Top 4 moduri de a remedia aplicațiile care nu se descarcă din Microsoft Store în Windows 10 sau 11 (2023)

Microsoft app store
⏱️ 4 min read

Microsoft Store este piața oficială pentru aplicații din ecosistemul Windows. Dacă doriți să descărcați un nou joc video sau cea mai recentă versiune a oricărei aplicații utilitare, Microsoft Store este primul loc pe care ar trebui să îl căutați. Deseori, utilizatorii raportează asta Magazin Microsoft refuză să descarce orice aplicație pe desktop-urile lor. Acest lucru poate deveni destul de enervant dacă se întâmplă frecvent, dar, din fericire, există câteva remedieri pe care le puteți folosi pentru a scăpa de problemă. În acest articol, vă prezentăm primele 4 moduri de a remedia problema „aplicațiilor care se descarcă acum din Microsoft Store” în Windows 10 sau 11.

Citeste si: WhatsApp intenționează să activeze trimiterea de fotografii în calitatea lor originală: Raportați

Ștergeți memoria cache a aplicației Microsoft Store

Ștergeți memoria cache a aplicației Microsoft Store

Fișierele temporare din memoria cache a aplicației pot fi corupte din când în când și pot împiedica Magazinul Microsoft să funcționeze corect. Goliți memoria cache pentru a remedia orice probleme temporare. Pentru a șterge memoria cache a Microsoft Store, tot ce trebuie să faceți este să apăsați tasta Windows + R și să introduceți „wsreset.exe” în caseta de dialog Run. Va apărea o fereastră de prompt de comandă și apoi se va închide după ce memoria cache a fost șters. Odată ce memoria cache a fost golită, Microsoft Store se va deschide pe desktop.

Utilizați instrumentul de depanare Windows

WindowsInstrumentul de depanare încorporat este un instrument util pentru a remedia orice probleme minore cu aplicațiile de pe desktop. Puteți rula instrumentul de depanare pentru Microsoft Store pentru a diagnostica și a remedia orice problemă pe care o puteți întâmpina cu acesta. Iată cum.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați Actualizare și securitate.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați Actualizare și securitate.

Pasul 2: Selectați „Depanare” din meniul lateral.

Pasul 2: Selectați „Depanare” din meniul lateral.

Pasul 3: Faceți clic pe „Depanare suplimentare” și selectați aplicații Windows Store.

Pasul 3: Faceți clic pe „Depanare suplimentare” și selectați aplicații Windows Store.  cum să remediați aplicațiile care nu se descarcă în magazinul Microsoft

Instrumentul de depanare Windows va rula și va încerca să detecteze o problemă cu Microsoft Store și cu aplicațiile pe care le-ați descărcat de pe acesta. Nu este o garanție că instrumentul de depanare va rezolva problema, dar merită încercat.

Verificați data și ora computerului dvs

Magazinul Microsoft va refuza să descarce orice aplicație de pe desktop dacă data și ora acesteia nu sunt actualizate. Din fericire, se poate repara destul de ușor. Iată cum.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați Ora și limbă.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați Ora și limbă.  cum să remediați aplicațiile care nu se descarcă în magazinul Microsoft

Pasul 2: Dezactivați bara de comutare pentru „Setați ora automat”.

Pasul 2: dezactivați bara de comutare pentru „Setați ora automat”.  cum să remediați aplicațiile care nu se descarcă în magazinul Microsoft

Pasul 3: Faceți clic pe „Modificați” sub „Setați manual data și ora”. Introduceți data și ora corecte.

Dacă nu doriți să setați manual data și ora, puteți să vă sincronizați ora cu serverul de timp Windows sau să vă setați manual fusul orar. După ce v-ați asigurat că data și ora de pe desktop sunt corecte, reveniți la Microsoft Store și vedeți dacă funcționează corect.

Resetați Microsoft Store

Resetați Microsoft Store

Dacă niciuna dintre remediile menționate mai sus nu funcționează pentru dvs., puteți încerca să resetați Microsoft Store ca un efort final de a remedia problema de descărcare. Resetarea Magazinului Microsoft va șterge datele aplicației și vă va deconecta din Magazin. Nu va șterge niciuna dintre descărcările sau achizițiile dvs. anterioare. Pentru a reseta Windows Store, accesați Setări>Aplicații>Microsoft Store>Opțiuni avansate și selectați Resetare.

Citeste si: A anunțat sistemul de operare mobil indigen BharOS dezvoltat de IIT Madras

Concluzie

Acestea sunt primele 4 moduri de a remedia problema „aplicațiile care nu se descarcă din Microsoft Store” în Windows 10 sau 11. Ca un sfat suplimentar, ar trebui să verificați și dacă sistemul de operare Windows este actualizat, deoarece versiunile anterioare pot conține unele erori. Dacă ați găsit acest articol util, spuneți-ne în comentarii!

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x