Top 10 aplicații de tastatură personalizabile pentru Android – alegeți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.

Cele mai bune aplicații de tastatură personalizabile pentru Android
⏱️ 15 min read

În era digitală de astăzi, smartphone-ul a devenit ceva indispensabil în viața noastră cotidiană. Cu toții ne bazăm pe dispozitivele noastre mobile pentru a naviga online, pentru mesagerie și pentru a rămâne conectați cu lumea înconjurătoare. Tastatura este una dintre cele mai importante componente ale dispozitivului nostru Android și, prin urmare, personalizarea tastaturii poate fi o modalitate excelentă de a îmbunătăți experiența de scriere și de a face telefonul mult mai eficient. Existența unei varietăți de aplicații de tastatură personalizabile pentru Android face ca alegerea uneia potrivite să fie relativ ușoară. Aceste aplicații pot fi utilizate pentru a personaliza tastatura în funcție de preferințele proprii. Ele oferă funcții suplimentare cum ar fi tastaturi tematice, tastaturi Emoji și autocolante pentru a face mesajele mult mai interesante și expressive. Cele mai bune aplicații de tastatură personalizabile pentru Android pot fi descărcate chiar acum și instalate pe dispozitivul tău pentru o experiență de scriere mai plăcută.

Android oferă un nivel de personalizare care nu este egal cu niciun alt sistem de operare mobil. Există posibilitatea de a schimba fiecare aspect al interfeței Android și tastatura nu este diferită. În timp ce dispozitivele care rulează stoc sau Android pur vin cu tastatura Google foarte capabilă ca tastatură implicită, dispozitivele de la alți producători precum Samsung, HTC, Sony vin cu propria lor soluție de tastatură. Deși aceste tastaturi diferite sunt destul de decente, nu au multe caracteristici și nu oferă multă personalizare. Din fericire, avem o mulțime de aplicații grozave pentru tastatură pe Google Play Store.

Tastatura smartphone-ului nostru este o entitate importantă a experienței noastre și fiecare are propriile preferințe atunci când vine vorba de găsirea tastaturii perfecte. Ei bine, am testat majoritatea aplicațiilor pentru tastatură de pe Play Store și le-am găsit pe cele mai bune pentru tine.

Iată cele mai bune aplicații de tastatură pentru Android:

flexibilitate

Fleksy a devenit una dintre cele mai populare aplicații de tastatură într-un timp foarte scurt și din motive întemeiate. Fleksy oferă una dintre cele mai bune experiențe de tastare la atingere. Este elegant, iar tastatura arată uimitor, datorită unor animații ciudate și a multor teme. Odată cu aspectul, aplicația vă permite să personalizați dimensiunea tastaturii și a tastelor acesteia. Include, de asemenea, extensii precum tastele rapide, care vă permit să adăugați un rând de simboluri sau emoji-uri pe care le utilizați frecvent. Alte extensii includ tastatură invizibilă, comenzi rapide și multe altele.

Fleksy acceptă GIF-uri împreună cu sute de emoji-uri, insigne distractive și multe altele. Există, de asemenea, o serie de gesturi interesante pentru diverse funcții, cum ar fi corecția, scorul și multe altele. Fleksy acceptă mai multe limbi, inclusiv italiană, indoneziană, rusă, spaniolă și multe altele. De asemenea, acceptă cele mai populare aspecte de tastatură, cum ar fi QWERTY, AZERTY, QWERTZ, Dvorak și Colemak. Singurul lucru care lipsește aici este suportul de tastare cu flux/glisare/gestuale, dar tastarea prin apăsare a lui Fleksy este atât de bună încât ar trebui să fii destul de mulțumit folosind-o. De asemenea, aplicația este disponibilă gratuit în Magazinul Play.

Descărcați Fleksy (Gratuit cu achiziții în aplicație)

Compatibilitate: Android 4.1 și versiuni ulterioare.

TouchPal

TouchPal a fost o aplicație grozavă de tastatură pe Android de mult timp, dar nu a fost în centrul atenției până de curând. Este o aplicație solidă pentru tastatură, care include toate caracteristicile la care ne așteptăm de la aplicațiile pentru tastatură Android. TouchPal vine cu predicții contextuale și corectare puternică a erorilor. Puteți personaliza aproape orice despre tastatură, fie că este vorba de sunet, vibrație, font, înălțime sau lățime. Aplicația vă permite, de asemenea, să utilizați taste personalizate de la tastatură.

Tastatură Android TouchPal

De asemenea, puteți alege să aveți un widget meteo, pe care îl puteți accesa printr-un simplu gest de la tastatură. TouchPal acceptă și tastarea prin gesturi sau glisare, pe care îi place să o numească TouchPal Curve. De asemenea, vă puteți sincroniza dicționarul personal cu cloud, astfel încât să le puteți obține chiar și atunci când treceți la un alt dispozitiv. TouchPal Cloud vă oferă, de asemenea, predicții din cloud, împreună cu tendințele actuale ale cuvintelor și multe altele. Tastatura acceptă majoritatea limbilor naționale și regionale, inclusiv albaneză, bulgară, olandeză, finlandeză, coreeană, hindi și multe altele. De asemenea, acceptă „introducerea unei limbi mixte”, unde tastatura preia și predicții dintr-o altă limbă. Aplicația este disponibilă gratuit, dar puteți obține și versiunea Premium cu un abonament în aplicație de 4,99 USD. Versiunea Premium a aplicației oferă backup și sincronizare în cloud nelimitate, clipboard-uri multiple etc.

Descărcați TouchPal (Gratuit cu abonament în aplicație pentru versiunea Premium)

Compatibilitate: Variază în funcție de dispozitiv.

SwiftKey

Tastatura SwiftKey a fost una dintre cele mai populare aplicații de tastatură din ultimii ani și continuă să fie o opțiune excelentă. Lista de funcții s-a înmulțit de-a lungul anilor odată cu baza de utilizatori. Capacitățile de predicție a textului din SwiftKey rămân de neegalat și există o serie de caracteristici interesante care îl fac cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor. Aplicația vă oferă predicții personalizate de cuvinte, învățându-vă obiceiurile de tastare din conturile de socializare precum Facebook, Twitter și multe altele. Există suport pentru tastarea în flux și previziunile sale cu corectare automată inteligentă, asigurați-vă că scrieți bine.

Tastatură Swiftkey Android

De asemenea, SwiftKey nu este lipsit de personalizări. Puteți ajusta tastatura după cum doriți. Îl puteți redimensiona, îl puteți împărți sau îl puteți muta. Există, de asemenea, o mulțime de teme grozave gratuite și premium plătite disponibile. Aplicația acceptă peste o sută de limbi, inclusiv limbi regionale și limbi naționale precum hindi, chineză, franceză, germană și multe altele. Tastatura SwiftKey acceptă și tastarea în mai multe limbi, permițându-vă să utilizați predicții în 3 limbi pe măsură ce introduceți text. Vestea bună este că SwiftKey este disponibil gratuit în Magazinul Play și va trebui să faceți câteva achiziții în aplicație pentru a obține teme premium.

Descărcați SwiftKey (Gratuit cu achiziții în aplicație)

Compatibilitate: variază în funcție de dispozitiv.

tastatura google

Dispozitivele Android de stocare de la Motorola, LG și Huawei sunt dotate cu tastatura Google încorporată și nu e prea greu când vine vorba de funcții. Tastatura Google era anterior o tastatură cu aspect urât, dar actualizarea Lollipop a adus o tastatură cu aspect elegant. Oferă cele mai bune taste prin atingere și gesturi, iar performanța este excelentă. Tastarea vocală Google este, de asemenea, încorporată, astfel încât puteți trece la vorbire cu un singur clic. Deși nu există multe teme disponibile, cele disponibile se potrivesc cu interfața de utilizare a materialului de design Android.

tastatura google

Tastatura Google vă permite, de asemenea, să personalizați sunetul, durata vibrațiilor, apăsările lungi și multe altele. Acceptă mai multe limbi și dispoziții de tastatură, inclusiv QWERTY germană, QWERTZ și multe altele. De asemenea, tastatura învață din obiceiurile tale de tastare și își îmbunătățește sugestiile. De asemenea, puteți crește sau reduce agresivitatea sugestiilor. Fiind o aplicație Google, Google Keyboard este disponibilă gratuit în Magazinul Google Play.

Descărcați tastatura Google (Gratuit)

Compatibilitate: Android 4.0 și versiuni ulterioare.

minim

Minuum, așa cum sugerează și numele, este un fel de tastatură în miniatură sau mini pentru Android. Este cea mai diferită experiență de tastatură pe care o vei avea pe Android și, dacă te obișnuiești cu ea, o vei adora. Minuum preia aspectul tastaturii QWERTY și o împarte într-un singur rând și vă permite să vă folosiți starea ecranului în toată gloria. Aplicația acceptă aspectul QWERTY, AERTY sau „AZ”. Pentru a scrie rapid, se bazează pe predicția excelentă a cuvintelor și pe corectarea automată. Dacă ești un tip neglijent, ne vei mulțumi că ne-ai sugerat Minuum.

Tastatură minimă Android

Pe lângă tastatura intuitivă, Minuum oferă și controlul cursorului, controlul clipboard-ului, suport emoji și multe altele. De asemenea, puteți monitoriza viteza de tastare în aplicație. Deși ideea este inovatoare, nu toată lumea o va plăcea. Dacă îi poți acorda lui Minuum ceva timp și te obișnuiești cu el, o să-l placă. O versiune de probă gratuită este disponibilă pentru Minuum, care vă permite să o încercați timp de 30 de zile, după care va trebui să cumpărați versiunea completă.

Descărcați Minuum (Încercare gratuită / Versiunea completă 3,99 USD)

Compatibilitate: Android 4.0 și versiuni ulterioare.

Go Keyboard

Echipa GO Dev ne-a adus o serie de aplicații pentru a personaliza mai bine Android și au, de asemenea, o aplicație de tastatură numită Go Keyboard. Este similar cu celelalte oferte ale lor, cu o mulțime de opțiuni de personalizare. Go Keyboard vă oferă o serie de teme atractive, împreună cu opțiuni pentru a schimba fundalul tastaturii, a-l face transparent și multe altele. Există și posibilitatea de a schimba dimensiunea tastaturii, a tastelor, a afișa tastele săgeți, a avea un buton de căutare și taste circulare.

Go Keyboard

Alături de funcțiile de personalizare, tastatura Go vine cu funcții precum gesturi pentru a schimba aspectul, tastarea cu glisare, corectarea automată precisă, emoji-uri și multe altele. De asemenea, acceptă majoritatea limbilor populare precum engleza, franceză, japoneză, spaniolă, turcă, urdu, hindi etc. De asemenea, acceptă mai multe limbi, inclusiv QWERTY și AZERTY. Aplicația oferă, de asemenea, pluginuri pentru mai multe aspecte, împreună cu capacitatea de a face backup și a restaura dicționarul utilizatorului. În timp ce Go Keyboard este disponibil gratuit pe Play Store, există și o versiune fără anunțuri numită Go Keyboard Pro pe care o puteți obține cu o achiziție în aplicație de 4,99 USD.

Descărcați Go Keyboard (Gratuit cu achiziție în aplicație de 4,99 USD pentru versiunea Pro)

Compatibilitate: Variază în funcție de dispozitiv.

diapozitiv

Swype de la Nuance Communications este aplicația care a adus tastarea prin glisare/glisare în lume și este încă o soluție excelentă pentru tastatură. Swype este preinstalat pe multe smartphone-uri, așa că este posibil să fiți deja obișnuit cu el. La fel ca majoritatea celorlalte aplicații de pe listă, Swype vă permite să personalizați tastatura cu diverse teme, împreună cu opțiuni pentru a modifica înălțimea, durata vibrației, întârzierea apăsării lungi și multe altele. Aplicația vine cu un nou magazin Swype care vă permite să descărcați teme premium gratuite și plătite. Include, de asemenea, tema tastaturii Google Material Design, așa că dacă doriți acel aspect cu funcționalitatea Swype, îl puteți avea.

Tastatura Android Swype

Swype învață de la tine și poate face copii de rezervă sau restabili dicționarul tău personal. Aplicația reunește, de asemenea, cuvintele cheie ale utilizatorilor și știrile din întreaga lume pentru a vă ține la curent cu cele mai recente limbi. De asemenea, are o serie de gesturi interesante pentru sarcini precum selectați tot, copiați, tăiați și lipiți. Există și dictare vocală aici, iar lui Swype îi place să o numească dictare Dragon. În general, scrierea ulterioară este încă grozavă și, deși corectarea automată poate eșua de câteva ori, puteți trăi cu ea. Swype este disponibil atât într-o versiune gratuită, cât și într-o versiune plătită, care oferă teme premium și multe altele.

Descărcați Swype (Încercare gratuită / Versiunea completă 0,99 USD)

Compatibilitate: Android 4.0 și versiuni ulterioare.

tastatură emoji ghimbir

Tastatura Ginger nu este doar o tastatură excelentă, ci și un instrument excelent de tastare. Trebuie să cunoașteți Ginger ca instrument de verificare a gramaticii și, de asemenea, au integrat multe dintre funcțiile lor de verificare a gramaticii în aplicația de tastatură. Ca și alte oferte pentru tastaturi, Ginger vine cu un număr mare de teme din care să alegeți și mai puteți găsi câteva în Magazinul Ginger. Primul lucru pe care îl observi când folosești tastatura Ginger este cât de rapidă este. Tastarea lină se simte atât de elegantă și rapidă pe această tastatură. Vine cu o bară inteligentă care prezintă aplicațiile de care aveți nevoie tot timpul, cum ar fi Notes. Aplicația îți permite, de asemenea, să te joci când te plictisești.

Tastatură Android Gingerbread

Există jocuri precum 2048, Squash, Copter și îți înlocuiesc tastatura atunci când vrei să joci. În timp ce tastarea tactilă este în regulă, tastatura Ginger oferă caracteristici gramaticale care ar putea să încheie afacerea pentru tine. Ginger Page este încorporată direct în tastatură și vă informează dacă există greșeli în gramatică, punctuație și multe altele. Asistența lingvistică regională lipsește puțin, dar Ginger acceptă 58 de limbi din întreaga lume, inclusiv engleză, spaniolă, franceză, olandeză, italiană și multe altele.

descărcați tastatură din turtă dulce (Gratuit cu achiziții în aplicație)

Compatibilitate: Android 4.0.3 și versiuni ulterioare.

Tastatură de tip Ai

Tastatura Ai.type este una dintre cele mai bogate aplicații de tastatură disponibile pe Play Store. Aplicația este plină de funcții, unele pot simți că ar fi prea mult, dar dacă îți place să schimbi funcții, o să-ți placă. Aplicația vă permite să vă personalizați tastatura până la refuz. Vă permite să schimbați fundalul, dimensiunea și există posibilitatea de a vă crea propriile taste și comenzi rapide și multe altele. De asemenea, puteți selecta rândul de sus al tastaturii pentru a afișa numere, emoji și semne de punctuație. Există, de asemenea, o piață tematică, care vă permite să descărcați mii de teme gratuite și plătite. Ai.type vă oferă, de asemenea, o temă gratuită în fiecare zi.

Tastatură de tip Android ai

Aplicația acceptă peste 800 de emoji și peste 100 de caractere grafice. Alte caracteristici ale aplicației includ tastarea prin glisare, predicția excelentă a cuvintelor și corectarea automată, dictarea, căutarea de la tastatură și multe altele. Sunt acceptate mai multe limbi împreună cu aspectul tastaturii precum Colemak, AZERTY, QWERTZ, BDS și multe altele. Aplicația este disponibilă într-o versiune de încercare gratuită, precum și într-o versiune plătită. Versiunea de încercare gratuită vă oferă doar 30 de zile de utilizare, dar o puteți încerca efectiv și puteți decide dacă doriți versiunea Plus sau nu.

Descărcați tastatura Ai.type (Încercare gratuită / Plus versiunea 3,99 USD)

Compatibilitate: Variază în funcție de dispozitiv.

Tastatură Kika Emoji

Emoji Keyboard Pro de către echipa Kika este una dintre cele mai bine evaluate și recunoscute tastaturi disponibile pe Play Store și, dacă vă place să discutați prin Emojis, vă va plăcea. Aplicația vine cu diferite modele de emoji de utilizat și puteți chiar să descărcați altele noi. Pe lângă emoji-urile distractive, există autocolante distractive, GIF-uri și multe altele. De asemenea, vă permite să personalizați complet tastatura împreună cu diverse teme, la fel ca și alte aplicații din listă. Puteți avea pluginuri precum lansatorul, bara emoji, căutarea împreună cu posibilitatea de a schimba fonturile și sunete. Există, de asemenea, opțiuni avansate, cum ar fi tasta de comutare a limbii, indicatorul glisor, stiluri de introducere personalizate și multe altele.

Emoji Keyboard Pro

Emoji Pro acceptă peste 60 de limbi împreună cu o serie de metode de introducere, inclusiv bulgară (BDS), QWERTZ, AZERTY, Dvorak, Colemak, hindi, germană, islandeză, poloneză și multe altele. Există tastare cu glisare, sugestii care iau în considerare ultimul cuvânt pe care l-ați tastat, predicții pentru emoji și multe altele. Emoji Keyboard Pro Kika este disponibil gratuit în Magazinul Play cu achiziții în aplicație pentru teme și pluginuri.

Descărcați Emoji Keyboard Pro Kika (Gratuit cu achiziții în aplicație)

Compatibilitate: Android 4.0 și versiuni ulterioare.

VEZI ȘI: Treci de la Windows Phone la Android? Un ghid complet de urmat

Acestea sunt cele mai bune aplicații de tastatură disponibile pe Android și ar trebui să răspundă nevoilor dvs. specifice, cum ar fi suportul pentru limba regională, tastarea prin gesturi excelentă, stiluri de tastare noi și intuitive, suport excelent pentru emoji și teme. Deci, ce aplicație de tastatură vă place cel mai mult? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii.

Android oferă o varietate impresionantă de opțiuni de personalizare pentru utilizatorii săi, inclusiv pentru tastatură. Deși majoritatea dispozitivelor Android vin cu o tastatură implicită foarte capabilă, există și multe aplicații excelente de tastatură disponibile pe Google Play Store, care permit o personalizare îmbunătățită și caracteristici noi. În acest articol sunt prezentate cinci dintre cele mai bune aplicații de tastatură pentru Android, cum ar fi Fleksy, TouchPal, SwiftKey, tastatura Google și Minuum, fiecare cu propriile sale caracteristici unice și posibilități de personalizare.
Încheiem aici articolul de astăzi și sperăm că v-a plăcut. Dacă ați avut întrebări sau comentarii, ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Vă mulțumim pentru că ne-ați acordat atenția și vă așteptăm cu drag la următoarea postare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x