Top 22 widget-uri impresionante pentru macOS Monterey

Cele mai bune 22 de widget-uri pentru macOS Monterey
⏱️ 20 min read

Titlul se referă la cele mai bune 22 de widget-uri disponibile pentru sistemul de operare macOS Monterey. Aceste widget-uri sunt diverse și pot fi foarte utile pentru utilizatorii de Mac, indiferent de necesitățile acestora. Dintre cele 22 de widget-uri menționate în articol, probabil că există câteva care sunt esențiale pentru cei mai mulți utilizatori, cum ar fi widget-urile pentru vreme, calendar, note și știri. Alte widget-uri pot fi mai speciale și destinate unor anumite domenii, cum ar fi sportul sau bugetul. Orice ar fi nevoia utilizatorului, există în mod sigur un widget care să poată să îl ajute. Widget-urile sunt o caracteristică importantă a macOS Monterey și pot fi gestionate în mod practic și ușor. Cu ajutorul lor, utilizatorii pot accesa informații utile și importante rapid și fără niciun fel de întârziere.

Încet, dar constant, Mac App Store a construit o colecție robustă de widget-uri. Pe lângă deschiderea poarta de acces către personalizare, acestea sunt concepute pentru a schimba modul în care interacționați cu o aplicație. De exemplu, dacă trebuie să căutați adesea printr-un manager de activități pentru a ține evidența sarcinilor viitoare, un widget de sarcini ordonat poate face procesul de urmărire a sarcinilor mai convenabil și mai instantaneu pentru dvs. Și dacă îți pasă să fii cu ochii pe vremea curentă, un widget meteo îți va face viața pe Mac mai lină. Deci de unde ar trebui să începi? Iată o listă exhaustivă a celor mai bune widget-uri pentru macOS 12 Monterey pentru a vă satisface gusturile variate.

Cele mai bune widget-uri macOS Monterey pe care le puteți încerca (2022)

Cele mai multe aplicații widget vin cu o varietate de widget-uri din cutie, astfel încât aveți întotdeauna răsfățat de alegere. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți widget-uri macOS Monterey mai personalizate pentru a afișa informații specifice, există unele aplicații care vă permit să creați widget-uri personalizate cu fundaluri și fonturi diferite. Pentru a îmbunătăți și mai mult jocul de personalizare, puteți crea și widget-uri Mac folosind fotografiile dvs.

Pe lângă partajarea celor mai bune widget-uri macOS, vă vom spune și cum vă puteți adăuga propriile widget-uri și cum să le vizualizați în macOS 12. Puteți utiliza cuprinsul de mai jos pentru a naviga rapid la orice secțiuni relevante.

1. Widgeturi color

Dacă vă place personalizarea, nu trebuie să ratați Color Widgets. Ceea ce face ca această aplicație widget să fie o alegere mai bună este a colecție mare de widget-uri complet personalizabile pe care îl puteți folosi pentru a personaliza Centrul de notificare pe Mac. În funcție de gustul dvs. specific, puteți ajusta culoarea, fontul și aspectul widget-urilor Centrului de notificare. În plus, Color Widgets oferă o listă solidă de fundaluri atractive și vă permite să vă folosiți fotografiile pentru o experiență mai personalizată. În timp ce această aplicație widget este disponibilă gratuit, va trebui să plătiți 5 USD pentru a debloca toate widget-urile.

Instalare: Gratuit (4,99 USD pentru versiunea completă)

2. latime

widgy este o Aplicație widget plină de caracteristici pentru macOS Monterey, care vă permite să decorați Centrul de notificare așa cum doriți. În timp ce aplicația widget este încărcată cu o gamă largă de widget-uri din cutie, aveți, de asemenea, flexibilitatea de a vă stila widget-urile. În special, aplicația are un editor la îndemână care vă permite să proiectați widget-uri cu cea mai mare ușurință. Deci, chiar dacă nu sunteți bun la crearea de widget-uri, probabil că puteți crea niște widget-uri grozave pentru Mac, fără să vă transpirați.

Aplicația Widgy Widgy pentru Mac

Instalare: Gratuit (achiziția în aplicație începe de la 0,99 USD)

3. liniuță punct liniuță

Dash Dot Dash este o aplicație widget destul de simplă care vă permite creați o varietate de widget-uri pentru Mac-ul dvs. Pentru a vă simplifica sarcina, există un editor de widget-uri îngrijit care vă permite să amestecați și să potriviți pentru a crea diferite widget-uri. De exemplu, puteți insera o imagine într-un widget, puteți adăuga calendarul lunar la imagine sau chiar puteți crea o notă galbenă cu o listă de cumpărături.

macOS Dash Dot Dash Widget

Instalare: Gratuit (versiunea completă este disponibilă pentru 2,99 USD)

4. Nodul Minții

Ideile ieșite din cutie tind să îți apară în minte atunci când te aștepți mai puțin. Prin urmare, este mai bine să aveți un instrument ingenios pe care îl puteți folosi pentru a vă surprinde gândurile sub orice formă, fără nicio întârziere. Și în acest scop, trebuie să aveți MindNode la dispoziție. Puteți folosi această aplicație widget pentru a vă mapa mintea în diferite moduri, cum ar fi note, imagini, sarcini și multe altele. Folosind teme și autocolante, vă puteți personaliza gândurile după bunul plac. În plus, oferă atât widget-uri mari, cât și compacte, care vă permit să-l alegeți pe cel potrivit pentru a vă urmări ideile.

MindNode Widget pentru Mac

Instalare: Gratuit (versiunea completă disponibilă pentru 2,49 USD/lună)

5. latime

Fiind cineva care preferă să aibă o varietate de instrumente pentru a personaliza diferite widget-uri, am considerat că Widgety este foarte apreciabil. Mulțumită integrarea cu Sănătate și Activitate aplicație, puteți afișa totalul de pași și obiectivele de activitate în widget. Și cu widget-ul meteo inteligent, puteți urmări cu ușurință vremea și temperatura curente. Pe lângă toate, Widgety vă permite și să explorați widget-uri create de alții.

Widget pentru macOS

Instalare: Gratuit (Versiunea premium este disponibilă pentru 1,99 USD/lună)

6.MD Ceas

Îți place un ceas digital? Dacă da, MD Clock este cel care trebuie verificat. aplicațiaInclude mai multe teme concepute profesional. pentru a vă permite să alegeți tema dorită în funcție de preferințele dvs. În plus, vine și cu o mulțime de efecte sonore, astfel încât să puteți adăuga câteva elemente distractive la ceasurile dvs. digitale.

MD Clock Widget pentru Mac

Instalare: Gratuit (versiunea premium este disponibilă pentru 0,99 USD/lună)

7. Apple Weather Widget

Dacă sunteți în căutarea unui widget meteo de încredere, care poate afișa condiții meteorologice precise, atunci nu trebuie să treceți cu vederea Apple Weather Widget. Este disponibil în trei dimensiuni diferite precum mici, medii și mari. Dacă doriți să urmăriți o mulțime de informații, inclusiv condițiile meteo actuale și prognozele, alegeți cea mare. Cu toate acestea, dacă preferați un design compact, dimensiunea mică a widget-ului ar putea fi calea de urmat.

Apple Weather Widget pentru macOS

Instalare: Vine preinstalat

8.WaterMinder

Widgetul WaterMinder ar putea atrage cu ușurință persoanele care pun mai mult accent pe îmbunătățirea sănătății și a fitness-ului. Cu ajutorul acestui widget, puteți urmări consumul de apă și puteți primi un memento în timp util despre consumul de apă în funcție de greutatea corporală sau de obiectivele zilnice. Deși oferă căni gata făcute pentru o urmărire rapidă, puteți crea căni personalizate pentru o urmărire personalizată. Vizualizarea vizuală intuitivă combinată cu graficul detaliat vă permite să vă monitorizați progresul mai confortabil.

WaterMinder

Instalare: 2,99 USD

9. CardPointers: Maximizați recompensele

CardPointers este administratorul dvs. competent de card de credit. Dacă vi se pare un pic obositor să vă gestionați cardul de credit sau dacă căutați modalități de a economisi mai mulți bani și, de asemenea, de a câștiga mulți bani, atunci încercați. Aplicația urmărește creditul bancar recurent pentru peste 4.000 de carduri de credit. Cu mementouri în timp util, vă ține la curent cu cele mai bune oferte și le încasează la momentul potrivit. În plus, oferă mai multe tipuri de widget-uri care vă permit să alegeți unul preferat pentru a vă monitoriza informațiile cardului de credit și pentru a maximiza recompensele. În general, merită să fie evaluat drept unul dintre cele mai bune widget-uri pentru macOS Monterey.

Widget CardPonters pentru Mac

Instalare: Gratuit (CardPointers Pro este disponibil pentru 4,99 USD/lună)

10. Găsește-mi

Find My este unul dintre cele mai utile widget-uri pentru macOS Monterey. Îl puteți folosi nu numai pentru a urmări toate dispozitivele dvs. etichetate, ci și pentru a urmări locația persoanelor care contează cel mai mult pentru dvs.

Găsiți widgetul meu pentru Mac

Instalare: Vine preinstalat

lăudându-se peste 10.000 de opere de artă frumoase, Widget Art Gallery este ceea ce ar trebui să alegeți pentru a oferi o notă artistică Centrului de notificare. Puteți utiliza această aplicație widget pentru a răsfoi o mulțime de lucrări de artă speciale, pentru a crea o listă cu toate favoritele și pentru a alege să le afișați pe unele specifice în widgetul Centru de notificări. Deși Widget Art Gallery este disponibilă gratuit, va trebui să cheltuiți 5 USD pentru a debloca numărul nelimitat de widget-uri.

Galeria de artă Widget

Instalare: Gratuit (Art Gallery Premium este disponibil pentru 4,99 USD)

12. Mementouri Apple

De ce să vă scufundați în aplicația Mementouri din nou și din nou când puteți urmări lista de mementouri chiar din Centrul de notificare al Mac-ului dvs.? Dacă tot ce aveți nevoie este un simplu widget de memento pentru a primi alerte în timp util despre tot ceea ce contează, nu căutați mai departe decât widgetul de memento al Apple.

Widget de mementouri Apple pentru Mac

Instalare: Vine preinstalat

13.Wigeridoo

Există foarte puține aplicații widget pentru Mac care sunt la fel de versatile ca Widgeridoo. În această aplicație widget, puteți combina diferite blocuri pentru a crea widget-uri pentru dispozitivul dvs. macOS. Întrucât oferă un mare varietate de blocuri, cum ar fi zile de naștere, întâlnirinumărătoare inversă, ceasuri, evenimente din calendar și multe altele, aveți flexibilitatea de a crea orice tip de widget în funcție de nevoile dvs.

widgeridoo

Instalare: Gratuit (Achiziția în aplicație începe de la 0,99 USD)

14. Numărătoare inversă – Numărătoarea zilelor evenimentului

Căutați o modalitate mai ușoară de a număra înapoi până la un eveniment special? Dacă răspunsul este da, „Numărătoare inversă” ar putea fi widget-ul tău perfect. Cu o serie de temporizatoare și suport pentru mai multe opțiuni de unitate precum zile, săptămâni etc., vă oferă libertatea de a seta orice tip de numărătoare inversă.

numărătoare inversă

Instalare: Gratuit (Deblocarea pe viață este disponibilă pentru 19,99 USD)

15. Note Apple

În timp ce aplicația Mac este plină cu mai multe aplicații populare pentru luarea de note, aplicația Apple Notes rămâne prima mea alegere din mai multe motive. În primul rând, aplicația funcționează perfect pe toate dispozitivele iDevice și vine cu un widget ușor de utilizat, care facilitează accesul rapid la notele și folderele dorite. Dacă ești ca mine, ai aprecia și asta.

Widgeturi Apple Note pentru Mac

Instalare: Vine preinstalat

16. Crypto Pro – Portfolio Tracker

Dacă aveți în vedere un instrument inteligent de urmărire a portofoliului, ar trebui să verificați Crypto Pro. Este bine echipat pentru a vă permite să vă gestionați portofoliul. Puternicul instrument de urmărire a portofoliului acceptă toate criptomonedele și tokenurile tranzacționate. Și, cu un widget la îndemână Centrul de notificări, vă permite, de asemenea, să rămâneți la curent cu cele mai recente citate, astfel încât să nu ratați niciodată o oportunitate.

Widget Crypto Pro pentru Mac

Instalare: versiune limitată gratuită (Versiunea completă este disponibilă pentru 47,99 USD/an)

17. Timpul pe ecran

Niciun widget terță parte nu se apropie de a depăși capacitatea Screen Time de a afișa utilizarea detaliată a dispozitivului. Deci, dacă urmărirea utilizării dispozitivului este ceva pe radar, ar trebui să-l păstrați și în colecție. Ca și alte widget-uri obișnuite, widgetul Screen Time vine și în trei dimensiuni: mic, mediu și mare.

Widget Screen Time pentru Mac

Instalare: Vine preinstalat

18. Poze Apple

Un alt widget macOS care merită menționat în această rezumat este Apple Photos. La fel ca și omologul său, widgetul Fotografii derulează automat prin amintiri speciale și imaginile prezentate. Singurul lucru care lipsește din arsenalul tău este lipsa de control granular asupra imaginilor care apar în widget.

Poze Apple

Instalare: Vine preinstalat

19. WidgeTunes – Music Widget

Pentru iubitorii de muzică care doresc acces rapid la albume și liste de redare, WidgeTunes este alegerea ideală. iti permite creați mai multe profiluri astfel încât să puteți adăuga oricâte widget-uri muzicale aveți nevoie. Cu editorul de aspect al widget-ului, puteți, de asemenea, să vă ajustați widgetul la preferințele dvs. și să afișați până la 16 albume și liste de redare.

WidgeTunes - Widget muzical

Instalare: versiune limitată gratuită (Versiunea completă este disponibilă pentru 2,99 USD)

20. TIMP

Gestionarea eficientă a timpului joacă un rol vital în creșterea productivității. Dacă simțiți că gestionarea timpului dvs. nu este la îndemână sau doriți să-l urmăriți mai bine, TiMe poate fi de mare ajutor. Prin crearea mai multor widget-uri de urmărire a timpului, vă puteți controla timpul mai convenabil. În plus, TiMe este, de asemenea, integrat cu Siri și vă poate permite să vă sincronizați datele între iDevices pentru a vă asigura că păstrați controlul peste tot.

Widget de urmărire a timpului pentru Mac

Instalare: versiune limitată gratuită (Versiunea completă este disponibilă pentru 0,49 USD/lună)

21. Smart Photo Widget

Dacă doriți un widget foto mai funcțional pentru Mac, asigurați-vă că îl încercați pe acesta. Spre deosebire de widgetul pentru fotografii stoc, acesta vă oferă controlul necesar asupra imaginilor care ar trebui și nu ar trebui să apară. Puteți crea un album foto special cu imaginile selectate și puteți permite widgetului să rotească fotografiile. În plus, vă permite să săriți peste anumite imagini și să aplicați efecte/filtre grozave pentru a face imaginile să pară mai atractive.

Smart Photo Widget pentru macOS

Instalare: versiune limitată gratuită (Versiunea completă este disponibilă pentru 9,99 USD)

22. Pachetul – Urmărirea livrării

Ce zici de a avea un widget care îți permite să-ți urmărești widget-ul cu ușurință? Considerată pe scară largă cea mai bună aplicație de urmărire a pachetelor pentru iOS și macOS, Parecel este concepută pentru a vă oferi acces la informații esențiale de urmărire pentru 300 de servicii de livrare, de la Amazon la DHL, China Post și Aramex. În special, are o funcționalitate de recunoaștere automată a transportatorului care vă permite să adăugați cu ușurință noi livrări și să le monitorizați cu ușurință.

Widget de urmărire a livrării Parecel pentru macOS

Instalare: versiune limitată gratuită (Versiunea completă este disponibilă pentru 4,99 USD)

Cum să vizualizați widget-urile în macOS Monterey

Din păcate, Apple nu acceptă încă plasarea widget-urilor pe desktop-ul Mac. Deși puteți utiliza widget-uri iPad și iPhone pe ecranul de pornire, macOS nu are încă această capacitate. Pentru a vedea widget-urile în macOS 12, iată ce va trebui să faceți.

  • Puteți face clic pe Data si ora în bara de meniu. Aceasta va deschide centru de notificari, sub care veți găsi toate widget-urile adăugate.
Cele mai bune 22 de widget-uri pentru macOS Monterey
  • Pe de altă parte, puteți folosi glisați cu două degete din marginea dreaptă a trackpad-ului pentru a deschide Centrul de notificări și a vizualiza widget-urile acestuia pe Mac.

Cum să adăugați widget-uri în macOS 12 Monterey

Adăugarea de widget-uri la Centrul de notificări este la fel de ușoară.

  • Click pe data/ora în bara de meniu pentru a deschide ecranul Centru de notificări și Widgeturi.
Cele mai bune 22 de widget-uri pentru macOS Monterey
  • Derulați în jos și faceți clic „Editați widget-uri”.
Cele mai bune 22 de widget-uri pentru macOS Monterey
  • Selectați aplicația al cărui widget doriți să-l adăugați. Unele aplicații oferă widget-uri de diferite dimensiuni (S, M, L). Poate sa alegeti dimensiunea dorita Aici.
Cele mai bune 22 de widget-uri pentru macOS Monterey
  • Plasați cursorul peste widgetsi vei vedea un semn „plus”.. Faceți clic pe el pentru a adăuga widget-ul în Centrul de notificare.
Cele mai bune 22 de widget-uri pentru macOS Monterey

Cele mai bune widget-uri macOS Monterey pe care ar trebui să le încercați

Iată! Așadar, asta încheie turul nostru masiv al celor mai bune widget-uri pentru macOS Monterey. Cu o mare varietate de widget-uri la dispoziție, există șanse mari ca colecția ta să aibă în sfârșit suficiente widget-uri utile atât pentru Centrul de notificare, cât și pentru desktop. Apropo, care dintre aceste widget-uri a fost norocos în ceea ce privește găsirea unui loc sigur în gama ta? Asigurați-vă că ne spuneți care sunt cele mai bune widget-uri pentru Mac. Și dacă există widget-uri care sunt suficient de demne pentru a fi menționate în această postare, vă rugăm să ne anunțați și despre toate.

În concluzie, Mac App Store a dezvoltat o gamă robustă de widget-uri ce pot personaliza experiența utilizatorului și pot optimiza modul de interacțiune cu diferite aplicații. Există multe opțiuni de widget-uri personalizate la alegerea utilizatorilor, acestea putând fi create cu ajutorul unor aplicații specializate care permit adăugarea de fundaluri și fonturi, sau personalizarea cu propriile fotografii. În acest articol sunt prezentate cele mai bune widget-uri pentru macOS 12 Monterey, care pot fi folosite pentru o gamă variată de activități, de la urmărirea sarcinilor, monitorizarea sănătății sau urmărirea condițiilor meteo. Aceste widget-uri pot fi accesate și configurate în centrul de notificări al Mac-ului.
Încheiem această postare cu gândul că v-a fost utilă și informativă. Continuați să urmăriți noutățile în lumea tehnologiei pe blogul nostru și nu uitați că viitorul este digital!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x