Top 20 jocuri impresionante iMessage pentru iPhone și iPad

12 Best iMessage Games for iPhone and iPad
⏱️ 25 min read

În era tehnologiei mobile, jocurile nu mai sunt limitate la console sau PC-uri. Dacă ești un utilizator de iPhone sau iPad, poți să te distrugi și mai mult cu cele mai bune jocuri iMessage. Aceste jocuri sunt construite special pentru a fi jucate în interiorul aplicației de mesagerie iMessage, permintindu-vă să jucati cu prietenii și să concurenți în timp real. Din cele mai simple jocuri de puzzle, până la jocuri de trivia și jocuri de cărți în timp real, lista noastră de cele mai bune 20 de jocuri iMessage pentru iPhone și iPad te lasă să te distrezi în timp ce rămânând conectat cu prietenii și familia.

Să recunoaștem, indiferent cât de „iluminat” este chatul tău de grup, există o mulțime de momente în care nimeni nu pare să aibă nimic de spus sau de făcut. În timp ce pachetele de stickere iMessage vă pot condimenta conversațiile și puteți începe oricând un sondaj iMessage pentru a afla unde să mergeți weekendul viitor, singurul lucru care învinge cu adevărat plictiseala este să jucați. Deci, dacă sunteți în căutarea unor jocuri iMessage distractive pe care să le jucați cu prietenii dvs., iată cele mai bune 20 de jocuri iMessage (gratuite și plătite) pe care le puteți juca chiar acum.

Cele mai bune jocuri iMessage de jucat cu prietenii (2022)

În această listă, am inclus toate genurile de jocuri, de la jocuri de creier și jocuri de mini golf, până la jocuri precum 8 Ball Pool și multe altele. Puteți folosi cuprinsul de mai jos pentru a verifica orice joc care vă place.

1. Tic-tac-toe

Cele mai bune jocuri iMessage sunt cele pe care le poți juca cel mai ușor și fără a sacrifica aspectul competitiv. Dacă sunteți în căutarea unui joc iMessage veșnic verde pe care să îl puteți juca cu prietenul dvs. ore întregi fără nicio curbă de învățare, nu căuta mai departe decât Tic Tac Toe. Este una dintre alegerile mele preferate și cred că povestea ta nu va fi diferită după câteva runde de joc.

Jocul este destul de ușor și are o interfață curată. Deși este disponibil gratuit, va trebui să cheltuiți niște bani pentru deblocați funcții precum designul electoral din SUAdesign câine vs pisică și design hamburger vs pizza.

Instalare: Gratuit (0,99 USD pentru designul alegerilor din SUA)

2. biliard cu 8 bile

8 Ball Pool este genul de joc iMessage de care te vei îndrăgosti imediat din cutie. Da, ai citit bine! Acesta este, fără îndoială, cel mai popular joc de biliard pe iOS. Deși jocul este simplu, nu te vei sătura niciodată să-l joci. Și asta îl face să fie o încercare obligatorie pentru toată lumea.

Piscina cu 8 bile pentru mesaje

jocul este totul despre punerea în buzunar a bilelor, luarea cât mai multe monede poți, apoi folosiți-le pentru a intra în jocuri cu un rang mai înalt și cu mize mai mari. Sistemul de niveluri nu numai că te ține absorbit de joc, dar te asigură și că te confrunți mereu cu o mulțime de provocări.

Cu diverse trofee și piese exclusive la dispoziție, jocul nu pare să-și piardă niciodată farmecul. Mai bine încă, 8 Ball Pool oferă, de asemenea, personalizare îngrijită, astfel încât să puteți oferi tacului și mesei dvs. un aspect personalizat. Pentru a rezuma, este unul dintre cele mai apreciate jocuri iMessage pentru iOS și, prin urmare, nu ar trebui să-l ratați.

Instalare: Gratuit (7,99 USD/săptămână pentru abonamentul Pro)

3. Pictocuvânt

Dacă doriți să vă îmbunătățiți vocabularul în timp ce vă bucurați de niște jocuri de cuvinte pline de distracție cu prietenii dvs. într-o fereastră de chat, atunci ar trebui să încercați jocul Pictoword pentru iMessage.

Jocul are o mulțime de jocuri pentru creier cu diferite niveluri de dificultate de care s-ar bucura atât copiii, cât și adulții. Dacă nu doriți ca jocul să vă tachineze creierul, puteți selecta modul ușor. Și dacă vrei să încerci niște jocuri complexe, există și un mod greu pentru tine.

set de mesaje cu pictograme

Pictoword oferă atât moduri single player, cât și multiplayer și puteți alege modul de joc potrivit în funcție de confortul dvs. De asemenea, îl poți juca chiar și offline, ceea ce este un mare avantaj dacă nu vrei ca jocurile tale să se oprească.

Instalare: Gratuit (0,99 USD pentru 200 de monede)

4. Game Pigeon – Deblochează o varietate de jocuri iMessage

Game Pigeon este unul dintre cele mai bune titluri de descărcat, deoarece conține o varietate de jocuri clasice diferite, cum ar fi biliard cu 8 mingi, minigolf, baschet, cup pong, puncte și cutii, vânătoare de cuvinte și multe altele. Cu ce multe jocuri iMessage grozave concurând pentru atenție, o poți alege pe cea care îți poate lumina timpul, fără a fi nevoie să sari de la o aplicație la alta.

Game Pigeon are o colecție de jocuri cu imagini

Îmi place să joc baschet și Sea Battle, deoarece sunt una dintre favoritele mele din toate timpurile. Dar selecțiile dvs. pot diferi în funcție de preferințele dvs. În afară de jocuri, poți personalizați-vă avatarul să arăți cum vrei și chiar să adaugi accesorii precum pălării și ochelari la avatarul tău. Unele dintre upgrade-urile cosmetice sunt blocate și va trebui să plătiți pentru a debloca toate aceste lucruri.

Unul dintre motivele pentru care am adăugat Game Pigeon la această rezumat este că oferă atât de multe jocuri într-o singură aplicație. Și acestea v-ar costa bani dacă le descărcați separat. Deși lista de jocuri nu este elegantă, are mai multe titluri distractive și este o modalitate excelentă de a începe cu jocurile iMessage. Deoarece este disponibil gratuit, asigurați-vă că îl verificați.

Instalare: Gratuit (4,99 USD pentru Game Pigeon+)

5. Domnule Putt

Se poate spune că domnul Putt este unul dintre cele mai iubite jocuri de minigolf pe care îl puteți reda pe iPhone într-o conversație iMessage. Are o grafică elegantă, controale netede și o mulțime de răsturnări de situație care îl fac un joc atractiv de jucat în timpul liber.

Mr. Putt este un joc de golf tare pentru imessage

De îndată ce deschizi jocul, ai opțiunea de a trage și de a-ți pune mingea în buzunar. După ce ați terminat, persoana cu care vă jucați va avea șansa de a face fotografii. Câștigă cel care scufundă mingea în cel mai mic număr de ture jocul. Mr. Putt oferă patru locuri pentru a juca minigolf, inclusiv Blaze, Retro, Nebula și Frost. În timp ce toate cele patru locații sunt grozave, Blaze și Frost sunt preferatele mele.

Instalare: Gratuit

6. Yahtzee cu Buddy Dice

Nicio prezentare a celor mai bune jocuri iMessage nu este completă fără includerea unui joc de masă clasic. Și când te gândești la un joc de masă foarte apreciat, Yahtzee with Buddies Dice este unul dintre primele jocuri care îți vin în minte.

Joc Yahtzee cu Buddies Dice pentru mesaje

Jocul are zeci de niveluri pline de impulsuri și obstacole. În plus, jocul de masă vă oferă posibilitatea de a participa la turnee interesante precum Yahtzee Solitaire, Yahtzee Bingo și Yahtzee Stars, unde vă puteți demonstra abilitățile de joc pentru a vă decima rivalii.

Interesant, Yahtzee with Buddies Dice are un mod de supravietuire unde poți concura cu alți jucători în timp real pentru recompense exclusive. În afară de distracția jocului, este și destul de bun în ceea ce privește personalizarea, astfel încât să poți ajusta zarurile după bunul plac.

Instalare: Gratuit (2,99 USD pentru o cupă de role bonus)

7. Trivia simple

Dacă sunteți în căutarea unui joc trivia simplu pentru a vă ucide timpul, atunci simple curiozități este calea de urmat. Este unul dintre acele jocuri care cu adevărat Testează-ți cunoștințele pe diverse subiecte. precum istoria, știința și cultura pop. Ei vor răspunde pe rând la întrebări cu răspunsuri multiple. cinci categorii diferite. Dacă nu puteți decide ce categorie să alegeți, puteți selecta „Toate” și puteți vizualiza întrebări din diferite categorii.

jocuri trivia simple pentru mesaje

În ceea ce privește jocul, aveți doar 10 secunde pentru a răspunde la întrebări. De asemenea, titlul este actualizat constant cu noi întrebări și nu te vei plictisi de joc.

Instalare: Gratuit

8. Hai să-l descompunem! – Joc incitant Air Hockey pe iMessage

Acesta este un joc fascinant de air hochei pe ture. Jocul vă permite să alegeți dintr-o listă de pariuri sau să introduceți propriile pariuri personalizate. Rețineți că va trebui să acceptați pedeapsa dacă pierdeți. Prin urmare, ține cont de acest lucru înainte de a plasa orice pariu pe adversarul tău.

Let's puck este un joc Air Hockey pentru iMessage

Planificați fiecare mișcare cu înțelepciune, astfel încât să vă puteți elimina adversarul. Dupa cum viteza crește cu fiecare salvă, va trebui să fii responsabil pentru a câștiga fiecare rundă. Scopul tău final este să câștigi cât mai multe runde poți dezlănțuind întregul pachet de trucuri. O, da, nu rata nici booster-urile speciale, deoarece te pot ajuta să urci în rânduri.

Instalare: Gratuit (1,99 USD pentru toate skin-urile)

9. Patru la rând

La fel ca Tic Tac Toe, Four in a row este, de asemenea, un nume care nu are nevoie de prea multă prezentare. Scopul tău în joc este să aliniezi patru puci la rând. De asemenea, numit Connect Four, un joc în care jucătorii aleg mai întâi o culoare și apoi aruncă pe rând discuri colorate pe o grilă suspendată vertical de șapte coloane și șase rânduri.

iMessage patru la rând

Patru la rând în iMessage nu vă permite să alegeți culorile în sine, dar restul jocului rămâne același. Este o modalitate grozavă de a-ți petrece timpul angajându-te într-o luptă de strategie și inteligență împotriva prietenului tău.

Instalare: Gratuit

10. Adevăr Adevăr Minciuna

Trebuie să fi auzit sau chiar să fi jucat acest joc cu prietenii sau familia. Truth Truth Lie este un joc super distractiv de jucat chiar și cu un singur partener. Ca jucător, poți face trei afirmații despre tine, iar cealaltă persoană trebuie să ghicească care dintre ele este falsă.

Truth Truth Lie joc pentru mesaje

Cea mai bună parte a acestui joc iMessage este că îl puteți juca chiar și într-un grup. Acest joc clasic de spărgător de gheață de asemenea, vă permite să înregistrați un videoclip cu dvs. dacă nu aveți chef să introduceți texte. În timp ce Truth Truth Lie vă este disponibil, va trebui să faceți achiziții în aplicație pentru a debloca bunătăți precum o pungă de monede, un teanc de monede și monedă liberă.

Instalare: Gratuit (0,99 USD per schimb liber)

11. Cobi Arrows

Dacă vă plac mai mult jocurile iMessage în stil arcade, poate doriți să aruncați o privire la Cobi Arrows. Este un joc simplu in care intra fiecare jucator Treizeci de secunde a trage săgeți într-o țintă. jocul are mecanica buna, dar cu siguranță există o curbă de învățare pentru a învăța cum să țintim.

Joc de mesaje Cobi Arrows

Dacă ești bun la țintit și ai reflexe ascuțite, te vei îndrăgosti de acest joc. este disponibil pentru descărcare gratuită din magazinul de aplicațiidar puteți alege și să vă răsfoiți cu achizițiile din joc pentru a debloca câteva moduri de joc noi.

Instalare: Gratuit (1,99 USD pentru toate modurile de joc)

12. Quicţionar

Avem deja un joc de cuvinte pe listă, dar Qiktionary este puțin diferit. Spre deosebire de Wordie, unde trebuie să ghicești cuvântul uitându-te la imagini, în Qiktionary, trebuie să rezolvi un cuvânt ascuns de 4 litere tastând singur literele.

joc quiktionar

Poate sa dați câte ture doriți, dar trebuie să scrii un cuvânt. Nu puteți introduce litere aleatorii, deoarece jocul nu le va accepta. Va fi un putin provocatoare cu excepția cazului în care aveți un vocabular puternic, dar vă veți distra foarte mult jucându-l.

Instalare: Gratuit (Versiunea premium este disponibilă pentru 1,99 USD/lună)

13. Singur

Solitaire este un joc clasic de cărți pe care ai vrea să-l joci cu prietenii tăi pe iMessage. Jocul oferă provocări zilnice pe care le poți rezolva pentru a câștiga o mulțime de coroane și trofee. În plus, poți câștiga puncte de fiecare dată când joci pentru a crește nivelul și a câștiga noi titluri. Cu toate acestea, ceea ce aduce o mulțime de distracție în joc este caracteristica acordului câștigător care vă oferă șansa de a juca o afacere în care știți că există cel puțin un truc câștigător.

Joacă jocul Solitaire în iMessage

Nu e bun la jocurile de cărți? Nici o problemă! Solitaire are o funcție interesantă numită „Arătați-mi cum să câștig”, care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți și, de asemenea, să vă ajute să stăpâniți toate trucurile. Clasamentele vă permit să știți cât de bine vă comparați cu alți jucători. În special, obțineți indicii nelimitate și flexibilitatea de a anula câte lucruri aveți nevoie. În ceea ce privește personalizarea, jocul vă permite să modificați setările, astfel încât să puteți ajusta scorul, să reglați mâinile pentru a desena și chiar să schimbați fundalul.

Instalare: Gratuit (1,99 USD/lună pentru statutul premium)

14. Minion Rush: Joc de alergare

Când ai la dispoziție cel mai interesant joc de alergare fără sfârșit, nu trebuie să te uiți în altă parte pentru a începe o alergare aventuroasă. Această ofertă Gameloft este despre evitarea capcanelor, explorarea diferitelor locații și competiția pentru a fi cel mai bun agent secret al minionilor din lume. Mai bine, jocul de acțiune pentru familie oferă și diverse misiuni interesante, astfel încât să aveți mereu noi provocări de înfruntat.

Jocuri de alergare Minion Rush pentru iMessage

Terminând misiuni speciale, poți debloca o serie de povești și premii. Folosind diferite abilități de alergare și cascadorii inovatoare, vei descoperi zona secretă ascunsă a fiecărei locații. Pe măsură ce Gameloft continuă să adauge noi aventuri în mod regulat, nu ar trebui să fie loc pentru plictiseală. Pe deasupra, îți poți aranja minionul în costume nebunești pentru a-l scoate în evidență.

Instalare: Gratuit (1,99 USD pentru un teanc de jetoane)

15. Sudoku.com – Sudku Puzzles

Indiferent dacă doriți să abordați teaser-uri uimitoare sau doriți să vă antrenați creierul jucând jocuri cu numere provocatoare, Sudoku.com vă acoperă. Ceea ce îi oferă un avantaj față de multe alte jocuri sudoku este o colecție uriașă de puzzle-uri pe care le poți juca ore întregi cu prietenul tău. Lăsând deoparte antrenamentul creierului, vă poate ajuta, de asemenea, să vă scăpați de stres și să vă relaxați.

Sudoku.com - Sudku Puzzle Game pentru mesaje

Sudoku.com oferă puzzle-uri atât pentru jucătorii avansați, cât și pentru începători. În plus, oferă și sfaturile necesare pentru a te salva atunci când ai nevoie de ajutor pentru a rezolva puzzle-uri dificile. Și mai bine, puteți finaliza provocările zilnice pentru a câștiga o mulțime de recompense și pentru a participa la evenimente sezoniere pentru a vă demonstra abilitățile. Cu o urmărire atentă a progresului, puteți fi la curent cu ceea ce vă aflați.

Instalare: Gratuit (4,99 USD pentru versiunea fără reclame)

16. Municipiul

Township este o combinație uimitoare de construcție a orașului și agricultură, care îți permite să construiești orașul visurilor tale, unde toată lumea poate avea o viață plină de fericire. Întregul joc se învârte în jurul recoltării culturilor, procesării lor în facilitățile tale moderne și vinderii produselor la un preț atractiv pentru a câștiga mulți bani și a-ți dezvolta orașul. Pentru a îmbunătăți stilul de viață, puteți deschide restaurante și cinematografe de top și, de asemenea, puteți construi clădiri comunitare în care oamenii se pot reuni și să sărbătorească. Ca să nu mai vorbim, vă puteți îmbrăca orașul cu repere celebre precum Big Ben și Statuia Libertății.

Municipiul

Instalare: Gratuit (2,99 USD pentru pușculiță)

17. Grădini

Gardenscapes este un joc de puzzle unic în care ești însărcinat să rezolvi puzzle-uri de tip potrivire 3 pentru a restaura o grădină. Cu sute de puzzle-uri de tip potrivire 3, jocul are numerele care să te țină absorbit ore întregi de distracție. În plus, conține și multe secrete pe care ți-ar plăcea să le dezvălui. Pe lângă jocuri, Gardenscapes are un animal de companie adorabil cu care îți va face plăcere să interacționezi. În plus, există și o rețea socială în joc în care poți interacționa cu alți jucători.

peisaje de gradina

Instalare: Gratuit (1,99 USD pentru un kit de grădină)

18. Talking Tom: Du-te după aurul!

Dacă ar exista o cursă pentru a deveni cel mai bun joc de pisici pentru iMessage, Talking Tom Gold Run ar putea lua cu ușurință premiul. Ei bine, asta arată doar cât de fascinant este acest joc. După ce a prins tot aurul, Rakoon fugă. Acum, depinde de Talking Tom să-l prindă pe Rakoon și să-i smulgă aurul. Îl poți ajuta pe Talking Tom să-l prindă pe infamul Rakoon?

Talking Tom: Du-te după aurul!

Instalare: Gratuit (1,99 USD pentru un lot de dinamită)

19. Fruit Ninja

Fruit Ninja este un joc extrem de captivant care vă testează abilitățile de tăiat fructe. Există un mod clasic în care vă puteți provoca și vedeți cât timp puteți continua să feliați fructele. Dacă vrei să mergi mai departe, modul arcade, în care trebuie să faci tot posibilul pentru a obține un scor mare, este pentru tine. Cu toate acestea, dacă doriți doar să vă îmbunătățiți abilitățile și, de asemenea, să stăpâniți câteva trucuri ucigașe, atunci modul zen este ceea ce ar trebui să alegeți.

ninja al fructelor

Fruit Ninja are o varietate de lame și dojo, astfel încât să puteți alege arma preferată pentru a dezlănțui o furtună suculentă. Jocul oferă evenimente zilnice de provocare care vă permit să vă prezentați întregul repertoriu de tăiere. Poți concura cu prietenii tăi în modul multiplayer local pentru a te lupta spre vârf și a deveni cel mai bun ninja.

Instalare: Gratuit (0,99 USD pentru un pachet de început)

20. Episodul – Alege-ți povestea

Episodul este un joc de rol fascinant în care poți juca rolul protagonistului poveștii tale preferate. Are peste 150.000 de povești interactive pline de dragoste, dragoste, dramă și aventură. Poți să-ți personalizezi personajul după bunul plac, să dezvolți relații și să schimbi destinul prin alegerile tale. Ține minte că fiecare decizie pe care o iei are un impact asupra finalului poveștii. Dacă vrei să-ți arăți creativitatea, Episode îți oferă și libertatea de a scrie și de a publica propriile povești pe platforma sa.

Eposodo

Instalare: Gratuit (1,99 USD pentru un pachet mediu de pietre prețioase)

Bonus: Colorfy: Art Coloring Game

Dacă aveți în vedere un joc de colorat artistic de top pentru iMessage, ați fi greu să găsiți o opțiune mai atrăgătoare. Aplicația oferă o gamă largă de desene predefinite și, de asemenea, vă permite să vă încărcați propriile desene pentru a colora. Probabil punctul culminant al acestei aplicații este galeria virtuală AR care vă permite să vizualizați desene în lumea reală. Puteți folosi galeria virtuală pentru a crea desene minunate și a le partaja prietenilor.

Joc colorfy iMessage

Dacă vă plac mandalele, veți aprecia modul „Desenați mandala” care vă permite să creați mandale atractive cu ușurință. Deoarece Colorfy funcționează și offline, puteți desena diferite modele chiar și atunci când dispozitivul nu este conectat la Internet. Dacă aveți nevoie vreodată de mai multă inspirație pentru a crea picturi unice, există o comunitate grozavă în care puteți interacționa cu oameni din toată lumea.

Instalare: Gratuit (7,99 USD/săptămână pentru versiunea pro)

Cum să începeți cu jocurile în iMessage

Începeți cu jocurile iMessage este foarte simplu. Doar urmați pașii de mai jos și sunteți gata de plecare.

  • Începeți o nouă conversație în iMessage. Acum, atingeți pictograma aplicației situat lângă caseta de text.
instalați jocuri iMessage pe iPhone sau iPad
  • În meniul Aplicații, atingeți butonul magazin de aplicații pictograma pentru a vizita magazinul și a vedea o colecție de aplicații, jocuri și stickere pe care le puteți încerca în iMessage pe iOS 14. Apoi puteți apăsa pe jocul care vă place și apăsați butonul „Obțineți” pentru a-l instala exact așa cum ați face face cu orice altă aplicație iOS.
instalați jocuri iMessage pe iPhone sau iPad 2

După ce descărcați un joc sau o aplicație la alegere, puteți începeți să le utilizați atingând pictograma lor este afișat sub caseta de mesaj. De asemenea, puteți parcurge o listă de jocuri instalate pentru a-l selecta pe cel pe care doriți să îl jucați cu prietenul dvs. în iMessage.

Notă: Pentru a juca, cealaltă persoană trebuie să aibă și jocul instalat pe iPhone.

Care este jocul tău iMessage preferat?

Ei bine, asta încheie lista mea cu cele mai bune 20 de jocuri iMessage pe care ar trebui să le jucați pe iPhone și iPad. Având la dispoziție diverse jocuri captivante, acum poți face conversațiile tale iMessage mai distractive și captivante. Înainte de a începe un joc lung cu prietenii tăi, asigură-te că îmi spui preferințele în comentariile de mai jos. De asemenea, dacă cunoașteți și alte jocuri iMessage despre care credeți că ar trebui incluse în listă, vă rugăm să-mi spuneți și numele lor.

Chatul tău de grup nu trebuie să fie plictisitor, încă există multe jocuri distractive pe care le poți juca cu prietenii tăi prin intermediul iMessage. De la jocuri clasice precum tic-tac-toe și patru într-un rând până la jocuri mai complexe precum 8 Ball Pool și Yahtzee with Buddies Dice, există un joc potrivit pentru toate preferințele. Unele dintre aceste jocuri sunt gratuite, dar altele necesită o mică investiție pentru a debloca funcții suplimentare sau pentru a elimina reclamele. În orice caz, aceste jocuri iMessage sunt o modalitate distractivă de a ajunge mai aproape de prietenii tăi și de a vă petrece timpul împreună.
Încheiem astfel această postare pe blogul nostru de tehnologie. Sperăm că informațiile și noutățile prezentate v-au oferit o perspectivă interesantă asupra lumii digitale și a inovațiilor din acest domeniu. Nu uitați să ne urmăriți în continuare pentru a fi la curent cu cele mai recente evoluții din tehnologie și pentru a descoperi soluții inovatoare pentru nevoile și provocările de zi cu zi. Până data viitoare, să păstrăm pasiunea pentru inovație și entuziasmul pentru tot ceea ce este nou în lumea tehnologiei!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x