Top 10 alternative IDM gratuite pe care le poți folosi

⏱️ 8 min read

Știm cu toții ce este un gest de descărcare a Internetului, dar cu prețul și limitarea acestuia doar la sistemul de operare Windows a dat naștere nevoii celor mai bune alternative de descărcare a internetului. Aici vă împărtășim toate cele mai bune alternative IDM pe care le puteți utiliza pe sistemul de operare, altul decât Windows și, în mare parte, gratuit sau cu un preț minim. Sari înăuntru!

Internetul este o lume uriașă în sine pentru informații infinite. Inutil să spun că depindem de ea pentru o mulțime de lucruri. Descărcarea de fișiere, imagini, videoclipuri, audio etc. este una dintre ele. Cu toate acestea, la fel ca orice alt sistem, chiar și internetul are câteva defecte. Viteză redusă a internetului, viteză mai mică de descărcare, pauză automată în timp ce descărcați fișiere mai mari.

Cu toate acestea, cu software cum ar fi IDM, devine posibilă creșterea vitezei de descărcare, captare video, reluarea descărcărilor, efectuarea de descărcări mai mari și așa mai departe. Funcțiile uimitoare pe care le oferă IDM sunt, totuși, limitate la sistemul de operare Windows și la un cost de 11,95 USD. Nu vă faceți griji, deoarece alternativele menționate mai jos la IDM vă vor servi în mare parte la fel și cu compatibilitatea cu alte sisteme de operare.

Bateți alternativele pentru Internet Download Manager

1. Manager de descărcare gratuit

Pentru început, primul nostru Manager de descărcare care poate fi utilizat ca alternativă IDM este Free Download Manager. După cum toți puteți ghici după nume, acest manager de descărcare este gratuit.

Cea mai bună parte este că aduce o serie de asemănări ca IDM în descărcarea vitezei, reluarea descărcărilor întrerupte sau întrerupte și așa mai departe. La ce te-ai mai aștepta de la un Manager de descărcare gratuit?

Ei bine, dacă vă întrebați despre compatibilitatea acestui excelent manager de descărcare, permiteți-mi să vă spun că îl puteți folosi atât pe Windows, cât și pe Mac OS. un alt avantaj imens al utilizării FDM este că acceptă fișiere BitTorrent. În plus, puteți adăuga fișiere torrent sau linkuri magnetice pentru a le descărca ca fișiere obișnuite.

Pro

 • Suportă BitTorrent
 • Gratuit
 • Foarte similar cu IDM

Contra

 • nu că știm

Compatibilitate – Windows, Mac

CostGratuit.

Evaluare – 5 ☆ / 5 ☆

2. Accelerator de descărcare pe Internet

IDA și IDM, în opinia mea, au doar o diferență de „A” și „M” și faptul că primul este GRATUIT. Internet Download Accelerator găzduiește o serie de caracteristici similare cu IDM. Cu toate acestea, singurul dezavantaj al acestui manager este că este atât de similar cu IDM încât este compatibil doar cu sistemul de operare Windows.

Pentru a numi câteva, sunt oferite asistență multilingvă, viteză de descărcare de 5 ori, audio, videoclipuri, teme, descărcare MP3 și așa mai departe și asta prea gratuit. Cu toate acestea, dacă așteptați cu nerăbdare să utilizați IDA pentru uz profesional și chiar mai multe funcții sau pur și simplu funcții avansate decât versiunea gratuită, puteți obține versiunea premium la 9,95 USD.

Pro

 • Gratuit
 • foarte asemănător cu IDM

Contra

 • nu este compatibil cu alt SO decât Windows
 • versiune premium pentru funcții avansate

Compatibilitate – Windows

CostGratuit, $9,95

Evaluare – 3,9 ☆ / 5 ☆

Citiți mai multe: Cele mai bune 10 programe WiFi hotspot pentru a înlocui Connectify

3. Descărcați Accelerator Plus

O altă alternativă excelentă IDM este Download Accelerator Plus. Acest software este fidel numelui său, oferind o viteză excelentă pentru descărcarea chiar și a fișierelor mari. Împreună cu viteza, asigură securitatea prin DAP Link Checker prin care se poate verifica dacă fișierul pe care îl descărcați este valid sau nu, împreună cu securitatea împotriva virușilor și fișierelor rău intenționate.

Nu doar viteză și securitate, dar oferă o serie de caracteristici excelente, cum ar fi suport multilingv, previzualizare video folosind care poate viziona videoclipurile în timp ce sunt descărcate, să descărcăm videoclipuri de pe site-uri de partajare video precum YouTube, Facebook etc.

Pro

 • numărul de caracteristici
 • să convertim videoclipuri în orice format
 • Suport pentru 48 de limbi

Contra

 • versiunea premium

Compatibilitate – Windows, Mac

CostGratuit, premium

Evaluare – 4 ☆ / 5 ☆

Citiți mai multe: cele mai bune 10 alternative Tumblr pe care le puteți utiliza

4. JDownloader

JDownloader găzduiește o serie de caracteristici similare cu IDM, cum ar fi CV-ul descărcării, viteza de descărcare, suport multilingv, aplicația tematică și așa mai departe. În afară de acestea, JDownloader oferă, de asemenea, rezolvarea automată a CAPTCHA pentru o serie de site-uri și toate cele de mai sus, fără niciun cost.

În opinia mea, JDownloader este doar o versiune gratuită și extinsă a IDM care are o compatibilitate largă la 0 costuri.

Pro

 • caracteristici similare cu IDM
 • Rezolvarea CAPTCHA

Contra

 • nu orice de care suntem conștienți

Compatibilitate – Windows, macOS, Linux, platforme bazate pe Java

CostGratuit.

Evaluare – 4,8 ☆ / 5 ☆

Citiți mai multe: Cele mai bune 10 alternative gratuite YouTube – Site-uri video precum YouTube

5. FlashGet Downloader

În timp ce tradiționalul nostru Internet Download Manager oferă o viteză de 5x, FlashGet oferă aici o viteză de două ori mai mare decât IDM. Da. Ai citit bine. FlashGet oferă utilizatorilor o viteză de descărcare de 10 ori.

Include și alte caracteristici semnificative, în afară de aceasta, cum ar fi activarea securității antivirus după ce descărcarea este terminată, posibilitatea de a crea categorii de descărcare infinite, integrarea browserului, cititor offline integrat și așa mai departe.

Pro

 • Dublați viteza ca IDM
 • restaurați antivirusul după descărcare
 • Cititor offline integrat.

Contra

 • compatibil numai cu Windows

Compatibilitate – Windows

CostGratuit.

Evaluare – 4,4 ☆ / 5 ☆

Citiți mai multe: Cele mai bune site-uri PPD pentru a câștiga bani online

6. Descărcați Ninja

Nu un software precum IDM, dar Download Ninja este o extensie Chrome. Fiind așa, nu este necesar să-l descărcați pe sistemul dvs. și apoi să îl operați. Puteți pur și simplu să accesați Chrome și să îl operați. Deci, deși ar putea funcționa pe multe platforme, browserul trebuie să fie Chrome.

Dar nu o luați mai puțin pentru a fi o extensie. Chiar și această extensie cromată vă poate oferi funcții precum IDM. Viteza de descărcare rapidă, reluarea descărcărilor întrerupte sau întrerupte, aplicația tematică, suport multilingv și așa mai departe.

Pro

 • caracteristici similare cu IDM
 • Să vă distrugem datele și metadatele

Contra

 • Funcționează numai pentru browserul Chrome.

Compatibilitate – Crom

CostGratuit.

Evaluare – 4,7 ☆ / 5 ☆

Citiți mai multe: Cele mai bune 10 alternative la Notepad ++ pentru MAC

7. EagleGet

EagleGet ar fi o alternativă mai modificată a IDM, deoarece oferă o viteză de descărcare de 6 ori împreună cu un software antivirus malware încorporat. La fel ca IDM, oferă descărcare de mare viteză, fixarea limitelor de viteză, integrarea browserului, suport multilingv și așa mai departe. Dar cea mai bună parte este, spre deosebire de IDM care necesită alte programe antivirus, EagleGet are propriul antivirus pentru verificarea malware-ului.

Pro

 • Program antivirus încorporat
 • 6x viteza de descărcare

Contra

 • compatibil numai cu Windows.

Compatibilitate – Windows

CostGratuit.

Evaluare – 4,3 ☆ / 5 ☆

8. GoZilla! Administrator de descărcări

Gozilla Download Manager îmbunătățește viteza de descărcare, reia descărcările întrerupte, să vedem progresul descărcării și așa mai departe. acest software acceptă, de asemenea, o serie de browsere web și are compatibilitate pentru protocoalele HTTP, FTP, BitTorrent, HTTPS, FTPS.

Pro

 • Suportă protocoale HTTP, FTP, BitTorrent, HTTPS, FTPS.

Contra

 • acceptă numai Windows

Compatibilitate – Windows

CostGratuit.

Evaluare – 3,8 ☆ / 5 ☆

9. Obțineți Manager de descărcare

Un proiect open-source cu cod sursă listat în SourceForge, puteți spune că este sigur și sigur de utilizat. Aplicația este disponibilă pentru toate sistemele de operare majore, inclusiv Windows, Linux, Mac oS.

Puteți efectua o serie de funcții, cum ar fi reluarea descărcărilor întrerupte, programarea descărcărilor, descărcarea mai multor fișiere simultan și așa mai departe.

Pro

 • compatibilitate largă, caracteristici similare cu IDM

Contra

 • nu că știm

Compatibilitate – Windows, Linux, macOS

CostGratuit.

Evaluare – 4,5 ☆ / 5 ☆

10. Orbit Downloader

Dacă așteptați cu nerăbdare să descărcați videoclipuri sau fișiere de pe site-uri de socializare precum Facebook, YouTube, Pandora, Rapidshare, MySpace și așa mai departe, Orbit Downloader este cea mai bună opțiune pe care să o alegeți.

Cu Orbit Downloader, este posibil să descărcați fișiere de pe pagini web, site-uri de socializare, site-uri de streaming etc. cu o viteză mai mare. Acceptă toate browserele majore și Metalink, împreună cu protocoalele HTTP, HTTPS, MMS, FTP, RTSP și RTMP.

Pro

 • cel mai bun pentru a descărca videoclipuri de pe site-urile de socializare
 • Suportă toate browserele majore, protocoalele,

Contra

 • nu că știm

Compatibilitate – Windows

CostGratuit.

Evaluare – 4,6 ☆ / 5 ☆

Concluzie-

Acestea au fost cele mai bune alternative IDM pe care le-ați putea folosi pentru descărcarea fișierelor și a altor lucruri pe internet, cu o viteză mai mare de descărcare și mai multă securitate. Oricare dintre software-urile de mai sus ar fi perfect pentru dvs., deoarece acestea oferă în principal aceleași caracteristici, cu doar câteva modificări în ceea ce privește viteza de descărcare și compatibilitate etc. Continuați și încercați cât mai multe dintre ele!

Rămâneți la curent pentru mai multe astfel de actualizări!

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x