Top 15 jocuri similare World of Warcraft pe care trebuie să le încerci

15 cele mai bune jocuri precum World of Warcraft pe care le poți juca
⏱️ 18 min read

Industria gaming-ului se dezvoltă într-un ritm alert și continuă să ofere jucătorilor noi experiențe pe care le pot explora. Însă, pentru iubitorii World of Warcraft, odată cu lansarea ultimelor adiții, multe dintre jocurile actuale au prezentat dezavantaje, în comparație cu acest joc masiv multiplayer online. Din fericire, există o listă de jocuri similare (15 la număr) care pot fi jucate și care îți vor oferi o experiență similară.

În primul rând, printre aceste titluri numerotate se numără și Final Fantasy XIV, ce poate fi considerat un joc reprezentativ, fiind un MMO, cu un gameplay complex și interesant, și un storyline bine construit. De asemenea, Guild Wars 2 este un joc avantajos, care oferă o lume fictivă extinsă și o multitudine de aspecte interactive.

Cu gameplay-ul său dinamic și sistemul de luptă unic, TERA este un joc ce poate fi lăudat pentru frumusețea lumii sale. De asemenea, Elder Scrolls Online, MMORPG ce se desfășoară în universul Elder Scrolls, îți permite să explorezi din belșug diverse regiuni și obiective.

Black Desert Online poate fi considerat un joc cu cele mai bune grafici și efecte vizuale, și vine cu un sistem de customizare extensiv. Rift, alt MMORPG, oferă un sistem de clase flexibil și o mulțime de zonă de explorat.

Printre jocurile din această selecție se numără și Star Wars: The Old Republic, ce oferă o experiență de joc RPG, explorând Alliances /Empires diferite din universul Star Wars. Blade and Soul, un MMO Foarte popular in Coreea, oferă un sincronism fantastic în luptă și poartă amprinta stilului grafic tipic anime.

Alte jocuri din acest top includ Neverwinter, Lord of the Rings Online, Aion, EVE Online, ArcheAge și Wildstar, fiecare cu propriul său sistem de joc, permițându-ți să explorezi lumi sau universuri fictive ample, și să experimentezi aventuri fascinante. În concluzie, prin aceste jocuri similare cu WOW, experiența jocurilor MMORPG poate fi combinată cu elemente unice și strategii noi, oferindu-ți astfel ore nesfârșite de distracție și aventură.

World of Warcraft este unul dintre cele mai bune jocuri MMORPG de acolo. De fapt, World of Warcraft a jucat un rol crucial în modelarea genului MMORPG. Jocul are peste un deceniu și mulți imitatori au apărut și au dispărut între timp, dar World of Warcraft nu și-a pierdut farmecul. Este o dovadă a execuției Blizzard, pe care nu mulți dezvoltatori au reușit să o realizeze. În timp ce WoW este greu de înlocuit, există câteva alte jocuri care oferă aproape același concept. Deci, dacă sunteți în căutarea unor alternative notabile, vă oferim cele mai bune jocuri precum World of Warcraft în 2022.

Cele mai bune alternative la World of Warcraft în 2022

În această listă extinsă de jocuri similare cu World of Warcraft, am ales jocuri care fie se potrivesc solid cu WoW, fie îl înving în anumite privințe. Pe lângă faptul că vă permit să vă bucurați de bătălii cu o valoare octanică ridicată, aceste jocuri oferă și o mulțime de oportunități de a explora medii uimitoare.

Ca să nu mai vorbim că unele dintre ele oferă chiar și câteva misiuni secundare pentru a te ține cuplat pentru mai multe. Destul de vorbă, este timpul să începeți acțiunea creând cele mai bune alternative la World of Warcraft pentru o învârtire lungă!

1. Lama și suflet

Blade and Soul este un titlu MMORPG gratuit care arată și se simte exact ca World of Warcraft, dacă nu mai bine. De fapt, imaginile și modul de joc sunt atât de asemănătoare cu World of Warcraft încât este cunoscută în mod popular ca versiunea coreeană a WoW. Jocul are două facțiuni jucabile numite Ordinul Cerulean și Legiunea Crimson, care se luptă între ele.

De la o serie de misiuni diferite la o lume imensă deschisă care așteaptă să fie explorată, Blade and Soul are totul. Dacă există un lucru care distinge Blade & Soul, atunci trebuie să fie faptul că este gratuit de jucat După cum am menționat deja înainte.

Da, există câteva articole plătite în joc, dar acestea nu vor afecta jocul general. Având în vedere tot ceea ce are de oferit acest joc plin de acțiune, este sigur să-l numim una dintre cele mai bune alternative pentru World of Warcraft.

Descărcați Blade and Soul 🙁Gratuit)

2.TERA

TERA este un alt titlu MMORPG gratuit de la Bluehole Studio Inc. Da, Bluehole este același studio responsabil pentru crearea popularului joc Battle Royale numit PlayerUnknown’s Battlegrounds. Sunt sigur că trebuie să fi auzit de el.

Ei bine, TERA este un joc frumos care este foarte inspirat de WoW. Dar nu o pot numi o copie completă pentru că TERA are propria sa întorsătură asupra genului.

THERA

THERA are peste 80 de zone minutios proiectate cu efecte vizuale frumoase. Este unul dintre acele jocuri care te va face cu adevărat să te simți ca într-o lume virtuală. poti alege intre 12 clase de joc și 7 curse pentru a explora lumea deschisă și temnițele ei.

În plus, TERA are și un mod PvP, care este printre cele mai bune din lumea MMO. Toate lucrurile luate în considerare, este un joc de top la fel ca WoW!

Descărcați TERA: (Gratuit)

3. Cadrul de război

Warframe este un shooter la persoana a treia unic și special în felul său. Rămânând fidel genului său MMO, Warframe reușește oferă o experiență MMO ca niciodată.Warframe vă permite controlează războinicii unei rase străvechi Sunt în război cu alte facțiuni.

cadru de război

Gameplay-ul său de acțiune axat pe cooperare îl face un titlu de acțiune unic pe această listă. Există o mulțime de personaje diferite din care să alegeți și fiecare dintre ele are abilitățile sale unice. Da, Warframe s-ar putea să nu sune ca o alternativă perfectă la WoW, dar este un joc grozav de jucat dacă ești dispus să iei puțin timp liber de la WoW.

Descărcați Warframe: (Gratuit)

4. FINAL FANTASY XIV

Pentru oamenii care nu par să se satură niciodată bătălii epice, FINAL FANTASY XIV este un pariu grozav. Ceea ce îl face o alternativă excelentă la World of Warcraft este un joc plin de acțiune, învelit într-o poveste de aventură.

Fie că este Medii incredibile, curse provocatoare sau bătălii puternice., jocul are totul acoperit pentru a face o combinație bună cu WoW. În acest joc, porniți într-o călătorie lungă ca războinic al întunericului pentru a restabili pacea prin eliminarea răufăcătorilor.

FINAL FANTASY XIV

Deși ești binecuvântat cu o mare putere, adversarii tăi sunt la fel de puternici. Deci, ți-ai tăiat temele, cu excepția cazului în care, desigur, îți arăți eroismul pe tot ecranul. Una dintre caracteristicile mele preferate ale acestui joc asemănător WoW este o multitudine de temnițe noi de exploratcare împiedică plictiseala să se strecoare în joc.

De asemenea, noul 8 raiduri de jucători M-au fascinat foarte mult. Punând totul în perspectiva corectă, FINAL FANTASY XIV merită o șansă ca înlocuitor competent pentru World of Warcraft.

Descărcați Warframe: (39,99 USD)

5. Pergamente antice online

Franciza Elder Scrolls nu are nevoie de prezentare, nu? Adică, este o franciză care domină genul RPG de ani de zile. Ei bine, Elder Scrolls Online nu este diferit.

E o joc fantastic care este inspirat din mai multe lumi diferite. Elder Scrolls Online are loc pe continentul Tamriel, unde tu, ca jucător, poți alege să faci parte dintr-una dintre cele trei facțiuni.

elder scrolls online

Elder Scrolls Online poate să nu fie o alternativă completă la World of Warcraft, dar sunt multe de explorat în lumea Elder Scrolls Onlineși este unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer de încercat. Inițial, jocul a primit o mulțime de recenzii mixte, dar dezvoltatorii au făcut o treabă grozavă pentru a menține jocul la zi cu conținut nou.

Descărcați Elder Scrolls Online de pe Steam (59,99 USD)

6. Crack

Fisura este cu siguranta unul dintre cele mai interesante MMO disponibil și oferă multe funcții și instrumente care ar putea fi ucigașul potențial al World of Warcraft în câțiva ani. Cu toate acestea, este încă unul dintre cele mai mari MMO-uri de acolo, deoarece a luat toate aspectele pozitive ale jocurilor MMO și le-a combinat într-un gameplay captivant care captivează pe oricine îl încearcă.

Sparge

Jocul are două facțiuni care sunt în război constant una cu cealaltă și trebuie să-ți ajuți partea să câștige războiul. Este similar cu toate celelalte MMORPG-uri aici cu construirea caracterului și culegerea de resurse.

În afară de asta, trebuie să cauți activ orice Rift din lume și să o închizi înainte ca inamicul să înceapă să iasă din ea. Fii atent ca atacurile bruște se pot dezorganiza complet tot planul tău Așadar, nu le lăsați niciodată din vedere în timp ce căutați defecte. Pe scurt, Rift are totul acoperit pentru a asigura un loc sigur în colecția ta de jocuri asemănătoare WoW.

Descărcați Rift: (Gratuit)

7. Calea Exilului

Path of Exile a ieșit din faza beta deschisă în octombrie 2013 și a devenit rapid un titlu popular MMORPG pe care toată lumea dorea să-l joace. Este plasat în lumea întunecată a fanteziei Wraeclast.și este conceput în jurul unei economii robuste de articole online, a unui mod competitiv PvP și multe altele.

calea exilului

Începeți călătoria în Path of Exile într-o lume necunoscută și încercați explorați zone mari, inclusiv, dar fără a se limita la, temnițe și peșteri infestate de monștri. Scopul tău este să lupți împotriva monștrilor și a altor forțe întunecate pentru a acumula puncte de experiență.

Poți alege să faci echipă cu alți jucători sau să mergi singur într-o misiune rebelă. Jocul este complet liber pentru a juca și nu trebuie să folosiți bani pentru a obține un avantaj față de alți jucători. Asta o face una dintre cele mai bune alternative gratuite la World of Warcraft.

Descărcați Path of Exile (Gratuit)

8. Epoca lui Conan

Dacă ești în căutarea unui joc MMORPG gratuit precum WoW, Age of Conan este perfect pentru tine. Acest joc este vag inspirat din romanele cu același nume. Cu toate acestea, Age of Conan este un rival direct cu World of Warcraft și oferă elemente de joc similare.

vârsta lui conan

Îți alegi clasa preferată cu caracteristici și abilități unice, explorezi lumea vastă, completează misiuni, adună resurse și îmbunătățește abilitățile și echipamentul personajului tău. Ești liber să-ți alegi propriul destin în funcție de stilul tău de joc preferat.

Duceți viața de vrăjitor sau de asasin ascuns, totul depinde de gusturile tale. Unul dintre punctele importante ale acestui joc este opțiunea de a explora legenda lui Conan. Plină de o serie de elemente surprinzătoare, legenda lui Conan nu încetează să uimească.

Descărcați Age of Conan: (Gratuit)

9. Guild Wars 2

Guild Wars 2 nu este exact la fel cu World of Warcraft, dar este pentru cei care caută o nouă experiență cu elemente noi de joc și o poveste unică. Oferă nouă clase unice cu cinci rase diferite. Fiecare clasă aduce la masă propriile abilități și trăsături unice.

Guild Wars 2

El opțiunile de personalizare pentru personajul tău sunt uimitoare care vă va permite să vă personalizați complet personajul în funcție de stilul dvs. Grafica este frumoasă și jocul arată minunat pe ecrane mai mari. daca vrei o experiență MMO complet nouă atunci Guild Wars este cu siguranță un joc pentru tine.

Descărcați Guild Wars 2: (Gratuit)

10. Niciodată iarnă

Dungeons & Dragons este o vastă lume fantastică în care trăiesc diferite creaturi magice și puternice. Există forțe întunecate și forțe bune care se ciocnesc în fiecare colț al acestei lumi. Dacă îți amintești desene animate sau benzi desenate vechi, atunci trebuie să știi cât de uimitor și captivant sunt lumea temnițelor și a dragonilor ar putea fi.

niciodată iarnă

Dacă ați jucat RPG de masă, atunci vă va plăcea Neverwinter, deoarece acest joc vă va permite să experimentați acea lume uimitoare și să o explorați pe consolă sau pe computer.

Puteți alege una dintre cursele oferite și puteți porni într-o aventură magică în lumea Neverwinter. Plină de bătălii epice, aventura te ține absorbit pentru mai multe. Mai simplu spus, este probabil cel mai apropiat lucru de World of Warcraft pe care l-ai obține pe o consolă.

Descărcați Neverwinter: (Gratuit)

11. Black Desert Online

După multă agitație după lansarea sa în Coreea, Black Desert Online a ajuns foarte curând pe piața globală și a reușit să se ridice la înălțimea hype-ului. Este unul dintre jocurile de pe listă care profită din plin de genul MMO pentru a oferă un joc captivant, care se îmbunătățește cu timpul.

Black desert online

Ceea ce face ca Black Desert Online să iasă în evidență față de celelalte jocuri este acesta acțiune agilă luptă și elemente intuitive de gestionare a proprietăților în joc. De la realizarea de alianțe până la achiziționarea propriilor clădiri, Black Desert Online oferă totul.

La naiba, poți chiar preia controlul asupra unui întreg oraș dacă ești suficient de capabil. În general, este un joc foarte bun, care cred că ar trebui să fie pe lista ta.

Descărcați Black Desert Online: (9,99 USD)

12. Forja Cerească

Skyforge este un joc uimitor care vă permite Joacă în rolul unui războinic nemuritor într-un cadru SF avansat tehnologic. Sună grozav, nu? Adică, cine nu și-ar dori să joace un joc MMORPG într-o lume SF?

skyforge

Spre deosebire de multe alte titluri MMORPG în care matchmaking-ul este o problemă importantă, Skyforge permite jucătorilor să-și schimbe clasa personajului în orice moment. Nu numai că elimină problema de asociere, ci și permite jucătorilor să aibă o experiență diferită de fiecare dată când se conectează.

Skyforge are, de asemenea, ceea ce numește un „sistem de prestigiu” care determină nivelul de putere al unui jucător pe baza statisticilor din joc. Jocul are multe de oferit și chiar trebuie să îl jucați pentru a experimenta totul.

Descărcați Skyforge 🙁Gratuit)

13. Dragon Age: Inchiziția

Dragon Age: Inquisition este unul dintre cele mai bune jocuri din serie în ceea ce privește jocul și povestea. El lumea este lovită de demoni care trec prin mai multe breșe În univers. Personajul tău are capacitatea de a sigila aceste breșe și de a ajuta la lupta împotriva demonilor.

inchiziția din epoca dragonului

Treaba ta este să recrutezi noi prieteni, să construiești noi alianțe și să distrugi toți demonii care îți traversează calea. Sigilați toate breșele care provoacă tulburări în populația lumii și ajutați-vă să vă protejați lumea de dominația răului.

Alege o cursă unică pentru eroul tău, fiecare cursă având seturi unice de abilități și caracteristici. Cel mai bun din toate, alătură-te prietenilor tăi în modul de cooperare online pentru a înfrunta împreună forțele răului.

Descărcați Dragon Age: Inquisition (15,95 USD)

14. Războiul Stelelor: Vechea Republică

Star Wars: The Old Republic este un alt joc captivant precum World of Warcraft. Dupa cum război pentru viitorul galaxiei a escaladat, trebuie să faci echipă cu prietenii tăi pentru a salva galaxia de la distrugere. În cazul în care nu doriți să vă alăturați altor jucători, puteți merge singur pentru a vă arăta capacitatea carismatică de luptă de a elimina inamicii.

Războiul Stelelor: Vechea Republică vă permite, de asemenea, să alegeți dacă doriți să preveniți rolul unui susținător loial sau al unui sabotor mortal. În ceea ce privește jocul, este atât intens, cât și captivant, precum World of Warcraft.

Războiul Stelelor, Vechea Republică

Cu o tonă de articole suplimentare la alege și o mulțime de oportunități Pentru a câștiga arme puternice, jocul tău nu va avea niciodată o călătorie accidentată. Tocmai din acest aspect găsesc Star Wars: The Old Republic ceva mai interesant decât WoW.

Una dintre alegerile mele de top pentru acest joc este capacitatea de a explora vechea și periculoasă planetă Onderon, cunoscută pentru jungle înfricoșătoare și prădători vicioși. De asemenea, mi-a plăcut foarte mult și opțiunea de a personaliza armele. Având în vedere toate avantajele Star Wars: The Old Republic, nu ezit să-l numesc un înlocuitor WoW de top.

Descărcați Star Wars: The Old Republic (Gratuit)

15. Destinul 2

Nu în ultimul rând, Destiny 2 are tot felul de articole care vă permit să înlocuiți World of Warcraft pe dispozitivul dvs. Jocul oferă o luptă incitantă cu împușcături la prima persoană. Pe parcurs, ai și șansa de a explora misterele sistemului solar și de a-ți dezlănțui puterea împotriva dușmanilor răi.

La fel ca World of Warcraft, Destiny 2 vă oferă libertatea de a juca ca propriul tău șef. Adică, poți să-ți creezi Gardianul și să alegi arme și armuri puternice pentru a face ravagii pe terenul rivalilor. Dacă doriți să extindeți și mai mult jocurile, vă puteți personaliza și avatarul și chiar și stilul de joc.

destinul 2

Istoria filmului împreună cu o serie de misiuni de cooperare provocatoare este punctul culminant al acestui joc asemănător WoW. Ceea ce mi s-a părut destul de interesant este opțiunea de a concura împotriva prietenilor și a altor jucători într-o varietate de moduri PvP. În plus, oferă multe activități noi de stăpânit și diverse oportunități de a câștiga unelte puternice.

Atâta timp cât nu te sături să-ți înfrunți inamicii frontal, te vei bucura de acest shooter la persoana întâi ca o alternativă remarcabilă la WoW.

Descărcați Destiny 2 (Gratuit)

Întrebări frecvente

Î. Care este jocul cel mai asemănător cu World of Warcraft?

Alături de Blade And Soul, TERA este considerat cel mai apropiat joc de World of Warcraft, în principal datorită gameplay-ului său similar.

Î. Ce tip de joc este WoW?

World of Warcraft (WoW) este un joc de rol online (MMORPG) foarte popular, lansat în 2004 de Blizzard Entertainment.

Î. Există un MMO mai bun decât WoW?

Există destul de multe jocuri precum Blade And Soul, FINAL FANTASY XIV, TERA și Warframe care pot provoca supremația World of Warcraft. Dar pentru mine Blade And Soul este mai bun decât WoW.

Î. Ce MMO ar trebui să joace 2022?

Există o mulțime de MMO-uri de top care merită să fie încercate pe dispozitivul tău. Fie că este vorba despre Elder Scrolls Online plin de acțiune, palpitantul Rift, incredibilul FINAL FANTASY XIV sau atemporalul Warframe, nu lipsesc MMO-urile grozave.

Î. Este Guild Wars 2 mai bun decât WoW?

Guild Wars 2 poate fi considerat o alternativă bună la World of Warcraft. Ar trebui să încercați dacă doriți să schimbați WoW.

Î. Care MMORPG are cei mai activi jucători în 2022?

Cu excepția WoW, Final Fantasy XIV continuă să aibă o bază de utilizatori loiali și obișnuiți în 2020, iar tendința este probabil să continue și în 2022.

Î. Care MMO are cea mai bună grafică?

Dacă sunteți în căutarea unor MMO-uri cu cea mai bună grafică, jocuri precum Final Fantasy XIV și Elder Scrolls Online nu vă vor dezamăgi. Nici cu Black Desert Online nu vei greși.

Cele mai bune jocuri precum World of Warcraft pe care le poți juca

Dacă te-ai săturat deja de World of Warcraft, trebuie să știi că există multe alte jocuri care vor umple golul lăsat de WoW. Jocurile menționate mai sus merită cu siguranță încercate dacă sunteți în căutarea unui stil de joc similar sau a elementelor de joc. Există mai multe MMO-uri care ar fi putut fi trecute sub radar, așa că nu ezitați să menționați jocurile dvs. preferate, cum ar fi World of Warcraft, în comentariile de mai jos.

World of Warcraft a jucat un rol crucial în moldarea genului MMORPG și rămâne un joc popular și fascinant și după un deceniu de la lansare. Cu toate acestea, există și alte jocuri care oferă aproape același concept și care merită să fie încercate în cazul în care Eroii Azerothului au nevoie de o pauză. În această listă de alternative notabile la World of Warcraft pentru 2022, Blade and Soul, TERA, Warframe, FINAL FANTASY XIV, Elder Scrolls Online, Rift, Path of Exile și Age of Conan sunt câteva dintre cele mai bune opțiuni disponibile. Aceste jocuri oferă o mulțime de oportunități de a explora medii uimitoare și niveluri captivante de acțiune, care le-ar putea face să fie rivalii perfecti la WoW.
“Închei această postare cu gândul că tehnologia continuă să ne uimească și să ne transforme viețile în moduri neașteptate. Să fim mereu curioși și deschiși către schimbare, pentru că în lumea tehnologiei nu există limite! Ne revedem curând, cu noi descoperiri pasionante în acest domeniu fascinant!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x