Top 15 comenzi utile pentru Minecraft pe care trebuie să le cunoști

12 Useful Minecraft Commands That You Should Be Using
⏱️ 14 min read

În lumea jocului Minecraft, există o mulțime de comenzi utile care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți experiența de joc. Iată 15 dintre cele mai utile comenzi pe care ar trebui să le utilizați.

1. /gamemode – permite schimbarea modului de joc, inclusiv a modului spectator și a modului creativ
2. /tp – permite teleportarea personajului dvs. spre un anumit loc pe hartă
3. /kill – permite eliminarea personajului dvs. din joc
4. /give – vă permite să obțineți elemente și obiecte în joc
5. /time set – vă permite să setați ora pe hartă la o anumită valoare
6. /weather – permite schimbarea condițiilor meteorologice pe server (ploaie, ninsoare etc)
7. /spawnpoint – setează locul de respawn al personajului
8. /setworldspawn – setează locul de spawn al tuturor jucătorilor
9. /difficulty – permite setarea nivelului de dificultate al jocului
10. /enchant – permite încântarea unui obiect cu o anumită putere sau caracteristică
11. /effect – permite aplicarea unui efect asupra personajului dvs. sau asupra altor jucători
12. /summon – permite invocarea unei creaturi sau a unui obiect în joc
13. /scoreboard – permite controlul și urmărirea scorurilor în joc
14. /fill – permite umplerea unui spațiu cu o anumită substanță sau element
15. /say – vă permite să trimiteți un mesaj tuturor jucătorilor din joc, sub formă de text.

Acestea sunt doar câteva exemple de comenzi utile din jocul Minecraft, care pot fi utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența de joc și pentru a vă face jocul mult mai interactiv și personalizat pentru voi.

Indiferent dacă ești sau nu fan al trucurilor, Minecraft are cele mai bune comenzi (sau trucuri) din joc în comparație cu orice alt joc video. Nu numai că îți oferă abilități speciale, dar poți chiar să schimbi fiecare componentă a lumii tale folosind aceste comenzi. De asemenea, având în vedere că modul aventură al Minecraft poate fi accesat doar cu comenzi, acestea sunt cu siguranță mai mult decât o simplă caracteristică de bază. De aceea, suntem aici pentru a vă ajuta să învățați cele mai utile comenzi Minecraft. În timp ce unele comenzi vă oferă beneficii de supraviețuire, altele vă pot face ideile de case Minecraft mai ușor de construit. Dar dacă nu doriți să vă limitați la doar câteva comenzi, am acoperit deja o listă completă de comenzi Minecraft Bedrock pe care să le explorați. Acestea fiind spuse, să ne uităm la cele mai utile comenzi Minecraft din toate timpurile din acest ghid!

Cele mai utile comenzi Minecraft (2023)

conform Minecraft wiki, există mai mult de 115 comenzi în Minecraft. Prin urmare, le-am selectat doar pe cele mai utile ale căror acțiuni nu pot fi replicate prin blocuri în joc. Dar utilizarea sa depinde doar de preferințele personale. Așa că nu ezitați să le explorați după convenția dvs. folosind tabelul de mai jos.

Cum se utilizează comenzile în minecraft

În Minecraft, există două moduri de a utiliza comenzi. În primul rând, poți doar introduceți comenzile în caseta de chat pentru a le folosi. Funcționează atât pe Minecraft Java, cât și pe Bedrock, pe toate platformele acceptate. Dar dacă doriți să le modificați, să le extindeți și să le repetați, va trebui să utilizați un bloc de comandă în Minecraft. Ghidul nostru conectat vă poate ajuta să învățați totul despre blocurile de comandă în profunzime.

Revenind la folosirea lui, trebuie să introduceți simbolul „/” urmat de comanda dvs. pentru a-l folosi. Majoritatea comenzilor din Minecraft au cuvinte cheie modificatoare suplimentare care vă permit să personalizați și mai mult funcționalitatea acestora. Dar acesta este un subiect pentru altă zi. Deocamdată, să trecem la unele dintre cele mai utile comenzi Minecraft.

1. Teleportați în Minecraft

 • Sintaxă: /tp sau /teleport
 • Exemplu: /tp @s 112 14 423

Una dintre cele mai comune și utile comenzi din Minecraft este comanda de teleportare. Trebuie doar să știi coordonatele locației tale țintă și poți fi acolo în cel mai scurt timp. S-au dus zilele de mers fără scop în direcții aleatorii. De asemenea, avem deja un ghid pentru teleportare în minecraft pentru a vă ajuta să începeți.

Prin comparație, cel mai rapid mod de transport în acest moment sunt portalurile Nether și nu se apropie de teleportare. De asemenea, cu excepția cazului în care sunteți pe o navă Minecraft, doar teleportarea vă permite să călătoriți cu alți jucători din joc.

2. Schimbați modul de joc

 • Sintaxă: /Mod de joc
 • Exemplu: /modul de joc creativ

Minecraft are o varietate de moduri de joc care oferă diferite experiențe de joc. Această comandă la îndemână vă permite să comutați rapid între ele fără a fi nevoie să părăsiți lumea.

 • Supravieţuire este modul de joc implicit care se concentrează pe explorare și pe jocul în lumea deschisă. Puteți renaște în ea.
 • Modul creativ Este excelent pentru a construi structuri și a face hărți Minecraft. Personajul tău este practic invincibil în acest mod și toate mafia ostilă te ignoră.
 • modul spectator vă permite să explorați lumea ca o fantomă. Nu poți interacționa cu blocurile și poți zbura prin ele.
 • modul aventură este pentru a juca hărți de aventură personalizate Minecraft și limitează abilitățile jucătorilor de minerit, crafting și multe altele.
 • Exclusiv pentru Java, Modul greu este practic capacitatea de supraviețuire, dar nu există capacități de respawn.

3. Invocă orice entitate în Minecraft

 • Sintaxă: /convoca
 • Exemplu: /suma minecraft: gardian

Termenul „entitate” în Minecraft se referă la toate obiectele în mișcare din lumea ta. Această comandă vă permite să invocați oricare dintre ei. Aceste entități pot include:

 • gloate
 • Bărci și cărucioare de mine
 • blocuri afectate de gravitaţie
 • „Folosiți” articole controlate și
 • Mobs călare pe alți mobs
Invocă Warden în Minecraft cu comenzi Minecraft utile

Mergând cu un pas mai departe, aceasta este una dintre singurele comenzi care vă permite să accesați elemente care nu sunt deja în joc. De exemplu, poți invoca un zombi uriaș în lumea ta folosind comanda „/summon giant”.

4. Localizați cu ușurință structurile

 • Sintaxă: /a localiza
 • Exemplu: /locate structura orașului_vechi

Dacă nu aveți acces la o listă cu cele mai bune semințe Minecraft, poate fi dificil să găsiți structuri rare în joc. Și dacă sunteți în căutarea unor locații rare, cum ar fi conace Woodland, este posibil să nu le găsiți niciodată într-o lume normală. Acolo este utilă comanda de localizare.

Folosind comanda locate în minecraft

Trebuie doar să-i spui ce vrei să găsești și jocul vă va oferi locația acelui biom sau structuri. Puteți folosi apoi comanda de teleportare pe care am descris-o mai sus pentru a ajunge la acea locație. Nu uitați că există și o comandă similară „/locatebiome”, care vă poate oferi coordonatele diferitelor biomuri Minecraft.

5. Schimbați ora lumii voastre

 • Sintaxă: /timp
 • Exemplu: /ora stabilită zi

Timpul în lumea Minecraft se mișcă mult mai repede decât în ​​lumea reală. Dar chiar și cu asta, uneori se poate simți prea lent. Din fericire, tot ce trebuie să faceți este să utilizați comanda time pentru a comuta între diferite sferturi de timp. Poți chiar să folosești această comandă pentru a sări peste doar câteva ore în ziua ta în joc.

Astfel de modificări sunt utile dacă încercați să faceți fermă în Minecraft. Cu toate acestea, dacă doriți să creșteți sau să micșorați viteza totală de timp, această comandă nu este utilă. Pentru asta, trebuie să utilizați următoarea noastră comandă Minecraft.

6. Schimbați regulile jocului

 • Sintaxă: /regula jocului
 • Exemplu: /gamerule randomTickSpeed ​​​​233

Următoarea noastră comandă Minecraft utilă este destul de puternică. După cum sugerează și numele, îl puteți folosi pentru a schimba comportamentul entităților, al jucătorului și chiar al lumii. Poate schimba viteza timpului, generarea entităților și chiar oferă jucătorilor niște abilități speciale. Cu toate acestea, rețineți că multe modificări făcute de această comandă vă pot afecta permanent lumea.

7. Faceți structuri și plasați blocuri

 • Sintaxă: /completati
 • Exemplu: /fill ~11 ~23 ~34 ~ ~ ~ minecraft:sculk

Dacă sunteți un constructor în lumea minecraft, vă va plăcea această următoare comandă pentru minecraft. El vă permite să realizați structuri cuboide dintre toate elementele plasabile din joc. Astfel, nu poți crea doar structuri paralelipipedice din blocuri, ci și obiecte de neatins precum lumina, aerul, apa și chiar ramele de portal.

Folosind comanda de umplere în Minecraft

8. Ucide orice mafie

 • Sintaxă: /ucide
 • Exemplu: /ucide pe Steve

Fie că este vorba despre o viță de vie apărută accidental sau despre o luptă neplanificată cu Wither, lucrurile pot scăpa destul de repede de sub control în lumea Minecraft. Din fericire, poți folosi comanda kill pentru a ucide instantaneu orice și toate entitățile din jurul tău. Entitățile ucise încă mai lansează globuri de experiență și prada mafiei așa cum ar face-o într-o ucidere normală de luptă.

Dacă vă aflați cumva într-o situație dificilă sau doriți să vă resetați lumea, comanda kill este utilă și în această situație. Atâta timp cât ai inventarul în siguranță, poți folosi această comandă pentru a te sinucide și a reapari în lume. Cu toate acestea, poate fi necesar să muncești puțin pentru a-ți găsi casa în lumea Minecraft.

9. Obțineți un efect de agitare

 • Sintaxă: /tremurarea camerei [intensity] [time] [shake type]
 • Exemplu: /shake camera @s 0,25 5 pozițiia

Minecraft are foarte puține efecte vizuale în jocul său. Cu toate acestea, jucătorii Minecraft Bedrock și Education pot debloca a efect de tremurare a camerei secrete cu comanda minecraft „miscare camera”. Te face să simți că lumea ta are un cutremur, dar fără a provoca nicio distrugere.

10. Obțineți orice element din joc

 • Sintaxă: /da
 • Exemplu: /dați-i minecraft:apple 999

Dacă sunteți în modul creativ, puteți obține majoritatea articolelor din joc printr-un clic pe un buton. Dar ceea ce nu puteți obține în inventarul de reclame este accesibil prin comanda „dați”. Este, de asemenea, una dintre puținele moduri de a genera blocuri de comandă în Minecraft. Tu de asemenea, puteți seta numărul de elemente pe care doriți să le generați în inventarul dvs. Unii jucători folosesc această comandă doar pentru a obține elemente secrete nelansate în versiunile beta ale Minecraft.

11. Clonează locații

 • Sintaxă: /clona <área de inicio> <área final> <área de destino> [mask mode] [clone mod]
 • Exemplu: /clona 123 21 322 122 25 325 453 664 665 [replace] [move]

Una dintre cele mai enervante părți ale construirii unei baze în Minecraft este găsirea locației perfecte. Unele sunt aproape de orașe, în timp ce altele au un conac cu defecte. Dar cum rămâne cu mutarea structurilor și locațiilor într-un anumit loc din lumea ta? dacă puteți copiați și lipiți cu ușurință locațiiinclusiv structuri, oriunde doriți cu comanda clone.

Trebuie doar să cunoașteți coordonatele din jurul zonei țintă pentru a vă face copii. Te-ai gândit vreodată să ai un templu în deșert la suprafața oceanului? Acum poți să o faci să se întâmple.

12. Continuați să învățați comenzile

 • Sintaxă: /ajutor
 • Exemplu: /ajutor la teleportare

În acest moment, știți deja cât de minunate sunt comandourile în joc. Deci, dacă doriți să continuați să le explorați, Minecraft oferă o comandă specială de ajutor. Vă permite să înțelegeți și să utilizați cu ușurință toate comenzile jocului. În cazul în care nu reușește, ne puteți contacta oricând în secțiunea de comentarii.

13. Schimbați biomul Minecraft

Schimbați biomul cu comenzi
 • Sintaxă: /fillbiome
 • Exemplu: /fillbiome 123 44 231 122 54 234 minecraft:plains

Comanda „fillbiome” este una dintre cele mai noi și, de asemenea, o comandă foarte solicitată pentru Minecraft. Puteți folosi această comandă pentru a schimba biomul oricărei anumite regiuni din lumea dvs. Minecraft în biomul la alegere. Procedând astfel, blocurile din zonă nu sunt înlocuite. În schimb, aspectele de mediu, setările meteo și generarea mafiei sunt afectate. În plus, puteți muta biomi dintr-o dimensiune în alta, deblocând un potențial imens pentru o varietate de ferme Minecraft.

14. Redați muzică

 • Sintaxă: /muzică [volume] [fade seconds] [repeat mode]
 • Exemplu: /music play record.cat 1 0 buclă

În timp ce actualizările recente au adăugat noi coloane sonore pentru părți aleatorii ale jocului, Minecraft rămâne încă cu mult în urma altor jocuri în ceea ce privește muzica inactivă. Din fericire, puteți lua comenzile în mână și puteți reda muzica preferată în joc oricând doriți să utilizați această comandă. Cu toate acestea, luați un consens pentru a alege o piesă dacă sunteți pe un server multiplayer. Nu toate coloanele sonore sunt la fel de iubite în comunitate.

15. Încântă orice articol

 • Sintaxă: /dragoste [level]
 • Exemplu: /enchant @s claritatea 2

Descantecele Minecraft sunt un punct de cotitură major pentru toți jucătorii. Ei pot face sau întrerupe în mod eficient o luptă. Cu toate acestea, cel mai mare potențial al diferitelor descântece nu poate fi obținut nici măcar în Minecraft standard. Acolo trebuie să utilizați această comandă pentru a vă duce obiectul fermecat la niveluri dincolo de ceea ce sugerează jocul.

După cum veți descoperi, mai multe descântece sunt limitate la nivelul 3 în jocul principal, dar pot fi ridicate la nivelul 5 cu această comandă. Nu pare corect să limitezi magia, așa că nici descântecele tale nu ar trebui să fie limitate. De asemenea, îl puteți folosi pentru a vrăji obiecte care nici măcar nu pot fi vrăjite.

Utilizați aceste comenzi Minecraft cool pentru a vă îmbunătăți jocul

Cu asta, acum ai o colecție cu cele mai bune comenzi Minecraft pe care le poți folosi în 2022. În funcție de scenariu, unele dintre aceste comenzi pot fi mai utile decât altele, dar toate îți vor face jocul mai ușor. Cu toate acestea, dacă doriți să abordați jocul într-un mod mai tradițional, unele dintre cele mai bune descântece și poțiuni Minecraft pot oferi și unele beneficii. Când vine vorba de abilitățile tale, lista noastră cu cele mai bune hărți Parkour te poate ajuta, cel puțin, să-ți stăpânești mișcările în joc. Și când ești gata, poți să asumi cele mai bune semințe de speedrun și să-ți faci echipa mândră. Acestea fiind spuse, ce alte comenzi Minecraft utile ar fi trebuit să includem în această listă? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Minecraft este un joc video care oferă cele mai bune comenzi și trucuri din joc în comparație cu orice alt joc video. Aceste comenzi permit jucătorilor să realizeze abilități speciale și să schimbe fiecare componentă a lumii lor. Comenzile sunt extrem de utile, mai ales în modul aventură al Minecraft, care poate fi accesat doar cu comenzi. În acest ghid, găsim cele mai utile comenzi Minecraft, care pot fi utilizate pentru a supraviețui, a construi case și a explora lumea Minecraft. Utilizarea comenziilor depinde de preferințele personale ale jucătorilor, iar în jocul Minecraft, există două moduri de a utiliza comenzi: prin introducerea lor în caseta de chat sau prin utilizarea blocului de comandă.
Sperăm că ți-a plăcut ceea ce ai citit și că ai învățat ceva nou despre tehnologie. Nu ezita să ne urmărești pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din domeniu. Până data viitoare, gânduri bune și multitasking fără întrerupere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x