Top 15 jocuri de pe platforma Origin pe care trebuie să le încercați

Cele mai bune 15 jocuri Origin pe care ar trebui să le jucați
⏱️ 18 min read

Origin este o platformă de jocuri video care oferă o gamă largă de jocuri, de la cele mai populare până la cele mai noi. Dacă sunteți un gamer pasionat și încă nu v-ați aventurat pe terenul Origin, vă recomandăm să faceți acest lucru. Pentru a vă încuraja să începeți, am realizat o listă cu cele mai bune 15 jocuri Origin pe care trebuie să le jucați. Aceasta include jocuri precum Mass Effect, Battlefield, Sims și Titanfall. Fie că sunteți fan al shooterelor, RPG-urilor sau genului sandbox, există un joc aici pentru fiecare gamer. Nu pierdeți timpul și începeți să explorați lumea jocurilor Origin chiar acum!

Steam a fost de mult timp în vârful scenei de distribuție a jocurilor digitale. Acestea fiind spuse, EA este unul dintre cele mai mari nume din industria jocurilor de noroc și, deși ar fi putut alege să-și vândă jocurile prin Steam, decizia lor de a-și maximiza profiturile folosind Origin în interior a fost o idee grozavă. luând în considerare cât de repede s-a maturizat Origin într-un concurent puternic al Steam. Lansată în 2011, EA’s Origin este o platformă de jocuri online, distribuție digitală și gestionare a drepturilor digitale (DRM) care permite utilizatorilor să cumpere jocuri dezvoltate în principal de Electronic Arts și să le descarce cu client sursă. Origin oferă și utilizatorilor săi acces la sursă, un abonament premium în care membrii au acces nelimitat la Vault Games și poate fi folosit pentru 4,99 USD/lună sau 29,99 USD/an. În timp ce biblioteca de jocuri Origin este plină cu câteva titluri grozave, Vă prezentăm cele mai bune 15 jocuri Origin pe care cu siguranță ar trebui să le vedeți:

1. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

plante vs. Zombies a fost de mult timp unul dintre cele mai vândute titluri ale EA. În timp ce jocul original avea un gazon 2D cu plante la un capăt și zombi la celălalt, utilizatorul trebuia să planteze diverse plante în ghivece și să le cultive, iar scopul jocului era să omoare toți zombii. Acum, cu seria Garden Warfare, EA i-a dat o întorsătură, transformându-l într-un shooter la persoana a treia. În timp ce scopul rămâne același, să ucide toți zombiigameplay-ul nou îmbunătățit îi oferă o senzație complet diferită.

Garden Warfare preia toate personajele din Plants vs. zombi originali și îi modelează într-un univers 3D în care Jucătorul controlează personajele și împușcă inamicii într-un format de shooter la persoana a treia. În timp ce Garden Warfare a fost începutul acestui lucru, Garden Warfare 2 a fost cu siguranță un pas în direcția corectă pentru o continuare. Gameplay-ul s-a îmbunătățit mult și, deși conceptul și grafica sunt destul de copilărești, este cu siguranță un joc pentru toate vârstele.

Cumpără: (19,99 USD)

2. The Witcher 3

În timp ce Witcher 3 este un produs al echipei din spatele Projekt RED, înainte de lansare, Electronic Arts a dobândit drepturile asupra francizei Witcher, făcându-l unul dintre acele jocuri rare în care EA nu a jucat niciun rol în dezvoltarea finală și totuși a fost disponibil pe Origin Store. Amplasat într-o lume creată de cel mai bine vândut autor polonez Andrzej Sapkowski, The Witcher combină acțiunea spectaculoasă cu o poveste intrigantă.

vrăjitorul 3

Ești un vrăjitor, un războinic care a fost antrenat să lupte încă din copilărie, supus la mutații și teste care te-au transformat. În timp ce primele două ediții ale seriei angajează utilizatorul în luptă de la început, Witcher 3 este o excepție, deoarece atrage utilizatorul dintr-un punct de vedere complet diferit. Grafică frumoasă, lupte epice și peste 100 de ore de joc. păstrând toate aleatoriile unui wild card, experiență RPG fantezie nelimitată și emoționantă a ajutat să facă din Witcher 3 cel mai mare deținător al premiului Jocul anului din toate timpurile, cu 251 de premii GOTY. Dacă asta nu este suficient pentru a te face să vrei să-l încerci, nu știu ce este.

Cumpără: (39,99 USD)

3. The Sims 4

Sims, după cum sugerează și numele, este un simulator, pentru care utilizatorul este responsabil crearea, gestionarea și controlul vieții unor oameni mici computerizați Ei locuiesc în case în miniatură. Lansat în 2000, originalul Sims se baza pe conceptul de a controla vieți, mai degrabă decât pe controlul unui oraș (care era conceptul de SimCity). De atunci, serialul nu a mai privit înapoi, franciza Sims crescând atât de mare pe cât s-ar putea imagina. Și pe bună dreptate, considerând că este un mijloc convenabil de a scăpa din viața cuiva și de a trăi în cea a altcuiva, având în același timp control complet asupra aproape tot ceea ce te înconjoară.

sims 4

The Sims 4 este cea mai recentă ediție a francizei Sims. Scopul unui simulator este cât de aproape este jocul de realitate și The Sims 4 devine cât se poate de real. Îmbogățit cu emoții realiste, comportament natural, personaje cu adevărat expresive și extrem de personalizabile, The Sims 4 sunt cele mai rafinate și distractive titluri din seria Sims. Deși a fost lansat în toamna anului 2014, pentru joc au fost lansate mai multe DLC-uri și pachete de expansiune, făcându-l unul dintre cele mai iubite jocuri vreodată.

Cumpără: (39,99 USD)

4. Trilogia Mass Effects

Mass Effect este una dintre cele mai apreciate francize de jocuri de până acum, iar povestea inițială a primelor trei părți este disponibilă într-un set premium ambalat pe EA’s Origin. seria este unul dintre cei mai buni shooters SF din toate timpurile, comparabil cu cei ca Halo, cu excepția modului în care se desfășoară povestea lui Mass Effect este total diferit. În calitate de comandant Shepard, te ridici pentru a deveni cel mai bun soldat de elită din galaxie și a conduce un război total pentru a opri un dușman străvechi și nemilos: Secerătorii.

trilogie cu efecte de masă

În comparație cu Halo menționat mai sus și cu alte shootere SF, Mass Effect încearcă să aducă un tip de interacțiune revelatoare a jocului cu povestea sa. În funcție de răspunsurile jucătorului la fiecare conversație și sarcină, povestea își schimbă ritmul și direcția. Dar nu se vinde doar povestea, întregul joc de acțiune rapid al seriei Mass Effect este ceea ce îl ține pe jucătorul captivat ore în șir. Cu peste 75 de ore de conținut și peste 300 de premii, Mass Effect Trilogy este cu ușurință o recomandare de top pentru orice iubitor de FPS.

Cumpără: (29,99 USD)

5. Câmpul de luptă 1

Cândva considerată singurul concurent demn de a contesta foarte apreciata franciză Call of Duty, iar acum considerată mai presus de aceasta, franciza Battlefield este acum mai mare ca niciodată. Cunoscut în primul rând pentru modul său multiplayer masiv, odată cu introducerea Battlefield 1, EA ne-a arătat adevăratul potențial al Frostbite Engine, împachetând mai multe povestiri si a multiplayer online super expansiv de până la 64 de jucători.

câmpul de luptă 1

Franciza Call of Duty a fost puternic criticată pentru că a încorporat caracteristici futuriste fără sens în titlurile sale, în loc să se lipească de războiul realist care i-a făcut celebri. Și de asta a profitat EA, construind Battlefield 1 în jurul Războiul mondial așezat și construind în jurul a 6 povești diferite de război, fiecare cu propriul stil unic de joc. Battlefield 1 este cel mai mare succes din franciză, iar modul multiplayer din acest joc este dincolo de cuvinte. Este cu adevărat unul dintre cele mai bune jocuri FPS făcute vreodată.

Cumpără: (59,99 USD)

6. Căderea Titanului 2

Imaginează-ți că ești un luptător foarte antrenatsi ai fost dat controlul unui mare robot de luptă mecanizat, ca un Transformer, și trebuie să lupți împotriva dușmanilor deopotrivă. Sună interesant? Ei bine, acesta este conceptul pe care se bazează Titanfall. Titanfall este bijuteria coroanei Respawn Entertainment, iar franciza a crescut pentru a atrage jucătorii la scară largă.

Titan Fall 2

Când a fost prezentat primul concept pentru Titanfall, ceea ce toată lumea se aștepta a fost ceva dincolo de prezentarea inițială. În timp ce prima ediție a lui Titanfall s-a concentrat doar pe multiplayer-ul său 6v6, Titanfall 2 a fost cel care a adus un mod de campanie, amintind instantaneu fanilor ce își doreau cu adevărat de la joc. Titanfall 2 se bazează pe același concept multiplayer ca și predecesorul său și oferă a Interesanta istorie la asta, și gameplay îmbunătățit. Nu se întâmplă adesea ca sequelele să se îmbunătățească față de edițiile lor anterioare, dar Titanfall 2 este cu siguranță una dintre aceste excepții.

Cumpără: (39,99 USD)

7. Criza 3

Lansat în 2013, Crysis 3 este cea mai recentă iterație a francizei de mare succes Crysis, o franciză care a redefinit complet modul în care vedem filmele SF. Bazat pe unul dintre cele mai avansate și puternice motoare de joc – CryEngine3, Crysis 3 se bazează pe povestea predecesorilor săi, în care jucătorul principal poartă un nanocostum de înaltă tehnologie și trebuie să-și înfrunte dușmanii într-un mediu intens.

criza 3

Adus de aceeași echipă care a construit primul Far Cry în 2004, Crytek din Germania a fost pionier în dezvoltarea unei capodopere pentru fanii jocurilor. Grafica din acest joc a fost cu mult înaintea timpului său, având în vedere că Crysis 3 a fost lansat în 2013 și încă reușește să îmbutelieze o mulțime de GPU-uri din această generație. Jucătorii preiau controlul asupra lui Prophet în timp ce mărșăluiește prin New York pentru a-l învinge pe Ceph, o rasă extraterestră avansată din punct de vedere tehnologic. jocul cu al lui grafică superbă, o poveste interactivă și acțiune nebună oferă utilizatorului o experiență extraordinară.

Cumpără: (19,99 USD)

8. Trilogia Dead Space

Dead Space este o franciză survival horror, care se bazează pe protagonistul: Isaac Clarke și cum el luați-vă lupta pentru a proteja rasa umană de marcatorii misterioși și de necrospawnul lor. Motorul Nașului extrem de modificat de la Visceral Games redă totul cu o claritate strălucitoare și clară, oferind utilizatorilor amestecul perfect de Grafică supremă și gameplay captivant. El povestea din spatele Dead Space are loc cu sute de ani în viitor, într-o perioadă în care omenirea a epuizat toate resursele naturale ale Pământului. Aparent, în acest moment groaznic, omenirea a stăpânit călătoriile în spațiu și a fost dezvoltat un proces cunoscut sub numele de spargerea planetei pentru a combate această secetă.

trilogia spațiului mort

Fiecare titlu din această franciză are ceva grozav de oferit, menținând în același timp o poveste consistentă, făcându-l un joc obligatoriu.

Cumpără: (19,99 USD/set)

9. Dragon Age: Inchiziția

RPG-urile sunt un gen de care se bucură majoritatea jucătorilor, iar dacă îi întrebați care sunt jocurile lor preferate, cele mai bune răspunsuri în majoritatea cazurilor vor fi, fără îndoială, seria Dragon Age. Începând cu Dragon Age: Origins, continuând cu Dragon Age 2 și, în final, ducând la Dragon Age: Inquisition, întreaga franciză a fost întotdeauna un bestseller. Serialul se concentrează pe continentul Thedas și spune povești care acoperă mai multe națiuni și diferite perioade de timp.

inchiziția din epoca dragonului

În Dragon Age: Inquisition, tu ești Inchizitorul, însărcinat să salveze lumea de la sine. Dar drumul de urmat este pavat cu decizii dificile. Thedas este un tărâm al conflictului, unde facțiunile se luptă constant între ele. este treaba ta Uniți o echipă de războinici campioni și conduceți-i spre victorie. Cu peste 90 de ore de joc, Dragon Age: Inquisition este unul dintre cele mai extinse jocuri RPG pline cu o lume deschisă frumoasă și interactivă.

Cumpără: (19,99 USD)

10. Marginea oglinzii

Lansat în 2009, Mirror’s Edge de la EA a devenit rapid unul dintre cele mai bine vândute și apreciate jocuri ale lor, pur și simplu datorită genului pe care s-a bazat și cât de bine a fost implementat totul. jocuri de parkour nu este un gen în care majoritatea dezvoltatorilor de jocuri preferă să se aventureze, pur și simplu din cauza preciziei necesare. Dar Mirror’s Edge a fost excepția de la asta, fiind pionierul genului cu propria sa întorsătură.

Cele mai bune 15 jocuri Origin pe care ar trebui să le jucați

La Mirror’s Edge, există un guvern nebulos care încearcă să zdrobească rețelele de rezistență din care faci parte. Tu joci ca Faith, un alergător remarcabil de atletic Prins într-o rețea prost definită de conspirație și trădare și se pare că singura ta cale de ieșire este să fugi. Cea mai bună parte? Totul este într-un modul imersiv la persoana întâi. În timp ce o continuare a jocului, Mirror’s Edge: Catalyst, a fost lansată, nu a putut fi la înălțimea numelui titlului original. Dacă ai plecat vreodată la alergat, probabil că știi emoția și bucuria de a-ți potrivi pașii cu ritmul cântecului din capul tău. Și dacă vă place parkour, credeți-mă, nu există un joc mai bun pentru acest gen.

Cumpără: (19,99 USD)

11. Acest război al meu

This War of Mine este un joc video War Survival dezvoltat și publicat de studiouri pe 11 biți. În timp ce majoritatea jocurilor se concentrează pe atragerea utilizatorului în joc prin intermediul unui joc care se învârte în jurul stilului utilizatorului și îl face ceva realizabil sau câștigabil, This War of Mine este în schimb mult mai mult. joc realist acea se învârte în jurul conceptului de război că, în cele din urmă, oricine se poate găsi cu mâna primitoare a morții, literalmente fără motiv.

acest război al meu

Este un joc de strategie de supraviețuire în care jucătorul controlează un grup de supraviețuitori civili într-un adăpost improvizat din orașul fictiv, sfâșiat și asediat de război, Pogoren, Graznavia. Obiectivul principal al jocului este supraviețuiesc războiului cu instrumentele și materialele pe care jucătorul le poate aduna de la personajele pe care le controlează. Este un joc care ține mereu mintea utilizatorului plină de conceptul trist pe care este construit și pune sub semnul întrebării actul de moralitate pentru a supraviețui.

Cumpără: (19,99 USD)

12. Valoarea

Etichetat drept „Hardcore Action RPG”, The Surge a fost descris ca hibridul dintre seria de jocuri moderne „Rise of the Robots” și „Souls”. Deși personal, l-aș considera un mix între cele două jocuri menționate mai sus, „Metal Gear Rising: Revengeance” și propriul „Lords of the Fallen” al lui Deck13. Deci, având în vedere că am numit deja o mulțime de titluri mari, nu ar trebui să vă surprindă că The Surge este un Capodopera atent si frumos lucrata.

valul

Jocul are loc într-un viitor distopic în care omenirea a epuizat resursele lumii, ceea ce duce la servicii sociale tensionate și boli de mediu. Jocul implică jucătorii care folosesc un exoschelet pentru a lupta cu inamicii, care poate fi personalizat prin joc prin upgrade-uri modulare. În general, jocul tinde să ofere utilizatorilor indicii despre Titanfall. Surge în sine are propriul loc în lumea jocurilor. Oferind peste 40 de ore de joc bazat pe luptă, The Surge este o recomandare ușoară pentru oricine caută un RPG de acțiune.

Cumpără: (49,99 USD)

Câteva jocuri grozave viitoare pe Origin în 2017

E3 2017 a fost un succes uriaș pentru Electronic Arts, unde au fost anunțate multe titluri importante. Cele mai multe dintre aceste titluri sunt discutate mai jos, care sunt și disponibile pentru precomandă:

1. Need For Speed: Recuperare

Need For Speed: o franciză mai mare decât orice alt joc de curse, cu peste 150 de milioane de vânzări în întreaga lume. După câteva eșecuri, franciza NFS se întoarce la rădăcini și apoi ceva. Prin rădăcină, mă refer la funcționalitatea de putere personalizați și modificați complet călătoria pentru a se potrivi preferințelor dvsceva care a fost frumos implementat în Underground 2 și Most Wanted (2005).

Rambursare NFS

Pentru a adăuga la asta, jocul include un „Modul de furt”ceva care a fost foarte inspirat din seria de filme Fast and Furious. Amplasat în Fortune Valley, jocul oferă concurenților libertate deplină de a-și alege misiunile și cursele și de a domina străzile. Deși jocul final poate diferi de cel dezvăluit la E3, jocul pare promițător.

Face o comandă: (59,99 USD)

2. Star Wars: Battlefront 2

Războiul Stelelor este una dintre cele mai îndrăgite povești din univers, iar a avea un joc video în ea este fantezia tuturor. Această fantezie s-a împlinit în toamna anului 2015, când EA a anunțat Star Wars Battlefront, un RPG de acțiune cu împușcături, care le-a oferit utilizatorilor posibilitatea de a controla jucătorii din seria de filme. Dar ceea ce lipsea de la prima Titanfall este exact ceea ce lipsea de la primul Battlefront: un mod single player. Și exact asta aduce Battlefront 2 la masă în 2017: a mod captivant și captivant pentru un singur jucător pe care toată lumea și-l dorea cu adevărat.

Star Wars 2 Battlefront

campania este stabilit imediat după explozia Steaua Morții 2, care se încheie cam în aceeași perioadă cu Starkiller Base: o poveste ambițioasă care se întinde pe aproape 30 de ani. Jucătorii preia controlul asupra unui comandant imperial de elită numit Iden Versio, deși vor exista și segmente în care va trebui să-l controlezi pe Luke Skywalker și Kylo Ren. De asemenea, jucătorul single va avea lupte spațiale, similare cu cele experimentate în prima ediție, adăugând experienței cu adevărat captivante.

Face o comandă: (59,99 USD)

3.FIFA 18

Oh, da, cum să uităm de cel mai faimos sport din lume și de cel mai faimos joc de simulare al său? FIFA – Numele din spatele sportului frumos și al jocului uimitor. Ca întotdeauna, următoarea adăugare la FIFA, FIFA 18, va sosi în această toamnă. Dezvoltat de Cristiano Ronaldojocul îmbunătățește caracteristicile care au făcut din FIFA 17 un succes atât de mare și, ca întotdeauna, câteva noi ajustări.

fifa18

Pentru a începe, jucătorii vor vedea a O continuare a modului poveste al lui Alex Hunter în jocul din acest an, unde se confruntă cu dilema pentru ce club să aleagă să joace. În continuare avem mult mai multe mișcări realiste ale jucătorilor, stadioane îmbunătățite, sistem de rezistență mai bun, sistem HUD îmbunătățitși, ca întotdeauna, o echipă FIFA Ultimate Team mult mai bună. Deși se așteaptă să vină mai multe caracteristici, jocul pare deja nu doar unul, ci mai mulți pași în direcția corectă.

Face o comandă: (59,99 USD)

VEZI ȘI: Cele mai bune 20 de jocuri indie pe PC pe care ar trebui să le jucați

Cele mai bune jocuri de origine pe care le poți juca

Origin este copilul magic al Electronic Arts și a dovedit în repetate rânduri că este una dintre cele mai bune platforme pentru distribuția de jocuri digitale. De asemenea, fiind singura platformă în care poți folosi toate titlurile AAA și AA comercializate și/sau dezvoltate de EA, Origin a reușit să-și blocheze clienții. Adăugați la acest Origin Access și veți avea un concurent demn pentru Steam.

Ei bine, acestea sunt cele mai bune 15 jocuri Origin pe care le puteți juca. Așa că verifică-le și împărtășește cu noi jocurile tale preferate EA și ceea ce îți place la ele în secțiunea de comentarii de mai jos.

EA’s Origin is a strong competitor to Steam, offering users access to a wide range of games developed mainly by Electronic Arts, including some great titles like Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, The Witcher 3, The Sims 4, the Mass Effect Trilogy, Battlefield 1, Titanfall 2, and Crysis 3. While some of these games have also been available on other platforms, Origin’s success shows that a dedicated marketplace can be very successful when it’s backed by a strong developer. Origin offers users access to source codes, premium subscriptions, and digital rights management, along with a growing library of great games. Overall, it’s a great example of how competition can drive innovation and offer gamers more choices.
Încheiem astfel această postare despre ultimele noutăți din lumea tehnologiei. Ne bucurăm că ați petrecut timp alături de noi și sperăm că v-am oferit informații utile și interesante. Continuați să ne urmăriți pentru a fi mereu la curent cu cele mai proaspete informații din domeniul tehnologic! Până data viitoare, rămâneți conectați și #staybeautiful!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x