Top 25 jocuri gratuite pentru Mac – Descoperă cele mai bune recomandări

Cele mai bune 25 de jocuri gratuite pentru Mac pe care ar trebui să le jucați
⏱️ 26 min read

Titlul “Cele mai bune 25 de jocuri gratuite pentru Mac pe care ar trebui să le jucați” este un ghid util pentru toți posesorii de Mac-uri care doresc să se distreze și să petreacă timpul liber jucând jocuri gratuite. Acest ghid oferă o varietate de opțiuni, astfel încât fiecare utilizator să poată găsi jocul potrivit pentru interesele sale.

Unele dintre jocurile fiabile și ușor de utilizat pentru Mac, care ar putea să fie pe listă, sunt cele de aventuri grafice, RPG și de strategie. Aceste jocuri oferă o experiență interactivă ce le permite utilizatorilor să se implice pe deplin în lumea lor virtuală.

Cu ajutorul acestui ghid, utilizatorii pot avea acces la experiențe uimitoare de jocuri care nu cer taxe suplimentare sau achiziții în aplicații, ceea ce îi face confortabili și accesibili pentru toată lumea.

În concluzie, acest ghid oferă o gamă largă de jocuri gratuite pentru Mac, care pot fi distractive și interactive, motiv pentru care este o resursă excelentă pentru toți cei care își doresc să se distreze cu jocurile lor preferate pe Mac-ul lor.

Dacă sunteți un utilizator de Mac, veți ști deja că computerele Apple nu sunt cunoscute pentru priceperea lor în jocuri. PC-urile Windows 10 la prețuri similare au performanțe de joc mult mai bune și, prin urmare, utilizatorii Windows au acces la mult mai multe jocuri. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că frații noștri care folosesc Mac vor trebui să investească într-un PC Windows pentru a se juca. Destul de multe jocuri populare pentru Windows au fost portate acum pe macOS. Și utilizatorii de Mac au chiar și o mulțime de titluri gratuite pentru a-și porni călătoria în jocuri. Deci, dacă sunteți un utilizator de Mac care a vrut să se adâncească în lumea vastă a jocurilor, ați ajuns la locul potrivit. Am pregătit o listă cu cele mai bune 25 de jocuri gratuite pentru Mac din 2022, care acoperă diverse genuri pe care ar trebui să le încercați înainte de a investi în mai multe titluri premium.

Cele mai bune jocuri gratuite pentru Mac pe care ar trebui să le joci în 2022

jocuri cu împușcături la persoana întâi

1. Fortnite Battle Royale

Cu excepția cazului în care ați trăit sub o stâncă în ultimul an sau ceva, atunci probabil că ați auzit deja de Fortnite, senzația Battle Royale care a preluat aproape toate platformele de streaming populare. Dezvoltat de Epic Games, Fortnite Battle Royale te duce cu un autobuz zburător către o hartă gigantică unde va trebui să găsești arme, să aduni resurse și să lupți împotriva a 99 de jucători pentru a deveni ultimul om în picioare. Jocul este destul de solicitant și necesită un API specific, așa că nu îl vei putea juca pe niciun MacBook vechi.

Jocul necesită Mac-uri care acceptă API-ul Metal și rulează macOS 10.12.6 sau o versiune ulterioară. Cerințele minime de sistem pentru Fortnite Battle Royale includ a Procesor Intel Core i3 de 2,4 GHz, 4 GB RAM, și Placa grafica Intel HD 4000. Chiar dacă aveți acele setări, nu vă așteptați ca jocul să ruleze la fel de bine ca pe un laptop de gaming. Dar dacă intenționați să jucați pe un Mac, va trebui să faceți acest compromis. Acestea fiind spuse, este încă unul dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru Mac pe care le puteți juca.

Descarcare

2. Counter-Strike: ofensiva globală

Multă vreme, CS:GO a trebuit să fie exclus de pe lista de jocuri gratuite pentru Mac, deoarece nu era un titlu gratuit. Cu toate acestea, fiind unul dintre cele mai populare titluri de eSport din lume, a fost în sfârșit gratuit în 2018. Și este timpul să jucați acest joc dacă nu ați făcut-o deja. Mă îndoiesc că cineva are nevoie de o prezentare, dar, practic, există două echipe: antiteroriste și teroriști, fiecare luptă pentru a câștiga runde.

ofensiva globală contra grevă

Puteți juca eliminarea bombelor, salvarea ostaticilor și alte scenarii. De asemenea, există o comunitate mare de jucători care creează hărți noi și distractive pe care să le joace tot timpul și îți poți crea și propriile hărți. Dacă ați jucat vreodată Counter-Strike Source sau OG Counter-Strike în trecut, acest joc este cu siguranță unul de jucat pe Mac.

Descarcare

3. Operațiuni de lunetist 3D

Dacă vă plac jocurile cu lunetişti, nu trebuie să rataţi Sniper Ops 3D. împachetat cu peste 200 de niveluri provocatoare, acest joc FPS pentru macOS este ceea ce ai nevoie pentru o împușcătură. În acest joc, trebuie să preiei rolul unui lunetist mortal cu o sarcină uriașă eliminarea teroriştilor. Pentru a vă asigura că aveți muniția necesară pentru a dezlănțui distrugerea inamicilor tăi, oferiți o gamă largă de arme, inclusiv pistoale și puști de lunetist. În plus, aveți și posibilitatea de a vă îmbunătăți armele și de a profita de el multe recompense pentru îndeplinirea misiunii. În general, Sniper Ops 3D este cu ușurință unul dintre cele mai bune jocuri de asasini pentru macOS.

joc sniper ops 3d

Descarcare

4. Paladini

Paladins de la Hi-Rez Studios este o clonă Overwatch aproape identică, disponibilă pe macOS. Jocul, la fel ca Overwatch de la Blizzard, permite jucătorilor să aleagă un campion care este împărțit în patru categorii: prima linie, daune, sprijin și flanc și să se joace cu prietenii pentru a învinge echipa inamice. Jocul are trei moduri de joc diferite și un grup mare de campioni, oferind o varietate de campioni cu abilități și stiluri de joc foarte diferite.

Jocuri Mac gratuite

Alături de elementele shooter-ului la persoana întâi, jocul acordă o mare importanță jocului în echipă și strategiei, fiecare meci fiind puțin diferit de ultimul. La fel ca Fortnite, Paladins este, de asemenea, un joc destul de solicitant și nu va rula pe mașini low-end. Cerințele minime pentru Paladins pe Mac includ OS X 10.10 sau o versiune ulterioarăA Procesor Intel Core 2 Duo de 2,4 GHz, 2 GB RAM, si a placă grafică dedicată cu 512 MB de VRAM și suport pentru Shader Model 3.0+.

Cu toate acestea, aș fi pus Paladin mult mai sus pe listă, deoarece nu mai funcționează pe macOS Catalina, deoarece Catalina nu acceptă codul pe 32 de biți, nu va mai primi actualizări active. Ca utilizator de Mac, vă sugerez să jucați acest joc cât de mult puteți, deoarece este o aventură plină de distracție.

Descarcare

Arena de luptă online multiplayer (MOBA)

5. League of Legends

Posibil cel mai jucat joc din lume, League of Legends este un joc de luptă multiplayer online în care două echipe de 5 jucători joacă una împotriva celeilalte pentru a distruge nexusul celeilalte echipe. Jocul prezintă un grup de campioni incredibil, cu peste 137 de campioni, fiecare cu abilități și stiluri de joc diferite. Campionii sunt împărțiți în cinci categorii principale, inclusiv Marksman, Mage, Support, Tank și Fighter, fiecare având roluri diferite în joc.

Jocuri Mac gratuite

Deoarece jocul are mai mulți campioni diferiți și o mulțime de articole, are o curbă de învățare abruptă, dar dacă găsești pe cineva care să te ajute sau vizionezi niște videoclipuri YouTube despre joc, poți obține un avantaj decent față de alții. începători Jocul are mai multe hărți și moduri de joc diferite, cu toate acestea, obiectivul principal rămâne același în fiecare mod: distrugerea legăturii inamice. Riot Games, dezvoltatorul, petrece mult timp și efort pentru a actualiza constant jocul și a introduce noi campioni și moduri de joc rotative, așa că cu siguranță nu te vei plictisi niciodată.

Pentru a rula jocul, veți avea nevoie de un Mac cu OS X 10.8.5 sau o versiune ulterioarăcu procesor de 2GHzmacar 2 GB RAMsi a Nvidia GeForce 8600M GT sau mai bună GPU. Jocul reușește să ruleze și pe grafică Intel HD, dar experiența nu va fi atât de bună pe cât te-ai putea aștepta. Dacă sunteți în căutarea unui joc gratuit pentru Mac, acesta nu vă va dezamăgi.

Descarcare

6.DOTA 2

DOTA 2 este un alt joc multiplayer online, care este foarte asemănător cu League of Legends. Singurul obiectiv rămâne același, de a distruge baza inamicului, cea mai importantă structură fiind cea Antică în loc de nexus. Puteți alege dintre peste o sută de eroi unici cu diferite stiluri de joc și, încă o dată, jocul are o curbă de învățare.

Jocuri Mac gratuite

Spre deosebire de League of Legends, totuși, toți eroii sunt liberi să joace imediat din cutie și nu trebuie să te forțezi pentru moneda în joc pentru a cumpăra noi eroi. DOTA 2 este, de asemenea, actualizat constant, ceea ce îl menține interesant atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei vechi. Pentru a rula DOTA 2, veți avea nevoie de un sistem funcțional OS X Mavericks 10.9 sau o versiune ulterioarăcu cel putin unul Procesor Intel dual core, 4 GB RAMși Intel HD Graphics 3000 sau mai bună. Atât pentru League of Legends, cât și pentru DOTA 2, veți avea nevoie și de o conexiune la internet destul de stabilă, deoarece ambele jocuri sunt destul de rapide, iar reacțiile în fracțiune de secundă influențează în mare măsură rezultatele meciurilor.

Descarcare

7. Eroii furtunii

Heroes of the Storm este răspunsul lui Blizzard la League of Legends și DOTA 2, cu mecanisme de joc și obiective similare. Cu toate acestea, în timp ce League of Legends și DOTA 2 au o perspectivă de sus în jos a hărților, Heroes of the Storm are o perspectivă ușor diferită, dându-i o senzație unică. În caz contrar, jocul urmează aproape aceleași principii de bază ale unui MOBA: alegeți un campion, jucați cu echipa dvs. și distrugeți baza inamicului.

Jocuri Mac gratuite

Jocul are o varietate de eroi cu abilități și roluri unice pe care le poți controla pentru a învinge inamicul. Heroes of the Storm este, de asemenea, actualizat în mod constant, Blizzard introducând conținut și evenimente noi pentru a menține jucătorii captivați. Dacă doriți să rulați Heroes of the Storm pe Mac, veți avea nevoie de un dispozitiv care rulează OS X 10.9.x sau o versiune ulterioarăcel puțin unul Procesor Intel Core 2 DuoA Nvidia GeForce 330M sau mai mare, și 4 GB RAM

Descarcare

8. Supernova

Amplasat într-un univers SF, Supernova este creat pentru oamenii cărora le plac bătăliile epice. Întrucât întregul univers este în strânsoarea unor legiuni extraterestre mortale, omenirea nu are de ales decât să o facă duce un război masiv în întreaga galaxie pentru a restabili pacea. Și pentru a câștiga bătălia, au nevoie de o armată de comandanți puternici. Ai putea fi unul dintre ei pentru a conduce atacul? Pe lângă faptul că te bucuri de bătălii îngrozitoare, ai și ocazia descoperi câteva secrete întunecate apropo. Rețineți că strategia joacă un rol cheie în acest joc MOBA. Așa că nu încetați niciodată să alegeți abilități tactice pentru a împuternici rolul pe care doriți să îl jucați.

supernova

Descarcare

Jocuri de rol online multiplayer masiv (MMORPG-uri)

9. Calea Exilului

Path of Exile este un MMORPG pentru Mac pe care ar trebui să-l încercați dacă v-a plăcut să jucați Diablo 2 și Diablo 3. Mulți susțin că Path of Exile este un joc mai bun decât Diablo 3. Acest lucru se poate datora faptului că este similar cu Diablo 2 în contextul său sumbru. și jocul lui necruțător, necruțător. Este, de asemenea, un joc foarte complex, ceea ce îi face pe mulți jucători să fie precauți să intre în el.calea exilului

Cu toate acestea, dacă vă plac MMORPG-urile complexe și jocurile care nu sunt destinate jucătorilor ocazionali, Path of Exile ar putea fi jocul pe care îl căutați.

Descarcare

10. World of Warcraft

Un alt titlu Blizzard care a ajuns pe listă este apreciatul World of Warcraft. Cu una dintre cele mai mari lumi virtuale deschise realizate vreodată, jocul este probabil unul dintre cele mai captivante jocuri pe care le-am jucat vreodată. Jucătorii pot alege personaje dintr-o varietate de clase și rase care sunt împărțite între două facțiuni în război, Alianța sau Hoarda. Fiecare clasă are propriul stil de joc specific și fiecare cursă care se califică pentru clasă aduce cu ea unele dintre propriile sale pasive unice, oferind jucătorilor o varietate de moduri diferite în care pot alege să joace jocul.

Jocuri Mac gratuite

Jocul are elemente PvP și PvE captivante, unde poți alege să lupți alături de facțiunea ta pentru a doborî jucătorii din cealaltă facțiune sau să te alăture unei bresle pentru a doborî monștri mitici masivi împrăștiați în vasta lume deschisă. Jocul este foarte captivant și are o poveste uimitoare care face ca progresul prin joc să fie plin de satisfacții și distracție. Deși World of Warcraft nu este complet gratuit, puteți juca gratuit primele douăzeci de niveluri ale jocului, ceea ce vă va oferi o idee corectă despre mecanica jocului. În cazul în care vă place jocul, puteți alege să plătiți o taxă mică și să continuați să jucați dincolo de nivelul 20.

Pentru a rula jocul pe Mac, veți avea nevoie de un sistem funcțional OS X 10.12alimentat de a Intel Core i5-750M sau mai bun împreună cu o Intel HD 530 sau mai bunsi cel putin 4 GB RAM. Deoarece jocul este atât de masiv, veți avea nevoie și de cel puțin 70 GB spațiu liber în sistemul dumneavoastră.

Descarcare

11. Lord of the Rings Online

Un alt MMO grozav care urmărește intriga epicului saga Lord of the Rings este, ați ghicit, Lord of the Rings Online. Jocul, dezvoltat de Turbine, este perfect pentru fanii francizei LOTR și îl duce pe jucător într-o călătorie uimitoare prin Pământul de Mijloc. Aproape totul despre joc este gratuit și nu oferă mecanisme pay-to-win, dar ascunde unele caracteristici premium în spatele unei taxe mici, ceea ce este destul de justificabil, deoarece oferă multe gratuit.

Jocuri gratuite pentru Mac

Jocul se aseamănă cu fiecare RPG de acolo, alegi un personaj și mergi într-o aventură prin Pământul de Mijloc, învingând inamici și făcându-ți câțiva prieteni în acest proces. Pentru a rula jocul pe Mac, va trebui să rulați OS X 10.7.5 sau mai recent, condus de a procesor Intel Core i5macar 2 GB RAM, și Intel HD Graphics 3000 sau mai bună. Jocul va necesita, de asemenea, cel puțin 25 GB spațiu liber pe hard disk pentru instalare.

Descarcare

12. Nave spațiale Pixel

Întrucât mi-a plăcut întotdeauna jocul de gestionare a navelor spațiale, sunt încântat să includ „Pixel Starships” în acest râvnit rezumat. Situat într-o Univers online imens de 8 biți, jocul oferă libertate completă de a construi nave stelare uimitoare. Și cu o multitudine de extratereștri, rase și facțiuni de întâlnit, menține intensitatea vie pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a-ți domina complet rivalii, poți crea o alianță cu prietenii tăi și alți jucători din întreaga lume.

navele cu pixeli

Pe lângă decimarea inamicilor și câștigarea bătăliilor, jocul oferă și o mulțime de oportunități de a Explorează planetele uimitoare și descoperă secretele ascunse ale spațiului.. Pe scurt, dacă gestionarea navelor spațiale este treaba ta, ți-ar plăcea să încerci acest joc de rol online cu multiplayer masiv pentru Mac.

Descarcare

13. EVE online

Un alt MMORPG complex și destul de descurajant pe care îl puteți juca gratuit pe Mac este EVE Online. Jocul nu a fost inclus în această listă înainte, dar recent a primit noi actualizări și suport pe 64 de bițiceea ce îl face un candidat mai bun pentru a fi pe această listă.

eve online

EVE Online oferă a cutie de nisip pentru tine să te joci și fă aproape tot ce îți place. Vrei bătălii în spațiu? ai inteles. Sau poate vrei să fii neutru și să faci comerț numai cu alte planete. Ei bine, și tu poți face asta. Nu este cel mai ușor joc de luat, dar oferă câteva beneficii frumoase dacă îți faci timp (sau plătești pentru a obține niște upgrade-uri).

Descarcare

Jocuri de strategie în timp real

14. Starcraft II

Dacă vă plac jocurile de strategie mai mult decât orice altceva, probabil că vă veți bucura de Starcraft II. Un alt dintre cele mai apreciate titluri ale lui Blizzard, Starcraft II este un joc de strategie în timp real bazat pe science fiction militară în care jucătorii poartă război intergalactic. Jocul are o campanie de poveste epică, unul dintre cele mai bune moduri multiplayer din gen și misiuni de colaborare.

Jocuri gratuite pentru Mac

Deși jocul nu este complet gratuit, campania sa Wings of Liberty este complet gratuit și vă va oferi o senzație bună pentru joc. Odată ce stăpâniți jocul în campanie, puteți juca și meciuri neclasate împotriva adversarilor sau puteți învinge AI fără să plătiți un ban. Puteți chiar să deblocați modul clasat completând primele 10 victorii ale zilei fără rake sau împotriva AI, care este un preț mic de plătit pentru atât de mult conținut gratuit. În plus, jocul oferă și trei comandanți gratuit în întregime, toți ceilalți comandanți fiind disponibili gratuit până la nivelul 5. Pentru a rula jocul veți avea nevoie de un sistem funcțional. OS X 10.11A Procesor Intel Core 2 DuoA Nvidia GeForce GT 330M sau mai bine, 4 GB RAM si vei avea nevoie 30 GB spațiu liber pe hard disk.

Descarcare

15. 0 d.Hr

Dezvoltat de Wildfire Games, 0 AD este un titlu de strategie în timp real gratuit și open source, care se concentrează pe un război istoric asemănător Age of Empires. De fapt, jocul a început inițial ca un concept de mod de conversie completă pentru Age of Empires II: The Age of Kings și apoi a urmat propriul drum pentru a deveni un titlu complet independent. Deloc surprinzător, modul de joc seamănă foarte mult cu Age of Empires, jucătorii antrenând o armată și efectuând luptă și cercetări tehnologice pentru a învinge adversarii.

Jocuri gratuite pentru Mac

0 AD oferă moduri single player și multiplayer. În modul single player, jucătorii înving inamicii controlați de AI, în timp ce în multiplayer vă veți confrunta cu alți jucători în luptă în timp real. Jocul oferă un total de treisprezece civilizații antice care au propriul lor arbore de progresie, propriile lor armate unice și diferite stiluri de joc. Ce este cu adevărat mișto că jocul va rula pe orice Mac achiziționat după 2006tot ce trebuie este să alergi OS X 10.8 sau o versiune ulterioară. Este unul dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru Mac pe care le puteți juca.

Descarcare

16. Cronici ale Regatului

prezentând un joc bazat pe poveste Cu diverse răsturnări de situație, „Kingdom Chronicles” este genul de joc de strategie pe care nu te vei sătura să-l joci. Jocul este plasat în epoca medievală, unde te confrunți cu un răufăcător extrem de lacom și deștept. Și dacă nu vii cu strategia ucigașului pentru a depăși fiecare mișcare a lui, nu vei scăpa cu ea. Este nevoie să fii excelent în mai multe aspecte, cum ar fi construi, cercetează, comerț și bineînțeles lupta. Dar nu vă supărați; abilitățile magice speciale vă pot ajuta să vă depășiți rivalul și chiar să salvați regatul de la anihilare.

Cronicile Regatului

Descarcare

jocuri de strategie pe rând

17. Bătălia pentru Wesnoth

Căutați un joc de acțiune de strategie similar cu Civilization VI pe Mac? Deși Civ VI nu este disponibil gratuit, Battle for Wesnoth este un titlu de strategie pe rând pe care ar trebui să-l încercați cu siguranță pe macOS.

lupta pentru wesnoth

caracteristicile jocului 16 campanii de care vă puteți bucura în modul single player și, de asemenea, vine cu 46 de hărți multiplayer dacă doriți să jucați cu alți jucători prin Internet. Există, de asemenea, o comunitate uriașă atașată jocului, care are o mulțime de conținut creat de utilizatori pe care le puteți explora, de asemenea.

Descarcare

Jocuri de strategie bazate pe cărți

18. Piatră de vatră

Dacă ești un fan al jocurilor de strategie bazate pe cărți, cu siguranță ar trebui să încerci Hearthstone. Jocul, care conține cărți bazate pe personaje din universul World of Warcraft, a fost dezvoltat de Blizzard și acceptă jocul pe mai multe platforme. Ca și alte jocuri de strategie bazate pe cărți, jocul folosește un mecanism pe rând, în care doi adversari concurează unul împotriva celuilalt folosind pachetele lor de 30 de cărți împreună cu un erou selectat.

Jocuri gratuite pentru Mac

Spre deosebire de alte jocuri Blizzard din această listă, care sunt gratuite într-o anumită măsură, Hearthstone este complet gratuit pe toate platformele și puteți comuta cu ușurință între dispozitivul Windows, Mac, iOS sau Android folosind același profil. Jocul conține cărți care se bazează pe un total de 9 clase și toate clasele au propriile cărți și abilități unice. Sincer, este foarte distractiv și, dacă ai jucat vreodată un joc de cărți, te vei simți ca acasă cu Hearthstone.

Pentru a rula jocul veți avea nevoie de un sistem funcțional OS X 10.10 sau mai noualimentat de cel puțin unul Procesor Intel Core 2 DuoA Placă grafică Nvidia GeForce 8600M GT sau mai bunămacar 2 GB RAM, si o conexiune decenta la internet. Cea mai mare parte a timpului meu este petrecut pe Hearthstone și îl consider unul dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru Mac din 2022.

Descarcare

19. The Elder Scrolls: Legende

La fel ca Hearthstone, The Elder Scrolls: Legends este, de asemenea, un joc de strategie bazat pe cărți care urmează aceeași mecanică de bază a altor jocuri de cărți 1v1 pe rând. Spre deosebire de Hearthstone, însă, care se bazează pe personaje din universul World of Warcraft, The Elder Scrolls: Legends se bazează pe personaje din universul Elder Scroll. Deci, dacă ești fan al oricărui joc Elder Scrolls, vei fi familiarizat cu majoritatea cărților din joc.

Jocuri gratuite pentru Mac

Jocul este complet gratuit, dar oferă câteva achiziții în aplicație și un sistem de tranzacționare care vă va permite să obțineți un pachet mai bun de cărți mai rapid. Oferă diverse moduri de joc, permițând jucătorilor să joace solo împotriva unui AI sau să joace împotriva altor jucători în timp real. Pentru a rula jocul, veți avea nevoie de un sistem funcțional OS X 10.8 sau o versiune ulterioarăalimentat de a Procesor Intel Core 2 Duo Cu 2 GB RAM si a Placă grafică Nvidia GeForce 8600M GT sau mai bună. De asemenea, veți avea nevoie de o conexiune decentă la internet, astfel încât să nu pierdeți niciun joc multiplayer din cauza deconectării aleatorii sau a întârzierii.

Descarcare

20. Luptă epică de cărți

Indiferent dacă ești profesionist sau începător, ți-ar plăcea să joci acest joc cu prietenii și cei dragi. Cu trei tipuri de cărți, cum ar fi creatură, vrajă și declanșare Și până la șase facțiuni, inclusiv Sanctuary Alliance, Hell Legion, Force of Nature, Dynasty Rising, Descendants of the Dragon și Fanstiya Empire, jocul te acoperă pe deplin. Ca să nu mai vorbim, are și Mai multe moduri PVP și matchmaking în timp real. pentru a grăbi totul. Iar dacă vă place personalizarea, există și o opțiune de personalizare a cardurilor. Dar una dintre alegerile mele de top pentru acest joc de strategie bazat pe cărți pentru macOS este numărul mare de misiuni zilnice, împreună cu recompensele profitabile care țin în viață tot personalul temporar.

bătălie epică de cărți

Descarcare

jocuri casual

21.OpenTTD

Dacă ești ca mine, probabil că îți lipsesc vechile jocuri clasice. Și Transport Tycoon Deluxe este unul dintre acele jocuri care a făcut furori în anii 90. Ei bine, OpenTTD este o nouă versiune open source a jocului. Practic, ești o persoană de afaceri care trebuie face bani transportând oameni și mărfuri prin nave, nave, avioane etc. De fiecare dată când reușești să muți oameni sau mărfuri dintr-un loc în altul, câștigi venituri pentru a căuta metode mai bune de transport și pentru a-ți construi imperiul.

deschis

Jocul începe în 1950 și merge până în 2050, ceea ce înseamnă că există o mulțime de tehnologii de cercetat și utilizat. În plus, OpenTTD oferă hărți mai mari, IA îmbunătățită și multe altele. Are chiar și un mod multiplayer care acceptă până la 255 de jucători!

Descarcare

22. Speologie

Dacă toate jocurile menționate mai sus vi se par prea intense după bunul plac, puteți juca Spelunky. Este un joc de aventură indie gratuit în care vei controla un aventurier/explorator fără nume cunoscut sub numele de Spelunker și vei explora tunelurile subterane pentru a aduna toate comorile pe care le poți găsi. Deși poate părea prea ușor, jocul are o serie de capcane și inamici pe care va trebui să-i dai jos în timp ce cauți comoara.

Jocuri gratuite pentru Mac

Toate nivelurile sunt generate aleatoriu, astfel încât jocul rămâne interesant mult timp, totuși poate fi puțin frustrant, deoarece trebuie să începi de la zero de fiecare dată când mori într-un nivel. Datorită designului său vechi, jocul nu necesită aproape deloc putere de procesare pentru a rula, ceea ce înseamnă că poate rula cu ușurință pe dispozitive Mac mai vechi. Jocul este complet gratuit de la început până la sfârșit, fără taxe ascunse de niciun fel.

Descarcare

23. TELEVIZOR VECHI

Un alt joc grozav pentru jucătorii ocazionali, care vă va distra destul de mult timp este OLDTV. Jocul are un fundal foarte simplu: joci ca un copil dotat care răsfoiește toate canalele de pe un televizor de modă veche. Jocul îți testează concentrarea și capacitatea mentală, oferindu-ți provocări una după alta.

Jocuri gratuite pentru Mac

Deoarece jocul cere în primul rând jucătorilor să rezolve o grămadă de puzzle-uri, nu îl voi strica intrând în prea multe detalii, dar îl recomand cu căldură tuturor celor cărora le place o provocare decentă din când în când. Cu toate acestea, deoarece jocul are o mulțime de ecrane pâlpâitoare și modul de joc depinde de capacitatea jucătorului de a diferenția culorile, nu este recomandat persoanelor predispuse la epilepsie sau orice formă de daltonism. Pentru a rula jocul, veți avea nevoie de un sistem funcțional OS X 10.7 sau o versiune ulterioarăcu cel putin unul procesor de 1,80 GHz, 2 GB RAM, și orice placă video cu 512 MB de VRAM.

Descarcare

24. Conectați cuvinte distractive!

Și dacă antrenează creierul să gândească mai repede și să îmbunătățească vocabularul în timpul jocului jocuri de cuvinte fericite? „Word Connect Fun” este un joc distractiv de cuvinte pe care ai vrea să-l joci în timpul liber. Conceptul jocului este destul de simplu. Doar glisați literele pentru a crea cuvinte și construiți toate cuvintele pentru a finaliza fiecare nivel. Deoarece nu există limite de timp, puteți mergi in ritmul tau pentru a termina fiecare nivel. Și dacă rămâi vreodată blocat undeva, poți oricând să ceri ajutor prietenilor sau celor dragi.

Word Connect Fun

Descarcare

25. Localitatea

Jocurile pentru construirea orașelor sunt unul dintre preferatele mele pe mobil. Așadar, m-am gândit că ar fi frumos să includ și unul dintre ei în această gamă, mai ales pentru oamenii cărora le place să fie un mogul imobiliar în viața mulinetei. LA combinație excelentă de construcție a orașului și agriculturăTownship este o încântare de jucat atât pentru a ucide ore de timp liber, cât și pentru a scăpa de stresul minții înăbușitoare.

Township Town Building & Farming Game

În ceea ce privește jocul, este vorba despre crearea orașului de vis cu toate facilitățile moderne, cum ar fi restaurante grozave, cinematografe strălucitoare, școli/universități excelente și spitale de ultimă generație. În plus, mai trebuie să te asiguri că toată lumea are o slujbă bună și duce o viață fericită fără probleme de niciun fel. Pentru jucătorii ocazionali, acesta este unul dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru Mac.

Descarcare

Acestea sunt cele mai bune jocuri gratuite pentru Mac

Ei bine, asta completează lista noastră cu cele mai bune 25 de jocuri Mac pe care ar trebui să le încercați. Poți alege unul (sau mai multe) dintre jocurile menționate mai sus în funcție de genurile care îți plac, sau poți să încerci pe fiecare și să afli care se potrivește gusturilor tale. Anunțați-ne dacă vă îndrăgostiți de vreunul dintre aceste jocuri și asigurați-vă că lăsați un comentariu pentru a ne anunța dacă am ratat un titlu care vă place cu adevărat.

Deși PC-urile Windows sunt cunoscute pentru performanțele lor mai bune în jocuri, utilizatorii de Mac nu trebuie să se simtă defavorizați. Există o mulțime de jocuri gratuite pentru Mac care pot fi jucate, inclusiv Fortnite Battle Royale, Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends. De asemenea, există multe alte jocuri interesante disponibile pe macOS, iar utilizatorii de Mac nu trebuie să investească într-un PC Windows pentru a se bucura de lumea jocurilor.
Încheiem această postare cu un sfat: fiți mereu la curent cu ultimele noutăți din tehnologie și nu uitați că aceasta ne poate ajuta să ne îmbunătățim viața și să o facem mai ușoară. Vă așteptăm și la următoarea postare pentru a descoperi împreună cele mai interesante teme din lumea tehnologiei. Cu drag, echipa noastră de experți în domeniu.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x