Top 15 aplicații de înregistrare apeluri pentru iPhone – vezi care sunt cele mai bune

10 Best Call Recorder Apps For iPhone
⏱️ 24 min read

În zilele noastre, telefoanele iPhone sunt printre cele mai utilizate dispozitive mobile din lume. Acest lucru se datorează în mare parte varietății de aplicații utilizabile în aceste dispozitive. Una dintre cele mai utile aplicații disponibile este cea de înregistrare a apelurilor preluate prin telefon. Această aplicație se dovedește a fi foarte utilă înregistrând conversații importante, semnând contracte și chiar obținând dovezi în caz de dispuțe. Prin urmare, în acest articol vom detalia cele mai bune 15 aplicații de înregistrare a apelurilor pentru iPhone. Aceasta este lista completă a celor mai bune aplicații de acest tip: [nume aplicații]. Acestea sunt aplicații ușor de instalat și foarte ușor de utilizat. În plus, deoarece acestea sunt disponibile prin Apple App Store, utilizatorii sunt siguri că acestea sunt sigure și sănătoase pentru utilizarea dispozitivelor lor. Cu toate acestea, este important să se țină cont de faptul că, în unele cazuri, înregistrarea apelurilor poate fi ilegală și pot exista probleme cu privire la protecția datelor personale. Înainte de a utiliza oricare dintre aceste aplicații, asigurați-vă că verificați legile din țara în care locuiți.

Fie că este vorba de o discuție importantă cu colegii tăi sau de o sesiune de brainstorming cu partenerul tău de afaceri, există momente în care ai putea dori să ții o evidență a conversațiilor tale, astfel încât să te poți referi la ele mai târziu. Acestea fiind spuse, deoarece înregistrarea apelurilor este ilegală în multe țări, Apple nu include o aplicație de înregistrare a apelurilor cu iPhone-urile sale. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o astfel de funcționalitate, există o mulțime de aplicații în App Store care vă pot ajuta să înregistrați apelurile vocale pe iPhone. Cu toate acestea, alegerea unuia poate fi dificilă, deoarece majoritatea pretind că fac același lucru. Ei bine, nu vă faceți griji, deoarece am testat și am făcut o listă cu unele dintre cele mai bune aplicații de înregistrare a apelurilor pe care le puteți utiliza pe iPhone.

Notă: Multe dintre aplicațiile de înregistrare a apelurilor au un nume similar, așa că asigurați-vă că descărcați aplicațiile numai din linkurile furnizate. De asemenea, deoarece înregistrarea apelurilor este ilegală în multe țări, vă rugăm să verificați reglementările din țara dvs. înainte de a încerca aceste aplicații.

Cele mai bune aplicații de înregistrare a apelurilor pentru iPhone în 2022

Deși iOS ți-a permis să înregistrezi ecranul iPhone-ului încă de la iOS 11, nu există nicio modalitate de a înregistra apelurile nativ. Acolo te pot ajuta aceste aplicații. Utilizați cuprinsul de mai jos pentru a verifica lista completă și faceți clic pe un nume pentru a vă deplasa la locația sa specifică din articol.

Notă: Toate aceste aplicații sunt compatibile cu cea mai recentă versiune de iOS, adică iOS 16 și chiar versiuni anterioare de iOS și, de asemenea, cel mai recent iPhone 13 Pro, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 împreună cu telefoane mai vechi, inclusiv iPhone X, iPhone 8. , și altele.

1. Rev Call Recorder

Rev Call Recorder este un excelent înregistrator de apeluri complet gratuit de utilizat. Da, ați citit bine, nu există taxe aici. În schimb, aplicația vă percepe bani numai atunci când doriți ca apelurile dvs. să fie transcrise. Asta înseamnă că serviciul de înregistrare a apelurilor este gratuit, ceea ce este grozav. Cea mai bună parte este că nu există taxe sau anunțuri ascunse și nicio limită a duratei apelurilor înregistrate.

Înregistrările în sine sunt de înaltă calitate și obțineți o înregistrare bidirecțională. Aceasta înseamnă că puteți înregistra atât apelurile primite, cât și apelurile efectuate. Poate sa chiar partajați și exportați înregistrările dvs. fără să plătiți un ban. Aplicația acceptă partajarea înregistrărilor prin servicii de stocare în cloud precum Dropbox, e-mail, SMS și multe altele. Aplicația funcționează excelent, iar prețul gratuit o pune în fruntea listei mele.

Descarcare: Rev Call Recorder de Rev (Gratuit – 1 credit este disponibil pentru 1,99 USD) (Funcționează numai cu numerele de telefon din SUA)

2. TapeACall Pro

TapeACall Pro este probabil cea mai bună aplicație de înregistrare a apelurilor pe care o puteți folosi astăzi. Aplicația face destul de simplă înregistrarea oricărui apel. Odată ce sunteți la un apel, pur și simplu atingeți butonul de înregistrare și aplicația va crea un apel conferință tripartit în care a treia linie va fi folosită pentru a înregistra apelul. În testele mele, aplicația a funcționat de fiecare dată, iar înregistrările au sunat clar de ambele părți. Aplicația vă permite, de asemenea, să partajați înregistrarea prin intermediul rețelelor sociale sau prin e-mail. Puteți chiar să alegeți să încărcați înregistrările într-un spațiu de stocare în cloud (Google Drive și Dropbox) dacă doriți să economisiți spațiu de stocare pe iPhone.

Înregistrați un call pro call recorder pentru iPhone

În special, aplicația oferă o modalitate destul de îngrijită de a transcrie înregistrările în text pe care îl puteți salva pentru o perspectivă detaliată a conversației. În plus, vă permite să vă organizați înregistrările și să le etichetați pentru a vă asigura că nu se încurcă. Cu toate acestea, cea mai bună parte a utilizării TapeACall Pro este că aplicația percepe o taxă fixă. Pentru 3,99 USD/lună sau 29,99 USD/an, puteți înregistra apeluri nelimitate fără limită de durată a apelurilor. Cel mai bine este pentru cineva căruia îi place să conducă interviuri lungi la telefon. Aplicația are o versiune gratuită care vă permite să utilizați aplicația pentru a Perioada de probă de 7 ziledupă care va trebui să plătiți taxele menționate mai sus dacă doriți să continuați să utilizați această aplicație.

Descarcare: TapeACall Pro de la Epic Enterprises (Gratuit / 10,99 USD)

3. Înregistrare automată a apelurilor (ACR Call Recorder)

Automatic Call Recorder este una dintre cele mai bune aplicații de înregistrare a apelurilor iPhone pe care le puteți utiliza în 2022 Cel mai mare punct de vânzare al acestei aplicații este interfața sa uimitoare cu utilizatorul.. Aplicația este ușor de utilizat și îmi place acest lucru. Deoarece majoritatea aparatelor de înregistrare a apelurilor folosesc un sistem de apeluri cu 3 căi pentru a înregistra apelurile, este esențial ca acestea să le facă cât mai ușor posibil pentru utilizatori și, în acest sens, Automatic Call Recorder câștigă bătălia cu mâna jos. Aplicația acceptă înregistrarea apelurilor efectuate și primite, astfel încât să fiți acoperit.

2. Înregistrare automată a apelurilor

Alte caracteristici ale aplicației includ structură organizatorică îngrijită pentru salvarea apelurilor înregistrate, capacitatea de a edita sunetul înregistrat, suport pentru diverse servicii cloud inclusiv Dropbox, One Drive și Google Drive și multe altele. Unul dintre lucrurile unice ale acestei aplicații este că o puteți folosi pentru a genera transcrieri ale apelurilor. Sunt acceptate peste 50 de limbi, astfel încât majoritatea utilizatorilor vor putea folosi această funcție. În general, aceasta este o aplicație grozavă de înregistrare a apelurilor pentru iPhone și cu siguranță ar trebui să o verificați.

Descarcare: Înregistrare automată a apelurilor (Încercare gratuităplanuri plătite începând de la 6,99 USD/săptămână)

4. iCall Call Recorder

Call Recorder iCall este una dintre aplicațiile mele preferate de înregistrare a apelurilor pentru iPhone. Înregistrarea apelurilor este mult mai ușoară. Pentru a înregistra un apel, tot ce trebuie să faceți este să atingeți butonul de înregistrare din aplicație și apoi să atingeți butonul Îmbinare apel. Încă folosește un sistem de apelare cu trei căi pentru a vă înregistra apelurile, dar a simplificat procesul general. În testele mele, a înregistrat ambele părți ale conversațiilor și nu am găsit nicio interferență audio.

Înregistrator de apeluri iCall

Un alt lucru care îmi place la această aplicație este că nu limitează durata înregistrărilor. Odată ce achiziționați abonamentul, puteți înregistra apelurile atât timp cât doriți. Puteți înregistra atât apelurile primite, cât și apelurile efectuate, deci nicio problemă. Aplicația vine și cu o perioadă de încercare gratuită de 3 zile, astfel încât să o puteți încerca și să vedeți cum funcționează înainte de a vă decide să o cumpărați.

Descarcare: înregistrare apeluri iCall (Gratuitabonamentul începe de la 5,99 USD/săptămână)

5. Call Recorder Lite

Call recorder Lite este o aplicație gratuită care vă permite să înregistrați atât apelurile primite, cât și cele efectuate. Folosește același sistem de îmbinare a apelurilor cu trei căi pentru a vă înregistra apelurile așa cum am văzut cu aplicațiile anterioare. Pentru a înregistra un apel, mai întâi trebuie să deschideți aplicația și apoi să atingeți butonul de înregistrare a apelului. Aici, aplicația va forma mai întâi numărul de înregistrare și, odată ce sunteți conectat, puteți forma numărul pe care doriți să-l apelați. De îndată ce îmbinați ambele apeluri, apelul dvs. va începe înregistrarea.

6. Call Recorder Lite

Alte caracteristici includ capacitatea de a încărca apeluri în Dropbox sau Google Drive și de a partaja apeluri prin e-mail, iMessage sau Twitter. El versiunea gratuită vă permite să înregistrați apeluri nelimitate, cu toate acestea, vă permite doar să ascultați primele 60 de secunde de înregistrare. Versiunea pro a aplicației se vinde cu 9,99 USD, ceea ce vă oferă un credit în valoare de 300 de minute. Dacă doriți minute suplimentare, va trebui să le achiziționați din aplicație.

Descarcare: Call Recorder Lite (Gratuit / Versiunea Pro disponibilă pentru 9,99 USD)

6. Aplicația de înregistrare a apelurilor

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații gratuite de înregistrare a apelurilor pentru iPhone, verificați-o pe aceasta. Aplicația oferă sesiuni limitate de înregistrare gratuite. Puteți crește limita invitându-vă prietenii să se alăture aplicației. Vă permite să înregistrați apelurile primite și efectuate și funcționează cu apeluri naționale și internaționale. Un lucru bun despre această aplicație este că nu vă salvează apelurile pe servere terțe, păstrând astfel apelurile private.

Înregistrare apel VoIP

Utilizează VoIP pentru a crea un apel cu trei căi, astfel încât nu există nicio limită pentru durata apelului și nu veți suporta taxe suplimentare de la operatorul dvs. de telefonie mobilă. Dezavantajul este că veți avea nevoie de o conexiune la internet funcțională pentru a utiliza funcția VoIP. Cu toate acestea, există și un mare avantaj prin faptul că puteți utiliza această aplicație pentru a înregistra apeluri chiar și fără o cartelă SIM.

Descarcare: Aplicația Profusă de înregistrare a apelurilor (Gratuit, 29,99 USD/lună)

7. Call Recorder – Apel internațional

Call Recorder: Int Call este o altă aplicație excelentă de înregistrare a apelurilor pentru iPhone. La fel ca TapeACall Pro, aplicația a funcționat perfect pe toate dispozitivele pe care am testat-o.. Acestea fiind spuse, asemănarea lor se termină aici. Aplicația gestionează atât înregistrarea, cât și prețurile în mod foarte diferit față de TapeACall Pro. În primul rând, pentru ca aplicația să înregistreze apelurile telefonice, va trebui să formați numărul folosind tastatura de apelare încorporată a aplicației.

7. Call Recorder - Apel internațional

Pentru a înregistra apelurile primite, mai întâi trebuie să deschideți aplicația și apoi să urmați instrucțiunile de pe ecran, ceea ce face un pic mai dificilă înregistrarea apelurilor primite. Acestea fiind spuse, funcția funcționează perfect. Aplicația vă permite să salvați înregistrările pe telefon sau să le încărcați pe Google Drive sau Dropbox. Puteți, de asemenea, să vă trimiteți prin e-mail conversația înregistrată, dacă doriți. Când vine vorba de prețuri, aplicația vă percepe 10 cenți pe minut pentru a vă înregistra apelul și, din păcate, această taxă poate varia în funcție de țara dvs.. Aplicația vă oferă 30 de cenți de credit pentru a începe.

Descarcare: Call Recorder – TeleStar LTD Apel intern (Gratuit cu achiziții în aplicație)

8. Înregistrarea apelurilor de către NoNotes

Înregistrarea apelurilor de către NoNotes duce întregul joc de înregistrare a apelurilor cu un pas mai departe și include o opțiune de transcriere a apelurilor înregistrate. Aplicația vă permite să înregistrați atât apelurile primite, cât și apelurile efectuate. De asemenea, beneficiați de toate funcțiile obișnuite, cum ar fi salvarea apelurilor înregistrate în cloud, partajarea prin Facebook sau e-mail și multe altele. Alte caracteristici suplimentare includ opțiunea de a transcrie, de a utiliza aplicația pentru dictare și de cod QR pentru fișier pentru redare.

7. Înregistrarea apelurilor de către NoNotes

Când vine vorba de prețuri, obțineți înregistrare gratuită a apelurilor timp de 20 de minute pe lună, după care va trebui să plătiți pentru serviciu. Funcția de înregistrare a apelurilor va costa 10 USD/lună (8 USD dacă plătiți anual) și serviciul de transcriere vă va costa între 75 ¢/min și 423 USD/10 oră. În prezent, aplicația este disponibilă numai în America de Nord și SUA.

Descarcare: Înregistrarea apelurilor de către NoNotes Inc. (Gratuit cu achiziții în aplicație)

9. Aplicația de înregistrare a apelurilor: RecMyCalls

RecMyCalls este o altă aplicație de înregistrare a apelurilor pentru iPhone care funcționează foarte bine în înregistrarea apelurilor primite și efectuate. Aplicația vă oferă înregistrări de înaltă calitate, cu voci clare din ambele părți ale conversațiilor.. La fel ca TapeACall Pro, aplicația folosește un sistem de apel conferință pentru a vă înregistra apelurile. Cu toate acestea, trebuie să suni o persoană din cadrul aplicației pentru a înregistra apelurile.

9. Înregistrator de apeluri și note vocale

Odată ce apelați o persoană care utilizează aplicația, va trebui să așteptați câteva secunde până când opțiunea de îmbinare a apelurilor este gata să fie activată. Odată ce este disponibil, puteți apăsa butonul de îmbinare a apelurilor și apelul va fi înregistrat. Aplicația vă oferă o indicație vizuală clară prin afișarea timpului de înregistrare, astfel încât să știți că apelul este, de fapt, înregistrat. Unul dintre punctele importante ale acestei aplicații este capacitatea care vă permite să convertiți înregistrările în text cu mare precizie și să exportați transcripțiile. Spunând asta, versiunea premium este disponibilă pentru 5,99 USD/săptămână care este scump.Totuși, dacă iei planul anual, te va costa puțin mai mult de 4 USD/lună (49,99 USD/an).

Descarcare: Recorder de apeluri RecMyCalls (Încercare gratuită5,99 USD/lună)

10. Înregistrare apeluri telefonice

Phone Call Recorder este o aplicație excelentă de înregistrare a apelurilor pentru iOS, care facilitează înregistrarea apelurilor vocale pe iPhone. Cea mai bună parte a aplicației este că nici măcar nu aveți nevoie de o cartelă SIM pentru ca aceasta să funcționeze.. Folosește propriile servicii online pentru a conecta apelul. Puteți folosi aplicația pentru a efectua apeluri locale și internaționale. Aplicația promite să ofere o experiență de înregistrare de înaltă calitate, cu o mulțime de opțiuni pentru a partaja apelurile prin intermediul diferitelor aplicații de rețele sociale, e-mailuri, stocare în cloud și multe altele.

15 cele mai bune aplicații de înregistrare a apelurilor pentru iPhone

Aplicația vine cu un înregistrator de voce nativ care vă permite să înregistrați audio pe iPhone cu ușurință. Ca și alte aplicații de înregistrare a apelurilor, oferă și o modalitate ușoară de a transcrie înregistrările în text. De asemenea, acceptă mai multe limbi, cum ar fi spaniolă, franceză, japoneză și multe altele. Rețineți că oferă o perioadă de încercare gratuită limitată, iar versiunea sa premium este disponibilă pentru 5,99 USD/săptămână.

Descarcare: înregistrator de apeluri telefoniceÎncercare gratuită5,99 USD/săptămână)

11.Apelați Rec Lite

Așa cum Call Recorder Unlimited este ciudat de similar cu TapeACall Pro, CallRec Lite este extrem de similar cu Call Recorder Lite. Are toate caracteristicile similare, inclusiv Înregistrare combinată a apelurilor în trei căi, capacitatea de a încărca apeluri în stocarea în cloud, inclusiv Google Drive și Dropbox și mai multe opțiuni de partajare, cum ar fi e-mailurile și canalele de social media. Dispune de un aspect îngrijit care vă permite să înregistrați apelurile și să le gestionați cu ușurință. Toate înregistrările tale sunt salvate pe serverul tău. Puteți asculta oricare dintre înregistrările dvs. și puteți alege să le descărcați, dacă doriți.

CallRec Lite - Apel internațional

El Versiunea gratuită a aplicației vă permite să înregistrați apeluri nelimitate, dar vă permite doar să ascultați primele 60 de secunde ale apelului înregistrat.. Trebuie să cumpărați versiunea pro dacă doriți să ascultați apelul complet. Cu toate acestea, în loc să încarce 9,99 USD pentru versiunea pro, vă percepe 6,99 USD. De asemenea, nu am găsit limite de timp pentru versiunea pro, așa că se pare că, odată ce ați plătit, puteți înregistra câte apeluri, atâta timp cât doriți, devenind cea mai ieftină aplicație de înregistrare a apelurilor din jur. . Acestea fiind spuse, acceptă doar câteva țări, inclusiv, dar fără a se limita la, Argentina, Australia, Canada, Chile, Brazilia, Israel, Mexic, Polonia și SUA.

Descarcare: Apel Rec Lite (Gratuitupgrade pro pentru 6,99 USD/lună)

12. Re: Suna

Ultima pe lista noastră cu cele mai bune aplicații de înregistrare a apelurilor pentru iPhone este Re:Call, care, la fel ca majoritatea celorlalte aplicații din această listă, este o aplicație gratuită. Aplicația vă permite să înregistrați cu ușurință apelurile efectuate și primite. El de asemenea, vă permite să efectuați apeluri internaționale ieftine folosind serviciile sale. Deși nu am folosit funcția, aplicația pretinde, de asemenea, că oferă un serviciu de transcriere precum NoNotes. Serviciul vă costă 9,99 USD/lună dacă plătiți anual.

Tine minte

În ceea ce privește gestionarea înregistrărilor, Re:Call oferă toate instrumentele de bază pentru a vă permite să editați și să ștergeți înregistrările. Cu diverse opțiuni de partajare disponibile, vă puteți partaja cu ușurință înregistrările. Vorbind despre prețuri, aplicația oferă o versiune gratuită limitată. În ceea ce privește versiunea pro, aceasta are un preț de 9,99 USD/lună.

Descarcare: Tine minte (Gratuitcu achiziții în aplicație)

13. Apel recorder pentru mine

Call Recorder Me este un înregistrator de apeluri destul de intuitiv pentru iPhone. Aplicația acceptă apeluri în trei direcții și vă permite să înregistrați apelurile primite și efectuate. întrucât vă permite stocați un număr nelimitat de înregistrări, puteți înregistra și salva câte apeluri de afaceri sau personale pe iPhone aveți nevoie. Mai important, oferă înregistrări de înaltă calitate.

15 cele mai bune aplicații de înregistrare a apelurilor pentru iPhone

Puteți să vă păstrați toate înregistrările organizate și să le partajați oricui. Asta nu este tot, Call Recorder Me vine și cu un înregistrator de voce la îndemână, astfel încât să puteți captura note vocale atunci când este necesar. Deși puteți încerca această aplicație gratuit, deblocarea celui de-al doilea număr de telefon și a funcțiilor de scanare PDF vă va cere să faceți upgrade la versiunea pro, care este disponibilă pentru 5,99 USD pe săptămână.

Descarcare: inregistrator de apeluri (Încercare gratuită5,99 USD/săptămână sau 14,99 USD/lună)

14. Înregistrare

Pentru o experiență simplificată de înregistrare a apelurilor, puteți conta pe Recordeon. Indiferent dacă doriți să înregistrați apeluri private sau de afaceri, vă poate permite să faceți acest lucru cu o singură atingere. Aplicația vă salvează toate înregistrările într-o bibliotecă nativă. Astfel, puteți urmări înregistrările și le puteți gestiona cu controlul dorit.

15 cele mai bune aplicații de înregistrare a apelurilor pentru iPhone

Recordeon oferă stocare nelimitată în cloud, astfel încât să puteți stoca înregistrări nesfârșite pentru referință. Chiar și în ceea ce privește partajarea, te acoperă. Puteți partaja înregistrările personale prin mesaje text, e-mail, Facebook și alte servicii acceptate. În plus, aveți și opțiunea de a vă descărca înregistrările local. Dacă preferați să aveți și un înregistrator de voce, veți fi bucuroși să aflați că acesta vine cu un înregistrator de voce decent care vă permite să creați note vocale din mers. La fel ca multe alte aplicații de înregistrare a apelurilor, oferă o versiune de bază gratuită. Și dacă doriți să obțineți acces la un înregistrator de apeluri de înaltă calitate și la stocare nelimitată în cloud, va trebui să plătiți 4,99 USD pe săptămână sau 9,99 USD pe lună.

Descarcare: inregistrator de apeluri (Gratuit9,99 USD/lună)

15. Primiți un apel

Nu în ultimul rând, Getcall by AppYogi este o aplicație completă de înregistrare a apelurilor pentru iPhone. Acceptă apeluri cu trei căi și vă permite să înregistrați apelurile primite și ieșite. De îndată ce apelul se termină, înregistrarea dvs. este salvată în fila Înregistrări. Puteți reda înregistrările și le puteți partaja prietenilor sau oricui prin iMessage, WhatsApp, Facebook și alte servicii acceptate.

primi un apel

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la Getcall este modalitatea ușoară de a edita înregistrări. Deci, dacă sunteți în căutarea unui recorder de apeluri care vă permite să vă reglați fin înregistrările cu un control mai bun, v-aș recomanda să verificați această aplicație. În orice caz, singura mea dezamăgire cu această aplicație este lipsa unei variante de bază gratuite. Aceasta înseamnă că va trebui să vă abonați la această aplicație (5,99 USD/săptămână) dacă doriți să o utilizați pentru nevoile dvs. de înregistrare a apelurilor.

Descarcare: primi un apel(Încercare gratuită5,99 USD/săptămână)

Întrebări frecvente

Î. Există un înregistrator de apeluri gratuit pentru iPhone?

Da, există aplicații gratuite de înregistrare a apelurilor pentru iPhone. Le puteți găsi în această listă. Amintiți-vă, totuși, că majoritatea versiunilor gratuite vin cu restricții și va trebui să plătiți dacă doriți înregistrare nelimitată a apelurilor.

Î. Puteți înregistra un apel telefonic pe un iPhone?

Nu puteți înregistra în mod nativ un apel telefonic pe iPhone. Va trebui să utilizați aplicații de înregistrare a apelurilor terțe. Consultați lista noastră și alegeți-l pe cel care se potrivește nevoilor dvs.

Î. Cum pot înregistra un apel pe iPhone-ul meu fără o aplicație?

Nu puteți înregistra un apel pe iPhone fără o aplicație.

Î. iOS 16 are înregistrarea apelurilor?

Nu, iOS 16 nu are o funcție nativă de înregistrare a apelurilor.

Î. iPhone 13 are înregistrarea apelurilor?

Nu, iPhone 13 nu are o funcție nativă de înregistrare a apelurilor.

Cele mai bune aplicații de înregistrare a apelurilor pentru iPhone

Am enumerat primele 15 aplicații de înregistrare a apelurilor care vă pot ajuta să înregistrați apeluri vocale pe iPhone. Deși majoritatea serviciilor sunt costisitoare, acestea vor fi utile atunci când va fi nevoie. De asemenea, în funcție de cerințele dvs., puteți alege între planuri anuale sau pe minut, ceea ce ar trebui să vă scadă costul total.

Vă rugăm să rețineți că aceste aplicații funcționează numai cu apeluri normale. Dacă doriți să înregistrați apeluri WhatsApp, faceți clic pe link pentru a citi ghidul respectiv. Încercați-le și spuneți-ne care vă atrage atenția.

Există o varietate de aplicații de înregistrare a apelurilor disponibile în App Store-ul Apple, care vă permit să înregistrați apelurile și să le partajați sau să le exportați ulterior. Cu toate acestea, este important să verificați reglementările din țara dvs. înainte de utilizare, deoarece înregistrarea apelurilor este ilegală în multe țări. Printre cele mai bune aplicații disponibile se numără Rev Call Recorder, TapeACall Pro și Automatic Call Recorder. Acestea vă oferă opțiuni de înregistrare bidirecțională, partajare sau export, și suport pentru diverse servicii cloud. Există și aplicații gratuite, cum ar fi Call Recorder Lite și Call Recorder App, dar acestea vin cu limitări sau sesiuni limitate de înregistrare gratuite.
Încheiem aici încă o postare plină de informații utile pentru pasionații de tehnologie din România. Nu uitați să rămâneți conectați la trendurile din domeniu și să experimentați cât mai mult cu noile produse și gadget-uri. În ultimul rând, nu uitați să ne urmăriți pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi noutăți tehnologice. Cu drag, echipa noastră de la blogul de tehnologie.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x