Top 3 moduri de a contacta Asistența Apple pentru a obține ajutor pentru dispozitivele Apple

applestore.webp
⏱️ 4 min read

Când cumpărați un smartphone (sau orice alt produs tehnologic), un lucru important pe care ar trebui să-l aveți în vedere este asistența pentru clienți oferită de producător. Apple, fiind una dintre cele mai mari companii de tehnologie din jur, este cunoscută pentru serviciul său rapid pentru clienți și asistența de încredere. Puteți pur și simplu să vă duceți iPhone-ul într-un Genius Bar și să îl reparați fără nicio bătaie de cap. Dar dacă nu există un Apple Store în apropierea dvs., va trebui să vă bazați pe centrele de service autorizate de Apple. În acest articol, vă prezentăm primele 3 moduri de a contacta Asistența Apple pentru a obține ajutor pentru dispozitivele Apple.

Citeste si: S-a lansat seria Oppo Reno 11 cu ecrane AMOLED curbate

Utilizați aplicația de asistență Apple

Cel mai simplu mod de a solicita asistență de la Apple este să folosești aplicația Asistență pe iPhone. Este posibil ca utilizatorii iOS17 să aibă nevoie instalați această aplicație din App Store. Dispozitivele care rulează iOS16 și versiunile anterioare ar trebui să aibă această aplicație în folderul „Utilități”.

Pasul 1: Accesați Biblioteca de aplicații de pe iPhone și atingeți Utilități pliant.

Pasul 2: Lansați A sustine aplicația.

Pasul 3: Pagina de pornire a aplicației va afișa dispozitivul pe care îl utilizați în prezent. Dacă doriți să căutați ajutor pentru un alt dispozitiv înregistrat în contul dvs. Apple, atingeți Produse în colțul din stânga sus al ecranului.

caută ajutor pentru un alt dispozitiv înregistrat în contul tău Apple. Top 3 moduri de a contacta Asistența Apple pentru a obține ajutor pentru dispozitivele Apple

Pasul 4: Selectați opțiunea care se potrivește cu problema cu care vă confruntați. Dacă contactați Apple pentru a repara un dispozitiv deteriorat, apăsați Reparații și daune fizice.

Reparații și daune fizice.  Top 3 moduri de a contacta asistența Apple pentru a obține ajutor pentru dispozitivele Apple numărul liniei de asistență Apple

Pasul 5: Apăsați pe Găsiți locații autorizate pentru a căuta în centrele de service Apple și Genius Bars din apropiere.

Pasul 6: Apăsați pe Mesaj sau Apel pentru a contacta asistența Apple.

Apelați o linie de asistență

În loc să utilizați aplicația de asistență, puteți pur și simplu să apelați una dintre liniile de asistență oficiale ale Apple pentru a contacta personalul de asistență. În funcție de problema dvs., formați unul dintre aceste numere de asistență.

1-800-275-2273: Pentru probleme generale legate de dispozitivul dvs.

1-800-800-2775: Pentru ajutor legat de Dispozitive educaționale.

1-877-204-3930: Pentru ajutor cu probleme legate de Apple instrumente de accesibilitate.

1-877-233-8552: Pentru ajutor cu Apple Cash.

1-866-752-7753: Pentru Afacere Clienți.

Utilizați site-ul web de asistență Apple

Utilizați site-ul web de asistență Apple Top 3 moduri de a contacta asistența Apple pentru a obține ajutor pentru numărul de asistență Apple pentru dispozitivele Apple

Oficialul Site-ul de asistență Apple oferă o experiență similară cu aplicația de asistență. Puteți să vă selectați dispozitivul și să selectați tipul de problemă cu care vă confruntați cu acesta. Vi se va oferi opțiunea de a căuta centre de service autorizate de Apple și Genius Bars din apropiere unde puteți rezerva o programare. De asemenea, puteți urmări starea reparației unui dispozitiv care este în prezent reparat de Apple.

Întrebări frecvente (FAQs)

Pot vizita Apple Store fără o programare pentru a-mi repara iPhone-ul?

Da, puteți vizita Genius Bar la Apple Store din apropiere fără o programare prealabilă. Cu toate acestea, este posibil să fiți nevoit să așteptați la coadă dacă sunt deja oameni la magazin. Persoanele cu programare au prioritate la Barul Genius.

Cât costă un pachet AppleCare+ pentru un iPhone?

Costul unui pachet AppleCare+ este diferit pentru fiecare dispozitiv Apple. Modelele Pro din seria iPhone 15 cer o primă de 20.900 Rs pentru acoperirea AppleCare+. Între timp, costă 17.900 Rs pentru modelele iPhone 15 non-Pro. Citiți acest articol pentru a afla dacă aveți nevoie de AppleCare+ pentru dispozitivul dvs.

Cum pot contacta asistența Apple de pe telefonul meu?

Lansați aplicația Asistență, selectați dispozitivul și problema cu care vă confruntați, apoi derulați în jos pentru a vedea opțiunile de contact. Puteți fie să discutați cu personalul de asistență pe iMessage, fie să îi sunați.

Citeste si: Oricine poate descărca acum Instagram Reels, opțiunea de descărcare va fi activată implicit

Concluzie

Acestea sunt primele 3 moduri de a contacta Asistența Apple pentru a obține ajutor pentru dispozitivele Apple. Dacă iPhone-ul tău este deteriorat și nu poți deschide aplicația de asistență pe el, apelarea liniei de asistență sau utilizarea site-ului web de asistență Apple sunt cele mai bune alegeri. Odată ce vă depuneți iPhone-ul pentru reparare, puteți alege să emiteți o unitate temporară pentru timpul în care dispozitivul este reparat.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x