Top 4 metode de urmărire a comenzii tale Amazon în SUA

amazonpackage.webp
⏱️ 5 min read

Procesul de livrare fiabil și la timp al Amazon este motivul pentru care atât de mulți utilizatori îl aleg în locul altor platforme de comerț electronic. Dacă alegeți Livrare într-o zi, roțile sunt puse în mișcare imediat ce plasați comanda. Lucrul grozav este că Amazon te ține la curent la fiecare pas de-a lungul drumului. De fiecare dată când pachetul dvs. intră într-o unitate Amazon, acesta este înregistrat în detaliile de urmărire. Deci, să aruncăm o privire atentă la primele 4 moduri de a vă urmări comanda sau pachetul Amazon în SUA.

Citeste si: Memoria RAM, stocarea și specificațiile camerei Tecno Spark 20 au fost dezvăluite, înainte de lansarea pe 30 ianuarie în India

FBA și FBM: Care este diferența?

Există două tipuri majore de livrări Amazon – îndeplinite de Amazon și îndeplinite de comerciant. În timp ce navigați prin produse de pe platformă, este posibil să fi observat insigna „Amazon Fulfilled” pe anumite produse. Aceste produse sunt adesea eligibile pentru livrări gratuite dacă îndepliniți criteriile de comandă minimă.

Deci, care este diferența dintre FBA și FBM? Primul este folosit de comercianții mari pe platformă. Deoarece aceste livrări sunt efectuate de Amazon, vânzătorii de pe platformă își trimit produsele în vrac către Amazon. Aceste produse sunt păstrate în depozitele Amazon. Când plasați comanda, acestea vă sunt trimise instantaneu. Amazon se asigură că puteți urmări aceste produse în orice moment. De fiecare dată când un pachet intră într-o nouă facilitate, acesta este scanat și informațiile de urmărire ale acestuia sunt actualizate în aplicație.

Între timp, FBM este folosit de micii vânzători care nu produc neapărat în vrac. Ei se bazează pe servicii de expediere terță parte pentru a îndeplini livrările. Odată ce plasați o comandă, vânzătorul vă va expedia pachetul folosind un serviciu terță parte și vă va împărtăși ID-ul de urmărire. Puteți utiliza acest ID de urmărire pentru a afla unde este pachetul dvs.

Urmăriți comanda de pe site-ul Amazon

Pasul 1: Du-te la Pagina web Amazon și Buturuga în contul tău.

Pasul 2: Treceți cursorul peste Conturi și liste și selectați Comenzi.

Pasul 2: treceți cursorul peste Conturi și liste și selectați Comenzi.

Pasul 3: Acum, faceți clic pe Urmăriți pachetul lângă produsul pe care doriți să îl urmăriți.

Pasul 4: Pe pagina următoare, Amazon vă arată stare a expedierii.

Pasul 5: Click pe Vedeți toate actualizările pentru a vizualiza fiecare stare înregistrată a comenzii. Această pagină va avea numele unității Amazon actuale în care se află pachetul.

Urmăriți comanda din aplicația Amazon

Pasul 1: Lansa aplicația Amazon de pe smartphone și comutați la Tu fila.

Pasul 2: Comutați la fila Dvs.  Top 4 metode de urmărire a comenzii tale Amazon în SUA

Pasul 2: Apăsați pe Comenzile dvs.

Pasul 2: Atingeți Comenzile dvs.  Top 4 metode de urmărire a comenzii tale Amazon în SUA

Pasul 3: Selectează produs doriți să urmăriți.

Pasul 4: Apăsați pe Urmăriți pachetul.

Pasul 5: Lovit Vedeți toate actualizările.

Utilizați Alexa pentru a vă urmări pachetul Amazon

Dispozitivele Amazon Echo sunt programate pentru a vă anunța despre pachetele dvs. Amazon care sunt disponibile pentru livrare. Puteți, de asemenea, să întrebați Alexa despre starea pachetului dvs. Spune pur și simplu „Alexa, când sosește pachetul meu?” iar asistentul vocal vă va oferi o ETA a comenzii dvs. Dacă LED-ul din jurul dispozitivului devine galben, înseamnă că aveți o notificare în așteptare. Deoarece difuzorul dvs. Echo este înregistrat cu contul dvs. Amazon, acesta poate accesa toate detaliile despre comanda dvs.

Utilizați o aplicație terță parte (Parcels)

Descărcați din Google Play Store

Utilizați o aplicație terță parte (Parcels)

Parcels este o aplicație unică care vă urmărește pachetele de la servicii precum Amazon, Wish, eBay, Aliexpress, Shein și multe altele. Aceasta este o aplicație utilă pentru persoanele care nu doar comandă de pe marile platforme de comerț electronic precum Amazon și eBay, ci și de la vânzători independenți terți. Coletele pot urmări comenzile care vă sunt expediate folosind servicii poștale naționale precum USPS, Royal Mail, China Post și India Post și servicii private precum UPS, FedEx, DHL și multe altele. Nu trebuie să vă înregistrați în aplicație pentru a vă urmări comanda, dar unele funcții premium pot fi blocate în spatele unui paywall. Puteți folosi această aplicație pentru a urmări pachetele FBA și FBM.

Întrebări frecvente (FAQs)

Cum îmi urmăresc comanda sau pachetul Amazon în SUA?

Accesați pagina web sau aplicația Amazon și selectați Comenzile dvs. Apăsați „Urmăriți pachetul” lângă comanda dvs. pentru a afla locația sa actuală.

Ce înseamnă „tentativă de livrare” pe Amazon?

Dacă pagina de urmărire a coletului a menționat „Încercare de livrare”, înseamnă că responsabilul de livrare a fost la locația pentru a livra comanda, dar nu a putut găsi destinatarul pentru a finaliza procesul de livrare.

De câte ori încearcă Amazon re-livrări?

Dacă comanda dvs. este eligibilă pentru relivrări, Amazon va încerca să o livreze la locația dvs. în trei zile consecutive. Dacă a treia încercare eșuează, pachetul dvs. va fi returnat la Amazon și vi se va acorda o rambursare.

Citeste si: 9 Metode ușoare de a remedia pictogramele aplicațiilor lipsă pe telefoanele Android

Concluzie

Acestea sunt primele 4 moduri de a vă urmări comanda sau pachetul Amazon în SUA. Odată ce responsabilul de livrare se îndreaptă către locația dvs., informațiile de urmărire vor arăta că coletul este „pentru livrare”. Acesta este momentul în care detaliile directorului de livrare vă vor fi împărtășite. Îi poți suna pentru a coordona ridicarea sau le poți cere să lase coletul la un vecin dacă nu ești acasă.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x