Top 11 moduri de a remedia „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone

iphone message blocking.webp
⏱️ 7 min read

Chiar dacă mesageria instantanee este norma în zilele noastre, uneori este posibil să doriți să trimiteți un SMS bun de modă veche cuiva care nu folosește iMessage sau orice altă aplicație IM. Taxele SMS sunt deduse din timpul de convorbire al telefonului. Majoritatea operatorilor de rețea oferă mesaje text nelimitate împreună cu pachetele lor de date, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nicio taxă suplimentară atunci când trimiteți un SMS rapid. Uneori, un mesaj text poate să nu parcurgă și să arunce un mesaj de eroare ciudat. Astăzi, vă prezentăm primele 11 moduri de a remedia eroarea „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone.

Citeste si: Actualizarea Telegram aduce mesaje salvate 2.0, noi funcții și îmbunătățiri

De ce primesc mesajul de eroare „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone-ul meu?

Răspunsul se află în mesaj. Dacă un număr este blocat în orice calitate, fie de către telefonul dvs., fie de către operatorul de rețea, eroarea „Blocarea mesajelor este activă” va apărea pe ecranul telefonului dvs. De nouă ori din zece, acest lucru se întâmplă din cauza numărului întrerupt de furnizorul de rețea. Acesta este de obicei cazul când utilizatorul nu și-a reîncărcat numărul de mult timp. Numerele latente fie sunt întrerupte, fie sunt atribuite altcuiva.

De asemenea, puteți primi acest mesaj la introducerea unui număr incorect în câmpul „destinatarul mesajului”. Dacă numărul incorect aparține altcuiva, mesajul va trece cu ușurință. Cu toate acestea, dacă este un număr indisponibil, veți primi mesajul „Blocarea mesajelor este activă” pe ecran. Numerele pe care le-ați blocat pe telefon pot declanșa același mesaj. Iată câteva posibile remedieri.

Asigurați-vă că numărul destinatarului este corect

Top 5 moduri de a detecta dacă cineva are acces de la distanță la iPhone-ul tău

Dacă încercați să trimiteți un mesaj către un număr care nu mai este înregistrat, veți primi mesajul de eroare „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone. Asigurați-vă că ați introdus numărul corect în câmpul destinatarului. Furnizorii de rețea sunt cunoscuți că extrag servicii de la numerele neutilizate, așa că asigurați-vă că numărul de telefon al contactului este actualizat pe iPhone.

Verificați soldul dvs. celular

Dacă soldul dvs. celular este mai mic decât suma necesară pentru a trimite un SMS, mesajul de eroare „Blocarea mesajelor este activă” poate apărea pe iPhone. Asigurați-vă că există un plan SMS activ pe numerele dvs. de telefon. Furnizorii de rețea oferă de obicei SMS-uri gratuite și timp de convorbire cu pachetele lor de date pe internet.

Verificați dacă contactul este blocat pe iPhone

4 moduri ușoare de a șterge mesajele vocale de pe iPhone (2024)

Blocarea cuiva este o stradă cu două sensuri. În timp ce utilizatorul blocat nu vă va putea contacta, nici nu veți putea să îi sunați sau să îi trimiteți mesaje. Trimiterea unui text către un utilizator blocat atrage eroarea „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone. Pentru a debloca pe cineva, accesați Setări>Telefon>Persoane de contact blocate>Editare și apăsați pe semnul minus roșu de lângă contact.

Reintroduceți cartela SIM

Top 11 moduri de a remedia „Blocarea mesajelor este activa

Lipsa acoperirii adecvate a rețelei vă poate împiedica să trimiteți mesaje text. Dacă acoperirea limitată este neobișnuită în zona dvs., vă recomandăm să vă verificați cartela SIM. Se știe că cardurile SIM fizice colectează praful și umezeala în timp. Utilizați un instrument de ejectare SIM pentru a scoate tava SIM și pentru a șterge totul complet. Reintroduceți cartela SIM și asigurați-vă că telefonul primește un semnal complet. Dacă acoperirea rețelei dvs. este încă limitată, vă recomandăm să cumpărați o cartelă SIM duplicată. Dacă utilizați un e-SIM pe iPhone, puteți sări peste această metodă și să treceți la următoarea remediere.

Reporniți iPhone-ul

Reporniți iPhone-ul

Dacă eroarea este cauzată de o eroare a software-ului de fundal, o simplă repornire o poate rezolva. Apăsați și mențineți apăsat butonul lateral și orice tastă de volum pentru a accesa meniul de alimentare de pe iPhone. Glisați cursorul de alimentare pentru a opri dispozitivul. Așteptați câteva secunde și apăsați lung din nou butonul lateral pentru a reporni dispozitivul.

Dezactivează iMessage

Pentru a vă asigura că aplicația iMessage nu se amestecă cu serviciile obișnuite de SMS, dezactivați-o și încercați să trimiteți din nou textul. Iată cum.

Pasul 1: Mergi la Setări și selectați Mesaje.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați Mesaje.

Pasul 2: Opriți comutatorul de comutare pentru iMessage.

Pasul 2: Opriți comutatorul de comutare pentru iMessage.

Citeste si: Cum se activează browserul DApp pe Trust Wallet pentru Android și iOS?

Verificați data și ora pe iPhone

Data și ora incorecte pe iPhone-ul tău poate cauza oprirea neașteptată a serviciilor de mesagerie. Iată cum puteți corecta această problemă.

Pasul 1: Mergi la Setări și selectați General.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați General.

Pasul 2: Apăsați pe Data si ora.

Pasul 2: Atingeți Data și Ora.

Pasul 3: Porniți comutatorul pentru Setați automat.

Pasul 3: porniți comutatorul de comutare pentru Setare automată.

Actualizați setările operatorului

De obicei, setările operatorului sunt actualizate automat pe iPhone. Dar iată cum vă puteți asigura că nu există actualizări în așteptare.

Pasul 1: Mergi la Setări și selectați General.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați General.

Pasul 2: Apăsați pe Despre.

Pasul 2: atingeți Despre.

Pasul 3: Va apărea o casetă pop-up care vă va cere să actualizați setările operatorului. Lovit Actualizați.

Resetați setările de rețea

Pasul 1: Mergi la Setări și selectați General.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați General.

Pasul 2: Apăsați pe Transferați sau resetați dispozitivul.

Pasul 3: Va apărea o casetă pop-up care vă va cere să actualizați setările operatorului.  Apăsați Actualizare.  Top 11 moduri de a remedia „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone

Pasul 3: Lovit Resetați.

Pasul 3: apăsați pe Resetare.  Top 11 moduri de a remedia „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone

Pasul 4: Selectați Resetați setările de rețea.

Pasul 4: Selectați Resetare setări de rețea.  Top 11 moduri de a remedia „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone

Actualizați iOS

Pasul 1: Asigurați-vă că iPhone-ul dvs. este conectat la un Rețea WiFi și conectați-l la încărcătorul.

Pasul 2: Mergi la Setări și selectați General.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați General.  Top 11 moduri de a remedia „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone

Pasul 3: Selectați Actualizare de software.

Pasul 3: Selectați Actualizare software.  Top 11 moduri de a remedia „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone

Pasul 4: Apăsați pe Descarca si instaleaza.

Pasul 4: Apăsați pe Descărcare și instalare.  Top 11 moduri de a remedia „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone

Contactați furnizorul de rețea

Dacă încă primiți eroarea „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone după ce ați încercat soluțiile menționate mai sus, vă recomandăm să contactați furnizorul de rețea. Încercați să formați numărul liniei de asistență sau faceți o vizită la biroul local de asistență pentru clienți. Odată ce sunteți conectat la personalul de asistență pentru clienți, rezolvarea problemei nu ar trebui să dureze mult.

Întrebări frecvente (FAQs)

De ce primesc eroarea „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone-ul meu?

Acest mesaj de eroare apare de obicei atunci când încercați să ajungeți la un număr care nu mai este activ. Aceasta înseamnă că fie utilizatorul și-a întrerupt numărul, fie ați introdus un număr greșit în pagina de redactare a mesajului.

Cum repar eroarea „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone-ul meu?

Asigurați-vă că trimiteți mesajul la numărul corect. Asigurați-vă că persoana de contact nu este în lista dvs. de blocare. Numărul dvs. de telefon trebuie să aibă soldul corespunzător pentru a trimite mesajul. Dați telefonului o repornire rapidă dacă problema persistă.

Cum actualizez setările operatorului pe iPhone-ul meu?

Setările operatorului sunt actualizate automat pe iPhone-ul dvs. de îndată ce sunt solicitate de furnizorul de rețea. Pentru a le actualiza manual, accesați Setări>General>Despre și lovit Actualizați.

Citeste si: Cum să remediați rapid un telefon Android piratat? Top 5 metode

Concluzie

Acestea sunt primele 11 moduri de a remedia eroarea „Blocarea mesajelor este activă” pe iPhone. Înainte de a reseta setările de rețea pe iPhone-ul tău, asigurați-vă că salvați parolele rețelelor WiFi conectate în aplicația Notes. După resetarea setărilor de rețea, rețelele WiFi și dispozitivele Bluetooth conectate sunt deconectate și uitate de pe dispozitiv. Dacă știți vreo altă modalitate de a remedia această problemă, anunțați-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x