Top 10 aplicații de înregistrat ecranul pentru Mac recomandate pentru utilizare

screen recorders for mac featured
⏱️ 19 min read

In zilele noastre, multe persoane au nevoie sa inregistreze ecranul de pe Mac. Indiferent daca o faci pentru lucru, pentru scoala sau pentru a crea un tutorial, este important sa ai cel mai bun inregistratoare de ecran pentru Mac. In aceste cazuri, pentru inregistrarea ecranului Mac, exista o multime de aplicatii care iti pot usura munca. Daca ai nevoie de ajutor, atunci este bine sa arunci o privire la Top 10 inregistratoare de ecran pentru Mac pe care ar trebui sa le folosesti. Acest top contine produse de calitate, usor de folosit, dar si ieftine. Cu aceste inregistratoare de ecran, vei putea inregistra sesiunea de lucru, tutorialul sau chiar activitatile de pe jocurile preferate cu usurinta. In plus, puteti utiliza aceste inregistratoare de ecran pentru Mac si pentru a înregistra prezentări sau discursuri importante, pentru a arata vizual generațiile viitoare. Indiferent de motivul pentru care ai nevoie sa inregistrezi ecranul de pe Mac, cu aceste aplicatii, vei putea face o treaba excelenta.

Înregistrarea ecranului Mac este una dintre cele mai simple moduri de a evidenția și de a partaja ceva la care lucrați. Fie că este vorba de crearea unui tutorial video sau de colaborarea cu colegii, veți avea nevoie de o aplicație de înregistrare a ecranului pentru a finaliza acest lucru. Deși puteți utiliza întotdeauna playerul QuickTime pentru a captura ecranul, este destul de limitat și nu are instrumente de calitate profesională. Aici intervin aplicațiile dedicate de înregistrare a ecranului Mac și, în acest articol, am ales cele mai bune înregistratoare de ecran pentru Mac.

Cele mai bune înregistratoare de ecran pentru Mac în 2022

Înainte de a alege un înregistrator de ecran Mac gratuit sau plătit, ar fi bine să cântăriți mai întâi opțiunile. Am inclus aplicații de înregistrare a ecranului pentru Mac care oferă instrumente de editare profesionale, opțiuni de streaming live și multe altele. Puteți folosi cuprinsul de mai jos pentru a naviga prin acest articol.

1.Camtasia

Pretinzând că este un înregistrator de ecran și un editor video all-in-one, Camtasia are ceea ce este necesar pentru a fi unul dintre cele mai bune înregistratoare de ecran pentru macOS. Ceea ce a pus-o într-un loc bun este gamă largă de instrumente care oferă mai mult control asupra aspectelor esențiale. El aspect asemănător unui studio cu o cronologie stratificată Permite editare și mixare fără întreruperi, permițându-vă să creați videoclipuri screencast ca un profesionist.

Camtasia oferă și un serie de efecte vizuale, inclusiv un mod unic „ecran verde”. care vă permite să vă introduceți în videoclip ca și cum ați fi parte din acțiune. Videoclipurile create prin Camtasia pot fi complet interactive, permițând spectatorilor să interacționeze cu hotspot-urile pe măsură ce le configurezi și lucrezi pe toate tipurile de dispozitive. O altă caracteristică care îl face super util este capacitatea de a transforma orice videoclip scurt într-un GIF animat. Când doriți să arătați o sarcină rapidă sau un flux de lucru colegului dvs., această funcție ar fi utilă.

Editați înregistrarea ecranului folosind Camtasia

Dar ceea ce mi-a atras atenția în acest recorder de ecran puternic este caracteristica „Favorite” care permite utilizatorilor să facă acest lucru Pune toate uneltele utilizate frecvent într-un singur loc. Deci nu trebuie să sari de la o extremă la alta pentru a găsi un instrument anume. În plus, oferă și o aplicație mobilă însoțitoare, TechSmith Fuse, care vă permite să importați fotografii și videoclipuri direct în Camtasia Studio de pe dispozitivele dvs. iOS și Android. Pentru a rezuma, Camtasia este genul de înregistrator de ecran pe care majoritatea profesioniștilor și-ar dori să-l aibă la dispoziție pentru a înregistra videoclipuri de top.

Preț: 224,99 USD, încercare gratuită de 30 de zile

Vizita: Site-ul web

2. Fluxul ecranului

Dacă Camtasia pretinde că este liderul pachetului, nici ScreenFlow nu stă la greu în joc. De fapt, există destul de multe fronturi în care al doilea are un avantaj clar față de primul. Pentru înregistrare de ecran la nivel profesional și editare video, este la înălțimea sarcinii. Ceea ce îmi place cel mai mult la ScreenFlow este interfața sa intuitivă, care necesită mai puțină curbă de învățare, spre deosebire de Camtasia. În ceea ce privește instrumentele, are un set similar de caracteristici puternice, dar sunt puțin mai ușor de stăpânit. În plus, este și mai plăcut din punct de vedere estetic, dar asta poate fi oarecum subiectiv.

Software-ul ScreenFlow pentru Mac

Unele dintre avantajele ScreenFlow includ capacitatea programului de a înregistra videoclipuri nu numai de pe ecranul Mac, ci și de pe un iPhone, iPod touch sau iPad conectat. De asemenea, poate importa video și audio de la camere web și microfoane externe și oferă cea mai mare rată de cadre pentru înregistrarea unui afișaj retină (30 fps). Cu bibliotecă media în continuă creștere de imagini și videoclipuri, împreună cu o bibliotecă media încorporată cu o mulțime de melodii fără drepturi de autortranziții interesante și fundaluri în mișcare, aveți multe de experimentat.

Înregistrați ecranul folosind ScreenFlow

O altă caracteristică de luat în considerare este cronologie multitrack care oferă manipulare vizuală a elementelor. Ca să nu mai vorbim de controlul mișcării, care vă permite să măriți o parte a ecranului în care are loc o acțiune de interes. În cele din urmă, ScreenFlow este ceea ce aveți nevoie pentru a înregistra ecranul pe Mac mai precis, dar fără a fi nevoie să treceți printr-o curbă abruptă de învățare.

Preț: 149 USD

Vizita: Site-ul web

3. Cârlig

Un alt software de înregistrare a ecranului pentru macOS de la TechSmith! Dacă nu aveți nevoie de instrumentele de calitate profesională pe care le oferă Camtasia, dar doriți același nivel de fiabilitate, Snagit ar fi răspunsul potrivit pentru nevoile dvs. În ceea ce privește interfața, pare puțin ușoară și este mult mai ușor de stăpânit. El Accentul acestui software este pe adnotarea capturilor de ecran, atât în ​​formate statice, cât și video. Caracteristici precum capacitatea de a înregistra ecrane și camere web simultan, de a înregistra audio și de a vizualiza înregistrările anterioare sunt foarte utile.

snagit

De asemenea, puteți utiliza Snagit pentru a muta obiecte de pe ecran pentru a rearanja butoanele sau pentru a elimina text, pentru a recunoaște și a schimba cuvintele, fontul, culorile și dimensiunea textului în capturi de ecran și pentru a adăuga etichete personalizate imaginilor dvs. La fel ca și fratele lui vine cu un mod unic de „captură de defilare”. care va face instantanee ale paginilor web lungi pentru partajare ușoară.

Utilizați Snagit pentru a edita înregistrarea ecranului

Similar cu Camtasia, acest program vă permite, de asemenea, să importați videoclipuri și imagini mobile prin aplicația Fuse și oferă opțiuni extinse de partajare, inclusiv posibilitatea de a exporta proiecte direct în Camtasia. În plus, vă permite exportați un videoclip ca GIF care poate fi util în multe situații.

Preț: 62,99 USD, perioadă de încercare gratuită de 15 zile (disponibilă pentru macOS și Windows)

Vizita: Site-ul web

4. Screencast-o-Matic

Acesta este probabil cel mai interesant software din toată această listă. De ce întrebaţi? Pentru că Screencast-o-Matic este un înregistrator de ecran online pe care îl poți folosi fără prea multe bătăi de cap. Acesta este, de asemenea, primul instrument de pe această listă care se califică drept freemium, acolo unde are o versiune gratuită pe care o poți folosi după cum vrei, în timp ce funcțiile suplimentare vă vor costa bani. Screencast-o-Matic funcționează prin instalarea unui „lansator” pe sistemul dumneavoastră, în timp ce sesiunile de înregistrare sunt inițiate prin intermediul site-ului web. Gândiți-vă la asta ca la utilizarea unui instrument de conferințe precum GoToMeeting – același concept funcționează și aici.

Screencast-o-Matic

Versiunea gratuită de Screencast-o-Matic permite până la 15 minute de înregistrare a ecranului în 720p Videoclip cu filigran împreună cu cameră web și intrare pentru microfon și postare ușoară. Opțiunile premium din software-ul de captură de ecran includ Deluxe, Premier și Business. Cu un preț de 4 USD/lună (facturat anual), planul Deluxe nu numai că elimină toate aceste limitări, dar introduce și o serie de funcții noi, cum ar fi editare în timp real, sistem de înregistrare audioPeste 300 de muzică și efecte sonore, GIF-uri animate, subtitrări automate din vorbire în text și multe altele.

Planul Premier (5,75 USD/lună) oferă tot ceea ce este inclus în Deluxe, împreună cu beneficii suplimentare, cum ar fi videoclipuri, imagini și muzică nelimitate, backup nelimitat pentru videoclipuri online și multe altele. Planul de afaceri (5 USD/lună/utilizator) oferă toate beneficiile Premier împreună cu instrumente de colaborare, integrări și controale administrative mai bune.

Preț: Gratuit, începând de la 4 USD/lună (platit anual)

Vizita: Site-ul web

5.Movavi

Când vorbiți despre unul dintre cele mai rentabile înregistratoare de ecran pentru macOS, să lăsați Movavi din vedere ar fi o greșeală. Deși s-ar putea să nu fie un software plin de caracteristici precum Camtasia, are toate bazele acoperite pentru a fi un candidat bun pentru cei dispuși să aibă ce este mai bun din ambele lumi: un instrument extrem de fiabil la un preț relativ accesibil. Fiind cineva care preferă instrumente ușor de utilizat, cu o curbă de învățare mai ușoară, am găsit interfața Movavi foarte utilă.

Movavi Screen Recorder pentru Mac

Aplicația simplifică setarea parametrilor de înregistrare. Corect selectați zona de captură, ajustați setările în funcție de cerințele dvs și ești gata să pleci. După ce ați înregistrat ecranul, îl puteți edita folosind toate instrumentele de bază. De asemenea, poți programați înregistrarea, adăugați efecte de mouseși chiar convertiți videoclipuri cu instrumentul SuperSpeed ​​​​​​ pentru a le exporta la calitate înaltă. Ca să nu mai vorbim, există și o opțiune de a alege propriile comenzi rapide pentru un control mai bun asupra înregistrării.

Preț: 62,95 USD

Vizita: Site-ul web

6.ApowerREC

Există multe lucruri de plăcut despre „ApowerREC”. În primul rând, software-ul este unul dintre cele mai intuitive înregistratoare de ecran pentru Mac de pe piață. Asta înseamnă că poți trece cu ușurință peste el și, de asemenea, îl poți personaliza pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor tale, cu puțin efort. În ceea ce privește instrumentele, acestea sunt de calitate profesională și pot îndeplini majoritatea cerințelor. Deci, indiferent dacă cauți realizați videoclipuri demonstrative pentru instruire sau tutorialesau editarea unei simple înregistrări de ecran, ApowerREC vă poate ajuta să faceți acest lucru.

apowersoft

În funcție de nevoile dvs., puteți captura întregul ecran sau doar o parte personalizată a ecranului. O caracteristică notabilă a acestui software este capacitatea de a păstrați videoclipurile sincronizate cu audio. În plus, face o treabă bună în înregistrarea camerei web sau a captării ecranului împreună cu camera web.

Apowersoft Screen Recorder pentru macOS

O altă caracteristică care îl pune înaintea multor alți rivali este editare în timp real în timpul înregistrării videoclipurilor. Și cu diverse efecte la dispoziție, puteți transforma aspectul înregistrării ecranului. În plus, Apowersoft vă permite și convertiți-vă videoclipurile în diferite formate, inclusiv MP4, AVI, WMV, MOV și multe altele ceea ce este încă un avantaj. Adăugați la asta funcționalitatea multiplatformă (macOS, iOS, Windows și Android) și devine un competitor puternic pentru nevoile dvs. profesionale.

Preț: 69,95 USD (Preț original: 259,85 USD)

Vizita: Site-ul web

7. Primesc

Capto este o suită completă de editare video cu capabilități de înregistrare a ecranului. Cunoscută anterior ca Voila, această aplicație de înregistrare a ecranului pentru Mac este capabilă să înregistreze tutoriale video în timp real, cu repoziționarea și redimensionarea cadrelor. După ce ați înregistrat videoclipul, puteți utiliza editorul Capto pentru a tăia, tăia, alătura sau tăia videoclipul, adăuga adnotări, controla efectele audio și multe altele.

capto screen recorder pentru mac

Capto funcționează pe macOS 10.10.5 și versiuni ulterioare. În ceea ce privește prețul, Capto este de 29,99 USD. Puteți alege să mergeți pentru perioada de încercare de 7 zile înainte de a cumpăra software-ul pentru capturi de ecran. Vă rugăm să rețineți că, deși videoclipul înregistrat nu va avea filigran, videoclipurile exportate în perioada de probă vor avea filigran.

Preț: 29,99 USD

Vizita: Site-ul web

8.VLC

Ați putea fi surprins să găsiți VLC aici; La urma urmei, este doar un player video, nu? De fapt, VLC are o opțiune de captură de ecran care va fi suficientă pentru nevoile majorității oamenilor. Dacă nu căutați nimic elegant și trebuie să înregistrați rapid o acțiune pe ecran pe care doriți să o partajați cu altcineva, acest lucru vă poate ajuta.

VLC

Pentru a accesa această funcție „ascunsă”, Navigați la meniul Fișier și deschideți dispozitivul de captură, unde trebuie să schimbați selecția sursei la Ecran. VLC permite unele ajustări de bază, cum ar fi ce dispozitiv de intrare audio să capteze, ce frecvență de cadre să folosească pentru videoclipuri (oferă un maxim decent de 30 fps) și, de asemenea, permite urmărirea mouse-ului pentru o focalizare mai ușoară, printre alți parametri. Cel mai bine, VLC este gratuit, așa că ce trebuie să pierzi încercând să-l folosești ca unul dintre înregistratoarele de ecran pentru Mac?

Preț: Gratuit

Vizita: Site-ul web

9.Studiu OBS

Am pus OBS Studio pe locul nouă, chiar dacă este o ofertă gratuită puternică, cu o multitudine de funcții pe care altfel le-ați găsi doar în software-ul plătit. Motivul este că OBS (Open Broadcaster Software) are o curbă de învățare foarte abruptă, ceea ce îl face nepotrivit pentru un utilizator obișnuit. Cu toate acestea, software-ul este cu adevărat puternic și oferă înregistrare la nivel profesional cu fiecare sursă imaginabilă pentru audio și video. În plus, puteți captura și o serie de presetări diferite, inclusiv o anumită fereastră, regiune sau întreg ecran.

OBS

În plus, software-ul vă permite reglați diferiți parametri la înregistrarea video, care poate fi foarte util atunci când doriți să aveți un control precis. Este o ofertă utilă de explorat dacă sunteți în căutarea unei soluții puternice și gratuite pentru nevoile dvs. de captură de ecran.

Preț: Gratuit

Vizita: Site-ul web

10. Broșă simplă

daca vrei sa ai un înregistrator de ecran relativ simplu pentru crearea videoclipurilor și tutorialelor de antrenamentnu căutați mai departe decât Monosnap. Aplicația are toate instrumentele de bază și face destul de simplă capturarea ecranului. Probabil cea mai bună parte este că apare în bara de stare, astfel încât să puteți începe înregistrarea ecranului cu un singur clic.

monosnap

Are un aspect practic Lupa de 8x care vă permite să vă ajustați zona pixelilor. Și cu opțiunea de personalizați tastele rapide, aveți puțin mai multă flexibilitate pentru a înregistra ecranul pe Mac-ul dvs. Asta nu este tot, depinde și de sarcină atunci când vine vorba de înregistrarea video prin webcam și sunetul microfonului. Deși aplicația este gratuită, nu toate avantajele vin în versiunea gratuită. Va trebui să le deblocați folosind abonamentul care începe de la 3 USD pe lună. În general, Monosnap este una dintre cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului pentru macOS.

Preț: Gratuit; Începe de la 3 USD pe lună

Vizita: Site-ul web

Bonus: Utilizați QuickTime Player pentru a înregistra ecranul pe Mac

Deși am acoperit unele dintre cele mai populare și puternice aplicații de înregistrare a ecranului Mac cu funcții precum streaming live, captură video și instrumente de editare, instrumentele de înregistrare a ecranului încorporate în macOS nu ar trebui să fie omise. Există două moduri de a înregistra ecranul nativ pe Mac: QuickTime Player și instrumentul încorporat de captură și înregistrare a ecranului. Vom arunca o privire rapidă asupra acestor două metode de înregistrare a ecranului pe Mac.

Player Quicktime

  • Deschideți QuickTime Player pe Mac-ul dvs. Faceți clic pe „Fișier” din bara de meniu și apoi faceți clic pe „Înregistrare nouă ecran”. Alternativ, utilizați doar comanda rapidă de la tastatură „control + comandă + N”.
Top 10 înregistratoare de ecran pentru Mac pe care ar trebui să le utilizați

Acum, puteți doar să faceți clic pe „Înregistrare” pentru a începe înregistrarea ecranului. Cu toate acestea, rețineți că acest lucru nu va înregistra ecranul cu sunet pe Mac.

Captură de ecran și instrument de înregistrare a ecranului încorporate

Personal, mi se pare mai ușor să folosesc instrumentele native pentru capturi de ecran pe macOS. Utilizați doar comanda rapidă de la tastatură „comandă + shift + 5” pentru a deschide bara de instrumente pentru capturi de ecran. Aici, puteți face cu ușurință capturi de ecran sau înregistrați ecrane.

Capacitatea de înregistrare a ecranului încorporată este cu adevărat utilă și, de obicei, nu veți avea nevoie de niciun recorder de ecran pentru Mac în cea mai mare parte.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î: Care este cel mai bun înregistrator de ecran pentru Mac?

Cel mai bun înregistrator de ecran pentru Mac depinde de cazul dvs. de utilizare. Puteți alege Camtasia sau OBS Studio dacă sunteți un profesionist care intenționează să creați screencast-uri pe Mac.

Î: OBS funcționează pe Mac?

Da, puteți utiliza OBS pe Mac. OBS Studio funcționează pe macOS High Sierra 10.13 și versiuni ulterioare.

Î: Ce înregistrare de ecran folosesc utilizatorii YouTube pentru Mac?

Majoritatea utilizatorilor YouTube folosesc OBS Studio pentru a înregistra ecrane pe Mac. Dacă munca ta implică multe înregistrări de ecran, îți recomandăm să investești timp pentru a afla cum funcționează OBS Studio.

Alegeți cel mai bun software de înregistrare a ecranului pentru macOS

Deci, acestea sunt cele mai bune înregistratoare de ecran ale noastre pentru Mac. Ținând cont de o varietate de nevoi, am ales aplicații care oferă funcții de nivel profesional sau ușurință în utilizare. Deci, care ți-a atras atenția? Este cel care este plin cu instrumente de calitate profesională sau cel care oferă tot ce este mai bun din ambele lumi? Ne-ar plăcea să auzim despre asta în comentariile de mai jos. De asemenea, dacă credeți că am ratat un software bun de înregistrare a ecranului, vă rugăm să-l împărtășiți cu colegii dvs. cititori.

Înregistrarea ecranului Mac este esențială în multe industirii și aplicații dedicate de înregistrare a ecranului pentru Mac pot fi de ajutor în acest sens. În acest articol, am prezentat cele mai bune înregistratoare de ecran pentru Mac în 2022, cum ar fi Camtasia, ScreenFlow, Snagit, Screencast-o-Matic și Movavi. Aceste aplicații oferă diferite caracteristici și niveluri de complexitate, dar sunt utile pentru crearea de tutoriale video, colaborarea cu colegii și multe altele. Indiferent de aplicația aleasă, utilizatorii trebuie să aleagă înțelept, luând în considerare opțiunile și nevoile lor specifice.
Mulțumesc că ai venit până aici! Sper că informațiile și noutățile pe care le-am împărtășit în această postare te-au ajutat și te-au inspirat. Îți mulțumesc pentru timpul acordat și aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim în următoarea postare. Până atunci, continuă să fii conectat și să explorezi tehnologia în mod creativ și conștient! #techforlife

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x