Top 10 alternative la Reddit pe care trebuie să le Încerci

Cele mai bune 10 alternative la Reddit
⏱️ 13 min read

În ultimii ani, Reddit a devenit o platformă extrem de populară pentru a discuta despre o gamă variată de subiecte, de la sport și politică, la entertainment sau tehnologie. Cu toate acestea, mulți utilizatori caută alternative la Reddit, fie datorită problemelor privind regulile de moderare a comunităților sau datorită schimbării în tonul discuțiilor și opinii. Din fericire, există multe alte platforme pe care poți găsi conținut similar cu cel oferit de Reddit. Printre cele mai bune 10 alternative se numără: Voat, SaidIt, 4chan, Digg, Slashdot, Hacker News, Mastodon, Steemit, Hubski și Minds. Fiecare dintre aceste site-uri oferă o gamă largă de discuții, opinii și conținut interesant, iar utilizatorii pot găsi comunități și grupuri de discuții similare cu cele de pe Reddit. În concluzie, există multe opțiuni pentru cei care caută alternative la Reddit, iar fiecare platformă are unicitatea sa, astfel încât utilizatorii pot găsi un mediu adecvat în funcție de interesele lor.

Reddit este cel mai popular loc de pe internet pentru a afla ce este nou pe internet. Este rapid, mereu la zi și își definește cu siguranță motto-ul „prima pagină a internetului”. Lumea internetului, industria tehnologică, divertismentul, invențiile interesante, politica și cele mai celebre AMA ale personalităților celebre sunt ceea ce conduce Reddit la o audiență uriașă. De asemenea, a fi anonim îi ajută pe toți să aibă discuții gratuite pe sute de subiecte diferite. Oferă o platformă deschisă pentru ca toată lumea să participe și să vorbească despre lucruri diferite, să își împărtășească opiniile pe diferite subiecte etc. Cu toate acestea, recent Reddit a fost în declin și mulți utilizatori părăsesc serviciul din diverse motive. Toți acești utilizatori caută site-uri web diferite, cum ar fi Reddit, unde pot începe să aibă discuții similare pentru a-și potoli setea de discuții sănătoase. Deci, dacă v-ați șters contul Reddit și căutați alternative, iată cele mai bune 10 alternative Reddit pe care le puteți verifica.

Top 10 alternative Reddit despre care fiecare utilizator Reddit ar trebui să știe

În acest articol, am inclus site-uri web precum Reddit care sunt fie cu scop general (cum ar fi Reddit), fie direcționate către nișe specifice, cum ar fi partajarea imaginilor și multe altele. Practic, veți putea găsi site-uri asemănătoare Reddit pentru oricare ar fi cazul dvs. de utilizare. De asemenea, pentru a ușura lucrurile, puteți folosi cuprinsul de mai jos pentru a naviga între diferitele opțiuni din această listă.

1. stup

Acolo unde odată existau opțiuni precum Ruqqus, Hive există acum ca un forum asemănător Reddit pentru toate discuțiile tale pe diverse subiecte. Deși nu este la fel de mare ca Reddit, interfața generală de utilizare a site-ului web îi va face pe utilizatorii Reddit să se simtă ca acasă, cu un design post și elemente UX similare. De asemenea, la fel ca Reddit, Hive acceptă și voturi pozitive și negative și există comunități, în esență sub-reddit, la care te poți alătura și la care poți face parte. Există comunități pentru o varietate de subiecte pe Hive, așa că ar trebui să puteți găsi orice este despre care doriți să discutați. Ca forum, Hive funcționează destul de bine și este o alegere solidă pentru persoanele care caută un site de rețea socială precum Reddit. Una peste alta, Hive este o opțiune bună de verificat.

vizita stup

2.Quora

alternativă quora reddit

Quora este mai mult un Yahoo! Răspunsurile rivalizează cu Reddit, dar a fost un loc grozav pentru conversații inteligente care au izvorât dintr-o întrebare simplă. Quora permite utilizatorilor săi să pună întrebări pe site, iar alți utilizatori pot răspunde la acele întrebări dacă simt că au o idee despre subiect. Puteți continua să puneți întrebări și să îi cereți experților să le răspundă sau puteți scrie singur răspunsurile dacă știți multe despre subiect. Doar selectați subiectele care vă interesează și veți primi toate întrebările și întrebările legate de subiect, apoi puteți alege să răspundeți la câte doriți. Răspunsul la întrebări vă va crește nivelul de expert în comunitate. Poți să urmărești alți experți și să te urmeze și pe alții. Quora îți oferă o comunitate completă în care poți avea discuții inteligente și sănătoase cu colegii tăi, fără a fi nevoie să te confrunți cu postările spam.

Vizitați Quora

3. 4 canale

Pagina de pornire 4chan

Una dintre cele mai populare comunități de acolo. 4Chan este un panou de imagini care permite utilizatorilor săi să posteze imagini pe panourile lor preferate și, de asemenea, să posteze comentarii la acțiunile altor persoane. Toată lumea își poate împărtăși imaginile și poate posta comentarii pe panourile preferate fără cont. Poți participa în comunitățile tale preferate fără a fi nevoie să înregistrezi un cont. 4Chan are diferite plăci pentru tot ce vă puteți gândi, inclusiv, dar fără a se limita la, muzică, jocuri video, filme, tehnologie, anime japonez etc. Tabloul are, de asemenea, o secțiune pentru adulți în care sunt postate toate fotografiile și chestiile pentru adulți NSFW. . Puteți posta orice în mod anonim folosind orice nume doriți atunci când postați conținutul. În general, este o alternativă solidă reddit pentru aproape orice doriți să descoperiți.

Vizitați 4Chan

4. Steemit: un forum asemănător Reddit pentru discuții centrate pe criptomonede

steemit este un site web cripto precum reddit

Steemit este de fapt concurentul original al Reddit și pentru o lungă perioadă de timp a fost și unul dintre cei mai mari. Cu toate acestea, există motive pentru care Steemit nu este în fruntea listei noastre pentru forumuri precum Reddit, chiar dacă este plin de o bază de utilizatori destul de pasionați. La fel ca Reddit, poți să postezi aici și să lași comentarii la postări, precum și să dai un vot pozitiv și negativ pentru a-ți înregistra opinia cu privire la orice subiect. Spre deosebire de Reddit, însă, Steemit stimulează de fapt postările votate pozitiv și plătește utilizatorii cu numărul de voturi pozitive pe care le primesc postările lor. Deși este o idee bună, multe postări de pe Steemit tind să fie înșelătoare sau spam, rezultând într-un mediu mai puțin atractiv. Acestea fiind spuse, dacă vă place lumea criptomonedelor, Steemit este probabil cea mai bună alternativă Reddit la care puteți face parte.

Vizitați Steemit

5. Știri Hacker (Y Combinator)

captură de ecran a paginii de destinație pentru știrile hackerilor

Hacker News este cel mai simplu și mai simplu site de agregare de știri pe care l-ați văzut vreodată pe Internet. Nu există bannere strălucitoare, nici bare laterale și nici widget-uri. Tot ce primești sunt știri simple legate de tehnologie din întreaga lume. Toate știrile care se adresează hackerilor, pasionaților de tehnologie, tocilor, antreprenorilor și pasionaților de startup-uri sunt disponibile pe canalul News Y Combinator. Popularitatea știrilor este judecată după puncte. Fiecare utilizator poate vota în favoarea unei știri pentru a-i acorda un punct și a o pune pe masă. Cele mai populare povești cu cele mai multe puncte ajung în partea de sus a tabelului. Toate aceste știri provin din publicații de încredere precum The New York Times, Washington Post etc. Fiecare utilizator poate trimite o poveste folosind butonul Trimite din partea de sus. Trebuie să înregistrați un cont înainte de a putea trimite o poveste, comenta o poveste sau chiar vota o poveste. Puteți comenta o poveste pentru a participa la discuții despre acea poveste și să vă exprimați părerea despre acea chestiune specifică. News Y Combinator este un loc pentru hackeri, de hackeri.

Vizitați Hacker News

6. Căutare produs

forum de căutare de produse, cum ar fi reddit pentru produse și software

Product Hunt este exact ceea ce sugerează și numele, este căutarea produselor perfecte disponibile pe piață. De la cele mai recente și mai bune în tehnologie până la cele mai incredibile jocuri, Product Hunt oferă tot ce este mai bun. Puteți obține o listă de produse excelente, inclusiv cele mai bune design-uri de site-uri web, cele mai bune aplicații mobile, cele mai bune jocuri și multe altele din sectorul tehnologic. Oamenii își pot crea propriile liste și le pot partaja lumii. Puteți comenta creațiile altor persoane sau puteți crea ceva propriu pentru a le împărtăși tuturor de pe site. Oamenii împărtășesc lucruri extraordinare legate de tehnologie cu toată lumea din comunitate, astfel încât toată lumea să se poată implica și să își spună cuvântul despre tehnologia în cauză. Dacă doriți să descoperiți ceva nou, fie că este o aplicație mobilă sau doar un simplu joc, Product Hunt este locul perfect pentru a căuta următorul lucru important în spațiul tehnologic.

Vizitați căutarea de produse

7. Shuffle (fost StumbleUpon)

Dacă doriți să descoperiți cele mai recente și mai bune lucruri de pe internet, atunci nimic nu bate pe Mix, deoarece este cea mai bună aplicație pentru a găsi lucruri uimitoare trimise de diferiți oameni din întreaga lume. Cunoscut anterior ca “StumbleUpon’ și acum parte din Mix, vă ajută să dați peste conținut uimitor oferit de diferiți utilizatori. Utilizatorii trimit diferite știri, povești, descoperiri etc. pe site și tot conținutul trimis este afișat în aplicația mobilă. Toate acestea pot fi navigate prin aplicația mobilă Mix sau prin extensia de browser. Sincer, Mix este considerabil diferit de Reddit. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei selecții de site-uri web și articole selectate de utilizatori pe care să le vizitați online, Mix.com este probabil unul dintre cele mai bune pentru asta.

Vizitați Blend

8. Imgur

imgur pentru fotografii

Imgur nu este tocmai un forum ca Reddit. Cu toate acestea, dacă sunteți în principal în căutarea unei surse aproape nesfârșite de imagini, Imgur este locul potrivit. De fapt, majoritatea imaginilor de pe Reddit sunt partajate ca link-uri Imgur. Deoarece site-ul web se comportă mai mult sau mai puțin ca un depozit pentru imagini de diferite tipuri, puteți căuta cu ușurință lucrurile pe care doriți să le găsiți. Fie că este vorba de imagini despre un sport, o piesă de tehnologie sau chiar meme, Imgur are aproape de toate. Deși nu are o funcție precum subreddit-urile în Reddit, Imgur are etichete care sunt folosite pentru a colecta imagini. Astfel, puteți explora etichete pentru lucruri precum mâncare, pisici, animale de companie și multe altele.

Vizitați Imgur

9. Punct oblic

bară oblică

Nu am uitat de tocilarii de acolo. Dacă sunteți în căutarea unei alternative la Reddit pentru a obține cele mai recente știri tehnice, ar fi bine să marcați Slashdot în browser. Slashdot oferă cele mai recente știri tehnologice din mii de surse, totuși, găsirea fiecărei știri și citirea lui pe diferite site-uri web este o adevărată bătaie de cap. Cu Slashdot este foarte ușor pentru toată lumea să primească cele mai recente știri. Puteți vizita pur și simplu acest site unic și puteți obține toate știrile despre tehnologie din sute de surse diferite chiar pe prima pagină. Apoi puteți participa la discuții și comentarii pentru a spune tuturor ce părere aveți despre acea poveste.

Vizitați Slashdot

10. 9 falca

9gag este un site similar cu reddit

Nu este chiar un concurent pentru Reddit, dar este cu siguranță cel mai distractiv loc de pe World Wide Web. 9Gag a început ca un simplu site web în care diferiți utilizatori trimiteau meme-uri și imagini amuzante doar pentru râs, cu toate acestea, recent a devenit o comunitate imensă de oameni minunați. Utilizatorii au început să posteze lucruri utile și conținut demn de discuție, care de fapt începe o discuție grozavă în secțiunea de comentarii. De fapt, secțiunea de comentarii este chiar mai distractivă decât postările reale. 9Gag este locul perfect pentru a fi dacă vrei să scapi de aburi și să râzi în hohote. 9Gag a adăugat multe secțiuni noi care se adresează persoanelor cu interese diferite. Există ceva pentru toată lumea acolo.

Vizitați 9Gag

Utilizați aceste alternative Reddit

Toate aceste site-uri asemănătoare Reddit sunt alternativele perfecte și dacă sunteți cu adevărat în căutarea ceva nou, atunci aceste site-uri vă vor veni cu siguranță la îndemână. Dacă aveți alte site-uri similare cu Reddit, nu uitați să ne anunțați în comentariile de mai jos.

Reddit este o platformă de rețea socială populară și utilă pentru a afla ce este nou pe internet. Însă, recent, mulți utilizatori își părăsesc conturile din diverse motive și caută alternative. Acest articol oferă top 10 alternative precum Stup, Quora, 4Chan, Steemit, Hacker News, Product Hunt, Mix și Imgur care sunt similare cu Reddit. Aceste platforme permit utilizatorilor să aibă discuții și să își împărtășească opiniile despre subiecte diverse într-o manieră anonimă sau transparentă. De la tehnologie, divertisment, politică, la invenții interesante sau cele mai celebre AMA ale personalităților celebre, aceste alternative Reddit acoperă o gamă largă de subiecte.
“Înainte să pleci, nu uita să-ți încarci bateriile și să fii mereu conectat la inovație și progres. Îți mulțumim că ai petrecut timp alături de noi și ne vom revedea cu siguranță în universul digital al tehnologiei.”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x