Top 16 aplicații de desen pentru iPad – Recenzii și recomandări

Cele mai bune 16 aplicații de desen pentru iPad-ul tău
⏱️ 22 min read

Dacă ești un pasionat de desen și ai un iPad, atunci cu siguranță te interesează cele mai bune aplicații de desen pentru acest dispozitiv. În cele ce urmează, îți prezentăm cele mai populare și funcționale 16 aplicații de acest tip.

Aceste aplicații te ajută să ai o experiență de desen cât mai aproape de cea pe hârtie, oferindu-ți diverse instrumente și opțiuni de personalizare. Poți alege de la pensule cu diverse texturi și forme, la paletă cu culori și chiar la opțiuni de editare, salvare și distribuire a lucrărilor.

În funcție de stilul tău de desen sau de nivelul de experiență, poți alege între aplicații care oferă un aspect mai naturalistic sau unul mai stilizat, precum și între cele pentru începători sau pentru profesioniști.

În plus, majoritatea aplicațiilor oferă și suport pentru diferite tipuri de stilouri și chiar sincronizare cu alte dispozitive, astfel încât să poți lucra și pe alte gadgeturi.

În concluzie, aceste 16 aplicații sunt utilitarul perfect pentru orice pasionat de desen, oferind o varietate de instrumente și funcții pentru a te ajuta să îți dezvolți talentul și creativitatea, și să ai mereu cu tine un instrument de creativitate.

iPad-ul s-a dovedit a fi un pachet complet care poate face aproape orice. De asemenea, iPad-ul a fost la pachet cu o grămadă de noi funcții iPadOS 15 care și-au extins arsenalul. Unul dintre lucrurile pentru care mulți proprietari folosesc iPad-ul este desenul și schițele. Ai putea fi un artist care dorește să-ți folosească pasiunea și Apple Pencil-ul sau poate cineva abia la început în această lume. În orice caz, am venit cu o listă utilă cu cele mai bune aplicații de desen pentru iPad pe care le puteți folosi pentru călătoria dvs. creativă. Pleacă!

Cele mai bune aplicații de desen pentru iPad

Această listă conține nu numai cele mai bune aplicații de desen plătite pentru iPad, ci și unele uimitoare gratuite. Utilizați tabelul de mai jos pentru a naviga la aplicația care vă atrage atenția și pentru a citi despre ea.

1. Procreează

Cu siguranță una dintre cele mai bune aplicații de desen pentru iPad, Procrea Se dovedește a fi un pachet complet pentru artiștii cărora le place să deseneze și să-și manipuleze lucrările în orice fel. Această aplicație cu design clar este foarte simplă și oferă opțiuni extinse de pânză și machete prefabricate pentru a vă stimula creativitatea și pentru a vă arăta ce poate realiza Procreate.

Setul integrat de instrumente este foarte cuprinzător și depășește 130 de perii din care să alegeți, fiecare dintre ele are avantaje personalizabile. Puteți chiar să vă personalizați creion cu mereProprietățile includ dimensiunea, sângerarea, anti-aliasing și chiar deformarea. Pentru artiștii care doresc să-și ducă creativitatea la următorul nivel, consultați Procreate.

Preț: 9,99 USD

obține Procrea

2. Desen Adobe Illustrator

În timp ce Adobe a pus la dispoziție opțiuni mai noi, desen ilustrator rămâne o alegere solidă pentru utilizatorii care caută aplicații de desen pe iPad. Această aplicație de desen la îndemână are o listă de formate diferite din care să alegeți, inclusiv cele prefabricate pentru iPad în modurile portret și peisaj.

Desen Adobe Illustrator

Aspectul lui Illustrator Draw, deși este puțin mai simplu, își servește foarte bine scopul, iar aplicația oferă chiar și o 30 de secunde introducere înainte de a începe să-l utilizați. Există suport multistrat pe care le puteți crea rapid, pensule personalizabile pe care le puteți folosi pentru a desena și chiar un frumos trecerea timpului funcție care creează un interval de timp odată ce ați desenat suficient de mult. În plus, puteți trimite și modelele dvs. care merg până la 8K direct comportament cu integrarea prevăzută. Pentru artiștii aflați deja în ecosistemul Adobe care caută o nouă aplicație de desen, verificați aceasta.

Preț: Gratuit (achiziții în aplicație)

obține desen ilustrator

3. Schiță de linie

Proiectat având în vedere simplitatea și ușurința de utilizare, schiță în linie este o aplicație de desen pentru iPad care oferă ambele, fiind totuși potrivită pentru a oferi o experiență bună de desen și schiță. La fel ca Adobe Draw, Linea vine cu un aspect simplu care plasează instrumentele în dreapta și o paletă de culori în stânga. Există o presetare a 5 straturi de care utilizatorii pot profita.

schiță în linie

Selecția de instrumente este bună, cu opțiuni de ajustare a mărimii cursei chiar lângă instrument. Un lucru util pe care Linea Sketch îl are este seturi de culori. Aceste seturi variază de la o selecție care conține tonuri bogate și închise până la culori de design aplicat și gri calde/neutre. Artiștii își pot crea chiar propriile lor paleta personalizata combinând culorile tale de zi cu zi. De asemenea, poți răsturnează-ți pânza orizontal sau vertical și chiar blocați-l pe loc dacă doriți. Consultați Linea Sketch pentru o aplicație de desen simplă și bună pentru iPad.

Preț: Gratuit (achiziții în aplicație)

obține schiță în linie

4. Adobe proaspăt

LA special făcute aplicație de desen pentru iPad și Apple Pencil, chirpici proaspăt este cea mai nouă adăugare a companiei la setul de instrumente de desen. Cu Fresco, artiștii pot crea cu ușurință desene raster și vectoriale și chiar le pot amesteca. Deoarece sistemul Adobe Cloud este aplicat Fresco, tot ceea ce desenați va fi sincronizate pe toate platformele, inclusiv desktop-uri.

Aplicații de desen pentru iPad din Adobe Fresco

În plus, puteți chiar să vă importați lucrarea în alt software, cum ar fi Adobe Photoshop și Illustrator, pentru acele modificări, dacă este necesar. Adobe Fresco are o combinație plăcută de diverse instrumente, inclusiv pensule pentru pixeli și vectori, instrumentul de pată și chiar forme pe care le puteți insera rapid. Puteți chiar să inserați casete de text și să alegeți stilul și dimensiunea fontului în consecință. Dacă un artist caută o aplicație de desen care funcționează eficient pe toate platformele, încercați Adobe Fresco.

Preț: Gratuit (achiziții în aplicație)

obține chirpici proaspăt

5. Designer de afinitate

Această aplicație de desen pentru iPad este un port al versiunii desktop populare care este folosită de o multitudine de artiști pentru a crea logo-uri, modele și multe altele. Deși cam scump designer de afinitate pentru iPad se ridică la nivelul mentalității profesionale pentru care a fost conceput. Aplicația oferă un set extins de instrumente care are peste 100 de pensule împreună cu pânze care acceptă până la Scalare la 120 fps.

designer de afinitate

În plus, această aplicație proiectată profesional sprijină și crearea de artă digitală și imprimată. Apple Pencil cu Affinity Designer funcționează la fel de bine cum v-ați aștepta, profitând de toate funcțiile sale pentru a oferi o experiență de desen uimitoare. Dacă ești un artist profesionist în căutarea unei aplicații de desen care să te ajute să obții un venit, consultă Affinity Designer pentru iPad.

Preț: 19,99 USD

obține designer de afinitate

6. Autodesk Sketchbook

Autodesk Sketchbook este un bun exemplu de combinație de instrumente excelente de desen, design ușor de utilizat și integrare bună. aplicația insta launcher s-a terminat 190 de perii prin suita sa de instrumente, de la pensule vechi până la designeri și artă plastică. Designul aplicației este plin de animații rapide.

Autodesk Sketchbook

Puteți comuta fără probleme între instrumente, aspect și editor de straturi prin atingerea unui buton. De asemenea, adăugarea altor instrumente, cum ar fi riglă, ghiduri și oglindă, adaugă mai multă putere Autodesk Sketchbook. Odată ce ați terminat cu desenul și schița, le puteți stoca cu ușurință cutie poștală care se integrează direct. Pentru utilizatorii Adobe care doresc să importe în fișierele lor Photoshop, Autodesk Sketchbook face și asta. Incearca.

Preț: Gratuit

obține Autodesk Sketchbook

7. Concepte

Orientat nu numai spre desen, ci și spre idee și luare de note, Concepte este o aplicație de desen pentru iPad care se învârte în jurul flexibilității. Conceptele sunt de natură infinită, ceea ce înseamnă că obțineți o pânză infinită pe care poți crea straturi infinite și chiar dacă greșești, poți anulare infinită ori.

Captură de ecran a conceptelor

A doua parte a flexibilității vine în ajustabilitate, deoarece puteți ajusta diverse comenzi rapide și instrumente în aplicație pentru a se potrivi propriului flux de lucru. Ne-a plăcut în special că aplicația a întrebat dacă utilizatorul este Stanga sau dreapta El a livrat pentru accesibilitate. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că versiunea gratuită a aplicației oferă utilizatorilor 16 perii și 5 straturi dar din fericire pânza lui este încă infinită. Planurile de plată ale Concept sunt destul de accesibile și există chiar și un Probă gratuită de 3 zile poți să iei. Conceput atât pentru profesioniști, cât și pentru utilizatorii ocazionali, Concepts ar putea fi ceea ce cauți. Faceți testul și aflați.

Preț: Gratuit (achiziții în aplicație)

obține Concepte

8.Astropad standard

S-ar putea să fii confuz de ce. astropad standard Are un preț atât de mare, dar există un motiv bun pentru asta. Deși ați putea crede că Astropad este doar o altă aplicație de desen pentru iPad, aceasta face ceva mai mult. Astropad Standard transformă iPad-ul într-o filă de desen pentru Mac. Utilizarea acestei aplicații vă va permite să utilizați iPad-ul pentru a desena fără probleme ca un tableta wacom în timp ce rezultatele sunt afișate pe Mac.

Captură de ecran Astropad

În felul acesta poți combina editarea imaginilor pe Mac și desenarea pe iPad fără a cheltui de două ori mai mult pe o tabletă grafică. Astropad Standard folosește Apple Pencil la întregul său potențial și îi ajută pe artiști desenează direct în aplicații precum PhotoShop, Illustrator, Lightroom și multe altele. Deci, dacă ați căutat mereu o aplicație unică ca aceasta, iată-o.

Preț: 29,99 USD

obține astropad standard

9. Școala de schițe Tayasui

Această aplicație este pentru părinții care au copii care nu se pot opri din desen și visează să facă asta pentru a trăi. Școala de schițe Tayasui Este versiunea redusă a aplicației principale care a primit o alegere a editorului și este destul de populară. Această aplicație atractivă a fost concepută într-un mod jucăuș.

captură de ecran a aplicației de desen pentru ipad școală schiță tayasui

Pe lângă faptul că are multe instrumente. (douăzeci) și navigare rapidă către setări, Școala Tayasui are un set complet de videoclipuri cu lecții de învățare care îi învață pe tineri să deseneze în timp ce îi distrează în același timp. Schițele pot fi împărțit în mai multe mape cu coperți colorate. Zona de desen a aplicației are un design îndrăzneț, astfel încât copiii să se poată orienta cu ușurință și să deseneze după cum doresc. Cu toate acestea, nu vă descurajați dacă credeți că este doar o aplicație pentru copii. Utilizați școala Tayasui ca loc de joacă gratuit și dezlănțuiți-vă creativitatea.

Preț: Gratuit

obține Școala de schițe Tayasui

10. Desen Comic

Desenați numai benzi desenate pe iPad și ați căutat o aplicație potrivită? Ei bine, ai noroc desen comic Se bazează tocmai pe asta. Această aplicație de desen pentru iPad se concentrează exclusiv pe oferirea artiștilor de desene desenate cu o platformă pentru a-și dezlănțui creativitatea. In timp ce plătitComic Draw vine cu un Proba de 14 zile pe care îl puteți folosi pentru a începe călătoria dvs. de desen de benzi desenate. Aplicația are un ghid de pornire rapidă și o altă benzi desenate care se dovedește a fi un bun punct de referință.

Captură de ecran Comic Draw

Puteți selecta dintr-o mare varietate de machete care sunt împărțite în regiuni precum SUA și Europa și chiar au un aspect specializat design mânecăpoți să folosești Desigur, Comic Draw vă ajută să plasați panouri de benzi desenate personalizate. Există, de asemenea, un set de instrumente care conțin diferite pensule și casete de text cu aspect de benzi desenate. litere stilizate. Vrei să-ți aduci personajele la viață? Introduceți întotdeauna clasicele bule de vorbire comice. Consultați Comic Draw dacă nu vă puteți opri să desenați benzi desenate sau doriți să vă implicați.

Preț: Gratuit (achiziții în aplicație)

obține desen comic

11. ShadowDraw: învață să desenezi

Dacă ai vrut mereu să înveți să desenezi, dar nu ai știut niciodată cum să începi, acum vei face. desen în umbră se bazează pe ideea exactă de a învăța utilizatorii cum să deseneze de la zero și de a le oferi o marjă largă pentru a face tot felul de greșeli. Gândiți-vă la aplicație ca la o hârtie de calc digital. În mod similar, Shadowdraw ghidează utilizatorii prin desenele preînregistrate care apar pas cu pas.

Shadowdraw Captură de ecran

Utilizatorul desenează peste acele linii presetate și, înainte de a-și da seama, are un desen complet al unei pisici. Pe lângă colecția gratuită, care prezintă un amestec de personaje istorice, animale și educație, există cursuri plătite care te va face să atragi războinici spartani, castelul Neuschwanstein, printre multe altele. Cu toate acestea, aplicația începe cu elementele de bază și învață elemente importante precum umbrirea, desenul cu o singură linie și crearea pas cu pas. ShadowDraw este o aplicație de desen pentru iPad pe care ar trebui să o descarce potențialii artiști.

Preț: Gratuit (achiziții în aplicație)

obține desen în umbră

12. Transferăm hârtie

Hârtie este o altă aplicație simplă de desen pentru iPad care include câteva caracteristici interesante. Aplicația împarte diverse schițe în jurnale care cad pe ecranul iPad-ului cu o animație rapidă. Designul aplicației este o combinație bună de elemente copilărești și un design profesional. Setul de instrumente pentru hârtie este decent, cu instrumente precum creion, creion și radieră, printre altele.

captură de ecran de hârtie

Cu toate acestea, o caracteristică pe care ne-am iubit este funcția de derulare cu două atingeri care permite utilizatorilor să-și ștergă toate greșelile atingând și rotind apoi degetele în sens invers acelor de ceasornic. Pentru a familiariza noii utilizatori, Paper oferă a jurnal interactiv plin de mici videoclipuri care diferă pe fiecare pagină. poti chiar sa cumperi hârtie profesională și deblocați și mai multe funcții. Pentru artistul ocazional căruia îi place să deseneze fără să se complice prea mult, Paper by We Transfer este o aplicație bună de desen pentru iPad.

Preț: Gratuit (achiziții în aplicație)

obține Hârtie

13. Montaj: Design grafic și artă

Îți place să creezi desene detaliate din pictograme și forme vectoriale? Asa de Asamblare este aplicația potrivită pentru tine. Această aplicație de desen pentru iPad combină un număr mare de autocolante, forme, texte și stiluri pentru a oferi utilizatorilor libertatea de a crea ilustrații pe cont propriu.

aplicații de desen pentru ipad de asamblare

La fel ca și numele său, Assembly este construit în jurul navigării formelor și permite utilizatorilor chiar să creeze și să personalizeze forme în funcție de nevoile lor pentru a crea genul de artă pe care și-l doresc. De asemenea, puteți alege montaj profesional oferindu-vă funcționalități sporite, cum ar fi exportul PDF, fonturi personalizate și multe altele 1.000+ forme de proiectare din care să alegeți. Deci, dacă doriți să creați un design, luați în considerare asamblarea din această listă.

Preț: Gratuit (achiziții în aplicație)

obține Asamblare

14. Adobe Photoshop Sketch

Aplicația de desen Photoshop Sketch pentru iPad

Schiță Photoshop este o versiune gratuită redusă a Adobe Photoshop care oferă încă capabilități bune de desen. Aplicația are un design similar cu Adobe Fresco și asta are sens deoarece, în viziunea lui Adobe, Fresco ar trebui să fie succesorul. Cu toate acestea, PS Sketch are o listă frumoasă de instrumente pe care artiștii le pot folosi pentru desen și schiță. Printre instrumentele pe care le obțineți se numără un creion de grafit, un stilou cu cerneală și pensule pentru acuarelă. Există mai multe disponibile în biblioteca de pensule pentru schiță și includ, de asemenea, pensule acrilice și pensule bogate în ulei. Utilizatorii pot adăuga straturi Sketch și Image în funcție de nevoile lor și, ca și înainte, Photoshop Sketch găzduiește și integrarea Behance și suport extins pentru stylus pe lângă Apple Pencil. Încercați această aplicație de desen pentru iPad.

Preț: Gratuit (achiziții în aplicație)

obține Schiță Photoshop

15. Art Set 4

set de artă 4 vine dintr-o linie de aplicații Art Set și cea mai recentă iterație se mândrește cu un set și mai mare de instrumente și animații ultra-realiste, împreună cu, după cum spune compania, „cât mai liniștit și ușor de utilizat.” Conform cuvintelor, aspectul Art Set este super curat și organizat. Diversele instrumente incluse în aplicație sunt foarte vii pentru a fi folosite pe hârtie și variază de la pasteluri în ulei, vopsele în ulei, acuarele până la pixuri biro, creioane cu ceară și multe altele.

set de artă 4

Printre instrumente, există și tipuri variate de pânze pe care le puteți folosi ca fundal pentru a desena și a varia în natură. Paleta de culori din Art Set 4 este, de asemenea, uriașă, deoarece selecția de creioane colorate este mare. De asemenea, această aplicație de desen pentru iPad are o listă de opțiuni de editare și setări care vă vor fi utile pentru a vă manipula munca. Dacă ești un artist care caută un software de desen ultra-realist cu care să lucrezi, încearcă Art Set 4.

Preț: Gratuit (achiziții în aplicație)

obține set de artă 4

16. iCakes

Terminând lista cu o altă aplicație de desen realistă pentru iPad, iCakes se concentrează mai mult pe pictură și se adresează atât profesioniștilor, cât și începătorilor. Aspectul aplicației amintește oarecum de vechile instrumente de pictură pe care le-ați fi folosit odată. Unii utilizatori s-ar putea să o găsească învechită, dar ne place. iPastels așa cum are și numele simulare realistă de tort și se aplică diferitelor pasteluri, fie că sunt pasteluri cu ulei sau pasteluri moi.

desen ipad ipad

Același lucru este valabil și pentru diferitele pânze care sunt furnizate împreună cu aplicația. Aplicația are și sensibilitatea la presiune prin urmare, dimensiunea cursei dvs. va răspunde direct la cantitatea de presiune pe care o exercită degetul sau stiloul pe ecran. În plus, iPastels a fost dezvoltat în întregime folosind Apple însuși. Rapid limbaj de programare. Consultați iPastels pentru un concurent al Art Set 4.

Preț: Gratuit (achiziții în aplicație)

obține iCakes

Utilizați aceste cele mai bune aplicații de desen pentru iPad

Aceasta este lista noastră și ghidul tău pentru cele mai bune aplicații de desen pe care le poți găsi pe iPad. Indiferent ce tip de artist ești, există ceva aici pentru tine. Pe lângă desen, există o lume plină de lucruri pe care le poți face cu iPad-ul tău. Indiferent dacă utilizați noul iPad Sticky Note pentru a nota ceva sau Live Text pentru a-l captura automat, există o multitudine de funcții. Pentru cei care caută divertisment cu prietenii lor, vor fi încântați să afle că pot viziona filme împreună pe Facetime folosind iPad-ul. Mai știi despre alte aplicații pe care ar trebui să le adăugăm pe listă? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În concluzie, iPad-ul a devenit un pachet complet pentru artiști și pentru cei care doresc să deseneze și să schițeze. Există mai multe aplicații de desen disponibile, fie că sunteți un artist profesionist sau un începător. Lista de mai sus conține câteva dintre cele mai bune aplicații de desen pentru iPad, inclusiv Procreate, Adobe Illustrator Draw, Linea Sketch, Adobe Fresco, Affinity Designer, Autodesk Sketchbook, Concepts, Astropad Standard și Tayasui Sketches School. Fiecare aplicație are caracteristicile sale unice și poate fi personalizată pentru a vă potrivi fluxul de lucru și stilul de desen.
„Până data viitoare, fiți conectați la viitorul tehnologiei și nu uitați să experimentați și să vă bucurați de inovații!”

„Ne vedem la următoarea postare, în care împreună explorăm universul fascinant al tehnologiei, mereu în mișcare și mereu plin de surprize!”

„Aceasta a fost o nouă perspectivă asupra lumii tehnologice, sper să vă fi inspirat și să vă fi oferit noi informații utile. Până la următorul articol, fiți în pas cu cele mai noi tendințe din domeniu!”

„La finalul acestei călătorii prin tărâmul tehnologiei, vă mulțumesc pentru companie și pentru interesul acordat subiectelor prezentate. Să ne revedem cu alte povești din lumea fascinantă a inovației!”

„Iată-ne la finalul unei noi circumnavigări prin universul tehnologiei, dar nu vă faceți grijă, vom reveni cu alte explorări și descoperiri uimitoare. Rămâneți conectați și vă mulțumim că ați fost alături de noi!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x