Top 20 jocuri de împușcături pentru PS4 care merită jucate

Best Shooting Games for PS 4
⏱️ 30 min read

Titlul “Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați” sugerează o listă a celor mai bune jocuri de acțiune, în care jucătorii se implică în lupte și împușcături într-o varietate de medii și situații diferite. PS4 este o consolă populară pentru jocuri, pe care jucătorii își pot demonstra abilitățile și strategică împotriva altor jucători, sau pot explora o lume virtuală bogată în aventură și pericol. Aceste jocuri pot oferi o experiență captivantă și plină de adrenalină, în timp ce jucătorii explorează lumile unice pe care le oferă și pot descoperi abilități noi și mai avansate. Dacă îți plac jocurile de acțiune și împușcături, acest titlu este o sursă valoroasă de informații și poate fi sursa de idei pentru un joc de calitate.

Jocurile cu împușcături sunt atât de distractive și dacă sunteți în căutarea unor jocuri cu împușcături grozave pentru PS4, atunci ați venit în locul potrivit pentru că vă aducem cele mai bune jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care le puteți juca chiar acum. Dacă te-ai plictisit deja de jocul tău preferat de curse PS4, nu-ți mai face griji, deoarece acum te poți bucura de unele dintre cele mai bune jocuri cu împușcături pentru consola ta PS4, PS4 Slim sau PS4 Pro. Haide și aruncă o privire la 20 dintre cele mai bune împușcături. jocuri pentru PS4 mai jos.

Cele mai bune jocuri de împușcături PS4 pe care ar trebui să le încercați (2022)

În această listă extinsă, am selectat o varietate de jocuri cu împușcături pentru PS4. Deci, fie că preferați să mergeți singur sau să vă bucurați să vă alăturați prietenilor pentru o împușcătură captivantă, noi vă avem la dispoziție.

În timp ce unii shooteri PS4 te confruntă într-un meci de moarte îngrozitor în care lupți până la capăt pentru a fi ultimul om în picioare, alții îți oferă misiuni provocatoare în care abilitățile și strategia ta de tragere sunt puse la încercare. . Acum că ai o scurtă privire, hai să începem!

1. Apex Legends

Apex Legends este cel mai recent joc Battle Royale care a ajuns pe piață și a luat lumea cu asalt. A strâns peste 25 de milioane de jucători într-o săptămână de la lansare, o statistică care este evazivă pentru majoritatea jocurilor lansate până în prezent.

Apex Legends a reușit acest lucru aducând un shooter cu ritm rapid unde jucătorii joacă ca unul dintre cele nouăsprezece personaje legendare. La lansare a existat o singură hartă, totuși jucătorii pot juca acum patru hărți separate, fiecare cu propria poveste. Indiferent dacă lupți în King’s Canyon sau mergi pe bicicletele hover în Stormpoint, există o mulțime de strategii diferite pe care le poți folosi pentru a profita la maximum de mediul tău și pentru a-ți doborî inamicii.

Joci într-o echipă de trei și fiecare utilizator trebuie să aleagă o legendă diferită. Toate Legendele au propriile lor caracteristici și avantaje unice. și sunt perfect ponderate astfel încât unul să nu aibă un avantaj clar față de celălalt. Apropo, dacă vă gândiți să îl jucați, consultați cu siguranță articolul nostru cu sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să începeți.

avantaje contra
shooter plin de acțiune Lipsește un mod solo interesant
Colecția de arme este impresionantă. Nu are cele mai stabile servere.
Multe opțiuni pentru personalizarea personajelor.

Descarcare legende de vârf (Gratuit)

2. Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard este un alt joc CoD plasat în epoca celui de-al Doilea Război Mondial, oferind atât moduri single cât și multiplayer. În campanie, te vei afla în mijlocul uneia dintre mai multe bătălii majore ale marelui război, deși evenimentele nu sunt stabilite într-o ordine anume. Ca și alte jocuri CoD din ultima vreme, modul multiplayer al Vanguard este integrat în Call of Duty: Warzone, împreună cu un nou mod numit „Champion Hill”.

1. Call of Duty - Black Ops 4

La fel ca toate jocurile Call of Duty, Vanguard oferă o experiență de shooter rapidă, cu mecanici îmbunătățite și grafică superbă. Jocul oferă una dintre cele mai bune experiențe de luptă la sol pe cea mai mare hartă creată vreodată de Call of Duty.

avantaje contra
Un joc provocator, cu ritm rapid Scump
O mulțime de opțiuni de încărcare
grafică uimitoare

Descărcați Call of Duty: Vanguard (69,99 USD)

3. Departe 6

Deși Far Cry 5 rămâne unul dintre jocurile noastre preferate Far Cry, cel mai recent participant în franciză, Far Cry 6 este cu siguranță un shooter PS4 care trebuie jucat. Evident, jocul se joacă mult mai bine pe noul PlayStation 5, dar, din fericire, Ubisoft are și o versiune PS4 în curs și merită cu siguranță verificată.

La fel ca majoritatea jocurilor Far Cry, ai o hartă vastă a lumii deschise, o tonă absolută de arme, vehicule și multe altele și, da, o poveste care te va ține cuplat. De asemenea, există o mulțime de quest-uri secundare și quest-uri. De asemenea, pentru acele momente în care doar cauți să scapi de monden, poți să mergi în jurul Yara (țara fictivă în care are loc Far Cry 6) și să arunci lucrurile în aer.

jocuri cu impuscaturi far cry 6 ps4

Far Cry 6 introduce, de asemenea, o mulțime de mecanici noi în joc, inclusiv modificări de arme și multe alte lucruri interesante din joc, care îl fac mult mai interesant, deși uneori necesită multă muncă. Totuși, dacă sunteți un fan al shooter-urilor open world, ca mine, v-aș recomanda să încercați Far Cry 6 pe consola dumneavoastră PlayStation 4.

avantaje contra
una dintre cele mai bune grafice Mecanica inventarului poate fi greoaie
poveste ramificată
Principalul antagonist „Anton Castillo” este interpretat perfect de Giancarlo Esposito

Descărcați Far Cry 6 (59,99 USD)

4. Battlefield V

Battlefield V te transportă la unul dintre cele mai sângeroase evenimente din istoria noastră recentă. Te vei întoarce în al Doilea Război Mondial, dar de data aceasta nu vei fi singur. Vei putea juca cu prietenii tăi în timp ce echipa ta preia provocarea.

3. Câmpul de luptă 5

Battlefield V aduce și un mod „Battle Royale”. unde vei face echipă cu alți trei jucători, în timp ce 16 echipe diferite ajung în arenă și luptă pentru a elimina și a câștiga meciul. Jocul vă aduce toate armele și mecanismele de joc populare pentru care franciza Battlefield este cunoscută pentru dvs., în timp ce crește antetul în situații de luptă pentru a vă oferi o experiență incredibilă.

Experimentați câmpul de luptă ca niciodată și faceți echipă cu prietenii tăi pentru a obține victoria.

avantaje contra
Ambalat cu arme de top Jocul vehiculului pare mai puțin interesant.
luptă plină de acțiune
Grafică uluitoare

Descărcați Battlefield 5 (39,99 USD)

5. Supraveghere

Probabil că Overwatch este unul dintre cei mai buni trăgători de arena pentru PS4. Acest joc este amestecul perfect de elemente MOBA și împușcături la persoana întâi, făcându-l unul dintre cele mai interesante și pline de acțiune jocuri de împușcături de acolo.

Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați

Overwatch aduce Grafică atrăgătoare, acțiune exagerată și joc rapid care este total de neegalat. În Overwatch, poți juca ca o echipă de 5 din 5 și fiecare echipă trebuie să fie echilibrată.

Nu pot fi cu toții asasini pentru că veți avea nevoie de un tanc și un vindecător pentru a vă păstra întreaga echipă în siguranță. Prin urmare, fiecare echipă trebuie să fie echilibrată, altfel inamicul te va zdrobi pur și simplu. Este unul dintre cele mai strălucitoare și mai vibrante shootere de acolo în acest moment și dacă sunteți în căutarea celor mai bune jocuri de împușcături pe PS4, atunci Overwatch este cu siguranță o necesitate.

avantaje contra
Excelent shooter în arena Sistemul de pradă aleatorie este mai puțin interesant.
O mulțime de eroi și roluri pentru a se potrivi diferitelor stiluri.
Una dintre cele mai bune grafice.

Descărcați Supravegherea (39,99 USD)

6. Destinul 2

Destiny a devenit rapid unul dintre cele mai bine vândute jocuri când a fost lansat pentru prima dată. Prin urmare, era firesc să ne așteptăm la același lucru de la succesorul său – Destiny 2. Din fericire, Destiny 2 a devenit chiar mai mare decât predecesorul său și a devenit rapid unul dintre cele mai bune. cele mai bune jocuri cu împușcături disponibile pe mai multe platforme inclusiv PS4.

Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați

Este un shooter futurist cu elemente RPG plasate în sistemul solar. Destiny 2 aduce noi funcții jocului, inclusiv o experiență online grozavă și o campanie incredibilă pentru un singur jucător, care depășește chiar și jocul original.

Grafic, Destiny 2 este frumos și chiar depășește limitele la maxim. Dacă vrei un shooter atrăgător din punct de vedere estetic, cu o combinație excelentă de elemente RPG, atunci Destiny 2 este jocul pentru tine.

avantaje contra
Campanie incredibilă pentru un singur jucător Seiful are nevoie de îmbunătățiri.
Elemente RPG stabilite în sistemul solar
Evenimente publice mult mai bune

Descărcați Destiny 2 (Gratuit)

7. Căderea Titanului 2

Titanfall original a fost un joc grozav, dar a primit o mulțime de recenzii negative, deoarece nu avea un mod single player fără campanie. Acest lucru a dus la dispariția jocului. Cu toate acestea, Titanfall 2 aduce un mod excelent pentru un singur jucător care vă oferă o campanie grozavă de urmat.

Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați

Titanfall 2 te duce pe Planeta Typhon, unde un om și titanul său sunt personajele principale. Nouă capitole diferite în modul single player te vor ține absorbit de povestea jocului. Jocul oferă un design frumos și un gameplay grozav.

Dacă ați terminat cu modul pentru un singur jucător, atunci puteți sări în modul multiplayer interesant, care este linia vitală a jocului. Un shooter cu ritm rapid, cu arme distructive și pe deasupra a tot ceea ce poți folosi manevre bazate pe indemanare pentru a-ți birui dușmanii. Pregătește-te să-ți distrugi inamicii în Titanfall 2. De asemenea, deoarece Apex Legends este plasat în același univers ca Titanfall 2, vei primi ouă de Paște grozave pentru personaje precum Valkyrie.

avantaje contra
Un joc cu împușcături în ritm rapid, cu arme puternice. Grafica nu arată de top
Manevre bazate pe aptitudini
Nouă capitole diferite în modul single player

Descărcați Titanfall 2 (19,99 USD)

8. Wolfenstein II: Noul Colos

Noul joc Wolfenstein este exact modul în care faci un joc perfect. Scenariul este grozav, personajele au fost modelate în așa fel încât să se simtă umane și supraomenești în același timp și, cel mai bine, acest joc îți arată cum să spui o poveste adevărată în așa fel încât să-ți capteze atenția. chiar începutul.

Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați

În acest joc, poți ucide naziști și extremiști KKK. Distracția începe când tu pune mâna pe un topor și începe să-i tai pe băieții răi. Jocul este destul de sângeros și de natură grafică, dar asta se adaugă și la experiența generală de joc.

Este un shooter la persoana întâi, iar povestea te prinde mult timp. Dacă îți place o poveste grozavă cu un gameplay captivant, Wolfenstein II este jocul pentru tine.

avantaje contra
joc intrigant Necesită inițial o curbă de învățare
Dialoguri amuzante ale soldaților naziști.
arme îmbunătățite

Descărcați Wolfenstein II (53,49 USD)

9. Star Wars: Battlefront II

Chiar dacă Star Wars: Battlefront II a căpătat o reputație destul de proastă imediat după lansare din cauza lootbox-urilor suspecte și a tranzacțiilor din joc. Toată lumea a început să-l urască pe EA pentru că încearcă să fure cumpărători blocând conținut important de joc în spatele achizițiilor din joc, dar cel puțin EA și-a învățat rapid lecția și a eliminat aceste achiziții deocamdată.

Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați

În afară de toate acestea, Battlefront II este Continuarea perfectă a primului joc și gameplay-ul este destul de solid. Jocul a primit o mulțime de recenzii negative din cauza achizițiilor în joc, dar când vine vorba de joc, oferă un gameplay solid și un joc multiplayer grozav în care poți fi personajul tău preferat din Star Wars și să faci ravagii asupra inamicilor tăi.

Alege-ți partea în acest joc grozav, fii una cu forța sau alătură-te părții întunecate, este alegerea ta.

avantaje contra
Arata impresionant din punct de vedere vizual Lipsesc petreceri private
un joc fascinant
Excelează în ceea ce privește personalizarea

Descărcați Star Wars: Battlefront II (19,99 USD)

10. prada

Prey oferă o experiență de joc complet unică și uimitoare, pe care nu o vei putea găsi în niciun alt joc de împușcături. Este considerat o mare capodopera în genul SF și oferă un gameplay captivant care vă va ține cuplat mult timp.

Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați

Jocul oferă o experiență excelentă de shooter la persoana întâi, cu un amestec decent de elemente RPG. El Povestea din joc este destul de convingătoare.. Te atrage repede și te vei trezi jucând prin toate misiunile secundare, precum și prin misiunile principale.

Dacă sunteți în căutarea unui shooter care oferă un gameplay solid și o combinație excelentă de jocuri de rol, atunci Prey este jocul pe care trebuie să-l încercați.

avantaje contra
gameplay uimitor Unele misiuni secundare par să fie acolo doar pentru a rula numerele.
O mulțime de misiuni secundare
Elemente RPG grozave

descarca prada (29,99 USD)

11. Elite Sniper 4

Deveniți unul dintre cei mai mortali și mai furtivi asasini în Sniper Elite 4 și ucide-ți dușmanii de la distanță. Veți vedea cel de-al Doilea Război Mondial așa cum nu l-ați mai experimentat nicăieri. Călătorește prin peninsula italiană și vânează-ți inamicii de departe.

Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați

Grafica și povestea pot părea puțin fade, dar gameplay-ul oferit de Sniper Elite 4 este cel mai bun din serie și vă va ține cuplat mult timp. Gameplay-ul a fost întotdeauna în centrul serii și a fost executat atât de perfect încât lasă totul fără consecințe pe termen lung.

Dacă doriți să experimentați un joc cu împușcături cu adevărat tare, trebuie să încercați Sniper Elite 4.

avantaje contra
Gameplay-ul este plin de elemente uimitoare. Grafica arată mai puțin inspirată.
cei mai ascunși ucigași
Oferă multe oportunități de explorare

Descărcați Sniper Elite 4 (59,99 USD)

12. Rainbow Six Siege de Tom Clancy

Rainbow Six Siege al lui Tom Clancy este plin de acțiune cu adevărat inspirat de organizațiile de combatere a terorismului din viața reală și modul în care acești eroi îi înfruntă pe cei mai ucigași teroriști în întâlniri apropiate.

Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați

Miza este întotdeauna mare și tensiunea este la apogeu, chiar dacă joci solo. Cu toate acestea, jocul strălucește cu adevărat atunci când joci un grup solid, cu sinergie decentă.

trebuie să faci față anti-terorist sau anti-terorist in functie de echipa ta. Folosește forța brută, tactici viclene și dispozitive explozive pentru a-ți devasta inamicii în acest shooter palpitant.

avantaje contra
Un joc extrem de provocator Personalizarea caracterelor este slabă.
Inspirat de organizațiile anti-terorism din viața reală
gadgeturi explozive

Descărcați Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (39,99 USD)

13. Ucide etajul 2

Un joc de împușcături uimitor care oferă o grafică grozavă și un gameplay captivant, care este mai distractiv atunci când te joci cu prietenii tăi. Modul single player poate deveni plictisitor pentru că poate fi puțin repetitiv uneori, dar este foarte distractiv cu un grup de prieteni.

Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați

Cu cât ai mai mulți colegi de echipă, cu atât te vei distra mai mult în Killing Floor 2. Bucurați-vă de acțiunea sângeroasă și sângeroasă în acest joc plin de acțiune. Val cu val, tunde toate zedurile care vin și devine totul în roșu. Sunați-vă prietenii și faceți echipă pentru această baie de sânge spectaculoasă.

avantaje contra
grafica minunata Jocul necesită inițial o curbă de învățare.
Un joc plin de acțiune
Scoruri destul de bune în ceea ce privește personalizarea caracterului.

Descărcați Killing Floor 2 (29,99 USD)

14. soarta

Old school Doom revine la actuala generație de console cu a stil complet nou și experiență de fotografiere provocatoare care îi va uimi până și pe fanii jocurilor cu împușcături. Experimentează un atac nesfârșit de demoni puternici și distruge-i cu arsenalul tău de arme mortale, de la puști puternice la bazooka.

Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați

Pe lângă modul single player care pompa adrenalină, Doom oferă și un o multitudine de moduri multiplayer interesante unde vă puteți înfrunta prietenii într-o baie de sânge incitantă. Original Doom este încă considerat unul dintre cele mai bune jocuri cu împușcături și revenirea jocului și-a continuat moștenirea.

avantaje contra
Diverse moduri multiplayer se simte lent uneori
Experiență provocatoare de shooter
demoni puternici

Descărcați Doom (19,99 USD)

15. SUPER HOT

Superhot este unul dintre cele mai unice și mai interesante jocuri cu împușcături ale acestei generații. De fapt, estompează linia dintre jocul tactic cu împușcături și haosul fără minte care pompa adrenalină. Acesta este un FPS ciudat și amăgitor care face totul bine.

Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături pentru PS4 pe care trebuie să le jucați

Trucurile se simt unice și distractive atunci când sunt combinate cu un joc autentic. În acest joc, timpul se mișcă doar când te miști. Ești doar tu împotriva unei hoarde de inamici, evitând, manevrând și tăind focul inamicului cu încetinitorul, ca și cum ai fi Max Payne.

Nu există regenerarea sănătății sau picături de muniție, doar tu îți faci drum prin împușcarea cu stil în inamici. Dacă doriți o experiență unică de fotografiere, atunci Superhot este jocul de încercat.

avantaje contra
un joc genial campanie scurtă
O listă grozavă de arme.
Sisteme de recompense minunate

descărcați superhot (24,99 USD)

16. Ziua de plată 2

Da unul joc captivant de jaf este ceea ce ai în vedere, Payday 2 se poate adapta cu ușurință așteptărilor tale. Jocul este plin de acțiune și îți oferă suficiente oportunități pentru a-ți arăta priceperea la tragere.

PAYDAY 2: CRIMEWAVE EDITION

In acest împușcător cooperativ cu patru jucători, trebuie să faci echipă cu prietenii tăi pentru a jefui băncile. Și dacă reușești să-ți îndeplinești misiunea, ei te plătesc foarte mult. Nu numai asta, primești și o mulțime de power-up-uri care te țin în fața jocului.

În afară de jefuirea băncii și obținerea de multe recompense, Payday 2 oferă și multă personalizare. Deci, în funcție de gustul tău, poți personalizați-vă avatarul și chiar să-și perfecționeze seturile de abilități. Asta nu este tot, are și o listă solidă de arme și echipamente pentru ca tu să o alegi pe cea pe care o preferi.

Luând în considerare totul, Payday 2 merită să fie considerat printre cele mai bune jocuri cu împușcături pentru PS4.

avantaje contra
Joc de furt captivant Grafica pare depășită
Shooter cooperativ pentru patru jucători
O mulțime de opțiuni pentru a-ți personaliza avatarul și chiar pentru a-ți perfecționa abilitățile
O listă grozavă de arme și pistoale.

Descărcați Payday 2 (19,99 USD)

17. H1Z1: Battle Royale

Ți-ai pus ochii pe a Un shooter Battle Royale plin de putere pentru PS4 ta? Dacă răspunsul este da, H1Z1: Battle Royale este pentru tine. Pentru a începe, trebuie să introduceți o hartă mare și să căutați arme, echipamente, vehicule și airdrops nu numai pentru a vă proteja împotriva atacurilor brutale bruște, ci și pentru a vă alimenta arsenalul.

H1Z1-Battle Royale

Jocul pune până la 99 de jucători unul împotriva celuilalt pentru un meci mortal. Iar cei care reușesc să câștige battle royale eliminând toți ceilalți jucători devin campioni.

lăudându-se grafică de înaltă calitate și un gameplay intrigant, H1Z1: Battle Royale are trucurile pentru a te face să ghicești. Nu numai că, are un sistem de recompense interesant care vă permite să deblocați power-up-uri care nu numai că vă pot spori arsenalul, ci și vă pot menține în fruntea bătăliei nesfârșite.

avantaje contra
Un shooter Battle Royale plin de putere Armeria nu oferă prea multă personalizare.
Pune până la 99 de jucători unul împotriva celuilalt pentru un meci mortal.
grafica decenta

Descărcați H1Z1 (Gratuit)

18. Bulletstorm: Editare completă a clipului

Deși Bulletstorm poate să nu fi fost în fruntea clasamentului, este unul dintre cele mai interesante shootere de pe PS4. Și dacă îți place să asumi joc provocator de trageretrebuie să fie pe radarul tău.

Bulletstorm - Editare completă a clipului

Jocul este despre Grayson Hunt, un membru exilat al grupului de asasini numit Dead Echo. După ce a aterizat pe o planetă abandonată, Grayson este forțat să ia o decizie dificilă: răzbunare sau supraviețuire. Puteți lupta cu comandantul pentru trădarea lui sau puteți salva întreaga echipă.

Dincolo de gameplay, Bulletstorm îți oferă multe oportunități de a desfășura o campanie impresionantă de eliminare pentru a înfrunta forțele răului. În plus, are și 30 de provocări de scor competitiv sau 12 hărți cooperative multiplayer să te țin pompat pentru mai mult.

avantaje contra
joc provocator de tragere Personalizarea armelor ar putea fi mai bună.
Provocarea 30 de scoruri competitive
12 hărți cooperative multiplayer

Descărcați Bulletstorm (39,99 USD)

19.Fortnite

Când vorbești despre cel mai popular joc de împușcături battle royale, singurul nume care pare să-ți atrage atenția imediat este Fortnite. Și pe bună dreptate, deoarece are aproape orice fel de truc pentru a-ți amplifica tragedia.

Fortnite

În acest joc multiplayer, îți poți uni forțele cu prietenii tăi construi o echipă puternică pentru a-ți domina rivalii. Cu multe opțiuni de personalizare oferite, puteți oferi avatarului dvs. un aspect unic. De remarcat că are și una dintre cele mai mari colecții de arme Îți oferă libertatea de a alege cel mai bun pariu.

În momente când nu vrei să intri într-o luptă intensă, poți joacă Fortnite Creative că poți profita la maximum de gândirea ta creativă. Cu medii atrăgătoare și sisteme de recompense interesante, vă va ține absorbit pentru mai mult.

Toate luate în considerare; Fortnite este printre cele mai bune jocuri PS4.

avantaje contra
un joc interesant Grafica poate să nu fie pe gustul tuturor.
Una dintre cele mai mari colecții de arme.
Opțiune de a-ți personaliza avatarul după bunul plac
Fortnite Creative este distractiv de jucat

Descărcați Fortnite (Gratuit)

20. Killzone: Shadowfall

Nu în ultimul rând, Killzone: Shadow Fall este un shooter intens pe PS4. În acest joc, joci ca Shadow Marshal Lucas Kellan, un soldat curajos și un maestru spion. Scopul tău final este să preiei controlul asupra războiului rece prin eliminarea forțelor răului.

Killzone - Shadow Fall

Deoarece fiecare dintre deciziile tale va avea un impact imens asupra lumii, măsoară-ți fiecare dintre decizii înainte de a ucide. Dincolo de un joc plin de acțiune, Killzone: Shadow Fall are și mare colecție de arme și gadget-uri. În plus, oferă, de asemenea, o dronă extrem de eficientă, care poate juca un rol vital în a vă menține înainte în luptă.

În plus, are Killzone: Shadow Fall medii uimitoare pe care ai vrea să-l explorezi. Adăugați la asta sistemele de recompense interesante și aveți un shooter care nu vă va dezamăgi niciodată.

avantaje contra
experiență intensă de fotografiere Îi lipsește puterea de foc în departamentul de personalizare.
O colecție imensă de arme și gadgeturi.
Are medii uimitoare.

Descărcați Killzone: Shadow Fall (19,99 USD)

Joacă cele mai bune jocuri cu împușcături pentru PlayStation 4

Ei bine, acestea au fost cele mai bune jocuri cu împușcături pentru PS4. Am încercat să includem jocuri de toate tipurile în această listă, așa că, indiferent dacă sunteți în căutarea unor jocuri battle royale grozave, o campanie captivantă pentru un singur jucător sau un joc co-op, ar trebui să găsiți ceva care să se potrivească nevoilor dvs. Dacă ai mâncărime să joci unele dintre cele mai bune shootere disponibile pe PS4, jocurile menționate mai sus ar trebui cu siguranță să-ți reducă pofta de mâncare. Dacă aveți și câteva sugestii pentru cele mai bune jocuri cu împușcături pe PS4, nu ezitați să le trimiteți în comentariile de mai jos.

În concluzie, jocurile cu împușcături sunt extrem de distractive și pe PS4 există o mulțime de opțiuni grozave. Această listă a celor mai bune jocuri de împușcături pentru PS4 oferă o gamă largă de opțiuni, de la shooterele în arena la cele open world, pentru a satisface toate preferințele jucătorilor. Fie că sunteți în căutarea unei experiențe solo sau de joc multiplayer, vă veți bucura cu siguranță de aceste jocuri pline de acțiune.
Și-a venit vremea să încheiem această postare. Așa că ne luăm rămas bun pentru astăzi. Dar nu vă faceți griji, vom reveni cu informații și noutăți din lumea tehnologiei cât de curând. Până atunci, nu uitați să vă informați și să vă documentați, să împărtășiți cunoștințele cu cei din jur și să păstrați pasiunea pentru tot ce ține de tehnologie. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x