Tile Ultra Tracker îți găsește lucrurile în realitate augmentată

⏱️ 2 min read

Placi Ultra AR

Când vine vorba de trackere Bluetooth, Tile este una dintre primele mărci pe care majoritatea oamenilor le recunosc. Acum, compania are a anunțat un nou tracker numit Tile Ultra care prezintă bandă ultra-largă și realitate augmentată.

Ce face Tile Ultra?

Tile Ultra oferă suport UWB atât pe Android, cât și pe iOS, care se diferențiază de ofertele Apple și Samsung, care sunt disponibile doar pe o singură platformă.

Cele mai bune trackere Bluetooth pentru vacanța 2021
LEGATE DECele mai bune trackere Bluetooth pentru vacanța 2021

În ceea ce privește aspectul, Ultra are un design similar cu Tile Pro, dar este destul de puternic. Datorită radioului UWB, Tile Ultra poate oferi o urmărire a locației mai precisă decât alte modele. De asemenea, are puterea rețelei Tile, care are deja o mulțime de trackere care vă vor ajuta să găsiți lucrurile care vă lipsesc.

Funcția care face ca noul tracker al lui Tile să pară distractiv este realitatea augmentată. Puteți să vă uitați prin camera telefonului și să obțineți indicații de orientare către tracker, facilitând identificarea locației exacte. Desigur, are sunet, astfel încât să puteți utiliza ping-urile pentru a urmări și un tracker Tile.

Tile Ultra Preț și disponibilitate

Din păcate, Tile a ținut lucrurile vagi când a venit data lansării Tile Ultra, spunând doar că vor fi lansate la începutul anului 2022. De asemenea, compania nu a dezvăluit informații despre prețuri. AirTag-urile Apple se vând cu 29 USD, iar actualul Tile Pro se vinde cu 35 USD, așa că va fi interesant să vedem unde cade Tile Ultra.

Tile a anunțat, de asemenea, versiuni actualizate ale modelelor sale existente, deși modificările nu sunt la fel de semnificative. Vor oferi designuri mai curate, pinguri mai puternice și rezistență îmbunătățită la apă, dar nu vor avea suport UWB sau AR.

Publicitate

Fie că alegeți să așteptați Tile Ultra sau să obțineți unul dintre celelalte trackere Bluetooth, aceste dispozitive merită cu siguranță deținute.

Cele mai bune trackere Bluetooth pentru vacanța 20211634641746 347 Tile Ultra Tracker iti gaseste lucrurile in realitate augmentata

Cel mai bun general
Tile Mate (2020)


1634641746 21 Tile Ultra Tracker iti gaseste lucrurile in realitate augmentata

Cel mai bun buget
Tile Sticker (2020) 2 pachete


1634641746 878 Tile Ultra Tracker iti gaseste lucrurile in realitate augmentata

Cel mai bun pentru iPhone
Apple AirTag (2021) pachet de 4


1634641746 469 Tile Ultra Tracker iti gaseste lucrurile in realitate augmentata

Cea mai bună alternativă pentru plăci
Chipolo ONE (2020)


1634641746 446 Tile Ultra Tracker iti gaseste lucrurile in realitate augmentata

Cel mai bun Premium
Tile Pro (2020)

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...