Top 10 Dulapuri pentru Aplicații Android Ușor de Utilizat

best app locker for android featured
⏱️ 13 min read

Android-ul este una dintre cele mai populare platforme mobile la nivel mondial, cu milioane de utilizatori în întreaga lume. Cu atât de multe aplicații disponibile în Google Play Store, este greu să găsești cele mai bune și cele mai potrivite pentru nevoile tale. Înțelegând acest lucru, am creat o listă cu cele mai bune 10 dulapuri pentru aplicații Android pe care le poți folosi pentru a-ți organiza aplicațiile preferate într-un mod practic și accesibil. Aceste dulapuri sunt ușor de folosit și îți oferă o serie de caracteristici personalizabile precum culori, dimensiuni, ordonare sau opțiuni de sortare. Indiferent dacă este vorba de jocuri, aplicații de productivitate sau aplicații pentru socializare, aceste dulapuri te vor ajuta să ai totul la îndemână pentru o experiență Android optimă.

Un smartphone este un gadget foarte personal. Avem mesaje și informații personale despre aplicațiile de rețele sociale precum Facebook, Instagram și multe altele. Apoi există aplicații bancare, în care sunt stocate multe dintre datele noastre sensibile. De asemenea, facem clic pe o mulțime de fotografii și videoclipuri personale, care sunt salvate în aplicația de galerie a smartphone-ului nostru sau uneori ascunse cu aplicațiile de ascundere a fotografiilor. Spre deosebire de iOS, unde trebuie să aveți jailbreak pentru a bloca aplicații cu Touch ID, Android oferă o serie de aplicații interesante care vă permit să blocați aplicații printr-o parolă, PIN, scaner de amprentă sau prin câteva moduri cu adevărat unice. Deci, dacă sunteți în căutarea de încuietoare pentru aplicații Android pentru a bloca aplicații cu senzorul de amprentă al dispozitivului dvs., noi vă putem acoperi. Iată primele 10 încuietoare de aplicații pentru Android.

Cele mai bune dulapuri pentru aplicații Android din 2022

1. Norton App Lock

Cel mai probabil, ați auzit de Norton, popularul producător de antivirus. Ei bine, compania oferă un dulap de aplicații destul de grozav pentru Android. Norton App Lock este foarte dulap simplu pentru aplicații care ar trebui să fie o opțiune bună, dacă sunteți în căutarea unui gratuit si fara publicitate dulap de aplicații care funcționează. Cu Norton App Lock, puteți bloca aplicații după amprentă digitală, PIN sau model. Nu există multe opțiuni aici, dar îl puteți proteja de dezinstalare acordându-i privilegii de administrator. Există, de asemenea, opțiuni pentru a configura un e-mail de recuperare, împreună cu un functie de avans care surprinde fotografii cu intruși care introduc codul PIN sau modelul greșit de 3 ori.

Instalare: (Gratuit)

2. AppLock: amprentă și parolă

SailingLab App Lock este un astfel de dulap de aplicații care are o multitudine de funcții, pe lângă protejarea aplicațiilor de utilizatorii neautorizați. Deși are toate funcțiile standard de blocare a aplicațiilor, cum ar fi protecția PIN, amprentă și model, aduce, de asemenea, seif foto, selfie intrus pentru a prinde oameni care încearcă să se autentifice și să trimită mesaje de securitate pentru a ascunde notificările de chat din aplicațiile sensibile. Și asta nu este tot, are și un browser de confidențialitate, dar chiar nu aș recomanda să-l folosești.

10. AppLock - Amprentă_Parola

La prima vedere, AppLock este un dulap de aplicații plin de funcții și face o treabă bună de a vă proteja chaturile și aplicațiile sensibile de privirile indiscrete. Ca să nu mai vorbim despre, Există și teme pentru ecranul de blocare apoi mai este asta. Cu toate acestea, veți găsi câteva reclame pe ecranul de blocare și care uneori devine enervant. Pe scurt, dacă sunteți în căutarea unei soluții complete care să vă blocheze aplicațiile și, de asemenea, să ascundeți fotografii și videoclipuri pe dispozitivul dvs. Android, App Lock by Sailing Lab poate fi o alegere decentă.

Instalare: (GratuitOferă achiziții în aplicație)

3. AppLock – Amprentă

AppLock – Fingerprint (da, așa se numește aplicația din Play Store) este un alt bloc de aplicații foarte popular pe Android și pe bună dreptate, deoarece are o mulțime de funcții grozave. Există suport pentru scanerul de amprente, PIN și puteți setați parole diferite pentru diferite aplicații. Puteți, de asemenea, să configurați profiluri și să vă asigurați că Blocările aplicațiilor sunt activate la un anumit moment sau pe baza conexiunii WiFi și Bluetooth. Alături de aplicații, blocarea aplicațiilor vă permite, de asemenea, să blocați setările sistemului, ecranul de pornire, rotația și multe altele.

8. AppLock - Amprentă

De asemenea, există funcții interesante, cum ar fi capacitatea de a ascunde aplicația, deblocați de la distanță un telefon prin SMS, „Observer” care, după cum sugerează și numele, face fotografii la încercările eșuate de deblocare. AppLock – Amprenta include reclame, dar le puteți elimina printr-o achiziție în aplicație. În general, este aplicația pe care o obțineți dacă vă place să vă jucați cu o mulțime de opțiuni.

Instalare: (Gratuitcu achiziții în aplicație)

4. Blocarea aplicației IVY

IVY AppLock este un dulap de aplicații destul de popular pentru Android, care vine cu o mulțime de funcții. Spre deosebire de alte dulapuri de aplicații care debordează cu funcții, AppLock îl menține relativ simplu și oferă unele dintre cele mai utile funcții. Puteți folosi aplicația pentru a bloca aproape orice aplicație pe care doriți să o protejați. Aplicația acceptă aplicații de blocare model/PIN și parolă. Pentru securitate sporită, puteți utiliza modelul invizibil de blocare a aplicației și, de asemenea, tastatura aleatoare.

Top 10 dulapuri pentru aplicații Android pe care le poți folosi

În afară de aplicații, vă puteți bloca și fotografiile și videoclipurile sensibile. De asemenea, aplicația va fotografia automat oricui încearcă fără succes să deschidă o aplicație blocată. Aplicația permite, de asemenea, îmbrăcăminte, ceea ce înseamnă că puteți face ca pictograma aplicației să arate ca pictograma Ceas, aplicația meteo, calculatorul și alte aplicații de sistem.

Instalare: (Gratuit)

5. BGNmobi App Blocker

BGNmobi AppLocker este o altă aplicație Android pe care o puteți utiliza pentru a vă bloca aplicațiile private sau secrete. Aplicația acceptă blocarea cu o parolă, un model și chiar o amprentă. Cu toate acestea, dacă telefonul dvs. acceptă deblocarea facială, din păcate această aplicație nu o poate folosi pentru a debloca aplicații pentru dvs. În plus, există și un mod selfie intrus care va face un selfie cu oricine încearcă să deblocheze aplicațiile dvs. securizate fără permisiunea sau acordul dvs.

Top 10 dulapuri pentru aplicații Android pe care le poți folosi

Instalare: (Gratuit)

6. App Lock Pro

AppLock Pro este un alt dulap de aplicații Android pe care îl puteți verifica. Aplicația a fost apreciată de peste 200 de mii de utilizatori și vine cu o mulțime de funcții pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Puteți bloca cu ușurință aplicațiile, iar aplicația acceptă autentificarea prin model, PIN, amprentă și chiar un cod de atingere. La fel ca multe dintre celelalte dulapuri pentru aplicații Android, AppLock Pro poate face fotografii cu persoane care încearcă să deblocheze aplicațiile tale private.

Top 10 dulapuri pentru aplicații Android pe care le poți folosi

Cu AppLock Pro, puteți chiar să vă ascundeți notificările și să setați un mesaj de eroare fals pentru a descuraja oamenii să încerce să vă deschidă aplicațiile blocate. Aplicația vine, de asemenea, cu un dispozitiv de curățare a telefonului, suport pentru teme și animații de deblocare personalizabile, precum și linii invizibile pentru blocarea modelului și multe altele. Este un bloc de aplicații bogat în funcții pentru Android pe care îl puteți încerca să vă protejați informațiile personale.

Instalare: (Gratuit)

7. Blocarea aplicației prin Smart Mobile

Smart Mobile App Lock este un dulap de aplicații destul de nou pe Magazinul Play, dar a câștigat multă tracțiune datorită interfață curată și abordare directă. La fel ca și alte blocare de aplicații din listă, vă permite să blocați aplicații prin amprenta, PIN-ul sau modelul preferat. Există, de asemenea, o caracteristică unică numită profiluri care clasifică aplicațiile în etichete generale, confidențiale, sociale și plătite. De fapt, vă puteți crea propriul profil și puteți include aplicații la alegere. Avantajul profilului este că puteți aplica un set de reguli cu o singură atingere.

4. Blocarea aplicației prin Smart Mobile

De exemplu, puteți debloca toate aplicațiile sociale cu o singură atingere Odată ce sunteți acasă, nu vă mai jucați cu permisiunile de blocare pentru fiecare aplicație. În afară de asta, puteți seta aplicațiile ca administrator, astfel încât nimeni să nu le poată dezinstala. Cu toate acestea, chiar nu l-aș recomanda, deoarece este un privilegiu la nivel de sistem. Una peste alta, pot spune că App Lock by Smart Mobile este un dulap de aplicații îngrijit și are funcții bune pentru a porni. Cu siguranță poți încerca.

Instalare: (GratuitOferă achiziții în aplicație)

8. Blocare aplicație

AppLock este unul dintre multele încuietoare pentru aplicații Android cu porecla „blocare pentru aplicații”. Aplicația nu este foarte populară și nu este greu de înțeles de ce. are un frumos interfață de utilizator învechită dar dacă te uiți dincolo de asta, are câteva caracteristici cu adevărat unice. Pe lângă caracteristicile obișnuite de blocare a aplicațiilor, App Locker vă permite să setați setări personalizate de blocare pentru fiecare aplicație. Astfel, puteți seta metoda de blocare primară pentru ca o aplicație să preia amprentele digitale, în timp ce modelul este metoda principală pentru o altă aplicație. În afară de asta, aplicația vă permite să alegeți un capac de blocare, să setați întârzierea pentru a rebloca aplicația și multe altele. Include reclame, dar le puteți elimina cumpărând versiunea completă a aplicației.

5. App Locker Fingerprint _ Pin

Instalare: (Gratuit, Profesional 3,99 USD)

9. Blocarea aplicației de către Lucky Mobile

O altă aplicație cu numele de blocare a aplicației, această aplicație mobilă norocoasă vă poate bloca toate aplicațiile private, cum ar fi WhatsApp, Facebook și altele. Puteți chiar să blocați aplicațiile bancare cu aceasta. Aplicația acceptă deblocarea cu amprente, modele și chiar o parolă. Puteți alege ce aplicații să blocați și este ușor să selectați și să eliminați aplicațiile pe care doriți să le blocați sau nu. Aplicația are toate caracteristicile obișnuite pe care le veți găsi în alte dulapuri pentru aplicații și este, de asemenea, gratuită de utilizat.

Top 10 dulapuri pentru aplicații Android pe care le poți folosi

Instalare: (Gratuitachiziții în aplicație)

10. Apex Launcher

Deși acesta nu este afiliat cu Apex Legends mobil în niciun fel și nu este tocmai un bloc de aplicații, acest lansator Android vine cu capabilități încorporate de blocare a aplicațiilor. Astfel, puteți obține un nou aspect pentru telefonul dvs. și puteți bloca orice aplicație personală. pe care vrei să-l protejezi de ceilalți. Lansatorul în sine acceptă pictograme personalizate pentru aplicații, pachete de pictograme, efecte de tranziție, personalizare și multe altele.

Top 10 dulapuri pentru aplicații Android pe care le poți folosi

În ceea ce privește blocarea aplicației încorporată, puteți bloca cu ușurință Facebook, Snapchat, galeria dvs. și orice alte aplicații cu protecție PIN/model. Aplicația va oferi în curând și suport pentru blocarea amprentei, dacă telefonul dvs. are hardware pentru aceasta. Lansatorul Apex vă poate ascunde și fotografiile și videoclipurile personale, ceea ce îl face o opțiune destul de decentă.

Instalare: (Gratuit, Profesional 8,99 USD)

Blocați aplicațiile personale cu cele mai bune dulapuri de aplicații pentru Android

Există o mulțime de aplicații de blocare a aplicațiilor în Magazinul Play, dar cele 10 de mai sus sunt, fără îndoială, cele mai bune încuietoare de aplicații pe care le puteți folosi pe Android. Toate acceptă scanerul de amprente și toate aduc câteva caracteristici unice, astfel încât să puteți alege aplicația care vi se potrivește cel mai bine. Așadar, încercați aceste dulapuri pentru aplicații pe smartphone-ul dvs. Android și spuneți-ne părerile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

În concluzie, un smartphone conține multe informații personale și sensibile, iar pentru a proteja aceste date există dulapuri de aplicații Android care oferă diverse funcții de blocare, cum ar fi amprenta digitală, PIN, model sau diverse setări personalizate. Primele 10 încuietoare de aplicații pentru Android recomandate includ Norton App Lock, AppLock: amprentă și parolă, AppLock – Amprentă, Blocarea aplicației IVY, BGNmobi App Blocker, App Lock Pro, Blocarea aplicației prin Smart Mobile, App Locker și Blocarea aplicației de către Lucky Mobile.
Închei această postare cu gândul că tehnologia este cea care ne definește prezentul și ne conturează viitorul. Sper că informațiile și ideile prezentate au fost utile și inspiraționale. Urmează să ne reîntâlnim în curând, pentru a explora împreună fascinanta lume a tehnologiei. Până atunci, rămâneți conectați și descoperiți noi oportunități de a evolua.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x