Top 4 clienți BitTorent pentru sisteme Windows

Top 4 clienți BitTorent pentru sisteme Windows
⏱️ 3 min read

Încă de la începuturi, partajarea de fișiere peer-to-peer, sau denumită tehnic protocol BitTorrent, a domnit asupra tuturor utilizatorilor din lume, eliminând orice nevoie de a se baza pe gazde de conținut și oglinzi de descărcare. P2P a permis utilizatorilor să partajeze cu ușurință fișiere mari prin rețea, eliminând blocajele tradiționale, cum ar fi corupția fișierelor, suportul necorespunzător pentru reluarea descărcării etc. Pentru a începe descărcarea torrentelor, veți avea nevoie de un client BitTorrent. Iată câțiva dintre cei mai buni clienți BitTorrent pentru sistemele Windows.

1. uTorrent

Mainile jos, uTorrent este unul dintre cei mai populari clienți BitTorrent, cu funcții bogate și ușoare, care acceptă mai multe platforme precum Windows, Mac, Linux și Android. uTorrent are mai multe funcții utile, cum ar fi monitorizarea de la distanță, programarea lățimii de bandă, descărcări automate din fluxuri RSS torrent, etichetare, căutare torrent, etc. în jurul.

Singurul lucru rău despre uTorrent este că încearcă să instaleze bare de instrumente și alte chestii (alias crapware) în timp ce instalează aplicația și reclame teribile în aplicație. Uneori, reclamele sunt atât de înșelătoare încât îi înșeală pe utilizatori să facă clic pe ele. Dacă aveți grijă la aceste contra, vă veți bucura cu adevărat de clientul torrent uTorrent pentru caracteristicile sale. Dacă vă gândiți la clientul oficial BitTorrent, atunci nu este altceva decât o copiere a clientului uTorrent.

2. Potop

Potop este încă un alt client torrent care acceptă aproape toate caracteristicile esențiale, cum ar fi DTH, programarea lățimii de bandă, UPnP, adrese URL magnetice, etc. În plus, Deluge este o aplicație open source care acceptă platforme Windows, Linux și Mac. Deși Deluge este construit pe tehnologia Client-Server pentru a sprijini funcționalitățile la distanță, funcționează la fel ca orice alt client torrent din cutie. Lucrul bun al Deluge este că este conceput pentru performanță și, dacă îl găsești lent, modifică doar setările și ești bine să mergi. Mai mult, Deluge are o gamă largă de pluginuri care pot fi utilizate pentru a extinde în continuare funcțiile, după cum este necesar. Pur și simplu, seamănă doar cu clientul uTorrent minus adware-ul și reclamele.

torrent-clienți-potop

3. Vuze

Vuze este mai mult decât un client torrent, funcționează ca manager media cu suport pentru funcții precum partajarea video HD, player video de înaltă definiție, codecuri încrucișate integrate, redare pe dispozitive etc. Vuze vă permite să vă abonați la orice conținut media și chiar acceptă înregistrarea CD / DVD-uri scoase din cutie. Bineînțeles, dezavantajul Vuze este că consumă mai multe resurse decât clienții torrent obișnuiți și unele dintre caracteristicile utile, cum ar fi integrarea antivirus, sunt disponibile numai pentru utilizatorii profesioniști.

torrent-clients-vuze

4. Transmission-Qt Win

Transmission-Qt Win este un client bitTorrent ușor cu funcții complete, care acționează atât ca client, cât și ca server. Clientul oficial torrent Transmission-Qt acceptă doar platformele Mac și Linux, dar cel despre care discutăm este o versiune neoficială portată de Windows numită prompt client Transmission-Qt Win. Deși interfața cu utilizatorul este puțin diferită de toți ceilalți clienți torrent, are toate caracteristicile versiunii oficiale, cum ar fi suport pentru criptare completă, legături magnetice, redirecționare de porturi, editare tracker etc. Dacă nu vă deranjează elementele de bază interfață, atunci Transmission-Qt Win este pentru dvs.

torrent-clients-transmission-qt-win

În afară de cei menționați mai sus, există o mulțime de clienți torrent buni acolo, cum ar fi qBittorent, Tixati, Tribler etc., cu caracteristici similare. Doar încercați-le și găsiți-o pe cea care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Sperăm că acest lucru vă ajută și faceți un comentariu mai jos despre partajarea clientului dvs. preferat bitTorrent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...