Top 22 jocuri Android TV – Lista celor mai bune opțiuni de divertisment

best android tv games 2019
⏱️ 28 min read

În acest articol vom explora cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le încercați, indiferent dacă sunteți un gamer înrăit sau un jucător casual. Aceste jocuri oferă astfel de experienţe de joc captivante încât odată ce începeți să le jucați, nu veți mai vrea să vă opriți.

De la jocuri de acțiune, aventură până la cele de puzzle și strategie, lista noastră de jocuri conține tot ce aveți nevoie pentru a vă distra în fața televizorului. În plus, aceste jocuri sunt optimizate special pentru Android TV, astfel încât să puteți trăi experiența adevărată a jocului, fără a fi nevoie să utilizați un alt dispozitiv pentru a le juca.

Printre jocurile noastre preferate se numără Grand Theft Auto: San Andreas, care oferă o lume deschisă vastă de explorat, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 care vă oferă o experiență autentică Dragon Ball Z, Monument Valley, un joc de puzzle minunat care utilizează perspective și geometrie pentru a vă oferi o experiență unică de joc, și Sonic The Hedgehog 2, care este un clasic dintre cele mai bune.

Alte jocuri includ Minecraft: Story Mode, Asphalt 8: Airborne, Real Racing 3, NBA Jam, Riptide GP: Renegade, Ultimate Chicken Horse, Team Sonic Racing, Alien: Blackout și multe altele. Indiferent de preferințele dumneavoastră de joc, există cu siguranță ceva pentru toată lumea în această listă.
Cu toate acestea, asigurați-vă că aveți un controler compatibil pentru Android TV pentru a putea beneficia de experiențele complete de joc oferite de aceste jocuri Android TV.

Televizoarele Android sunt grozave. Ei pun aproape toată puterea și flexibilitatea sistemului de operare Android în televizorul dvs., iar acum că televizoarele Android devin din ce în ce mai populare, datorită Mi TV, iFFALCON TV, Sony Android TV, Motorola TV, Nokia TV și Even TV casete, cum ar fi Mi TV Box și Nvidia Shield TV, este momentul perfect pentru a obține un Android TV dacă nu aveți deja unul. Deci, indiferent dacă intenționați să cumpărați un nou Android TV sau dacă aveți deja unul, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este să jucați jocuri Android pe el, așa că iată cele mai bune jocuri pe care le puteți juca pentru a petrece timpul atunci când nu . ești ocupat să vizionezi Netflix, Prime Video sau să folosești unele dintre cele mai bune aplicații Android TV.

Cele mai bune jocuri Android TV de jucat (2022)

1. Asfalt 8: Aeropurtat

Asphalt 8 este unul dintre jocurile mele preferate pentru mobil din toate timpurile. Este incredibil de distractiv de jucat și chiar vine cu un multiplayer local (și online)., ceea ce o face și mai bună. Pe Android TV, jocul este disponibil pe Play Store și funcționează bine pe Mi Box. Desigur, frame rate nu este foarte lină, dar este complet redabil, cu siguranță. Puteți conecta un gamepad Bluetooth la televizorul dvs. Android, iar Asphalt îl detectează automat și vă spune schema de control pentru gamepad.

Deși este posibil să joci cu un controler care este furnizat împreună cu cutia TV, jocul nu este atât de interesant. Cu toate acestea, adăugați un controler Bluetooth la mix și veți avea o cursă explozivă pe un ecran gigant din camera dvs. de zi.

Notă: În timp ce Asphalt 9: Legends este disponibil pe Android, jocul nu este încă compatibil cu Android TV.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

2. Calea transversală

Crossy Road este un joc distractiv care te va ține cu cap ore întregi. Premisa este simplă: trebuie doar să o faci răscruce de drumuri, evitând în același timp să fie lovit de trafic (vin din ambele sensuri, pe unele strazi). De asemenea, trebuie să evitați să ieșiți în afara ecranului, deoarece camera continuă să se miște înainte și trebuie să treceți înainte. Ceea ce face acest joc atât de captivant este posibil faptul că simți că este destul de ușor atunci când nu este și că îți cere să ții un ritm rapid chiar de la început. Să te lupți prin trafic este destul de dificil, dar jocul trece rapid în fluxuri pe care trebuie să le traversezi trecând peste bușteni și frunze.

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

Calitatea grafică a jocului este în mod deliberat slabă, dar asta dă jocului cel mai mult farmec. De asemenea, mișcarea rapidă și schema de control ușoară îl fac foarte distractiv de jucat. Vă rugăm să rețineți că jocul funcționează. mai bine cu telecomanda TV Androidîn loc de un gamepad.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

3. Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 este a joc de supraviețuire la persoana întâi, plasat într-o lume sfâșiată de o apocalipsă zombie globală. Dacă te gândești că acesta este un alt joc de apocalipsă cu zombi, așa este. Cu toate acestea, hărțile lumii deschise „atât de așa” și calitatea grafică fac un design de joc interesant. Te poți plimba pe hartă, completă obiective și multe altele. Jocul necesită un gamepad pentru a juca, și va trebui să-l configurați înainte de a putea începe să jucați. Deși este nevoie de ceva timp pentru a configura, îmi place ideea de a personaliza controalele atunci când jocul pornește, astfel încât să știi exact cum să joci și să îndeplinești obiectivele care îți sunt atribuite.

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

Când începe jocul, te trezești într-o lume post-apocaliptică plină de zombi și ești înarmat doar cu o armă de corp la corp și un pistol. Mai multe arme sunt deblocate mai târziu, oferindu-vă opțiunea de a juca jocul într-o varietate de moduri diferite. Acest joc cu zombi este actualizat frecvent, adăugând din ce în ce mai multe elemente de joc pentru a vă menține interesat și absorbit în supraviețuirea a ceea ce poate fi descris doar ca iad.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

4. Printre morți

In the Dead este un alt joc pe care mi-a plăcut foarte mult să îl joc pe telefonul meu Android și a fost o surpriză plăcută să văd că jocul a fost la fel de distractiv pe un ecran mai mare. Cu excepția, mai interesant. De asemenea, jocul pe un ecran mai mare oferă vizual o perspectivă mult mai profundă, scoțând la iveală adevărata groază de a alerga printr-un câmp plin de zombi și obstacole. Jocul poate fi jucat cu ușurință cu un gamepad și vă indică comenzile pe măsură ce progresați. Alergarea este automată și tot ce poți controla este să virezi la stânga sau la dreapta, evitând hoarda de zombi (și obstacole precum copacii și mașinile abandonate), precum și să împuști cu armele pe care le poți ridica din lăzile aruncate aleatoriu. .

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

Jocul este practic un alergător nesfârșit și devine din ce în ce mai dificil pentru a juca, pe măsură ce distanța crește. Va trebui să fii rapid cu reflexele și să te întorci în momentul exact pentru a evita să te ciocnești de un zombi și să mori.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

5.Orbia

Orbia este un joc destul de casual pe care l-am jucat pe smartphone-ul meu Android, iar vestea bună este că este și functioneaza perfect pe Android tv. Jocul este destul de simplu. Trebuie doar să atingeți și să alergați în următorul cerc fără a lovi inamicii. Deși jocul este simplu, devine destul de repede pe măsură ce nivelurile crescși sincer, ceea ce face jocul cu adevărat interesant este imaginile minimale și vibrante și coloana sonoră grozavă.

Orbia

Jocul are mai multe lumi și personaje diferite pe care le poți debloca pe măsură ce progresezi. Am jucat jocul cu telecomanda Android TV și a funcționat bine, așa că chiar dacă nu ai controler, ar trebui să poți juca Orbia fără sughiț.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

6. Hovercraft: Evadare

Seria de jocuri Hovercraft a devenit extrem de populară de-a lungul anilor și, ei bine, cea mai recentă versiune, Hovercraft: Getaway, nu face excepție. Acesta este un joc de acțiune cu curse de luptă care este extrem de distractiv. Jocul vă permite evident Conduceți un aeroglisor și fugiți cu poliția pe călcâie. Tot ce trebuie să faceți este să vă sustrageți de patrulare și să-i distrugeți cu o varietate de arme diferite. Jocul oferă totul, fie el tunuri, rachete, lasere, rachete, tunuri de lunetist și multe altele. De asemenea, ceea ce face ca jocul să fie distractiv este faptul că poliția vine cu crucișătoare, hovercraft, camioane, drone, tancuri și chiar elicoptere.

Aeroglisor

Hovercraft: Getaway este un joc extins și îmi place faptul că vă permite să personalizați hovercraft-ul cu diferite arme și numeroase upgrade-uri. De asemenea, imaginile sunt foarte bune, iar sistemul de luptă bazat pe fizică îl face foarte distractiv. Jocul funcționează atât cu un gamepad, cât și cu telecomandă Android TV, așa că nu ar trebui să aveți probleme să îl jucați pe televizor.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

7. Pământ pustiu

Un alt joc distractiv pe care îl puteți juca pe Android TV este jocul apreciat de critici și mult iubit – Badland. Jocul a primit peste 1 milion de evaluări și are o evaluare medie de 4,5/5, ceea ce este minunat. La televizor, grafica minimală arată bine, iar culorile ies bine în evidență. Puteți juca jocul cu un gamepad sau cu telecomandă Android TV și se simte ca și alte jocuri cu apăsare pentru a zbura precum Flappy Bird. Cu excepția, mai puțin enervant.

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

În Badland, poți lovi de pereți și obstacole cât de mult vrei, atâta timp cât nu rămâi blocat de ele, ceea ce poate duce la moarte. El Scopul este de a trece nivelul evitând obstacolele și colectând power-up-uri.. Nivelele sunt din ce în ce mai dificile și jocul nu încetează să fie interesant.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

8. Age of Zombies 2

Zombie Age 2 este distractiv shooter cu defilare laterală, cu o grafică ușoară și un mod distractiv de a ucide zombi. Jocul începe prin a vă învăța mișcarea de bază și schema de tragere pe care o veți urma. Apoi ești aruncat rapid pe teren și trebuie să te aperi doar cu o bâtă de baseball și o armă. Primele niveluri sunt ușoare și, așa cum începi să deblochezi arme și, practic, începi să te simți invincibil, vei fi împins într-un nivel care pare aproape imposibil de finalizat.

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

Asta e partea distractivă a acestui joc, este te provoacă în moduri neașteptate, și încercați (cu succes) să rămâneți pe picioare și să vă mențineți adrenalina. Jocul este destul de distractiv de jucat, iar dacă îți plac împușcăturile care nu se iau prea în serios, Zombie Age 2 este modalitatea perfectă de a petrece ceva timp împușcând și lovind zombi pe televizor.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

9. Bomb Squad

BombSquad este unul dintre acele jocuri de care te poți bucura foarte mult cu o tastatură, dar nu la fel de mult cu un gamepad. Cu toate acestea, dacă conectezi o tastatură la televizorul tău Android, cu siguranță te vei îndrăgosti de BombSquad. Jocul este suportat multe moduri de joc diferite, inclusiv experiența single player/cooperative sau multiplayer. Jocul este foarte distractiv când este jucat în modul multiplayer; tot ce trebuie să faci este să conectezi două (sau mai multe) controlere la televizorul tău Android și ești gata să te joci cu prietenii tăi.

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

BombSquad are o serie de niveluri grozave, iar singurul scop al jocului este să ucizi toate personajele prietenilor tăi. Poți să-i lovești, să-i ridici și să-i arunci de pe platformă (omorându-i efectiv) sau să arunci cu bombe în ei. Jocul este foarte distractiv, chiar și în modul single player, dar jocul cu prietenii îi va scoate în evidență adevăratul potențial. Cu siguranță ar trebui să-l încerci cu câțiva prieteni.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

10. Curse de buggy pe plajă

Dacă sunteți interesat de jocuri de curse, Beach Buggy Racing este un joc grozav de curse pe care îl puteți juca pe Android TV. Cea mai bună parte a acestui joc este că poți controlați cu ușurință buggy de plajă că ar trebui să concurezi. Schema de control este ușor de înțeles și jocul nu folosește o fizică super precisă, ceea ce poate fi enervant într-un joc obișnuit să fiu sincer. Jocul începe prin a vă învăța cum să vă conduceți mașina și cum să o îmbunătățiți… toate elementele de bază ale jocului. Pe măsură ce alergați, puteți obține diverse power-up-uri care vă oferă diferite tipuri de puteri, inclusiv lucruri precum rachete pentru Scoate-ți adversarii din caleMărește viteza pentru a depăși pe oricine din fața ta și multe altele.

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

Puteți obține, de asemenea, scutul, care practic vă protejează de rachete și bombe trase de adversarii tăi. Jocul în sine este foarte distractiv, parțial din cauza fluidității gameplay-ului, dar și pentru că nu încearcă să devină prea complicat și menține controalele și manevrarea mașinii dulci și simple; ceva ce iubesc cu adevărat.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

11. Nu călătorește

Does Not Commute este un alt tip de joc și, deși pare confuz la început, obiectivul jocului devine clar foarte curând. Jocul merge pas cu pas povești ale mai multor oameni diferiți, care se îndreaptă cu toții într-un loc sau altul, și trebuie să vă asigurați că toți ajung la destinație, în termenul dat, în timp ce evita coliziunile cu alte mașini.

De la începutul jocului, va trebui să vă gândiți la lucruri precum cea mai scurtă cale către destinația lor și apoi, pe măsură ce jocul progresează, va trebui să găsiți cele mai bune căi pentru fiecare dintre ei, astfel încât acestea să nu se termine. până se ciocnesc între ele sau cu clădiri și alte obstacole.

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

Jocul este distractiv și grafica este frumoasa. Gameplay-ul este neted și cu siguranță fascinant. Există ceva distractiv în a citi scurtele descrieri ale oamenilor din mașini și ce fac ei. Aș recomanda acest joc, doar atunci când aveți suficient timp pe mâini și suficientă energie pentru a aplica un pic de gândire la joc, pentru a-i face dreptate.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

12. Marte: Marte

Marte: Marte este o modalitate distractivă de a ucide timpul pe Android TV. Scopul jocului nu este imediat clar, sau deloc clar, chiar și după ce am sărit peste aproximativ 70 de tampoane. Revenind la joc, ești un astronaut care a fost trimis pe Marte și, din anumite motive, singurul tău scop pe planeta roșie singuratică este sari din pad in padfolosind propulsoarele costumului său spațial pentru a-și gestiona zborul și aterizează încetfără dezasamblare neprogramată a costumului tău și, prin extensie, tu.

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

Din anumite motive, jocul este extrem de dependentă, și probabil vei ajunge să joci (cum am făcut eu) mult timp, așteptând să vezi ce se întâmplă în continuare. Jocul prezintă o multitudine de provocări și întotdeauna există ceva care vă va face să doriți să continuați să jucați.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

13. Averea Leului

Leo’s Fortune este un joc de platformă distractiv care te va ține absorbit. Mulțumită niveluri extrem de bine concepute, joc neted și comenzi „ușor de înțeles, greu de stăpânit”, jocul te va cuceri cu siguranță. În Leo’s Fortune, joci rolul lui Leopold: o minge de puf cu mustață, care iese vânează hoțul care ți-a furat averea. Nivelurile sunt în general ușoare, presărate cu câteva momente dificile care vă vor lua cu siguranță câteva încercări de învins.

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

Există aproape 24 de niveluri în joc, plus câteva niveluri bonus, așa că jocul te va ține cu siguranță cu siguranță destul de mult timp. De asemenea, puteți juca acest joc cu un controler sau folosind telecomanda Android TV, datorită schemei de control ușoare.

Descarcare (4,99 USD)

14. Iute ca vulpea

Rapid ca o vulpe joc de alergător lateral bazat pe nivel care te va distra ore întregi. În joc, cineva a furat toate comorile de la vulpi și este responsabilitatea ta să le găsești și să le returnezi pe toate. Dar asta nu este tot, trebuie să fii cât de repede poți. Jocul în sine este ușor, doar apăsați și mențineți apăsat butonul de alergare de pe gamepad, iar vulpea își crește viteza în timp. Poate sa apăsați butonul de salt pentru a sări peste obstacole și prăpastiisau pentru a colecta monede și pietre prețioase care atârnă sus în aer.

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

Cu toate acestea, alergarea nu este totul în joc; de fapt, ar trebui să încetinești la momentul perfect pentru a putea colecta fiecare bucată de comoară din nivel. La sfârșitul fiecărui nivel există un diamant pe care trebuie să îl atingi (sau să treci prin el, dacă alergi prea repede). Cu toate acestea, în mod ciudat, dacă ești prea rapid și sari peste diamant, nivelul eșuează și trebuie să repornești de la un pic mai înapoi. În general, însă, jocul este suficient de decent pentru a ucide timpulîn timp ce vă bucurați de grafica orientată spre design material și de schemele de culori blânde pe care le urmează jocul.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

A 15-a aniversare a Sky Force

Sunt sigur că ai jucat Sky Force. Sky Force este unul dintre jocurile clasice pentru mobil de acolo și Versiunea a 10-a aniversare a jocului. sărbătorește asta. Jocul oferă o experiență de fotografiere prin derulare în care controlezi un avion și trebuie doar să-ți distrugi inamicii, să aduni power-up-uri și stele și să salvezi oamenii prinși pe insule. Acesta este un joc pe care mi-a plăcut întotdeauna să-l joc și ediția aniversară aduce o grafică mai bună și upgrade-uri mai puterniceceea ce face ca distrugerea inamicilor să fie foarte distractiv.

Aniversarea Sky Force

Jocul funcționează cu telecomanda Android TV, deși vă sugerez să îl jucați cu un gamepad, pentru că, deși experiența de la distanță este bună, nu este foarte intuitivă, deoarece trebuie să utilizați D-pad pentru a controla avionul în timp ce apăsați butonul de selectare pentru a fotografia și nicio opțiune pentru a activa fotografierea continuă, ceea ce este puțin ciudat. Acestea fiind spuse, cu siguranță ar trebui să încercați jocul pe televizor pentru factorul nostalgie și pentru faptul că, chiar și cu problemele sale, poate fi totuși distractiv de jucat.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

16. GTA: Liberty City Stories

Trebuie chiar să explic despre seria de jocuri GTA? Adică, chiar și cel mai obișnuit jucător ar fi auzit de GTA, iar GTA: Liberty City Stories aduce toată distracția pe televizorul tău Android. În timp ce jocul își păstrează tot stilul original, modul de joc a fost simplificat pentru a-l îmbunătăți pentru Android TV. Jucați în rolul lui Toni Cipriani, fostul înțelept de încredere al familiei Leone. Te-ai ascuns după ce ai ucis un om făcut și acum te întorci să vezi străzile din Liberty City în haos, în timp ce familiile în război luptă pentru control și orașul începe să se autodistrugă.

gta

Scopul tău este să returnezi controlul asupra orașului familiei Leone, astfel încât pacea și crima organizată să poată fi menținute. Va trebui să te confrunți cu politicieni, șefi mafioți, magnați de afaceri și multe altele pentru a-ți atinge obiectivele. GTA: Liberty City Stories este un joc excelent și ceva ce îți va face plăcere să joci cu un controler fizic. Dacă ești un fan GTA sau ai vrut să-l joci, dar nu ai ajuns niciodată, acesta este jocul pe care nu vrei să-l ratezi.

Descarcare: 6,99 USD

17. Portalul constructorului de poduri

Noul joc Bridge Constructor este o colaborare a popularei serie de jocuri Bridge Constructor cu jocurile Portal de la Valve și ei bine acest joc de simulare și puzzle Este destul de prietenos cu televizorul. În joc, ești angajat al Aperture Industries și ai nevoie Lucrați cu vrăjitorul AI GLaDOS pentru a crea poduri a duce camioane dintr-un loc în altul. Elementele portalului din joc adaugă o dimensiune diferită. Aceasta înseamnă că puteți utiliza diferite dispozitive Portal, cum ar fi portaluri, gel de propulsie, plăci de credință aeriene etc. pentru a trece bariere și a rezolva puzzle-uri.

Portalul constructorului de poduri

Este un joc plătit, la fel ca orice alt joc Bridge Constructor, dar credeți-mă când spun că merită. Jocul poate fi jucat cu telecomanda Android TV și funcționează și cu un gamepad, deci nu există probleme. Și dacă aveți o cutie TV precum Nvidia Shield, jocul funcționează bine și cu ei, așa că verificați-l.

Descarcare (9,99 USD)

18. Dan The Man: Action Platformer

Dan The Man este un joc de platformă de acțiune care este foarte asemănător cu Super Mario. Gameplay-ul este foarte asemănător și chiar și modul în care evoluează jocul este destul de asemănător cu Mario. Mi-a plăcut personal să joc jocul, chiar dacă muzica nu era în concordanță cu tonul jocului. La fel ca în Super Mario, trebuie să o faci Luptă-ți drum printr-o serie de obstacole.și învinge inamicii ușori pentru a trece nivelul. Există, de asemenea, o serie de urne plasate pe tot nivelul, care pot fi sparte prin lovire cu pumni și picior, pentru monede sau (uneori) arme și muniție.

Cele mai bune 22 de jocuri Android TV pe care ar trebui să le jucați

Există o număr de arme diferite care are jocul; M-am jucat doar un pic și am reușit să obțin câteva stele aruncătoare, cuțite aruncătoare și chiar o mitralieră. Este grozav și cu siguranță ar trebui să-l încerci.

Descarcare (Gratuit, cu achiziții în aplicație)

19. Războiul Stelelor: KOTOR

Jocurile Star Wars au fost întotdeauna distractive și ceea ce face Star Wars: Knights of the Old Republic cu adevărat distractiv este faptul că nu este un joc care a fost simplificat sau comprimat pentru a funcționa mai bine pe Android, ceea ce înseamnă că beneficiați de o experiență de vizionare completă. Jocul are loc cu patru mii de ani înainte de ascensiunea Imperiului Galactic și într-un moment în care sute de cavaleri Jedi au căzut împotriva Sith. Acum, joci un Jedi care este ultima speranță a Ordinului. Trebuie să stăpânești Forța, să reziste tentației de a te alătura părții întunecate și de a salva Galaxia.

Războiul Stelelor KOTOR

Alături de istoria interesantă, cel jocul este extins și detaliat. Puteți personaliza lucrurile cu diferite personaje, vehicule, propria echipă, diferite planete și multe altele. Puteți folosi Forța în 40 de moduri diferite și vă puteți crea propria sabie laser. Jocul este conceput pentru a fi jucat pe ecranul tactil, așa că nu v-aș recomanda să jucați cu telecomanda Android TV, dar da, dacă aveți un gamepad, acesta ar fi calea de urmat.

Descarcare (9,99 USD)

20. Final Fantasy IX

Final Fantasy este unul dintre acele jocuri care nu are nevoie de prezentare. Dacă sunteți interesat să jucați popularul joc de rol pe un ecran mare, nu căutați mai departe, Final Fantasy IX este aici pentru a vă salva. Portat de la omologul său de consolă, Final Fantasy IX este ideal pentru oricine dorește experiența captivantă a unui RPG din confortul canapelei lor. În cazul în care nu ești un mare fan al Final Fantasy IX, poți încerca și alte variante ale jocului.

fantezie finală ix

Final Fantasy IX oferă experiența clasică Final Fantasy cu care sunt obișnuiți fanii francizei. Jocul ocupă aproximativ 3,2 GB de spațiu, așa că asigurați-vă că aveți suficient spațiu liber pentru a juca. Acestea fiind spuse, jocul este pe partea mai scumpă a lucrurilor. La 20,99 USD, este mai scump decât alte RPG-uri de acolo. Cu toate acestea, având în vedere partea bună, este o achiziție unică și nu vine fără taxe suplimentare sau achiziții în aplicație.

Descarcare (20,99 USD)

21. Ultimate Soccer – Fotbal

Deși nu poți juca FIFA pe Android TV, am adăugat un joc de fotbal pentru toți fanii. Numit Ultimate Soccer, jocul oferă meciuri din ligă, meciuri amicale, cupe mondiale și multe altele. Poți alege dintre peste 1.000 de jucători și poți să-ți stabilești propria formație, tactici și formații.

fotbalul suprem

Veți avea nevoie de un controler pentru a juca Ultimate Soccer. Jocul este disponibil ca descărcare gratuită pe Play Store. Cu peste 50.000.000 de descărcări, este unul dintre cele mai bune jocuri de fotbal disponibile în magazin. Dacă ești cineva căruia îi plac jocurile de fotbal, încearcă Ultimate Soccer.

Descarcare (Gratuit)

22. Digger Dan and the Doom Mine

După cum sugerează și numele, Digger Dan & the Mine of Doom implică multe săpături. Obiectivul jocului este de a colecta cât mai multe pietre prețioase din mină, fără a te ciocni de locuitorii existenți. De asemenea, puteți folosi cufere cu comori de dinamită pentru a elimina locuitorii din apropiere.

Digger Dan și Doom Mine

În special, puteți juca jocul cu până la 3 jucători, făcându-l un joc casual cu efort redus pentru relaxare și distracție. Dacă sună ca ceva care vă interesează, verificați jocul din linkul de mai jos și încercați-l pe Android TV!

Descarcare (Gratuit)

Acestea sunt cele mai bune jocuri pentru Android TV

Există multe jocuri pe care le puteți juca pe Android TV. Cu toate acestea, acestea sunt cele mai bune jocuri Android TV pe care le-aș recomanda personal. Aceste jocuri variază de la genuri precum puzzle, aventură și curse. Deci, indiferent de ce fel de joc te interesează, cel mai probabil vei găsi un joc pe placul tău pe această listă. Ca întotdeauna, aș dori să știu care este jocul tău preferat de pe Android TV. De asemenea, dacă știți despre alte jocuri Android TV despre care credeți că merită să fie pe această listă, vă rugăm să-mi spuneți în secțiunea de comentarii de mai jos.

În concluzie, televizoarele Android sunt din ce în ce mai populare și oferă flexibilitate și putere utilizatorilor. Jucați jocuri Android pe televizorul dvs. poate fi o experiență distractivă, iar cele mai bune jocuri Android TV de jucat în 2022 includ Asfalt 8: Aeropurtat, Calea transversală, Dead Trigger 2, Printre morți, Orbia, Hovercraft: Evadare, Pământ pustiu și Age of Zombies 2. Aceste jocuri sunt disponibile pe Play Store și pot fi jucate cu un gamepad Bluetooth sau cu telecomanda Android TV, ceea ce face experiența de joc mai ușoară și mai distractivă.
Încheiem aici, dar nu pentru mult timp. În curând ne reîntâlnim cu mai multe noutăți din lumea tehnologiei. Până atunci, rămâneți conectați și țineți pasul cu evoluția digitală!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x