Top 30 cele mai populare jocuri pe Facebook pe care trebuie să le încercați

top-30-best-facebook-games
⏱️ 26 min read

În era tehnologiei și a mediului online, jocurile pe Facebook devin din ce în ce mai populare. Însă cum alegeți într-o piață atât de vastă și competitivă? Există multe jocuri pe Facebook care pot fi jucate, dar nu toate sunt la fel de distractive sau satisfăcătoare. Din acest motiv, am compilat o listă cu cele mai bune 30 de jocuri pe Facebook pe care trebuie să le încercați. De la jocuri de strategie și simulatoare de viață, până la jocuri bazate pe cuvinte și trivia, lista noastră cuprinde o varietate de opțiuni pentru toate gusturile și preferințele. În plus, jocurile noastre recomandate sunt adesea actualizate cu evenimente și activități speciale, pentru a menține cursanții interesați și implicați. În ansamblu, această listă de jocuri pe Facebook oferă o varietate de opțiuni distractive pentru a petrece timpul liber, provocați-vă abilitățile mentale și chiar construiți prietenii noi, în timp ce vă distrați.

Facebook este cea mai mare platformă de socializare din lume. În ciuda faptului că este în știri pentru toate lucrurile greșite de ceva vreme, și chiar dacă mai mulți oameni trec la alternative Facebook, gigantul rețelelor sociale încă se laudă cu peste 2,93 miliarde de utilizatori activi lunar, începând cu primul trimestru al anului 2022. Una dintre cele mai mari Motivele din spatele popularității sale în rândul maselor este catalogul uriaș de jocuri pe care le acceptă platforma. Cele mai bune jocuri de pe Facebook vede milioane de jucători online activi în fiecare zi, ceea ce o face una dintre cele mai mari platforme de jocuri din lume. Dacă îți place, de asemenea, să joci jocuri de browser rapide și distractive, acesta este doar articolul pentru tine, deoarece listăm cele mai bune 30 (și cele mai populare) jocuri pe Facebook din 2022.

Cele mai bune jocuri pe Facebook de jucat în 2022

Facebook oferă multe jocuri. Toate acestea sunt jocuri simple de browser pe care oricine are acces la internet le poate juca, de asemenea, fără a descărca nimic. Există multe categorii diferite disponibile pe Facebook Gaming. Prin urmare, am împărțit acest articol în secțiuni bazate pe genul jocurilor. Puteți folosi cuprinsul de mai jos pentru a naviga între genurile Jocuri Facebook din această listă.

Notă: Dacă cauți jocuri Facebook Gameroom, le-am eliminat din această listă. Asta pentru că Facebook Gameroom a fost retras cu mult timp în urmă, așa că nu vei mai putea juca acele jocuri. Există multe jocuri distractive pe Facebook Gaming pe care le-am menționat în această listă, așa că verificați-le.

Cele mai bune jocuri puzzle de pe Facebook

1. Puzzle de evacuare auto

Car Escape Puzzle este genul de joc de puzzle pe care îl veți găsi ridicol de ușor când începeți și foarte dificil pe măsură ce progresați prin primele câteva niveluri. Conceptul este simplu rotiți plăcile de drum pentru a le conecta la ieșiri. Există mai multe mașini cu ieșiri proprii. Deci, firește, trebuie să conectați drumurile în așa fel încât să formeze un circuit complet pentru fiecare mașină în același timp și toată lumea să poată conduce până la destinație. Acesta este unul dintre puținele jocuri puzzle pe Facebook pe care le joc de obicei și cred că o să-ți placă și tu.

Joaca

2. Cauza Penală

Criminal Case este o fuziune a unui HOG (Hidden Object Game) și a unui joc criminal. Pe scurt, Veți rezolva crime brutale, cum ar fi crime și jaf violent, căutând și descoperind indicii. Găsiți indicii ascunse pentru a rezolva o crimă și apoi treceți la nivelul următor pentru a repeta același proces. Nivelurile devin din ce în ce mai grele pe măsură ce progresezi. Îmi place foarte mult să joc acest joc și ți-l recomand din toată inima.

5. Cauza Penală

Joaca

3. Bombardament cu bijuterii

Următorul pe lista noastră este Bejeweled Blitz, care este un joc de puzzle extrem de popular și foarte distractiv de jucat. În timp ce jocul este similar cu Candy Crush Saga, este mult mai dificil decât cel precedent, deoarece limita de timp aici este mai agresivă, iar nivelurile mai dificile. Jocul este distractiv de jucat în rafale scurte și acționează ca un mare ucigaș de timp.

6. Bombardament impodobit

Joaca

4. Bubble Shooter Pro

După cum sugerează și numele, Bubble Shooter Pro este un joc care se referă la împușcarea cu bule. Cu toate acestea, jocul este puțin mai nuanțat decât atât. În acest joc, ar trebui să trageți bule aparținând unor grupuri de aceeași culoare. Încercarea de a trage o bula de culoare diferită se va acumula pe măsură ce bula se mișcă spre tine, iar scopul tău este să rămâi în viață cât de mult poți.

Bubble shooter profesionist

Joaca

5. Pericolul Perlei

Pearl’s Peril este un joc de puzzle uimitor care combină misterul și povestirea cu un joc în stilul obiectelor ascunse. Jocul te transportă în anii 1930 romantici și sordidi, unde Jucați în rolul eroului de pionier, Pearl Wallace, care este un pilot as și explorator mondial. Te vei porni într-o călătorie plină de aventură, romantism, emoții și multe altele. După cum am spus, acesta este un joc grozav și cu siguranță ar trebui să îl jucați.

8. Pericolul Perlei

Joaca

6. Puzzle-ul

Puzzle-ul este un joc clasic de puzzle în care scopul tău este să Ridicați o anumită cantitate din elementul specificat înainte de a rămâne fără mișcări. Deoarece jocul depinde de mișcările tale, asigură-te că gândești și faci mișcări calculate în loc să muți aleatoriu lucrurile pe grilă. Treci la noi niveluri și te confrunți cu etape mai dificile pe măsură ce treci de nivel în joc.

jocul de puzzle fb

Joaca

7. Puzzle de sortare a lichidelor

Liquid Sort Puzzle este locul în care vă canalizați chimistul interior. Sunt dat mai multe eprubete și trebuie să potriviți lichidul din eprubetă cu cele de aceeași culoare. Veți crește nivelul după ce ați plasat lichide de aceeași culoare în eprubete separate. Deși premisa jocului este destul de simplă, jocul este mult mai distractiv decât pare.

Puzzle de sortare a lichidelor

Joaca

8. Magic Swap Puzzle

Ești cineva căruia îi place să asambleze piese de puzzle? Dacă da, nu căutați mai departe decât Magic Swap Puzzle. În acest joc, vi se arată imaginea crăpată la început și trebuie să o asamblați din nou. Rețineți că aveți un cronometru și aveți mișcări limitate pentru a finaliza jocul. Dacă vi se pare că jocul este prea dificil, puteți oricând să luați un indiciu pentru următoarea mișcare.

puzzle de schimb magic

Joaca

9. Angry Birds

Angry Birds este un port oficial al jocului emblematic Angry games pe Facebook. După cum probabil știți deja, Angry Birds se învârte în jurul salvarii ouălor de păsări de la porcii verzi. Trebuie să folosiți praștia oferită la începutul jocului pentru a ataca porcii și a-i doborî pe toți pentru a finaliza runda. Dacă sunteți un fan al francizei Angry Birds, ar trebui să încercați versiunea web.

angry birds fb

Joaca

10. Sudoku zilnic

Sudoku este un joc care nu are nevoie de prezentare și, cu Daily Sudoku, obțineți jocul direct de pe Facebook. Pentru cei neinițiați, jocul constă din mai multe blocuri și trebuie completați fiecare bloc, rând și coloană cu numere cuprinse între 1 și 9. Lucrul de care trebuie să țineți cont atunci când completați numerele este că același număr poate apărea o singură dată pe bloc, coloană și rând. Fiind o persoană care a fost întotdeauna intimidată când am auzit despre joc, am ajuns în sfârșit să știu cum funcționează, datorită acestei liste.

sudoku zilnic

Joaca

Cele mai bune jocuri de strategie de pe Facebook

11. Cuirasat

Jocul incredibil de popular Battleship al lui Hasbro poate fi jucat și digital, astfel încât să vă puteți bucura de a juca Battleship cu prietenii dvs., chiar și atunci când nu puteți petrece timp împreună. Jocul este același cu jocul de masă. Va trebui să plasați navele într-o grilă, iar adversarul tău îl va plasa pe al lor. Deci fiecare dintre voi primește trei lovituri la fiecare rând pentru a trage pe o grilă aleatorie și vezi dacă îți lovește nava sau ratează. Primul jucător care scufundă toate navele adversarului câștigă. Este un joc distractiv de jucat cu prietenii de pe Facebook.

joc facebook cuirasatul

Joaca

12. Merge Rooks – TD

Dacă vrei jocuri de aparare a turnului, ar trebui să verificați Merge Towers – TD pe Facebook Games. Acesta este un joc casual de apărare a turnului, așa că nu vă așteptați la ceva atât de intens ca Rush Royale. La fel ca majoritatea jocurilor TD, puteți adăuga turnuri noi și le puteți îmbina pentru a obține turnuri de nivel superior. De asemenea, ocazional vei primi upgrade-uri pentru turnurile tale și mai multe poziții pentru pune-ți turnurile în cale.

merge tower - joc td facebook tower defense

Bătăliile cu șefii devin puțin dificile după nivelul 30 sau cam asa ceva, dar este întotdeauna foarte distractiv și, dacă nu reușești să-l învingi pe șeful, poți continua să joci la nivelul anterior până când îți vei îmbunătăți turnurile la un nivel superior. De asemenea, dacă ești un fan al acestor jocuri și cauți ceva mai intens, ar trebui să verifici lista noastră cu cele mai bune jocuri de apărare turn pentru iPhone și Android.

Joaca

13. Profesor de muzică pian

Sunt șanse să fi încercat înainte unul dintre aceste jocuri de pian pe telefon. Dacă nu, lasă-mă să-ți spun despre ce este vorba. În Piano Music Master, se redă o melodie în fundal și trebuie să o faci continuă să dai clic și să ții piesele adiacente pentru a supraviețui. Veți observa, de asemenea, că melodia este redată în funcție de mișcările tale, oferindu-vă un stimulent frumos să continuați să cântați.

profesor de muzică la pian

Joaca

14. Minge de spumă

Spriball este un joc pe Facebook în care joci ca o minge care se rostogolește din ceea ce pare o clădire. Vei vedea obstacole pe drum și sarcina ta este să sari peste ele și să mergi mai departe. Jocul prezintă, de asemenea, pietre prețioase pe parcurs și primești puncte pentru colectarea pietrelor. În general, Spriball este un joc bun pe Facebook pentru a ucide timpul când te plictisești și nu ai nimic altceva de făcut.

spriball

Joaca

15. Super alergare

Dacă sunteți în căutarea unui joc de platformă distractiv pentru a juca pe Facebook, cu siguranță ar trebui să verificați Super Dash. În Super Dash, trebuie să atingeți pentru a sări și puteți, de asemenea, să atingeți de două ori pentru a sări de două ori. Misiunea ta este simplă aduna monede și power-up-uri ca steaua care funcționează practic ca un magnet pentru monede.

super cursa

De asemenea, va trebui să evitați benzile de vârf care apar din când în când și vă vor încheia instantaneu jocul. Jocul are un cronometru, așa că trebuie aduna cât mai multe monede poți în limita de timp pentru a stabili noi scoruri mari. Acesta este un joc distractiv de jucat atunci când vrei doar să te distrezi fără minte pe Facebook.

Joaca

16. Trage mingea

Shoot Ball este un joc care vă va consuma timpul fără să vă dați seama. Asta dacă nu ești rău la asta, atunci va fi cu adevărat enervant. Tot ce trebuie să faci este mișcă-ți tunul și trage în toate pietrele care cad (mai mult sau mai puțin) și distrugeți-le. De asemenea, trebuie să vă asigurați că pietrele nu intră în contact cu canionul dvs.; în acel moment, jocul se terminase. Poate sa îmbunătățește rata de tragere a tunului tău, puterea și chiar monedele pe care le obțineți prin distrugerea pietrelor la sfârșitul fiecărei runde. Este un joc cu adevărat distractiv dacă ai mult timp liber și nimic altceva de făcut.

joc facebook trage mingea

Joaca

17. Cursa pentru Tron

Throne Rush este un joc RTS simplu sau de strategie în timp real, cu un joc simplu și intuitiv. Conceptul este același ca cu majoritatea jocurilor RTS cu care sunteți familiarizat. ajungi la construiește clădiri, creează o armată, luptă cu alți oameni și apără-ți regatul. Jocul oferă cu adevărat efecte vizuale bune și mi-a plăcut să mă joc. Dacă îți plac jocurile de strategie în timp real, îl vei adora și pe acesta. De asemenea, ar trebui să consultați unele dintre cele mai bune jocuri de strategie de pe computer dacă doriți ceva mai intens și mai concret.

11. Cursa pentru Tron

Joaca

18. Șah

Dacă îți place să-ți testezi facultatea mentală, nu există un joc mai bun decât șahul pentru a-l face. Îmi place jocul de șah de pe Facebook, deoarece nu numai că îmi permite jucați cu roboții și alți jucători peste tot în lume, dar îmi permite și mie joc împotriva prietenilor mei în multiplayer. Puteți alege între diferite moduri de joc, inclusiv Blitz, Time Attack și Classic, fiecare cu propriul interval de timp. Dacă îți place să joci șah în viața reală, îți va face plăcere să joci și asta.

joc de sah

Joaca

19. Podul retractabil

Îți place să conectezi punctele? Dacă da, ți-ar plăcea să joci și Draw Bridge. În acest joc, vei observa gropi pe drumuri și scopul tău este să trageți linii care vor acționa ca o punte pentru ca mașina să treacă și să ajungă la destinație. La fel ca și alte jocuri, denivelările devin mai provocatoare pe măsură ce progresezi la noi niveluri. Acestea fiind spuse, cu niveluri provocatoare, poți fi creativ și poți veni cu soluții inteligente pentru a evita denivelările pe drum.

pod mobil

Joaca

20. Cursa în urcare 2

Trebuie să fi jucat la Fingersoft Joc de curse Hill Climb pe Android Ei bine, Uphill Racer 2 este un replică a jocului adaptată pentru web. La fel ca Hill Climb Racing, primești mașina și diferite medii de alpinism. Trebuie să ajungeți cât de departe puteți fără să rămâneți fără combustibil. Apropo de combustibil, asigurați-vă că ridicați bidoanele roșii de benzină pe parcurs pentru a umple rezervorul de benzină al mașinii. Dacă sunteți fan Hill Climb Racing, sunt șanse să vă bucurați de Uphill Racer 2 pe Facebook.

alergător în urcare 2

Joaca

21. Regele Ludo

Există unele jocuri care nu par să-și piardă niciodată farmecul sau par să îmbătrânească. Și Ludo King aparține acelei categorii speciale de jocuri. Pentru mine cea mai bună parte a acestui joc este joc destul de simplu, dar captivant. Prin urmare, îl puteți juca cu oricine fără a petrece mult timp pentru a stăpâni bine metodele de joc.

regele ludo

În funcție de starea ta de spirit, poți alege Joacă acest joc împotriva unui adversar virtual sau începe un duel cu prietenul tău datorită modului multiplayer online. Cu șanse mari de a câștiga o mulțime de monede și chiar de a ajunge în partea de sus a clasamentului, jocul este destul de distractiv. Nu numai că, poți să-ți împărtășești scorul cu prietenii tăi pentru a te lăuda cu performanța ta dominantă.

Joaca

22. Turneul șarpelor

Desigur, jocul iconic Snake are un loc pe lista noastră de jocuri de pe Facebook. Puteți colecta particule de orice culoare pentru a vă crește șarpele. Asigurați-vă că nu alunecați în șerpii mai mari, deoarece venirea în contact cu ei vă va ucide. Interesant, există și nitro pe care îl poți folosi pentru a merge mai repede. Cu toate acestea, vine cu o captură. Folosirea nitro va reduce dimensiunea șarpelui. Deși nu recomandăm întotdeauna să-l folosești, nitro poate salva viața atunci când încerci să ataci adversarii în joc.

turneu de șerpi

Joaca

Cele mai bune jocuri sportive de pe Facebook

23. Crichet FRVR

Pentru cei care caută un joc de cricket interesant de jucat cu prietenii, Cricket Fever pare a fi o opțiune grozavă. Fiind un joc instantaneu, este la doar un clic distanță de tine. Și atâta timp cât cunoașteți elementele de bază ale cricketului, vă va plăcea să jucați. Pur şi simplu, fă tot posibilul pentru a înscrie o mulțime de alergări rupând șase și patruși direcționează-ți echipa în mod inteligent pentru a apăra totalul.

jucător de cricket

Cu fiecare victorie, câștigați puncte, care nu numai că vă sporesc statutul de jucător, dar vă ajută și să deblocați multe recompense. Deci, data viitoare când ai chef să participi la o bătălie captivantă de cricket, nu căuta mai departe decât Cricket Frvr.

Joaca

24. Ciocnirea golfului

La fel ca 8 Ball Pool, Golf Clash este un joc sportiv destul de captivant. Veți juca golf împotriva jucătorilor din întreaga lume pe terenuri de golf virtuale frumoase. Pe măsură ce urcați în rânduri, vă veți îmbunătăți cluburile și vă veți debloca turnee pentru a concura împotriva jucătorilor profesioniști. Puteți chiar să vă invitați prietenii și să jucați unul la unul împotriva lor în modul 2 jucători. Acesta este un joc distractiv și relaxant de jucat.

17. Ciocnirea golfului

Joaca

25. biliard cu 8 mingi

Unul dintre cele mai populare și foarte apreciate jocuri de pe Facebook este 8 Ball Pool și nu îl pot recomanda suficient. Jocul se laudă peste 10 milioane de utilizatori lunari și oferă o grafică bună. Regulile sunt ușor de înțeles și chiar dacă nu ai mai jucat niciodată 8 Ball Pool, poți să înțelegi elementele de bază și să începi în doar câteva minute.

biliard 8 bile

Joaca

26. Super bowling

Am inclus și Super Bowling, un joc de bowling ușor, în categoria sport. Premisa jocului este simplă. Ți se dă o minge și trebuie să o rostogolești și să dobori cât mai multe ace poți. În timp ce așteptați următoarea vizită la sala de bowling, acest joc ar trebui să vă țină ocupat și să vă ofere o experiență similară din confortul propriei case.

super bowling

Joaca

Cele mai bune jocuri de cuvinte de pe Facebook

27. Cuvinte cu prietenii

Testați-vă vocabularul în jocurile Words with Friends pe Facebook. Acesta este un joc clasic care probabil are nevoie de o introducere. Te poți juca cu prietenii online în timp ce încerci utilizați piesele de litere disponibile pentru fiecare rundă pentru a crea cuvintele cu cel mai mare scor pe tablă La sfârșitul jocului, jucătorul cu cel mai mare scor câștigă.

Cuvinte cu prietenii joc facebook

Există mai multe pătrate pe tablă care oferă, de asemenea, scoruri duble și triple, așa că, ori de câte ori este posibil, asigurați-vă că vă plasați piesele pe acele pătrate pentru scoruri și mai mari. Acesta este un joc grozav de jucat cu prietenii atunci când încerci să-ți petreci timpul în timp ce îți perfecționezi vocabularul. De asemenea, spre deosebire de cuvintele offline cu prietenii, aici nu vor trebui să se certe între ei despre existența cuvintelor, așa că nu este nevoie să ții un dicționar la îndemână.

Joaca

Cele mai bune jocuri de acțiune de pe Facebook

28. Războaiele Eroilor

Hero Wars este jocul tău clasic de acțiune, care are o grafică 2D uimitoare. Jocul te pornește în călătoria unui erou care se află într-o misiune de a salva gardienii de un demon. Jocul este foarte bine facut si mi-a placut sa il joc. Ceea ce îmi place cel mai mult la acest joc este că nu este prea greu de jucat și, prin urmare, este a ucigaș mare conceput pentru explozii scurte de joc. De asemenea, dacă vă plac jocurile de acțiune, ar trebui să consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android în timp ce sunteți la asta.

18. Războaiele Eroilor

Joaca

29. trăgător de lunetist

Iată unul pentru toți iubitorii de jocuri cu împușcături de acolo. Sniper Shooter, după cum sugerează și numele, este un joc de împușcături în care ai un lunetist. Tu ești responsabil să învingi inamicii care sunt departe. Primești gloanțe limitate în joc și fiecare inamic are niveluri de sănătate. În timp ce o lovitură în cap elimină imediat inamicul, va trebui să tragi de două sau chiar de trei ori dacă scopul tău nu este la îndemână.

trăgător de lunetist

Joaca

Cele mai bune jocuri de curse de pe Facebook

30. curse de motociclete

Moto Racing este un joc online clasic de curse cu biciclete, în care trebuie să concurezi împotriva adversarilor, asigurându-te în același timp că nu te lovești de alte vehicule în trafic. Deși grafica Moto Racing nu este ceva ce aș numi fantezie, jocul este plăcut și se simte distractiv, mai ales dacă vrei să navighezi fără minte după o zi lungă de muncă.

curse de motociclete

Joaca

Joacă jocuri minunate cu prietenii tăi de pe Facebook

Jocurile de pe Facebook sunt o modalitate excelentă de a juca jocuri distractive și provocatoare, dar care nu consumă atât de mult resursele computerului. Îmi place, de asemenea, că majoritatea acestor jocuri îmi permit să îmi provoc prietenii, dându-le o notă personală sau omorând timpul în timpul zilei. Consultați lista și spuneți-ne jocul dvs. preferat dintre toate în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri offline pentru iPhone dacă sunteți în căutarea unor jocuri minunate pentru iPhone pe care le puteți juca pe zboruri.

Facebook rămâne cea mai populară rețea socială din lume, cu peste 2,93 miliarde de utilizatori activi lunar. Una dintre marile sale atracții este catalogul uriaș de jocuri pe care îl oferă, plin de jocuri distractive și distractive de browser, care pot fi jucate fără a fi nevoie de descărcare. Această listă de cele mai bune jocuri de pe Facebook în 2022 oferă diverse opțiuni pentru toate gusturile, de la jocuri de puzzle la jocuri de strategie, și promite să fie o sursă de distracție pentru oricine.
Mulțumesc că ai ales să petreci timpul tău citind blogul nostru de tehnologie din România. Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că pasiunea ta pentru inovație și descoperirea ultimelor tendințe tehnologice este la fel de puternică ca a noastră. Sperăm că informațiile pe care le-am împărtășit îți vor fi utile în viața de zi cu zi și că vei continua să ne urmărești pentru a fi la curent cu noile tehnologii care apar. La următoarea postare tehnologică, ne vedem!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x