Top 16 widgeturi esențiale pe care trebuie să le încercați

Top 16 noțiuni widget pe care ar trebui să le încercați
⏱️ 20 min read

Titlul “Top 16 noțiuni widget pe care ar trebui să le încercați” se referă la o selecție a celor mai utile și incredibile noțiuni widget care sunt disponibile în zilele noastre. Un widget este o mică aplicație interactivă care poate fi plasată pe ecranul principal al unui dispozitiv mobil sau pe o pagină web. Aceste noi noțiuni widget includ tehnologii precum cronometre, actualizări meteo în timp real, conversia valutară și multe altele. Selectarea celor mai bune widget-uri face parte dintr-un proces continuu de descoperire a posibilităților în tehnologie și dezvoltarea modalităților de a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Conceptele widget conțin în ele beneficiile unor dispozitive smart și ajută la simplificarea activităților pe care le efectuăm zi de zi. Aceste noțiuni widget reprezintă o modalitate simplă și eficientă de a avea acces instantaneu la informațiile utile și esențiale într-un mod rapid și convenabil. Fie că utilizați un dispozitiv mobil sau aveți nevoie de un instrument pe pagina web, aceste noi noțiuni widget sunt unelte importante pentru oricine care dorește să-și îmbunătățească experiența digitală.

Aplicații precum Notion au devenit mai mult decât soluții recente de luare de note. Odată cu pandemia care îi împinge pe toată lumea în casă, oamenii au transformat acum aplicațiile de luare a notițelor precum Notion în tablouri de bord cu drepturi depline pentru a funcționa. Unul dintre multele lucruri pe care le acceptă Notion sunt widget-urile de la terțe părți care aproape transformă aplicația într-un centru de control convenabil. Așadar, dacă sunteți un utilizator Notion care dorește să vă condimenteze tabloul de bord sau paginile, suntem aici pentru a vă ajuta. Am compilat o listă cu cele mai bune widget-uri Notion pe care le puteți folosi în 2022 pentru productivitate maximă. Așa că deschideți aplicația Notion din lateral și începeți să citiți pentru a încerca widget-urile imediat!

Cele mai bune widget-uri noțiuni terțe (2022)

Lista de mai jos conține o combinație a celor mai bune widget-uri Notion pe care le puteți utiliza, inclusiv ceasuri, calendare, playere muzicale și încorporare sociale. În funcție de widgetul pe care îl doriți, nu ezitați să utilizați tabelul de mai jos și să accesați direct în el. Cu toate acestea, pentru cei neinițiați, am descris în primul rând cum să instalați widget-uri în Notion. Asigurați-vă că citiți asta înainte de a continua.

Ce sunt widget-urile în Notion?

Mai simplu spus, un widget este o aplicație ușor de utilizat pe care o puteți încorpora într-o altă aplicație. În cazul nostru, un widget Notion este o bucată de cod web pe care o putem introduce în tabloul de bord Notion sau chiar într-o singură pagină. Widgetul vă va oferi informații utile și relevante și, în majoritatea cazurilor, poate fi chiar personalizat în funcție de nevoile dvs. În funcție de site-ul web pe care îl utilizați pentru a obține widget-ul, puteți adăuga o varietate de lucruri, inclusiv un calendar, un ghid local de vreme, o tablă sau chiar un widget de stoc zilnic la Notion. Odată adăugat, nu trebuie să îl actualizați frecvent, deoarece widget-urile se actualizează automat. Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cum să încorporați widget-uri în Notion.

Cum să adăugați widget-uri în Notion?

Din fericire, adăugarea de widget-uri în Notion este extrem de ușoară, deoarece aplicația de luare de note folosește coduri încorporate pentru a încorpora widget-uri. Deci tot ce trebuie să faci este copiați adresa URL încorporată a widget-ului încercați să îl adăugați și să îl introduceți folosind o comandă simplă în aplicația Notion. Această comandă va funcționa pe versiunile web și desktop ale Notion, așa că nu ezitați să o adăugați oriunde. Dacă acest lucru sună prea confuz, aruncați o privire la pașii de mai jos, unde vă demonstrăm cum să adăugați un widget meteo la Notion. Vom folosi widget-ul meteo Indiify.co (vizitați site-ul web), un depozit de pluginuri pentru Notion care conține multe widget-uri interesante. Cu acest lucru în afara drumului, vedeți pașii pentru adăugarea unui widget la documentele dvs. Notion de mai jos.

1. Deschideți Noţiune aplicație sau site web și creați o pagină nouă.

2. Într-o altă fereastră, deschideți pagina widget și Copiați adresa URL încorporată din widgetul pe care încercați să îl adăugați. Dacă utilizați Indiify, va arăta ca următorul.

  • Top 16 noțiuni widget pe care ar trebui să le încercați

3. După ce ați copiat, întoarceți-vă la documentul Notion și tastați /încorporare (Bară oblică înainte). Alegeți prima opțiune din lista care apare.

Noțiunea de opțiune de încorporare

4. Apoi lipiți linkul în caseta de text care apare și faceți clic inserați linkul pentru a adăuga widget-ul în documentul Notion.

Încorporați noțiunea de widget

Si asta e! Widgetul selectat va fi acum încărcat și îl veți vedea în documentul însuși. Puteți folosi chenarele widget-ului pentru a-l redimensiona în funcție de nevoile dvs. și puteți juca cu el. Puteți repeta pașii de mai sus pentru a adăuga câte widget-uri doriți.

widget instalat

Top 16 noțiuni widget pe care ar trebui să le utilizați

Acum că știți ce widget-uri sunt în Notion și cum să le încorporați, aruncați o privire la cele mai bune widget-uri pe care le puteți adăuga în documentele sau tablourile de bord Notion. Amintiți-vă că puteți personaliza oricând widget-urile enumerate mai jos, așa că nu ezitați să înnebuniți.

1. Widget pentru vreme

noțiune de widget meteo

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le verificăm în mod regulat este condițiile meteo. Cu toate acestea, poate fi obositor să deschideți telefonul din nou și din nou. Dacă doriți să păstrați un widget meteo util pe pagina dvs. Notion, este ușor de făcut. Aceste widget-uri meteo plăcute din punct de vedere estetic Nu numai că vă va informa despre vreme, ci vă va însoți și cu animațiile sale. Deși suntem parțiali de widget-ul meteo Indifi, există și alte opțiuni disponibile pe care le puteți integra oricum.

Verifica Vremea în Indiify (Necesită autentificare)
Alternative: widget meteo și WeatherWidget.io

2. Widget Citate zilnice

noțiune de widget de stoc

Nu știm despre tine, dar cuvintele zilnice de înțelepciune sunt uimitoare. Dacă ești un utilizator Notion căruia îi place să aibă un pic de înțelepciune motivațională de partea ta, acesta este widget-ul perfect pentru tine. Cel mai bun lucru despre aceste widget-uri de citate este că vin cu o imagine la fel de frumoasă.

De asemenea, aceste widget-uri sunt actualizate zilnic cu un nou citat, așa că fiți pregătit să vedeți conținut nou în fiecare zi. Și dacă doriți un widget de citate zilnice cu imagini frumoase, vă sugerăm să vă înscrieți Citate estetice. Este programat să fie lansat în curând. Ca și înainte, pur și simplu inserați oricare dintre widget-uri în panoul sau documentul dvs. Notion și sunteți gata.

Verifica Widget de citare Indică (Necesită autentificare)
Alternative: citatul zilei și widget de citate estetice (înregistrare prealabilă)

3. Widget ceas

Ceas

Noua cultură a muncii de acasă i-a împins pe oameni să-și gestioneze timpul ca niciodată. Cu termenele limită care planează peste capul nostru, este firesc să îți dorești să ții evidența celui de-al doilea. Din aceste motive și multe altele, ar trebui să aveți un widget de ceas virtual în Notion.

Poate sa personalizați widgetul ceasului În funcție de nevoile dvs., faceți-l să treacă de la analog la digital și chiar ajustați stilurile minutelor sau orelor. Puteți schimba fusurile orare și puteți adăuga și un ceas mondial. Așadar, selectați widgetul de ceas care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și încorporați-l pentru a ține evidența timpului.

Verifica Widget de ceas personalizabil Indifi (Necesită autentificare)
Alternative: widget ceas mondial și Ceas WidgetBox (Necesită autentificare)

4. Widget Google Calendar

Top 16 noțiuni widget pe care ar trebui să le încercați

Un însoțitor perfect al ceasului, widgetul Google Calendar este un instrument util pentru a ține evidența tuturor evenimentelor tale. De la mementouri de sarcini la întâlniri, totul va fi disponibil dintr-o privire odată ce adăugați acest widget. Dacă sunteți cineva care vă verifică frecvent calendarul, acest widget pentru Notion este o necesitate pentru dvs. Asigurați-vă că conectați-vă la contul dvs. Google și activați permisiunile pentru a adăuga cu succes widget-ul. Nu vă faceți griji, deoarece instrucțiunile sunt chiar acolo cu el.

Verifica Eundificați widgetul Google Calendar
Alternativă: Widget de calendar Google

5. Widget pentru tablă albă

Tablă

Dacă ești un student care caută o tablă pe care să desenezi ceva, acest widget va face minuni pentru tine. Widgetul Whiteboard pentru Notion vine cu toate instrumentele de care aveți nevoie și funcționează fără întârziere chiar și atunci când este încorporat într-un document. De asemenea, obțineți diferite culori de evidențiere și o comandă rapidă de anulare în cazul în care faceți o greșeală. Așa că data viitoare când aveți chef să notați ceva la o conferință sau o întâlnire, desenați-l pe widgetul tablă albă.

Verifica Wwidget pentru tablă albă

6. Pomodoro Widget

pomodoro

Pentru cei care nu știu, tehnica pomodoro este o metodă de gestionare a timpului în care oamenii folosesc intervale de timp împărțite în 25 de minute lucreaza cu 5 minute break Tehnica Pomodoro a fost dovedită de mulți și ajută la creșterea productivității.

Dacă utilizați Notion pentru munca zilnică, încercați să adăugați un widget Pomodoro și lucrați în intervale de 25 de minute. De asemenea, dacă preferați să încercați un widget timer cu aspect frumos, asigurați-vă că vă înscrieți pentru Widget-ul Aesthetic Pomodoro de mai jos. Utilizatorii care sunt interesați de aplicațiile Pomodoro și cele mai bune aplicații generale pentru productivitate le pot verifica, de asemenea, și își pot menține eficiența la vârf.

Verifica Widget Pomodoro
Alternativă: Widget estetic Pomodoro (înregistrare prealabilă)

7. Widget Spotify

Spotify

Cui nu-i place să asculte muzică în timp ce lucrează sau se relaxează? Fie că este vorba de groove Lo-Fi răcoritoare pentru a te calma sau de rock cu Metallica, cu toții avem ceva pentru ceva. Dacă vrei să insufleți o oarecare viață sonoră în panoul Notion, a Widgetul Spotify este exact ceea ce aveți nevoie. După ce adăugați un widget Spotify din linkul de mai jos, citiți instrucțiunile pentru a afla cum să adăugați încorporați linkuri pentru anumite melodii la acest widget Notion, care este unul dintre cele mai bune de pe această listă. În funcție de ceea ce aveți nevoie, asigurați-vă că utilizați widgetul la maximum și ascultați.

Verifica SPotify Widget

8. Apple Music Widget

muzica mere

Nici ascultătorii de muzică din ecosistemul Apple nu ar trebui să se simtă excluși. Widgetul Apple Music pentru Notion oferă suport pentru serviciul muzical mereu popular în documentele dvs. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați pagina widget sau să vizitați direct site-ul Apple Music și să copiați codul de încorporare al acestuia. Dacă doriți să vedeți cum va arăta, urmați linkul de mai jos și încercați să adăugați singur widgetul.

Verifica Apple Music Widget

9. Notion Prism Icon Pack – Plătit

Noțiune Icon Pack
Imaginea prin amabilitatea: vyshnav.xyz

Acest widget adaugă funcționalitate la Notion în mai multe moduri. Dar cum rămâne cu momentul în care doriți să vă reînnoiți documentul Notion pentru o experiență complet diferită? Acolo intră în joc un nou pachet de pictograme. Realizat de un inginer independent, the Pachetul de pictograme Prism conține peste 1200 de pictograme minime care se încadrează în diferite categorii și suportă 20 de culori. Aceste pictograme frumoase vă fac documentele să iasă în evidență, fiind în același timp minimalist în natură. Dacă doriți un nou set de pictograme și aveți ceva bani de rezerva, consultați acest pachet de pictograme.

obține Noțiune icoane prisme (Plătit, 8 USD)

10. Calculator Widget

Top 16 noțiuni widget pe care ar trebui să le încercați

Uneori, când trebuie să aflați câte mere are Mary după ce i-a dat cinci lui Steve, un calculator va veni în ajutor. Dacă aveți un calculator încorporat în tabloul de bord Notion, vă veți asigura că orice calcule rapide nu necesită deschiderea telefonului. Pentru a face lucrurile interesante, acest widget pentru calculator este atractiv nasturi pictati cu culori estetice. Încercați să adăugați acest widget la pagina dvs. Notion și vedeți cum arată.

revizuiește Calculator estetic
Verifica Calculator IMC (veri)

11. Cumpără-mi un widget de cafea

cumpără-mi un widget cu noțiunea de cafea

Cu toți cei care trăiesc în vremuri atât de delicate, este firesc ca oamenii să ceară sprijin pentru a-și ajuta munca creativă să continue. Dacă ești un profesionist creativ care încearcă să-ți promoveze pagina sau cineva care caută o modalitate de a-i ajuta pe alții, acesta este cel mai bun widget Notion pentru tine. El “cumpără-mi o cafeaWidgetul vă ajută să deschideți calea pentru dvs. și pentru alți utilizatori să colectați mici donații prin tabloul de bord Notion. De asemenea, îl puteți folosi pentru a încasa plăți în timp ce vă vindeți arta, accesoriile și multe altele.

Verifica cumpără-mi un widget de cafea

12. Widget Twitter

noțiunea de twitter

Deși încorporarea rețelelor sociale în rutina de lucru nu vă va ajuta tocmai, există o mulțime de utilizări pentru a avea un feed Twitter încorporat în Notion. Poate doriți să fiți la curent cu știrile, să priviți actualizările pe care oamenii le produc despre marca dvs. sau să vă prezentați feedul Twitter pentru a-i ține pe cumpărători la curent. Dacă doriți să adăugați orice cronologie Twitter pe pagina dvs. Notion, din fericire există un widget pentru asta. Vizitați widgetul Twitter de mai jos și urmați instrucțiunile. Puteți chiar să obțineți o demonstrație live a widget-ului pentru a vă face o idee despre cum va arăta.

Verifica Twitter Widget pentru Notion

13. Bara de progres în viață

bara de progres al vieții

O bară de progres în viață este o modalitate neconvențională, dar eficientă de a vă urmări obiectivele și cât de repede le atingeți. Această bară de progres intuitivă de la Indiify vă ajută vizualizați-vă speranța de viață și vă oferă bare frumoase pentru diferite valori de timp. Puteți măsura o varietate de cronologie de la obiectivele dvs. săptămânale până la chiar anual niste. Acest widget pentru Notion este foarte personalizabil și îl puteți adapta în funcție de data nașterii și de vârstă.

Verifica widget bara de progres al vieții

14. Giphy Widget

giphy

Giphy este un site web plin de umor, dar util, care vă permite să încărcați și să încorporați o varietate de GIF-uri. Dacă vă place să vedeți videoclipuri mici în buclă pe tabloul de bord Notion, widget-ul încorporat al lui Giphy este ceva ce vă poate ajuta. Puteți chiar să decupați și să încărcați propriul GIF, apoi să îl inserați într-o pagină Notion. Doar faceți clic pe linkul de mai jos și urmați instrucțiunile pentru a începe cu acest widget fantastic Notion.

Verifica Giphy Widget

Trenduri Google

La fel ca Twitter, există și alte modalități de a ține pasul cu știrile generale. În timp ce Google Trends este mai mult un instrument folosit de creatorii de conținut profesioniști, îl puteți încorpora în pagina dvs. Notion dacă doriți să folosiți Google foarte mult. Widgetul Google Trends, ca și numele, ține evidența cele mai căutate cuvinte cheie prin intermediul motorului de căutare.

În funcție de țara pe care ați ales-o, widget-ul vă va afișa o listă de căutări împreună cu volumul de căutare și alte informații din Notion. Cu toate acestea, asigurați-vă că ajustați țara înainte de a o adăuga în cele din urmă.

Verifica Google Trending Widget

16. Widget Hărți astronomice

hărți astronomice

Spațiul deține multe răspunsuri și pentru cei care cred, chiar și răspunsuri la destinul și viitorul nostru. Dacă ești credincios în Astrologie și ați dori să aveți o diagramă astronomică alături, sunt vești bune. Widgetul Astro Charts pentru Notion permite utilizatorilor să adauge un Grafică astro personalizabilă pe tabloul de bord Notion. Accesați linkul de mai jos, personalizați graficul după bunul plac și încorporați-l.

Verifica Widget Hărți astronomice

Unde găsiți mai multe widget-uri Notion

Deși am enumerat cele mai bune widget-uri cu care puteți echipa tabloul de bord Notion, asigurați-vă că consultați site-uri web precum Apption (vizitați site-ul web) pentru a obține încărcarea completă a widgetului. În timp ce site-uri web precum Indiify.co (vizitați site-ul web) are o selecție limitată de widget-uri, o compensează cu animațiile sale de înaltă calitate și frumoase. Utilizatorii care caută widget-uri mai intuitive pot, de asemenea verifica site-ul WidgetBox.

Utilizați widget-urile Notion pentru a vă ușura viața

Sperăm că widget-urile Notion de mai sus vă ajută să maximizați productivitatea și să vă ușureze viața. Cu toate acestea, dacă te-ai săturat de Notion și vrei să scapi de el, există multe alternative uimitoare de Notion pe care le poți încerca. Nici utilizatorii de Android nu ar trebui să se simtă excluși și să verifice aceste cele mai bune aplicații pentru luarea de note pentru Android. Care widget Notion ți-a plăcut cel mai mult dintre cele enumerate mai sus? Spune-ne alegerile tale în comentariile de mai jos!

Notion a evoluat dintr-o simplă aplicație de luat notițe într-un instrument complex pentru managementul sarcinilor și productivitate. Odată cu pandemia, oamenii au creat tablouri de bord personalizate cu ajutorul widget-urilor terțe, care pot fi încorporate în Notion. Widget-urile pot fi configurate în funcție de nevoile fiecărei persoane și pot fi folosite pentru a adăuga funcționalitate care să îmbunătățească productivitatea și organizarea. Pe lista celor mai bune widget-uri Notion în 2022 se numără widget-uri pentru vreme, citate zilnice, ceas, Google Calendar, tablă albă, tehnica Pomodoro și Spotify. Widget-urile pot fi adăugate în Notion folosind codurile încorporate specifice fiecărui widget.
Și asta a fost tot pentru astăzi în lumea tehnologiei. Ne vedem la următoarea postare, iar până atunci, fiți conectați și sănătoși! #staytech savvy #stayhealthy

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x