Top 10 mod-uri pentru Marvel’s Spider-Man Remastered pe PC pe care trebuie să le încercați

Marvel's Spider-Man Remastered Best PC Mods That You Shouldn't Miss
⏱️ 10 min read

Marvel’s Spider-Man Remastered este un joc de acțiune și aventură pe care îl puteți juca pe PC. Acesta este un remake al jocului original lansat în 2018 pentru PlayStation 4. Acesta include grafică îmbunătățită și niveluri de dificultate ajustabile, oferindu-vă o experiență nostralgică arcade realistă. Jocul are diferite moduri pe care trebuie să le verificați, iar alegerea finală depinde de preferințele individuale. Dintre cele 10 moduri disponibile, se numără: modul New Game Plus, modul Ultimate, modul Spectacular, modul Amazing, modul Friendly Neighborhood, modul Web-Head, modul Web-Slinger, modul Spider-Verse, modul Advanced și modul Challenge. Modurile ajustabile vă permit să vă personalizați experiența de joc, pentru a satisface nevoile dvs. și a putea experiența acest joc în formă completă.

Marvel’s Spider-Man Remastered este în sfârșit disponibil pe PC, iar jucătorii au fost încântați de grafica cu ray-traced, mecanica mai fluidă și o versiune generală îmbunătățită a jocului. Dar, după cum dezvăluie istoria, cu o putere mare pe PC vin mod-uri grozave pentru a vă îmbunătăți experiența. Și luând un traseu responsabil, suntem aici cu o colecție de unele dintre cele mai bune moduri Spider-Man Remastered pentru PC pe care trebuie să le încercați. Este o listă lungă și interesantă. Așa că, fără alte prelungiri, haideți să ne scufundăm!

Cele mai bune moduri de PC remasterizate de Spider-Man (2022)

Înainte de a trece la mod-uri, vom aborda mai întâi cum să instalați în siguranță modurile Spider-Man. Dar puteți folosi tabelul de mai jos pentru a trece direct la modurile care vă interesează cel mai mult.

Cum să adăugați mod-uri la Spider-Man Remastered

Pentru a instala orice mod Spider-Man, puteți edita manual fișierele jocului sau, așa cum vă recomandăm, puteți instala și utiliza Instrumentul de mod pentru PC Spider-Man. Acest instrument are un instrument dedicat butonul „instalați mod”. pe care îl puteți folosi pentru a selecta fișierul descărcat al modului dvs. Instrumentul va instala apoi automat modul selectat pe copia dvs. de Spider-Man Remastered.

Am testat singuri acest instrument și este cea mai sigură metodă de a instala mod-uri fără a deteriora jocul. Îl poți descărca de pe mod-uri nexusacelași site web care găzduiește toate cele mai bune mod-uri Spider-Man Remastered.

Notă: Modificarea software-ului este, în general, legală, atâta timp cât nu încalcă drepturile de autor sau proprietatea intelectuală a unui joc sau nu eludează măsurile anti-piraterie (DMCA). Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, este la latitudinea dezvoltatorului jocului să interzică sau să elimine un mod pentru că este detestabil, încalcă sau profită de material protejat prin drepturi de autor.

Cele mai bune moduri Spider-Man Remastered pentru PC

1. Spider-Man Miles Morales Mod

Mod Miles Morales pentru Spider Man Remastered

Deschiderea cu viitorul Spider-Man, primul nostru mod aduce favoritul fanilor Costum Miles Morales la joc. Anul viitor vom primi ediția Miles Morales a jocului pe PC, dar acest mod ne ajută să experimentăm devreme. În plus, modul are un model oficial rămas pe care jocul trebuia să îl folosească în jocul multiplayer. Deci, ar putea fi același model pe care l-am putea vedea în următorul joc Spider-Man pentru PC.

Descarcare Miles Morales Mod

2.May Parker

mai parker

Lăsând deoparte benzi desenate, mătușa lui Spider-Man, May, nu a jucat niciodată un rol plin de acțiune în niciunul dintre serialele animate sau în MCU. Dar, în sfârșit, datorită acestui mod, puteți vedea Mătușa May în acțiune ca Spider-Man. Și, în mod ciudat, May Parker se potrivește în mod ciudat pentru rolul unei bunici care luptă împotriva crimei. Doar asigură-te că se îmbracă pentru rol.

Descarcare can parker mod

3. King Pin Mod pentru Spider-Man Remastered

ace de rege

Poate că ați văzut deja memele, așa că este timpul să-l duceți singur pe marele șef. Acest mod înlocuiește supereroul nostru prietenos din cartier cu șeful orașului, King Pin. Modelul răufăcătorului din acest mod este același cu King Pin din joc. Deci, ai o privire reală asupra istoriei la fel de atotputernicul King Pin ar putea folosi puterea lui Spider-Man. Dar asta doar dacă nu poți să râzi de conceptul ciudat al acestui mod.

Descarcare Mod King Pin

4. Steagul Petória

Steagul Petorian

Ne aventurăm mai departe în lumea meme-urilor, avem un mod care înlocuiește toate steagurile americane cu steagurile Petoria în Spider-Man Remastered. Acest steag este o referire directă la unul dintre cele mai populare episoade din Family Guy, unde Peter își declară căminul ca țară din America și devine președintele acesteia. Fanii serialului ar aprecia această schimbare subtilă, în timp ce alții s-ar putea bucura de steaguri jucăușe în timp ce se leagănă prin New York.

Descarcare Steagul Pettoria Mod

5. Modul manual de ploaie

Manual Rain - Spider-Man Remastered PC Mods

Ca un joc de lume deschisă, o mare parte a gameplay-ului lui Spider-Man Remastered se concentrează exclusiv pe rătăcirea prin oraș. Și acest mod face experiența și mai bună, forțând ciclul meteo al jocului fă să plouă oricând vrei. Puteți avea zile înnorate, nopți ploioase și chiar apusuri apoase. Dar asigurați-vă că porniți RTX pentru a vă bucura pe deplin de suprafețele reflectorizante pe care New York City le are de oferit.

Descarcare ploaie manuală mod

6. Schimbarea stilului filmului

Pe lângă fanii de benzi desenate, cei mai mulți dintre noi suntem prieteni cu Spider-Man doar din filmele MCU și Sony. Deci, pentru unii oameni, jocul poate fi diferit de Spider-Man cu care suntem familiarizați. Din fericire, acest mod remediază acest lucru prin înlocuirea shader-urilor din joc pentru a oferi mai multe imagini asemănătoare unui film.

schimbarea stilului filmului

Drept urmare, obțineți o versiune de Spider-Man Remastered care arată ca ceva din Filmele lui Sam Raimi cu Spider-Man. Obținem un costum de film, o iluminare mai bună și un filtru general pentru întregul joc. Deci, dacă intenționați să transmiteți în flux jocul Spider-Man Remastered, acest mod este o opțiune de încercat.

Descarcare Mod schimbare stil film

7. Costum de simbiot negru

Symbiote Black Suit - Spider-Man Remastered PC Mod-uri

Printre toate costumele Spider-Man pe care le-am văzut de-a lungul anilor, se numără Costum negru simbiot pe bază de venin Rămâne una dintre cele mai iconice. Am văzut mai multe iterații ale acestui costum, iar acest mod ne oferă o versiune comic precisă a acestuia. Mai important, următorul titlu din franciză, Spider-Man 2, se zvonește că are un costum similar. Deci, dacă este ceva, puteți experimenta o versiune a viitorului jocului înainte ca acesta să iasă.

Descarcare costum negru simbiot

8. Fără HUD în Spider-Man PC Mod

FĂRĂ HUD în Spider Man Mod - Spider-Man Remastered PC Mods

Spider-Man Remastered este un joc cinematografic din toate punctele de vedere. Aveți un oraș frumos cu lume deschisă de explorat, o mulțime de interacțiuni mici și una dintre cele mai bune mecanisme de mișcare vreodată. Dar datorită HUD-ului jocului, nu poți experimenta întotdeauna gloria imaginilor jocului în orice moment. Acest mod rezolvă asta prin eliminarea HUD-ului al jocului Mișcarea nu este cea mai bună din perspectiva luptei, dar vă permite să jucați jocul într-un mod captivant.

Descarcare Fără mod HUD

9. Mândria progresului

progres pride mod

Lumea lui Spider-Man reprezintă bine vremurile noastre actuale, cu comentarii politice sub formă de știri, dialoguri cu personaje care se pot relata și tone de steaguri de mândrie în tot orașul. Concentrându-se pe acestea din urmă, acest mod transformă acele steaguri clasice de mândrie curcubeu în cele noi steaguri de mândrie de progres. Progress Pride Flags se extind pe emblematic steag curcubeu pentru a sărbători diversitatea comunității LGBTQ+. Include chiar și dungi negre și maro pentru a reprezenta comunitățile marginalizate.

Descarcare progres pride mod

10. Costum anti-ock deteriorat

Damaged Anti Ock Suit - Spider-Man Remastered PC Mods

Spre deosebire de filme și probabil de lumea reală, costumele din jocurile video nu suferă atât de multe daune pe cât ar trebui. Chiar și după o luptă cu șefii, protagonistul nostru pleacă adesea cu o ținută nouă și strălucitoare. Acest mod încearcă să remedieze asta dându-ne un versiune deteriorată în mod realist a costumului Anti-Ock Spider-Man. Și așa cum sugerează și numele, costumul a fost special conceput pentru a-l învinge pe popularul răufăcător Doctor Octopus, dar a suferit unele daune în lupta finală.

Descarcare Costum anti-ock deteriorat

Încercați aceste moduri de PC remasterizate de Spider-Man

Și chiar așa, acum aveți acces la unele dintre cele mai uimitoare moduri de PC pentru Marvel’s Spider-Man Remastered. În timp ce unele modificări aduc un omagiu altor piese media legate de Spider-Man, altele sunt pur și simplu în afara minții creative a modderului. Dar care ți-a plăcut cel mai mult? Și există vreun mod distractiv pe care l-am ratat? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Marvel’s Spider-Man Remastered is now available on PC, and players have been thrilled with the ray-traced graphics, smoother mechanics, and overall improved version of the game. However, as history reveals, with great power on PC comes great modding capabilities to enhance your experience. And taking a responsible approach, we are here with a collection of some of the best Spider-Man Remastered PC mods that you must try. It’s a lengthy and interesting list, so without any further ado, let’s dive in!
Încheiem și această postare, dar nu pentru mult timp. Ne întoarcem curând cu mai multe noutăți tehnologice și informații utile din domeniu. Până atunci, nu uitați să rămâneți conectați și să explorați întotdeauna cele mai recente tehnologii. Să ne vedem în curând!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x