Top 4 moduri de a folosi mai multe conturi WhatsApp pe același telefon (Android și…

whatsappiphone.webp
⏱️ 5 min read

WhatsApp și-a lansat treptat funcționalitatea cu mai multe conturi pe dispozitivele Android, în mod treptat. Acum puteți adăuga un alt cont WhatsApp pe telefonul dvs., eliminând nevoia de a vă baza pe alt telefon sau folosind clonerul de aplicație de pe dispozitiv. În acest articol, vă prezentăm primele 4 moduri de a utiliza mai multe conturi WhatsApp pe același telefon (Android și iOS).

Citeste si: Threads testează hashtag-uri precum Tag-uri pe platforma sa pentru a permite utilizatorilor să eticheteze subiecte

Utilizați noua funcție de conturi multiple a WhatsApp pe Android

Pasul 1: Lansa aplicația WhatsApp de pe telefonul tău Android.

Pasul 2: Loveste elipse în colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 2: Apăsați elipsele din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 3: Mergi la Setări.

Pasul 3: Accesați Setări.

Pasul 4: Loveste pictograma săgeată în jos lângă numele tău.

Pasul 4: apăsați pictograma săgeată în jos de lângă numele dvs.

Pasul 5: Apăsați pe Adaugă cont.

Pasul 5: Atingeți Adăugați cont.

Pasul 6: Apăsați pe De acord și continuă.

Pasul 6: Atingeți De acord și continuați.

Pasul 7: Introduceți număr de telefon înregistrat cu contul tău secundar WhatsApp.

Pasul 7: Introduceți numărul de telefon înregistrat cu contul secundar WhatsApp.

Pasul 8: Urmează instrucțiuni de pe ecran pentru a vă conecta la contul dvs.

Puteți comuta înainte și înapoi între cele două conturi folosind pictograma săgeată de lângă numele dvs. În loc să vă conectați cu numărul dvs. de telefon, puteți, de asemenea, să vă conectați telefonul la contul secundar WhatsApp cu un cod QR.

Utilizați Dual Messenger pentru Android

Majoritatea producătorilor de smartphone-uri Android oferă o funcție „dual messenger” care vă permite să clonați aplicațiile de mesagerie instantanee de pe telefon pentru a rula mai multe conturi. Iată cum îl puteți folosi pentru WhatsApp.

Pasul 1: Mergi la Setări și selectați Caracteristici avansate.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați Funcții avansate.

Pasul 2: Derulați în jos și selectați Mesager dublu.

Pasul 2: Derulați în jos și selectați Dual Messenger.

Pasul 3: Porniți comutator pentru WhatsApp.

Pasul 3: porniți comutatorul de comutare pentru WhatsApp.

Pasul 4: Instalați a clonează aplicația pentru WhatsApp.

Pasul 5: Acum, accesați sertarul de aplicații și selectați clonează aplicația WhatsApp. Va avea un mic semn portocaliu asupra lui ca factor distinctiv.

Pasul 6: Configurați-vă contul. Acest lucru va necesita alegerea unui limba și intrând în dvs număr de telefon.

Pasul 7: Odata ce ai înregistrat numărul dvs., veți putea folosi două conturi WhatsApp pe telefon.

Utilizați WhatsApp Business (Android și iOS)

După cum sugerează și numele, WhatsApp Business se adresează vânzătorilor și companiilor terțe, ajutându-le să comunice cu publicul țintă. Nu trebuie să fiți o companie înregistrată pentru a vă crea un cont în această aplicație. Îl poți folosi pentru a rula un alt cont WhatsApp pe telefon. Iată cum îl puteți folosi pe un iPhone.

Pasul 1: descarca si instaleaza WhatsApp Business din App Store.

Pasul 2: Lansați WhatsApp Business și acceptați Termeni și condiții.

Pasul 2: Lansați WhatsApp Business și acceptați termenii și condițiile.  Top 4 moduri de a folosi mai multe conturi WhatsApp pe același telefon (Android și iOS)

Pasul 3: Dacă utilizați deja WhatsApp pe iPhone, vi se va solicita să utilizați același număr pentru WhatsApp Business. Selectați Folosește un număr diferit in schimb.

Pasul 3: Dacă utilizați deja WhatsApp pe iPhone, vi se va solicita să utilizați același număr pentru WhatsApp Business.  Selectați Utilizați un alt număr.  Top 4 moduri de a folosi mai multe conturi WhatsApp pe același telefon (Android și iOS)

Pasul 4: Vei primi un OTP pe numărul pe care tocmai l-ați înregistrat. Introduceți-l în aplicație.

Pasul 5: Apăsați pe Terminat în colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 6: WhatsApp vă va oferi opțiunea restabiliți-vă istoricul de chat. Dacă este prima dată când înregistrați acest număr pe WhatsApp, este posibil să nu primiți acest mesaj.

Pasul 7: Configurați-vă profil.

Pasul 8: În categoria afaceri, alegeți Nu o afacere și selectați Terminat.

Pasul 9: Selectați Următorul. Vi se va solicita să adăugați mai multe detalii despre afacerea dvs. Alege Nu acum.

Utilizați WhatsApp Web pentru a utiliza mai multe conturi pe Android și iOS

Pasul 1: Deschis www.web.whatsapp.com pe telefonul sau tableta ta browser web.

Pasul 2: Apasă pe pictograma meniului hamburger în colțul din dreapta jos al ecranului și selectați Site desktop.

Pasul 2: Atingeți meniul hamburger din colțul din dreapta jos al ecranului și selectați Site desktop.  Top 4 moduri de a folosi mai multe conturi WhatsApp pe același telefon (Android și iOS)

Acum puteți utiliza portalul web WhatsApp similar cu modul în care îl utilizați pe un computer. Utilizați telefonul principal cu contul WhatsApp pentru a vă conecta dispozitivul secundar.

Acum puteți utiliza portalul web WhatsApp similar cu modul în care îl utilizați pe un computer.  Utilizați telefonul principal cu contul WhatsApp pentru a vă conecta dispozitivul secundar.  Top 4 moduri de a folosi mai multe conturi WhatsApp pe același telefon (Android și iOS)

Pasul 3: Deschide WhatsApp pe smartphone-ul tău principal și atinge elipse în colțul din dreapta sus al ecranului. Selectați Dispozitive conectate.

Pasul 4: Apăsați pe Conectați un dispozitiv și scanați cod QR pe smartphone-ul secundar sau pe tableta Android.

Întrebări frecvente (FAQs)

Cum folosesc două conturi WhatsApp pe același telefon?

Accesați setările WhatsApp din aplicație și apăsați pe săgeata în jos de lângă numele dvs. Selectați „Adăugați un cont”. Va trebui să parcurgeți procesul de configurare a unui alt cont, conectându-vă folosind numărul de telefon înregistrat. De asemenea, puteți folosi telefonul ca dispozitiv însoțitor pentru celălalt cont WhatsApp.

Cum folosesc trei conturi WhatsApp pe telefonul meu?

Deoarece caracteristica nativă pentru mai multe conturi a WhatsApp permite rularea a 2 conturi pe un singur dispozitiv, va trebui să utilizați funcția „Dual Messenger” de pe telefonul Android pentru a rula 3 conturi. Un mesager dublu clonează aplicația WhatsApp de pe dispozitiv. Aceasta înseamnă că puteți rula 2 conturi suplimentare.

Cum folosesc mai multe conturi WhatsApp pe iPhone-ul meu?

Deoarece WhatsApp nu oferă încă funcția multi-cont pe iOS, veți avea nevoie de WhatsApp Business pentru a rula un cont secundar pe iPhone.

Citeste si: YouTube aduce noi politici privind conținutul AI, va elimina conținutul generat de AI: Mai multe despre asta

Concluzie

Acesta este modul în care puteți utiliza mai multe conturi WhatsApp pe același telefon (Android și iOS). În prezent, WhatsApp permite doar maximum două conturi pe un singur telefon. Pentru a ocoli acest lucru, puteți folosi Dual Messenger, WhatsApp Businessși WhatsApp Web pe smartphone-ul tău. WhatsApp va aduce funcția sa multi-cont pe iPhone-uri în săptămânile următoare.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x