Top 15 Jolly Rogers – Clasamentul celor mai bune modele la un loc

One Piece - Jolly Rogers
⏱️ 19 min read

Titlul “15 cei mai buni Jolly Rogers într-o singură bucată (clasament)” se referă la o listă cu cele mai impresionante și distincte vapoare pirate decorat cu Jolly Roger, celebra steag de pirat cu scheletul încrucișat și o sabie. Această listă cuprinde 15 dintre cele mai bune nave într-un singur clasament. Fiecare Jolly Roger este diferit, având detaliile și aspectul său unic. Acestea au fost alese, probabil, pe baza popularității lor în cultura populară, a istoriei și a impactului lor asupra pirateriei. Clasamentul poate fi foarte interesant pentru iubitorii de istorie și aventură, oferind o privire asupra celor mai faimoase nave de pirati în timp.

Cu toții am asistat la echipaje înfricoșătoare de pirați traversând ape pentru a-și atinge scopurile și obiectivele. Echipaje legendare de pirați One Piece precum Rogers, Whitebeard și Rocks sunt doar câteva exemple. Pirații de pălărie de paie, inimi și copii sunt trei echipaje populare în rândul noii generații de pirați, care își fac un pas pentru a-și revendica propriul statut legendar. Deși pirații au multe caracteristici izbitoare, Jolly Roger (sau steagul pirat) este primul lucru pe care toată lumea îl observă. Așadar, pe baza a ceea ce am văzut despre anime-ul One Piece până acum, am alcătuit o listă clasată cu primii 15 Jolly Rogers. Fanii fermi de One Piece sunt familiarizați cu termenul „Jolly Roger”, dar dacă ești nou în comunitate, nu-ți face griji, avem o explicație pentru tine chiar mai jos. Așa că citește mai departe pentru a afla unde apare Jolly Roger preferatul tău pe această listă clasată.

Top Jolly Rogers în One Piece (2022)

Notă: Acest articol conține spoilere despre echipajele de pirați One Piece. Așa că asigurați-vă că vizionați anime-ul One Piece sau citiți manga în prealabil pentru a nu vă strica experiența.

Ce este un Jolly Roger în One Piece?

Jolly Roger este numele tradițional pentru steagurile folosite pentru a identifica o corabie de pirați. Mai simplu spus, este simbolul drapelului pirat. Este el semnul craniului pe steag a unui echipaj de pirați, făcându-i identificabili în apele vaste. De aceea este cunoscut și sub numele de Simbolul Craniului sau Marcu. Jolly Rogers reprezintă o mare problemă în lumea One Piece. Scopul principal al unui Jolly Roger este să diferențieze un echipaj de pirați de altul.

tipuri de jolly rogers

Diferitele tipuri de Jolly Roger pe care le-am văzut în lumea One Piece sunt următoarele:

 • Conține un semn de craniu pe oase încrucișate sau plasate atât pe orizontală, cât și pe verticală.
 • Poate fi proiectat și în jurul unei persoane din echipaj, în special căpitanului echipajului piraților. De exemplu, Jolly Roger din Luffy’s Straw Hat Pirates are pălăria de paie deasupra semnului craniului.
 • Pe lângă designul obișnuit al mărcii de craniu, am văzut și modele bazate pe fețe zâmbitoare precum Heart și Jolly Rogers al piratului Donquixote.
 • Semnul craniului poate fi prezent doar pe un Jolly Roger, așa cum am văzut pe steagurile piraților Rocks și Red Hair.
 • În unele cazuri, am văzut și jolly Rogers fără urme de craniu. De exemplu, piratul lui Cook și Roshio, Jolly Rogers, care, din păcate, nu a ajuns pe această listă.

Importanța lui Jolly Roger

Un Jolly Roger este important deoarece oferă fiecărui echipaj de pirați un aspect distinctiv de marcă și îi ajută să-și distingă bunurile, cum ar fi navele și zonele pe care le controlează. Fiecare echipaj de pirați are scopuri, credințe și părtiniri diferite, iar Jolly Roger se bazează pe aceste ideologii. Prin urmare, vin în diferite forme și modele.

Acest steag respinge imposibilitățile! Este simbolul credinței!-DR. HIRILUK

După cum a menționat Dr. Hiriluk în anime, steagul pirat respinge imposibilitățile, ceea ce înseamnă că nu există limite pentru Jolly Rogers și poate simboliza diferite idealuri. Există mai multe moduri în care oamenii îl percep pe un jolly Roger. Unele dintre lucrurile pe care le-am văzut sunt:

 • Poate fi folosit ca simbol pentru flexează puterea echipajului piraților în lume. Cei patru împărați folosesc această metodă pentru a marca teritoriile pe care le conduc. Ele oferă protecție cetățenilor, uneori în schimbul unor bunuri.
 • Poate fi folosit pentru a semnifica idealuri precum prietenia, libertatea, convingerile și multe altele.
 • Este de mare importanță pentru lideri, iar aceștia îi vor pedepsi pe cei care pătează reputația drapelului.
 • Jolly Roger poate fi folosit ca simbol al speranței împotriva opresiunii. De exemplu, regatul Sakura are steagul lui Dr. Hiriluk ca steag național după detronarea lui Wapol.

Cele mai bune steaguri de pirat One Piece (clasat)

Acum că aveți o idee despre ce sunt Jolly Rogers și cum funcționează ei în universul One Piece, să nu vă ținem să așteptați și să trecem la lista clasată, nu-i așa? Iată lista noastră cu 15 Jolly Rogers populari din One Piece:

1. Pirații din pălărie de paie

 • nume japonez: Mugiwara no Ichimi
 • recompensă totală: 8.816.001.000 de fructe de pădure
 • Căpitan: Maimuța D. Luffy
 • Navă: Going Merry (fost), Thousand Sunny (prezent)

Ei bine, fără îndoială, Jolly Roger al piraților Pălărie de Paie se află în fruntea topurilor articolului nostru. Steagul pare simplu, totuși, prezintă emblematica pălărie de paie deasupra craniului, ceea ce îl face mai încărcat decât altele. Pirații din Pălărie de Paie urcă acum într-un ritm mai rapid și sperăm că Luffy va găsi comoara lui One Piece în curând. În acest fel, cu Luffy devenind regele piraților și cucerind mările, acest Jolly Roger va atinge un statut legendar care va fi de neatins de orice alt echipaj de pirați.

2. Piratii rosii

O imagine a jolly Roger de la pirații cu părul roșu din One Piece.
 • nume japonez: Akagami Kaizoku-dan
 • recompensă totală: Macar 4.142.900.000 fructe de padure
 • Căpitan: rude
 • Navă: Nenumit (fost), Forța Roșie (prezent)

Renumitii pirați Red Hair au un steag legendar care seamănă cu liderul lor Shanks. craniul este cicatrice, asemănătoare cu ceea ce vedem pe chipul lui Shank. De asemenea, el folosește culoarea roșie preferată pentru aceeași. De asemenea, în loc de oasele încrucișate obișnuite de pe spatele său, acest steag pirat include o pereche de săbii, ceea ce semnifică priceperea sabiei lui Shanks în One Piece.

Săbiile și cicatricea fac acest Jolly Roger să arate mult mai cool. Jolly Roger al Piraților Păr Roșu este la fel de emblematic ca și echipajul de pirați și abia așteptăm să vedem mai mult din iubitii noștri Shanks în curând.

3.Roger Pirates

O imagine cu jolly Rogers de la pirații Roger din One Piece.
 • nume japonez: Kaizokudan roșu
 • recompensă totală: Pe 5.564.800.000 fructe de padure
 • Căpitan: Scopul domnului Roger
 • Navă: Jackson Gold

Jolly Roger al Regelui Piratului este la fel de legendar ca el și detine mustață puternică pe fața craniului marca. O singură privire a acestui steag pirat a fost suficientă pentru a trimite fiori pe coloana vertebrală adversarului. Așa era cât de mare și de înfricoșător era Roger pe vremea lui.

Povestea One Piece începe cu regele piraților, dar fanii au trebuit să aștepte mult pentru a vedea nava lui Roger vesel și a lui Roger. L-am văzut prima dată pe Regele Pirat Jolly Roger în filmul Strong World. Dar adaptarea anime a trecutului lui Roger în arcul Wano (vezi lista arcurilor One Piece în ordine) a făcut ca steagul să arate și mai bine și mai frumos. Și din moment ce regele piraților a reușit să cucerească mările, acesta este unul dintre acei Jolly Rogers care a făcut înconjurul lumii One Piece.

4. Pirații cu Barbă Albă

O imagine a jolly Rogers de la pirații Whitebeard din One Piece.
 • nume japonez: Shirohige Kaizokudan
 • recompensă totală: Pe 10.010.000.000 fructe de padure
 • Căpitan: Edward Newgate (fost), Marco (actor)
 • Navă: Moby-Dick

Pirații cu Barba Albă sunt unul dintre cele mai legendare echipaje de pirați din toate timpurile și singurul rival egal cu puternicii pirați Roger din One Piece. Căpitanul Barbă Albă, considerat cel mai puternic om din lume, are un roger vesel care seamănă izbitor cu el.

Acest Jolly Roger are Mustața Fierce a lui Barba Albă pe fața semnului craniului, împreună cu zâmbetul său rece. Roger și Whitebeard împărtășesc un design similar pentru jolly rogers lor, pe care fanii îi plac cel mai mult.

5. Fiarele Piratii

O imagine a jolly Roger de la pirații Beast din One Piece.
 • nume japonez: Hyakuju Kaizokudan
 • recompensă totală: Macar 11.179.100.000 de fructe de pădure
 • Căpitan:kaido
 • Navă: navă fără nume

Piratii bestie au fost unul dintre cele mai urâte echipaje de pirați peste mări prin stăpânirea lui tiranică. Au fost conduși de una dintre cele mai puternice creaturi de pe planetă, înfricoșătorul Kaido. Asemenea figurii gigantice a lui Kaido, Beast Pirates Jolly Roger prezintă un mare Craniu cu coarne Kaido și are oase care înconjoară craniul într-un mod foarte cool. Au unul dintre cei mai înfricoșători Jolly Rogers pentru echipa lor copleșitoare din One Piece.

6. Piratii inimii

O imagine cu jolly Rogers de la pirații Heart din One Piece.
 • nume japonez: Hato no Kaizokudan
 • recompensă totală: Macar 3.000.000.500 de fructe de pădure
 • Căpitan: Trafalgar D. Legea apei
 • Navă: Țarpă de stâlp

Trafalgar Law trebuie să fie unul dintre cele mai bune personaje din anime-ul One Piece. De asemenea, Heart Pirates Jolly Roger este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni din serie. Încălcând stereotipurile, acest Jolly Roger nu include un craniu și oase. În schimb, Pirații Inimii folosesc un design complet nou cu a smiley instalat pe cârma unei nave.

Puteți spune chiar că Law a fost inspirat din designul piraților Donquixote (vezi Jolly Roger mai jos), dar l-a făcut să arate și mai bine. Acest jolly Roger arată fermecător și este greu de învins din punct de vedere al stilului în lumea One Piece.

7. Piratii Arlong

O imagine a jolly Rogers de la pirații Arlong din One Piece.
 • nume japonez: aron ichimi
 • recompensă totală: Macar 42.500.000 de fructe de pădure
 • Căpitan: Arlong
 • Navă: rechin excelent

Pirații Arlong au fost primul grup de pirați înspăimântători pe care i-am văzut în anime-ul One Piece, iar jolly lor Roger este unic. Acest echipaj de pirați Fishman a fost condus de Arlong, unul dintre primii antagoniști ai seriei. Jolly Roger al Piraților Arlong prezintă un rechin cu nas, reprezentând Arlong el însuși, împreună cu coada lui curbată. Nu are craniul, dar are oasele încrucișate obișnuite pe spate. Și chiar și atunci, este unul dintre cei mai buni Jolly Rogers cu siguranță.

8. Pirații de stâncă

O imagine a lui Jolly Roger de la pirații Rocks în One Piece.
 • nume japonez: Rokkusu Kaizokudan
 • recompensă totală: Macar 570.000.000 de fructe de pădure
 • Căpitan: Rocas D. Xebec
 • Navă: Un strain

Rocks Pirates au condus mările cu groază și, cu siguranță, știm foarte puține despre ele. Și pentru un echipaj de pirați atât de îngrozit, au un design rău pentru Jolly Roger. Include a semn de craniu cu corn de diavol și este vopsit în culoare roșu închis pentru a face să pară mai rău.

Pirații Rocks erau conduși de Rocks și aveau trei dintre cei patru împărați anteriori, inclusiv Big Mom, Kaido și Whitebeard, ca membri ai echipajului. Vă puteți imagina pe acești trei lucrând sub un personaj legendar masiv?

9. Piratii de lopata

O imagine cu jolly Rogers de la pirații Spade din One Piece.
 • nume japonez: Supedo Kaizokudan
 • recompensă totală: Cel puțin 100.000.000 de fructe de pădure
 • Căpitan: Portgas D. Ace
 • Navă: Spadille Piece

Înainte ca Ace să se alăture piraților lui Whitebeard și să jure să-l facă pe Whitebeard următorul rege al piraților, el avea propriul său echipaj de pirați, pirații Spade. Similar cu Pirații din pălărie de paie, Jolly Roger al lui Ace în One Piece îl are și pe al lui pălărie de top emblematică cu craniu.

Ceea ce face acest Jolly Roger unic este pălăria cu craniu, care are două fețe mici, una fericită și alta tristă. Acest lucru face designul revigorant și iese în evidență printre marea de cranii și oase. De asemenea, lopata din fundal și simbolul focului deasupra emoticoanelor este ca o cireșă deasupra. Prezintă acest Jolly Roger într-un stil înflăcărat, asemănător cu fructul diavolului Mera Mera no Mi (Flacă) al lui Ace.

10. Pirații Barbă Neagră

O imagine a jolly Roger de la pirații Blackbeard din One Piece.
 • nume japonez: Kurohige Kaizokudan
 • recompensă totală: Macar 4.194.200.000 de fructe de pădure
 • Căpitan: Marshall D. Teach
 • Navă: Xebec Sabre

Blackbeard Pirates câștigă putere și este principalul antagonist din One Piece chiar acum. Se laudă lui Jolly Roger trei semne ale craniului cu ochii în direcții diferite. Există o teorie populară conform căreia Marshall D. Teach (cunoscut în mod popular sub numele de Blackbeard) nu are un corp normal. Acest organism special i-a permis mănâncă două fructe ale diavolului Imediat. Și acum, Teach are în vedere un alt fruct al diavolului în viitor. Așa că da, la fel ca existența lui, Jolly Roger al lui este și el misterios.

11. Piratii Donquijote

O imagine a jolly Rogers de la pirații Donquixote din One Piece.
 • nume japonez: Donkihōte Kaizoku-dan
 • recompensă totală: Cel puțin 813.000.000 de fructe de pădure
 • Căpitan: Donquixote Doflamingo
 • Navă: Flamenco Numancia

Conduși de Doflamingo, pirații Donquixote au fost regii lumii interlope și unul dintre cele mai malefice echipaje din istoria piraților. Chiar înainte de pirații Heart, ei au fost cei care au introdus designul bazat pe chipuri zâmbitoare pentru Jolly Rogers. Jolly Roger de la Pirații Donquixote prezintă un chip zâmbitor tăiat. Doflamingo îl considera pe jolly Roger important și pedepsea oamenii dacă îi pătau reputația.

12. Copii pirați

O imagine a lui Jolly Roger din Kid Pirates în One Piece.
 • nume japonez: Kiddo Kaizokudan
 • recompensă totală: Cel puțin 3.200.000.000 de clopote
 • Căpitan: Eustas Kid
 • Navă: Victoria Punk

Eustass Kid conduce pirații Kid, iar jolly lui Roger se bazează pe căpitanul său. La fel ca înfățișarea căpitanului Kid, semnul craniului apare părul ca niște flăcări cu răcitoare/ochelari deasupra a craniului În plus, craniul este înconjurat de flăcări. Acest design se bazează pe stilul punk rock din anii 80. Toți pirații One Piece din noua generație au modele atât de cool și la modă pentru Jolly Rogers, nu?

13. Pirații Kuja

O imagine a jolly Rogers ai piraților Kuja din One Piece.
 • nume japonez: Kuja Kaizokudan
 • recompensă totală: Macar 1.739.000.000 de fructe de pădure
 • Căpitan: Boa Hancock
 • Navă: Parfum Yuda

Kuja Pirates este condus de împărăteasa pirată Boa Hancock. La fel ca frumusețea lui, și jolly lui Roger iese în evidență. Pirații Kuja reprezintă pirații celor nouă șerpi. După cum sugerează și numele, marcajul craniului aici este extins pentru a include nouă șerpi în jurul său. Este o idee grozavă să înlocuiți oasele încrucișate obișnuite cu șerpi, în special pe fundalul roșu. Deoarece puterile Prințesei Boa Hancock sunt similare cu cele ale gorgonei grecești Medusa, a fost o mișcare inteligentă să includă șerpii aici.

14. Buggy Pirates

O imagine a lui Jolly Roger de la pirații Buggy din One Piece.
 • nume japonez: Bagi Kaizokudan
 • recompensă totală: Cel puțin 3.320.000.000 de fructe de pădure
 • Căpitan: Buggy
 • Navă: cort mare

Buggy Pirates este condus de căpitanul Buggy the Clown și, ca mulți alții, acest Jolly Roger se bazează pe căpitanul său. Așa cum sugerează și numele căpitanului, craniul lui Jolly Roger are un machiaj de clovn și un nas roșu. Craniul este înconjurat de oase încrucișate obișnuite. Este unul dintre primii fani Jolly Rogers pe care i-au cunoscut și este cool și amuzant în felul lui.

15. Pirații Big Mom

O imagine cu jolly Rogers de la pirații Big Mom din One Piece.
 • nume japonez: Biggu Mamu Kaizokudan
 • recompensă totală: Macar 10.121.500.000 de fructe de pădure
 • Căpitan: charlotte linlin
 • Navă: Regina Mama Chanter

Big Mom Pirates a fost condus de Big Mom, care a fost unul dintre cei patru împărați ai mării. Pentru un împărat, designul acestui Jolly Roger arăta ca desenul unui copil și a fost hilar când a fost afișat pentru prima dată în anime. Cu ușurință unul dintre cele mai proaste modele pentru un fost împărat care a condus mările îngrozit.

Jolly Roger apare din Big Mom un design ridicol cu ​​buzele mari ale lui Big Mom pe craniu. În plus, păstrează mult mai multe caracteristici ale căpitanului, cum ar fi pălăria, părul ei roz etc. Și în loc de oase încrucișate, are bastoane de bomboane încrucișate și dispuse pe ambele părți cu un copac în partea dreaptă.

Întrebări frecvente despre Jolly Rogers din One Piece

Cine este cel mai faimos pirat?

Regele Piratului Gol D. Roger este cel mai faimos pirat al tuturor timpurilor, deoarece numele lui este cunoscut peste tot.

Zoro are un Jolly Roger?

Da! Autorul Eichiiro Oda a împărtășit jolly rogers personale pentru diferite personaje One Piece, iar Zoro are și unul.

Cine este cel mai bun echipaj de pirați din One Piece?

Totul depinde de preferințele personale ale oamenilor, pentru noi cu siguranță este vorba despre iubiții noștri Pirați din Pălărie de Paie.

Cel mai bun Jolly Rogers din One Piece

Deci, acesta este un final pe lista noastră care include cei mai buni Jolly Rogers din lumea One Piece. Sperăm că ați reușit să vedeți niște steaguri pirați unice și să înțelegeți importanța lor în viața piraților în One Piece. De asemenea, sperăm că sunteți de acord cu noi în clasamentul celor mai buni jolly rogers din serie. Clasamentul s-a făcut pe baza designului lor și, de asemenea, pe un pic de popularitate. Între timp, spune-ne Jolly Roger preferatul tău în comentariile de mai jos.

Articolul prezintă importanța Jolly Roger-ului în universul anime-ului One Piece și prezintă o listă cu primii 15 Jolly Rogers populare din serie, clasate pe baza caracteristicilor lor distinctive. Jolly Rogers sunt steagurile folosite pentru a identifica corăbiile de pirați și au o importanță semnificativă pentru fiecare echipaj de pirați în parte, în funcție de ideologiile și scopurile lor. Cele mai bune steaguri de pirat din One Piece sunt cele purtate de Pirații Pălărie de Paie, Pirații Roșii, Roger Pirates, Pirații cu Barba Albă, Bestia Pirates și Pirații Inimii. Articolul conține spoilere pentru cei care nu au urmărit seria și explică ce este un Jolly Roger și rolul său în universul One Piece.
Încheiem aici această postare plină de informații și noutăți din lumea tehnologiei. Sperăm că ți-a fost de folos și ai găsit informațiile de care aveai nevoie. Îți mulțumim pentru că ne-ai ales să ne fiu sursă de inspirație și informare. Nu uita să revii săptămânal pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și opinii din domeniu. Cu pasiunea voastră, ne întâlnim curând!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x