită luată în considerare.

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x