Top 15 încărcătoare rapide pentru iPhone 11 – cu și fără fir

Cele mai bune 15 încărcătoare rapide pentru iPhone 11 (cu fir și fără fir)
⏱️ 16 min read

Încărcarea rapidă a devenit o necesitate pentru utilizatorii de iPhone 11 care doresc să-și țină telefonul mereu încărcat și gata de utilizare. Cele mai bune 15 încărcătoare rapide pentru iPhone 11 (cu fir și fără fir) sunt disponibile pe piață, iar lista lor este foarte variată, inclusiv modele de la branduri cunoscute, precum Apple, Belkin, Anker și multe altele. Pentru o încărcare rapidă, este important să alegeți un încărcător cu putere ridicată, care să susțină caracteristica de încărcare rapidă. Astfel, odată ce aveți un astfel de încărcător la îndemână, puteți fi sigur că iPhone 11 va fi încărcat rapid și eficient oricând aveți nevoie.

Dintre cele trei iPhone-uri lansate în 2019, iPhone 11 este probabil cea mai bună opțiune pentru majoritatea utilizatorilor. Aduce aproape același set de caracteristici și menține prețul cu 300 USD mai ieftin decât iPhone 11 Pros. În ceea ce privește raportul calitate-preț, cel mai bun iPhone pe care îl puteți cumpăra chiar acum este iPhone 11. Dacă există un lucru care mă deranjează la noul iPhone 11, este includerea încărcătorului lent de 5W. În timp ce iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max vin cu încărcătorul USB-C mai rapid de 18 W, iPhone 11 vine în continuare cu blocul mai vechi de încărcare. Și îl urăsc. Asta ne duce la acest articol. Aici, am menționat cele mai bune 15 încărcătoare rapide pentru iPhone 11 pe care le puteți folosi pentru a vă încărca rapid iPhone-ul.

Cele mai bune încărcătoare rapide pentru iPhone 11 în 2022

Încărcătoarele rapide pe care le-am menționat mai jos includ atât opțiuni cu fir, cât și fără fir. Am inclus, de asemenea, câteva încărcătoare auto rapide pentru iPhone 11 pentru atunci când trebuie să vă încărcați iPhone-ul din mers. Astfel, in functie de nevoile tale, poti alege incarcatorul dorit. Dar înainte de a ajunge la articolul nostru, faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a găsi cea mai bună protecție pentru iPhone 11:

  • Cele mai bune huse și huse pentru iPhone 11
  • Cele mai bune huse pentru a vă dezinfecta iPhone 11
  • Cele mai bune huse impermeabile pentru iPhone
  • Cele mai bune protectii de ecran pentru iPhone 11

Cu asta din drum, să ajungem la lista noastră, nu?

1. Adaptor de alimentare Apple USB-C 20W

Dacă nu aveți încredere în accesoriile de la terți, atunci ar trebui să cumpărați adaptorul de alimentare USB-C de 20 W pe care Apple îl livrează împreună cu noul iPhone 11 Pros. Cea mai bună parte a acestui încărcător este că este destul de mic.

Deși nu va fi la fel de portabil ca adaptorul mai mic de 5 W care vine în cutie, este mai mic decât toate celelalte încărcătoare din această listă. Cu acest adaptor de alimentare de 20 W, vă puteți încărca cu ușurință iPhone 11 de la 0 la 100% într-o oră și jumătate.

Rețineți, totuși, că acest adaptor de alimentare folosește un port USB-C, așa că va trebui să investiți într-un cablu USB-C la Lightning dacă nu aveți deja unul. Din nou, dacă doriți un cablu fabricat de Apple, îl puteți obține pentru 19,99 USD. Cu toate acestea, prefer Aukey (12,99 USD) unul, deoarece este mult mai durabil decât cablul Apple original.

Cumpărați pe Amazon: 19 USD

2. Adaptor de alimentare USB Apple de 12 W

Dacă nu doriți să investiți într-un nou cablu USB-C, puteți cumpăra adaptorul de alimentare USB de 12 W de la Apple. El vine cu un port USB-A obișnuit care va funcționa cu cablul care a venit în cutie. Rețineți că, deși acest lucru nu poate depăși viteza adaptorului de 18 W (menționat mai sus), acesta vă va încărca în continuare telefonul de mai mult de două ori mai repede decât adaptorul livrat în cutie.

Adaptor de alimentare USB Apple de 12 W

Asta înseamnă că, în loc să ia 3 ore pentru a trece de la 0 la 100%, vei termina în aproximativ 90 de minute. Un alt beneficiu al acestui bloc de încărcare este că vine cu un vârf pliabil care îl face un adaptor de călătorie mai bun. În plus, este aproape jumătate din preț, așa că economisești foarte mult.

Cumpărați pe Amazon: 19,99 USD

3. Încărcător de perete AUKEY Quick Charge USB 3.0

Dacă nu doriți să investiți într-un cablu suplimentar, ar trebui să verificați încărcătorul de perete AUKEY Quick Charge 3.0. Este un încărcător de perete puternic cu două porturi, care vă va permite să încărcați două dispozitive simultan. Încărcătorul este compatibil cu tehnologia Quick Charge 3.0.

2. Încărcător de perete USB AUKEY Quick Charge 3.0 pentru iPhone 11

Poate furniza un curent de până la 2,4 A, ceea ce îl face de cel puțin 4 ori mai rapid decât încărcătorul de 5 W care vine în cutie. Îmi place, de asemenea, designul ascuns de culoare neagră al încărcătorului, împreună cu designul său compact, care îl face mai ușor de transportat. În cele din urmă, este și mai ieftin decât adaptorul de alimentare oficial de 18 W din imaginea de mai sus.

Cumpărați pe Amazon: 16,99 USD

4. Încărcător de perete USB dublu Anker Quick Charge 3.0 39W

Probabil că încărcătorul meu preferat de pe această listă este încărcătorul de perete Anker Quick Charge 3.0 39W Dual USB. Încărcătorul arată elegant în culoarea sa neagră mat și este cel mai atractiv încărcător din această listă. La fel ca încărcătorul AUKEY menționat mai sus, adaptorul de perete Anker vine cu două porturi USB-A care acceptă tehnologia Quick Charge 3.0.

3. Încărcător de perete USB dublu Anker Quick Charge 3.0 39W

Acceptă o putere de 39 W, ceea ce înseamnă că va fi mai rapid decât încărcătorul oficial de 18 W. Încărcătorul dispune, de asemenea, de tehnologia patentată Voltage-Boost de la Anker, care îi permite să furnizeze o putere optimă în funcție de tipul de dispozitiv conectat. Anker a modificat și încărcătorul pentru dispozitivele Apple, astfel încât să nu aveți probleme. În general, este unul dintre cele mai bune încărcătoare rapide pentru iPhone 11 pe care le puteți cumpăra chiar acum.

Cumpărați pe Amazon: 25,99 USD

5. Adaptor de alimentare iClever 24W

Dacă nu sunteți în căutarea unui încărcător cu două pachete și doriți ceva mai ieftin, ar trebui să verificați adaptorul de alimentare iClever 24W pentru iPhone 11. Include două porturi USB-A cu tehnologia sa SmartID, permițându-vă să încărcați două dispozitive simultan fără orice tip de sarcină. problemă. Tehnologia SmartID variază furnizarea de energie în funcție de dispozitivele conectate, ceea ce este bun pentru sănătatea bateriei.

4. Încărcător USINFLY 30W Pachet 2

De asemenea, îmi place că vine cu un design de priză pliabilă, ceea ce îl face foarte ușor de transportat. Acceptă o gamă largă de tensiuni de la 100V la 240V, permițându-ți să-l iei cu tine chiar și în călătoriile internaționale. Având în vedere prețul său, este probabil cel mai bun încărcător rapid iPhone 11 pe care îl puteți cumpăra chiar acum.

Cumpărați pe Amazon: 10,49 USD

6. Încărcător Pofesun 2-Pack 30W

Dacă sunteți în căutarea unui încărcător rapid decent, dar relativ ieftin pentru iPhone 11, Pofesun ar putea merita o privire. Adaptorul de alimentare vine cu doua porturi pentru a vă permite să porniți mai multe dispozitive simultan. În plus, încărcătorul este compatibil și cu Quick Charge 3.0, permițându-vă să încărcați dispozitive compatibile la viteză mare.

încărcător rapid pofesun pachet de 2

Pe lângă încărcarea rapidă a dispozitivelor, Pofesun oferă și protecție esențială împotriva pericolelor cum ar fi supratensiunilehei scurtcircuit În ceea ce privește designul, este ușor și compact, astfel încât să îl poți transporta confortabil chiar și într-un buzunar mic. La un preț de 12,59 USD, vine într-un pachet de două care se clasează confortabil printre cele mai ieftine încărcătoare rapide pentru seria iPhone 11.

Cumpărați pe Amazon: 12,59 USD

7. Încărcător USB Anker Elite

Ultimul încărcător rapid cu fir din această listă vine de la Anker, care este unul dintre cei mai buni producători de accesorii pentru iPhone din domeniu. Am prezentat deja un încărcător Anker mai sus, cu toate acestea, are un preț ridicat. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de buget, atunci încărcătorul USB Anker Elite este cel potrivit. La fel ca omologul său mai scump, încărcătorul USB Anker Elite vine cu două porturi USB A.

6. Încărcător USB Anker Elite pentru iPhone 11

De asemenea Aduce aceeași tehnologie Voltage-Boost pentru a oferi curent de încărcare optim dispozitivelor dumneavoastră. Deși nu dispune de tehnologia Quick Charge 3.0, va încărca în continuare iPhone 11 de cel puțin două ori mai repede decât încărcătorul nativ de 5 W. De asemenea, îmi place că vine cu designul vârfurilor pliabile, care îl face ideal pentru călătorii.

Cumpărați pe Amazon: 10,99 USD

8. Încărcător rapid fără fir Mophie

Dacă sunteți în căutarea unor încărcătoare fără fir rapide, ar trebui să verificați încărcătorul wireless Mophie. Deși nu oferă cel mai bun raport calitate-preț, Apple îl promovează în magazinele sale oficiale, ceea ce ar trebui să vă ofere liniște atunci când vine vorba de calitate.

7. Încărcător rapid fără fir Mophie

Și, deși vine la un preț premium, nu se poate nega faptul că prezintă un design premium care arată elegant și este funcțional. Încărcătorul wireless acceptă încărcare fără fir rapidă de până la 7,5 W. Asta înseamnă că, deși vă va încărca wireless iPhone 11, va fi totuși mai rapid decât încărcătorul din cutie furnizat de Apple.

Cumpărați pe Amazon: 19,99 USD

9. Încărcător rapid wireless de 10 W certificat Yootech Qi

Dacă sunteți în căutarea ceva mai ieftin, ar trebui să verificați încărcătorul wireless rapid certificat Yootech Qi pentru iPhone 11. Acest încărcător wireless nu numai că este mai ieftin, dar este și mai rapid decât încărcătorul Mophie. Și chiar și luând în considerare eficiența mai scăzută a unui încărcător fără fir, acesta ar trebui să fie aproape de două ori mai rapid decât încărcătorul de 5 W care vine în cutie.

8. Încărcător rapid fără fir de 10 W certificat Yootech Qi pentru iPhone 11

În ciuda faptului că este ieftin, încărcătorul Yootech aduce o tehnologie de protecție inteligentă asigură controlul temperaturii, protecție la supratensiune, prevenirea scurtcircuitelor și multe altele. Asta înseamnă că iPhone-ul tău 11 va fi întotdeauna în siguranță. În ceea ce privește încărcătorul fără fir rapid pentru iPhone 11, acesta este unul dintre cele mai bune de pe piață în acest moment.

Cumpărați pe Amazon: 9,99 USD

10. Pad Anker PowerWave

Anker PowerWave Pad nu numai că arată elegant și modern, ci și oferă o experiență de încărcare rapidă fără fir de 7,5 W care vă va încărca iPhone-ul mai repede decât adaptorul care a venit în cutie. Vă rugăm să rețineți că PowerWave Pad acceptă încărcarea fără fir rapidă de până la 10 W, dar este limitat la 7,5 W pentru iPhone. Deci, dacă utilizați și un dispozitiv Android împreună cu iPhone-ul, veți obține performanțe și mai bune.

10. Pad Anker PowerWave

Anker susține că modul său de încărcare de 7,5 W pentru a încărca iPhone-ul este cu 10% mai rapid decât alte mărci. De asemenea, acceptă încărcarea prin carcasă, astfel încât nu trebuie să scoateți carcasa. Dar în afară de asta, îl voi cumpăra pe acesta doar pentru aspectul său elegant.

Cumpărați pe Amazon: 9,34 USD

11. Powlaken: încărcător wireless 3-în-1

Pentru persoanele care caută un suport de încărcare fără fir foarte eficient Nu numai pentru iPhone, ci și pentru Apple Watch și AirPods, Powlaken pare să fie un buzunar de top. Suportul de încărcare wireless Qi este bine construit și poate încărca mai multe dispozitive simultan.

Încărcător wireless 3 în 1 Powlaken,

În special, Powlaken este complet reglabil, permițându-vă să țineți iPhone-ul 11 ​​la unghiurile de vizualizare dorite. Deci, îl puteți folosi pentru a vă îmbunătăți experiența de apelare video sau de streaming de filme. Așa cum este și încărcătorul wireless Case Friendly, Nu va trebui să scoateți husa de pe dispozitivul iPhone 11 înainte de a încărca.

În plus, încărcătorul suportă sistemul de protecție multiplă pentru a vă proteja împotriva amenințărilor, cum ar fi supraîncălzirea și supracurent, pentru a vă asigura că dispozitivele dvs. pot fi încărcate în siguranță. Având în vedere aceste caracteristici apreciabile, Powlaken pare un pariu sigur la 30 USD.

Cumpărați pe Amazon: 29,99 USD

12. QI-EU: încărcător wireless 4-în-1

Ceea ce face din QI-EU un accesoriu super la îndemână este funcționalitatea sa 4 în 1. Puteți utiliza acest încărcător versatil cu mai multe dispozitive pentru a vă alimenta iPhone-ul, Apple Watch, AirPod-urile și Apple Pencil simultan. În cazul în care sunteți cu adevărat în ecosistemul Apple, acest încărcător poate servi ca o stație de încărcare utilă pentru mai multe dispozitive.

Încărcător fără fir QI-EU, stație de încărcare rapidă 4 în 1 certificată Qi

Încărcătorul fără fir suportă unghiuri de vizualizare reglabile astfel încât să îl puteți folosi pentru a vă îmbunătăți experiența apelurilor video. Vine cu dispozitive de protecție încorporate pentru a preveni pericolele precum supracurența de a vă deteriora iPhone-ul și alte dispozitive. În ceea ce privește designul, QI-EU a căutat destul de rezistent pe mine. În ceea ce privește prețul, este în categoria accesibilă la 24 de dolari.

Cumpărați pe Amazon: 23,99 USD

13. Încărcător auto Anker Quick Charge 3.0 39W Dual USB

Pentru cineva care conduce mult, un încărcător auto este un accesoriu obligatoriu, mai ales dacă folosești telefonul pentru navigare. Utilizarea navigației și a hărților de pe telefon în timpul conducerii consumă bateria telefonului mai repede decât consumă mașina de combustibil. De aceea port întotdeauna cu mine un încărcător rapid de mașină, astfel încât să nu-mi fac griji cu privire la durata de viață a bateriei telefonului meu. Încărcătorul Anker pe care îl prezentăm aici este același cu încărcătorul de perete.

9. Încărcător auto Anker Quick Charge 3.0 39W Dual USB

Singura diferență este că este conceput pentru mașini. Asta înseamnă că primești la fel. Tehnologia Quick Charge 3.0 de patru ori mai rapidă cu două porturi USB pentru a încărca două dispozitive simultan. De asemenea, încărcătorul arată grozav cu designul său din fibră de carbon neagră. Dacă conduceți mult, acesta este cel mai bun încărcător rapid de mașină pe care îl puteți cumpăra pentru iPhone 11.

Cumpărați pe Amazon: 19,99 USD

14. Încărcător auto Ailun 35W

Dacă sunteți în căutarea unui încărcător auto ieftin, ar trebui să verificați încărcătorul auto Ailun 35W. În ciuda prețului său ieftin, încărcătorul de mașină vine cu două porturi de încărcare USB-A, ambele acceptând încărcare rapidă. Încărcătorul rapid de 35 W vă poate încărca iPhone 11 de cel puțin patru ori mai rapid decât încărcătorul de 5 W livrat în cutie..

10. Încărcător auto Ailun 35W

Acceptă tehnologia Quick Charge 3.0, care este excelentă pentru un încărcător de mașină care vine la un preț atât de mic. Încărcătorul are, de asemenea, mai multe regulatoare de tensiune încorporate care vă protejează pe deplin iPhone-ul 11 ​​de supracurent, supraîncărcare și supraîncălzire pentru o încărcare sigură și rapidă. Dacă sunteți în căutarea unui încărcător auto ieftin și rapid pentru iPhone 11, acesta este cel pe care trebuie să-l obțineți.

Cumpărați pe Amazon: 8,89 USD

15. Yitumu: Suport pentru încărcător auto wireless eficient

Dacă nu sunteți un fan al încărcătorului auto tradițional sau doriți un încărcător mai versatil, vă recomand cu căldură să aruncați o privire la ceea ce Yitumu are de oferit. E o suport auto cu funcție de încărcare wireless încorporată. Asta înseamnă că îl poți folosi pentru a ține în siguranță iPhone-ul 11 ​​și, de asemenea, pentru a-l încărca fără fir.

Yitumu

Yitumu are o construcție robustă (material ABS durabil) și are un design cu auto-prindere care blochează automat iPhone-ul. Astfel, iPhone-ul tău 11 rămâne în siguranță pe loc. Baza antiderapante din silicon joacă un rol vital în menținerea dispozitivului intact și, de asemenea, în prevenirea zgârieturilor.

În plus, Yitumu vine cu un cip inteligent încorporat care îi permite să ofere o încărcare sigură. În general, este unul dintre cele mai bune suporturi de încărcare wireless pentru mașina pentru seria iPhone 11.

Cumpărați pe Amazon: 29,98 USD

Cele mai bune încărcătoare auto iPhone 11 pe care le puteți cumpăra

Asta se încheie lista noastră cu cele mai bune încărcătoare rapide iPhone 11 pe care le puteți cumpăra chiar acum. Am inclus încărcătoare rapide cu fir, încărcătoare rapide fără fir și încărcătoare rapide pentru mașină pentru a vă ajuta să obțineți cel mai bun încărcător pentru nevoile dvs. Consultați lista și spuneți-ne încărcătoarele rapide iPhone 11 preferate scriind în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, dacă faceți upgrade la noul iPhone 12, nu uitați să consultați lista noastră de accesorii MagSafe preferate.

Dintre cele trei iPhone-uri lansate în 2019, iPhone 11 este considerat de mulți cel mai bun iPhone pentru majoritatea utilizatorilor datorită prețului său accesibil și setului aproape identic de caracteristici în comparație cu iPhone 11 Pro. Cu toate acestea, un singur aspect care poate fi problematic pentru utilizatori este încărcătorul lent inclus de 5W. În acest articol, sunt prezentate cele mai bune opțiuni de încărcătoare rapide pentru iPhone 11, inclusiv cele cu fir și fără fir, și în funcție de nevoile utilizatorilor, pot alege încărcătorul adecvat. De asemenea, sunt prezentate și cele mai bune opțiuni de protecție pentru iPhone 11.
Sper că tehnologia rămâne partenerul tău de încredere în aventurile tale digitale și că am reușit să-ți aducem un strop de inspirație și informație utilă prin această postare. Rămâi conectat și abonează-te pentru a fi mereu în pas cu ultimele noutăți din lumea tehnologiei. Până data viitoare, ai grijă de tine și fii nerăbdător să descoperi ce mai este nou pe piață!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x