Top 10 widget-uri de utilizat pe macOS Big Sur: recomandări și opțiuni de customizare

Cele mai bune 10 widget-uri pentru macOS Big Sur pe care ar trebui să le utilizați
⏱️ 11 min read

În era tehnologiei, utilizarea unui calculator nu mai este un lux, ci o necesitate în societatea modernă. Și cu lansarea sistemului de operare macOS Big Sur, piața de software își îndreaptă atenția către dezvoltarea widget-urilor. Aceste mici aplicații care sunt perfect încorporate în interfața utilizatorului își pot îmbunătăți modul în care operăm pe computerul nostru.

De aceea, am realizat o selecție a celor mai bune 10 widget-uri pentru macOS Big Sur pe care ar trebui să le utilizați. Primul dintre ele este lung anticipatul widget de prognoză a vremii. Acesta poate fi personalizat în funcție de preferințele utilizatorului și poate fi utilizat pentru a anticipa condițiile meteo în timp real.

Alte funcții utile pentru macOS Big Sur includ un apel de trezire, care poate fi setat în funcție de timpul de lucru al utilizatorului, un widget de control al volumului și un timer pentru pauza cafelei. De asemenea, există și o variantă de închidere a ferestrelor de navigare, care poate fi utilizată pentru a economisi energie și a reduce resursele utilizate de sistemul dumneavoastră.

Aceste widget-uri sunt construite pentru a face modul în care operăm pe sistemul de operare macOS Big Sur mai simplu și mai eficient. Și cu opțiunile de personalizare disponibile, utilizatorii pot crea widget-uri unice care să se potrivească cu stilul lor de viață și nevoile.

Odată cu anunțul macOS Big Sur, Apple a adus câteva modificări vizuale majore sistemului de operare Mac. Una dintre cele mai mari modificări vizuale făcute în macOS 11 este widget-urile. Widgeturile din macOS acum seamănă mult cu cele din iOS 14 și iPadOS. Acum acceptă mai multe dimensiuni și pot afișa și mai multe informații. Cu toate acestea, widget-urile de pe Mac sunt acum mai utile ca niciodată și vă sugerez să începeți să le utilizați dacă nu ați făcut-o deja. Așadar, iată 10 cele mai bune widget-uri de aplicații pentru macOS Big Sur pe care ar trebui să le verificați.

Cele mai bune widget-uri pentru macOS Big Sur de folosit în 2022

Widgeturile sunt utile pentru multe lucruri. Acestea pot oferi informații dintr-o privire despre lucrurile care vă interesează, actualizări importante pentru lucruri precum vremea și stocurile și le puteți folosi și pentru a vă accesa rapid aplicațiile.

Am încercat să includ widget-uri pentru diferite cazuri de utilizare în acest articol, inclusiv widget-uri de calendar, widget-uri de gestionare a timpului, widget-uri muzicale și multe altele. Deci veți găsi cu siguranță ceva care vă place pe această listă.

Dar înainte de a vorbi despre cele mai bune widget-uri, haideți să aruncăm o privire rapidă la cum să accesați widget-uri în macOS Big Sur și cum să adăugați și widget-uri.

Cum să vizualizați widget-urile pe Mac

Vizualizarea widgeturilor în macOS 11 este foarte ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe „data/ora” din extrema dreaptă a barei de meniu.

Cum să adăugați widget-uri pe Mac

1. Faceți clic pe „data/ora” în extrema dreaptă a barei de meniu a Mac-ului dvs.

accesați panoul widget macos big sur

2. În partea de jos, faceți clic pe „Editați widgeturi”.

faceți clic pe Editați widget-uri

3. Selectați aplicația al cărei widget doriți să-l adăugați împreună cu dimensiunea preferată pentru aceasta.

selectați dimensiunea widgetului

4. Treceți cursorul peste widget și veți vedea o pictogramă plus „+” pe el. Faceți clic pe această pictogramă pentru a adăuga widget-ul în panoul dvs. de widget-uri. Puteți, de asemenea, să trageți și să plasați widget-ul pe panoul de widget-uri pentru a-l adăuga dacă doriți.

adăugați widget macos big sur

Cele mai bune 10 aplicații widget pentru macOS Big Sur

1. Lucruri 3

Things 3 este lista mea de activități și aplicația de management de proiect preferată din toate timpurile. Îl folosesc pe iPhone de mult timp și, cu noile widget-uri macOS Big Sur, l-am cumpărat în sfârșit și pentru Mac-ul meu. 3 lucruri aduce un widget „listă” pe care îl puteți personaliza pentru a afișa orice listă de sarcini pe care ați creat-o în cadrul aplicației. Aceasta înseamnă că puteți adăuga multe dintre acestea pentru a afișa în orice moment liste de sarcini diferite pe Mac.

lucruri widget 3 mac

Descărcați Things 3 din App Store (49,99 USD, 4.499 rupii)

2. Sarcini inteligente

SmartTasks este o altă aplicație pentru lista de activități care oferă o mulțime de widget-uri frumos concepute pentru macOS Big Sur. Este o aplicație freemium, dar are o mulțime de restricții în versiunea gratuită, așa că încă cred că Things 3 este mai bun. Cu toate acestea, SmartTasks oferă cu siguranță mai multă varietate în ceea ce privește tipul de widget-uri pe care le obțineți. Poate sa adăugați widget-uri pentru a le vizualiza pe categorii la douăla fel ca Lucrurile 3. Primești și o Widget util care afișează toate sarcinile tale pentru ziua respectivă, cu un cerc ordonat de progres care se umple pe măsură ce finalizați sarcinile.

macos big sur widget-uri de sarcini inteligente

SmartTasks este gratuit pentru descărcare și utilizare, dar dacă doriți mai mult de două categorii (și multe alte lucruri), va trebui să plătiți 1,99 USD (169 Rs.) pe lună pentru un abonament premium.

Descărcați SmartTasks din App Store (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

3. fila 5

Să ții pasul cu știrile nu este ușor, iar pe un Mac nici măcar nu primești widget-ul Știri care să te ajute cu asta. Cu toate acestea, widget-ul Reeder 5 oferă o modalitate excelentă de a rămâne la curent cu noutățile. Reeder 5 este un cititor RSS, așa că puteți adăuga pur și simplu fluxuri RSS de pe site-urile dvs. preferate și apoi adăugați widget-ul pe Mac și sunteți gata. El widget-ul afișează cele mai recente actualizări din fluxurile dvs. RSS fără a fi nevoie să deschideți aplicația. De asemenea, dacă vedeți ceva interesant, faceți clic pe el pentru a lansa Reeder și a citi articolul complet.

Cele mai bune 10 widget-uri pentru macOS Big Sur pe care ar trebui să le utilizați

Descărcați Reeder 5 din App Store (9,99 USD, 899 rupii)

4. Fantastic 3

Știu la ce te gândești, macOS are deja un widget de calendar. Cu toate acestea, acesta este foarte limitat în ceea ce oferă. Fantastical 3, pe de altă parte, oferă unele cu adevărat utile pe care cu siguranță ar trebui să le verificați. primesti widget-uri standard de date și calendardar ceea ce folosesc cel mai des sunt eveniment și până la următoarele widget-uri. Acestea afișează evenimentele viitoare în calendarul dvs., împreună cu sarcini și evenimente viitoare, ceea ce face foarte ușor să urmăriți toate evenimentele planificate.

Cele mai bune 10 widget-uri pentru macOS Big Sur pe care ar trebui să le utilizați

Descărcați Fantastical 3 din App Store (Gratuitachiziții în aplicație)

5.Air Buddy 2

Oricât de surprinzător este, Apple nu a creat un widget pentru baterie pentru Mac, deși există unul pentru iPhone. Dacă folosești des AirPod-urile cu Mac-ul tău, un widget pentru baterie îți poate face viața mai ușoară și exact asta oferă AirBuddy 2. Widgetul de aici arată exact ca cel pe care l-ai găsi pe iPhone și oferă toate informațiile de care aveți nevoie dintr-o privire, inclusiv starea bateriei Mac-ului dvs. Acest widget m-a scutit de a uita să îmi încarc AirPod-urile de nenumărate ori.

widget airbuddy 2 macos 11

Descărcați Air Buddy 2 (9,99 USD, 888,59 rupii)

6. Debit și credit

Dacă vă place să creați bugete, să urmăriți cheltuielile și să păstrați o imagine de ansamblu asupra banilor dvs., widget-urile Debit și Credit pot fi foarte utile. Aplicația oferă widget-uri pentru a vă arăta suma soldului pe mai multe conturi pe care le-ați configurat, bugetele dvs (inclusiv suma rămasă pe care o puteți cheltui în limita bugetului respectiv) și chiar și tranzacții programate pentru lucruri precum plăți recurente ale facturilor pentru lucruri precum utilitățile. Nu multe aplicații de urmărire a banilor oferă widget-uri, cu atât mai puțin cele concepute special pentru macOS Big Sur, așa că aceasta este cu siguranță o aplicație pe care ar trebui să o aveți în arsenalul dvs.

widget-uri de debit și credit mac

Descărcați debit și credit din App Store (Gratuit)

7. Port muzical

Pentru fanii muzicii, MusicHarbor oferă widget-uri grozave pentru a ține pasul cu cele mai recente din scena muzicală, precum și albume sau single-uri viitoare. Aplicația oferă widget-uri pentru a afișa cele mai recente lansări de la artiștii pe care îi urmăriți, muzica viitoare și chiar statistici utile despre muzica nou lansată în abonamentele dvs. Dacă urmăriți prea mulți artiști pentru a urmări tot ce apare nou, următorul widget MusicHarbor este cu siguranță ceva pe care ar trebui să începeți să îl utilizați imediat.

widget-ul musicharbor mac

Descărcați MusicHarbor din App Store (Gratuit)

8. Pistă de joc

Pe de altă parte, pentru oamenii ca mine, care sunt mai interesați să țină pasul cu cele mai recente știri din lumea jocurilor, widget-urile macOS ale GameTrack sunt o mană divină. Puteți adăuga widget-uri la urmăriți jocurile viitoare (Afișează Cyberpunk 2077 de mult timp, mulțumită tuturor întârzierilor.) Puteți urmări jocurile pentru toate platformele și regiunile majore și este întotdeauna actualizat cu cele mai recente jocuri care urmează să fie lansate sau programate să apară. Acest widget este modul în care țin evidența jocurilor pe care vreau să le joc și când apar pe PlayStation.

Cele mai bune 10 widget-uri pentru macOS Big Sur pe care ar trebui să le utilizați

Descărcați GameTrack din App Store (Gratuit)

9. Caută

Widgetul „Cuvântul zilei” al lui LookUp este un plus excelent pentru Mac-ul dvs. Aplicația zilnică vă arată un cuvânt nou împreună cu semnificația lui, astfel încât să puteți înțelege rapid cum (și unde) să îl utilizați. Acest widget mi-a fost recomandat de editorul nostru Rachit și chiar este util pentru a vă îmbunătăți vocabularul cu bucăți de informații de mărimea unei mușcături.

macos big sur widget de căutare

Descărcați LookUp din App Store (9,99 USD, 899 de rupii)

10. Ciorne

Dacă scrieți frecvent pe Mac, noile widget-uri Ciorne vă vor fi utile. Puteți adăuga pur și simplu un widget pentru a vă afișa schițele pentru referință rapidă atunci când aveți nevoie de ele fără a fi forțat să lansați aplicația. De asemenea, puteți pur și simplu să faceți clic pe widget pentru a introduce rapid schița și pentru a face modificări dacă este necesar. Este destul de cool și disponibil pe iPhone, Mac și iPad.

widget pentru ciorne mac

Descărcați Ciorne din App Store (Gratuit)

Utilizați aceste widget-uri pentru macOS Big Sur

macOS 11 este destul de tânăr acum, iar selecția de widget-uri va crește doar în timp. În acest moment, totuși, acestea sunt cele mai bune widget-uri macOS 11 pe care le puteți folosi pentru orice, de la a rămâne productiv la gestionarea banilor până la a fi la curent cu jocurile și filmele preferate. Dacă abia începi să folosești widget-uri pe Mac, cu siguranță ar trebui să consultați și câteva sfaturi pentru utilizarea widget-urilor în macOS Big Sur.

Deci, ce widget-uri folosiți și pe care intenționați să le utilizați după ce ați citit acest articol? Spune-ne în comentarii.

În concluzie, macOS Big Sur introduce modificări majore de widget-uri care oferă informații dintr-o privire pentru lucrurile importante pentru utilizatori, inclusiv informații despre vreme, stocuri, timp și acces rapid la aplicații. Cele mai bune widget-uri în macOS Big Sur sunt cele care adaugă funcționalitate suplimentară și utilă, cum ar fi widget-uri de sarcini, de gestionare a timpului, de citire de știri și de urmărire a jocurilor. Accesul la widget-uri este foarte ușor și utilizatorii pot adăuga widget-uri prin intermediul barei de meniu de pe Mac.
Mulțumim că ne-ați urmărit până aici și sperăm că v-ați bucurat de informațiile și noutățile din lumea tehnologiei. Nu uitați să vă abonați la blogul nostru pentru mai multe actualizări și să ne urmăriți pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu cele mai recente tendințe. Până data viitoare, să fiți mereu conectați și să rămâneți în pas cu tehnologia!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x