Top 2 moduri de a vă conecta la contul Apple folosind cheile de acces în iOS…

passkey.webp
⏱️ 3 min read

Dacă vă lupți să vă amintiți parolele pentru diferite aplicații, conturi și servicii online, este timpul să treceți la cheile de acces. Cheile de acces folosesc autentificarea pe dispozitiv, cum ar fi deblocarea facială, scanarea amprentei și parola dispozitivului pentru a vă conecta la contul dorit. Apple oferă acum suport pentru cheile de acces în toate serviciile sale. Aceasta înseamnă că vă puteți conecta la contul Apple de pe orice dispozitiv folosind o cheie de acces. În acest articol, vă prezentăm primele 2 moduri de a vă conecta la contul Apple folosind cheile de acces în iOS 17.

Citeste si: Anunțată data de lansare a iQOO 12 5G India, dezvăluirea programată pentru luna viitoare

Conectați-vă la un site web, o aplicație sau un cont Apple folosind cheile de acces pe dispozitivul dvs. compatibil cu iOS 17

recenzie iphone 15 pro max

Pasul 1: Accesați site-ul web sau lansați aplicația care acceptă cheile de acces. Dacă doriți să vă conectați la dvs cont Appleaccesați orice serviciu Apple.

Pasul 2: Introduceți nume de utilizator sau email inregistrat.

Pasul 3: Apăsați pe Conectați-vă cu Passkey.

Pasul 4: Foloseste-ti Face ID sau Touch ID acreditările pentru a vă conecta. Dacă nu ați configurat încă o cheie de acces, utilizați codul de acces al iPhone-ului pentru a vă conecta.

Conectați-vă la un site web, la o aplicație sau la contul dvs. Apple de pe alt dispozitiv folosind cheile de acces

iPhone-14-Pro-review

Pasul 1: Deschideți site-ul web sau lansați aplicația pe care doriți să o accesați pe alt dispozitiv. Dacă doriți să conectați-vă la dvs cont Appleaccesați orice serviciu Apple.

Pasul 2: Introduceți nume de utilizator sau email inregistrat.

Pasul 3: Selectați Alte optiuni sau Cheie de acces de la dispozitivul din apropiere.

Pasul 4: Lansați aplicație pentru cameră pe iPhone și scanați cod QR afișat pe celălalt dispozitiv.

Veți fi conectat la contul dvs.

Întrebări frecvente (FAQs)

Cum creez o cheie de acces pentru contul meu Apple pe iPhone?

Accesați aplicația sau serviciul și accesați setările contului sau pagina de gestionare. Selectați opțiunea pentru a salva o cheie de acces. Puteți alege codul de acces pentru iPhone, Face ID sau Touch ID ca parolă. Alternativ, accesați Setări> Parole> Opțiuni pentru parolăactivați comutatorul de comutare pentru parolele de completare automată și selectați parolele și brelocul iCloud.

Cum îmi găsesc cheia de acces pe iOS 17?

Mergi la Setări> Parole și selectați un site web sau o aplicație pentru a vedea cheia dvs. de acces.

Ce breloc iCloud?

Ta Breloc iCloud înregistrează și stochează toate codurile, parolele și cheile de acces pe toate dispozitivele la care este conectat contul tău Apple.

Citeste si: Iată ce să cumpărați din „Dhanteras Store” de pe Amazon

Concluzie

Acestea sunt primele 2 moduri de a vă conecta la contul Apple folosind cheile de acces în iOS 17. Începând de acum, cheile de acces sunt disponibile numai pe iOS 17. Consultați acest articol pentru a afla cum puteți crea o cheie de acces pentru WhatsApp. Mai aveți întrebări despre cheile de acces? Spune-ne în comentarii și te vom contacta!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x